hayırlısı cnım herşeyin...
24 yaşındayım canım evliliğe geç kalanlardan sayılabilcem yavaş yavaş
yok canım neden gec kalmıs olasın kiben erken davranıyorum biraz hepsi bu yoksa tam yasındasın bence
normal şartlara bakarsak zaten okulu bitirip iş güç bulup evliliğe hazırlanmak bu yaşlar ama şuanda çevremde benimle nişanlananlar genellikle 21-22-23 yaşında hatta hemen evleniyolar ben 25de evlencem biraz karta kaçiciiiz
benim cevremdekilerin hepsi benden ya 2 yada 3 yas kücük ve hepsi benden önce evlenip coluk cocuga karıstılar ben hala evde kaldıgımı düsünüorumm
o yaşlardada evlenmek istemezdim çünkü o yaşta ev işi yapmak bi evin sorumlulugunu almak bana çok uzaktı ve istemezdim şuanda kendimi yeni yeni hazır hissediyorum korkularım yokmu tabiki var ama sevgilimle birlikte olunca herşey aşılır 20 yaşında olsam 2 gün sonra ben ütü yapmam diye babaevime dönerdim heralde
o yaşlardada evlenmek istemezdim çünkü o yaşta ev işi yapmak bi evin sorumlulugunu almak bana çok uzaktı ve istemezdim şuanda kendimi yeni yeni hazır hissediyorum korkularım yokmu tabiki var ama sevgilimle birlikte olunca herşey aşılır 20 yaşında olsam 2 gün sonra ben ütü yapmam diye babaevime dönerdim heralde
kastamonu nasıl bi yerdir yaşanılabilitesi varmıdır beni aydınlatırsan sevinirim canım
katılıyorum valla cok haklısın aman su korku olayına hic girmeyelim benim korkularım hic bitmio zaten
Canım ben orda okuyorum.
Nerde yaşıyorsun,doğdun,büyüdün bilmiyorum.
Beklentilerin,hayata bakış açın nasıldır bilmiyorum.
3 yılımı doldurdum,4.yılıma geçtim.
Sessiz sakin,tam bir Anadolu şehri.
Bir dere akıyor şehrin ortasından,bi taraf gidiş;bir taraf geliş.
Kafa dinlemek için mükemmel bir yer.
Ben Manisalıyım.Yani Batı'nın göbeğinden kalkıp gittim.
İyi ki de oray kazanmışım.Huzur,sakinlik;her şey buldum orda.
Hayatımın aşkını da.
Aklına takılan ne varsa bana da sorabilirsin.
insan sevdicegiyle olunca korku falan kalmıyo
canım bende ünvde çok büyük bi şehirde degildim ama aradıgım herşeyi bulablecegim bi yerdi kastamonuda öyle bi yermiş anlatıldıgı kadarıyla
kısmetse seneye haziranda ordayım şehrin büyüklüğü falan çok önemli degil benim için ama sonuçta orada tandıgım akrabam vs.kimse olmıcak ister istemez korkuyorum
bildiğim kadarıyla bi kahveci var meşhurbide avm sanırım:44:
bak o dogru istepeki siz cocuk düsünüomusunuz hemen evlendikten sonra yapmayı yani :44: genelde benim cevremdekilerin hepsi evlendikten sonra hemmencik dogurdu da
Hiç korkma canım.
İnan bana çok seveceksin,çabucak da alışacaksın.
Her aradığını bulursun.
Kahveci tuzludur ama.
kızlar iyi akşamlar herkese gezmelerden geldim
nazlım hangi diziymiş o canım
kübra ablan konuşmalı eğer bir hoşlantısı varsa konuşup anlaşabilirler benmde arkadaşımın annesiyle farklı bir ilişkisi vardı babası vefat etmişti ve arkdşm ablasyla annesiyle beraber uyurdu sonra abla evlenip şehir dışına gidince öyle üzüldüler öyle ağladılar ki bende herkese mesafeli yaklaştım
bana göre kardeş kardeştir uzağada gider o benim canım haberni alırım gelir gider ama çok bağlananlar var aile bağım kuvetli olsada ben sevdiğim adamla uzayada giderim herkeside arkamda bırakırım allahım şaşırtma ne olursun bunlar içimden geçiyor hayırlısını ver
nurayım elbisene bayıldım pudra somon aşığı biri olarak bayıldım bayıldım bişiy sorcam bu cici elbisenin fiyatı nedir ve straplez dışındada istedğmizi söyleyebilirmiyiz mesela bu elbiseyi beğendim ama askı dikimi yaparlarmı ben taşıyamam böyle çünkü kuzum
tepsiyide deli gibi merak ettim şimdi nurayım
demek tuzluuu benim nişanlım hemen hemen her akşm orda sorsak evlilik tasarrufu yapıyo kulaklarını çekim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?