'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kastamonu nasıl bi yerdir yaşanılabilitesi varmıdır beni aydınlatırsan sevinirim canım

yok canım neden gec kalmıs olasın ki ben erken davranıyorum biraz hepsi bu yoksa tam yasındasın bence

normal şartlara bakarsak zaten okulu bitirip iş güç bulup evliliğe hazırlanmak bu yaşlar ama şuanda çevremde benimle nişanlananlar genellikle 21-22-23 yaşında hatta hemen evleniyolar ben 25de evlencem biraz karta kaçiciiiz

benim cevremdekilerin hepsi benden ya 2 yada 3 yas kücük ve hepsi benden önce evlenip coluk cocuga karıstılar ben hala evde kaldıgımı düsünüorumm

benim cevremdekilerin hepsi benden ya 2 yada 3 yas kücük ve hepsi benden önce evlenip coluk cocuga karıstılar ben hala evde kaldıgımı düsünüorumm

o yaşlardada evlenmek istemezdim çünkü o yaşta ev işi yapmak bi evin sorumlulugunu almak bana çok uzaktı ve istemezdim şuanda kendimi yeni yeni hazır hissediyorum korkularım yokmu tabiki var ama sevgilimle birlikte olunca herşey aşılır 20 yaşında olsam 2 gün sonra ben ütü yapmam diye babaevime dönerdim heralde

kızlar iyi akşamlar herkese gezmelerden geldim

nazlım hangi diziymiş o canım

kübra ablan konuşmalı eğer bir hoşlantısı varsa konuşup anlaşabilirler benmde arkadaşımın annesiyle farklı bir ilişkisi vardı babası vefat etmişti ve arkdşm ablasyla annesiyle beraber uyurdu sonra abla evlenip şehir dışına gidince öyle üzüldüler öyle ağladılar ki bende herkese mesafeli yaklaştım

bana göre kardeş kardeştir uzağada gider o benim canım haberni alırım gelir gider ama çok bağlananlar var aile bağım kuvetli olsada ben sevdiğim adamla uzayada giderim herkeside arkamda bırakırım allahım şaşırtma ne olursun bunlar içimden geçiyor hayırlısını ver

nurayım elbisene bayıldım pudra somon aşığı biri olarak bayıldım bayıldım bişiy sorcam bu cici elbisenin fiyatı nedir ve straplez dışındada istedğmizi söyleyebilirmiyiz mesela bu elbiseyi beğendim ama askı dikimi yaparlarmı ben taşıyamam böyle çünkü kuzum

tepsiyide deli gibi merak ettim şimdi nurayım

katılıyorum valla cok haklısın aman su korku olayına hic girmeyelim benim korkularım hic bitmio zaten

katılıyorum valla cok haklısın aman su korku olayına hic girmeyelim benim korkularım hic bitmio zaten

kastamonu nasıl bi yerdir yaşanılabilitesi varmıdır beni aydınlatırsan sevinirim canım

Canım ben orda okuyorum.

Nerde yaşıyorsun,doğdun,büyüdün bilmiyorum.

Beklentilerin,hayata bakış açın nasıldır bilmiyorum.

3 yılımı doldurdum,4.yılıma geçtim.

Sessiz sakin,tam bir Anadolu şehri.

Bir dere akıyor şehrin ortasından,bi taraf gidiş;bir taraf geliş.

Kafa dinlemek için mükemmel bir yer.

Ben Manisalıyım.Yani Batı'nın göbeğinden kalkıp gittim.

İyi ki de oray kazanmışım.Huzur,sakinlik;her şey buldum orda.

Hayatımın aşkını da.

Aklına takılan ne varsa bana da sorabilirsin.

canım bende ünvde çok büyük bi şehirde degildim ama aradıgım herşeyi bulablecegim bi yerdi kastamonuda öyle bi yermiş anlatıldıgı kadarıyla
kısmetse seneye haziranda ordayım şehrin büyüklüğü falan çok önemli degil benim için ama sonuçta orada tandıgım akrabam vs.kimse olmıcak ister istemez korkuyorum
bildiğim kadarıyla bi kahveci var meşhur bide avm sanırım:44:

Hiç korkma canım.

İnan bana çok seveceksin,çabucak da alışacaksın.

Her aradığını bulursun.

Kahveci tuzludur ama.

bak o dogru iste peki siz cocuk düsünüomusunuz hemen evlendikten sonra yapmayı yani :44: genelde benim cevremdekilerin hepsi evlendikten sonra hemmencik dogurdu da

evliliğin tadını biraz çıkarmak istiyoruz hemen düşünmüyoruz ama bu işler birazda kısmet ben zaten ilaç kullanııyorum o 1 yıllık süreçte ekstra korunma hapları kullanmak istemiyorum bu nedenle işimiz biraz şansa kalcak galiba
siz düşünüyosunuz sanırım hemen

hoşgeldin gizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…