@cookie_dough
Canım benimki de kova hem de tipik bir kova ama asıl şooook benim burcumu öğrendikten sonra yaşanıyor.Benimki de yengeç(
Kimse kovayla yengece şans evrmiyor,kimse derken tabi astrologları kastediyorum :)
kuzularııım
elbisemi sipariş verdikkk
Eki Görüntüle 462737
tepsimi de boyamaya verdik :) özgeminkine benzer olacak, ben seçtim desenini inşallah çok güzel oluur
Vayyy süpermiş tatlım.. Tıpkısının aynsımı olacak...
tatlım ben yayım sevgılıcımde akrep cok bilmiş astrologlar bizede hiiiçç şans vermıolardıı ama 4 bucuk senedır gaayeette guzel gıdıyookavga gurultu olur dıyolar ama agzımızın tadı kaçmasın hiç kavgamız gürültümüz olmaz
kuzularııım
Eki Görüntüle 462737
tepsimi de boyamaya verdik :) özgeminkine benzer olacak, ben seçtim desenini inşallah çok güzel oluur
çok güzel ben çok beğendimmmmmkuğu gibi olursun bunun içinde zaten çok hoşsun elbisenle tamamlanacak güzelliğinn
:))) Maşallah size de Allah hep daim etsin
cok sükür bu günümüze :) sagol sen nasılsın
kuzularııım
Eki Görüntüle 462737
Nurayıımmmmm prensess gibi olucaksııınnnnnnnnnnn
tşk ederim canım koşuşturmadayım bu aralar
hayırdır tatlım evlilik falanmı var yoksa
nuraycımm çok begendim canım mutlulukla giy inşallah
bogaz kısmındaki ayrıntıyı yaptırıyomusun peki havalar sıcakya bunaltıcı olur diyesordum onun yerine takı kullanabilirsin mesela tabi karar senin
yok canım keşke olsaama 2013 haziran kısmetse
benim anniş kolunu kırdı da geçmiş olsuna gelen gidenler üstüne bi de bütün iş güç bana kaldı + sıcaklar+ araya iş görüşmeleri sıkıştırdım yogunluk had safhada yani
bu arada ben büşra canım sen? nişan söz?
canım orjinalinde ne varsa öyle gelecek, artık takıp takmamak bana kalmış..
fotoğrafçıda takarım sonra çıkarırım.
başka hiç bir takı olmayacak üzerimde :) sadece tektaşım..
nişanda set takılacak allah nasip ederse, onu da beğendim :)
aacoookk gecmis olsunn cok üzüldüm gercekten bende zümrüt tatlım memnun oldum tanıstıgıma
ben nisanlıyım ne yazıkki senin kadar sanslı degilim (dügün tarihi belirleme konusunda yani) sanırım sende nisanlısın
bende memnun oldum canım evet nişanlıyım bende nişan süreci uzun olunca insan karar veriyor ister istemez
bizde daha yni belirledik canım nisan düşünüyoduk geçen hafta ani bi kararla hazirana karar verdik haftasonu aileler biraraya gelcek son karar kesinleşcek kısmetse darısı senin başına inşallah en kısa zamanda alırız senin hberlerinide
ne kadar süredir nisanlısınız peki uzun olunca demissin ama ne kadar oldugunu söylememissin
insallah darısı basıma insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?