'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

tatlım ben yayım sevgılıcımde akrep cok bilmiş astrologlar bizede hiiiçç şans vermıolardıı ama 4 bucuk senedır gaayeette guzel gıdıyoo kavga gurultu olur dıyolar ama agzımızın tadı kaçmasın hiç kavgamız gürültümüz olmaz

kuzularııım
elbisemi sipariş verdikkk

tepsimi de boyamaya verdik :) özgeminkine benzer olacak, ben seçtim desenini inşallah çok güzel oluur

"Kazanmadan kaybetmek bu olsa gerek"... Onun ablama son söylediği şey bu...

Vee şua an ablam içinden kendiyle konuşuyo yüz ifadesinden onu anlıyorum...

Ama ben oğlanın birazdaha ısrarcı olmasını beklerdim... senin kararına saygı duymak düşer bana demiş...

Vayyy süpermiş tatlım.. Tıpkısının aynsımı olacak...

evet canım bu olacak orjinali bire bir. miss defnenin bu internetten bulmuştum. burdaki mağazasında yokmuş ama aynısının gelinliği vardı onu giydim, çok beğendik. tabi o biraz daha kabarıktı..
sipariş verildi aynısı gelecek

kuzularııım
elbisemi sipariş verdikkk
Eki Görüntüle 462737

tepsimi de boyamaya verdik :) özgeminkine benzer olacak, ben seçtim desenini inşallah çok güzel oluur

nuraycımm çok begendim canım mutlulukla giy inşallah
bogaz kısmındaki ayrıntıyı yaptırıyomusun peki havalar sıcakya bunaltıcı olur diyesordum onun yerine takı kullanabilirsin mesela tabi karar senin

hayırdır tatlım evlilik falanmı var yoksa

yok canım keşke olsa ama 2013 haziran kısmetse
benim anniş kolunu kırdı da geçmiş olsuna gelen gidenler üstüne bi de bütün iş güç bana kaldı + sıcaklar+ araya iş görüşmeleri sıkıştırdım yogunluk had safhada yani
bu arada ben büşra canım sen? nişan söz?

nuraycımm çok begendim canım mutlulukla giy inşallah
bogaz kısmındaki ayrıntıyı yaptırıyomusun peki havalar sıcakya bunaltıcı olur diyesordum onun yerine takı kullanabilirsin mesela tabi karar senin

canım orjinalinde ne varsa öyle gelecek, artık takıp takmamak bana kalmış..
fotoğrafçıda takarım sonra çıkarırım.
başka hiç bir takı olmayacak üzerimde :) sadece tektaşım..
nişanda set takılacak allah nasip ederse, onu da beğendim :)

aa coookk gecmis olsunn cok üzüldüm gercekten bende zümrüt tatlım memnun oldum tanıstıgıma
ben nisanlıyım ne yazıkki senin kadar sanslı degilim (dügün tarihi belirleme konusunda yani ) sanırım sende nisanlısın

set takılırken çıkarırsın kuzum 2 farklı kombin olmuş olur
setinide bekliyoruz dört gözlennnn

bende memnun oldum canım evet nişanlıyım bende nişan süreci uzun olunca insan karar veriyor ister istemez
bizde daha yni belirledik canım nisan düşünüyoduk geçen hafta ani bi kararla hazirana karar verdik haftasonu aileler biraraya gelcek son karar kesinleşcek kısmetse darısı senin başına inşallah en kısa zamanda alırız senin hberlerinide

ne kadar süredir nisanlısınız peki uzun olunca demissin ama ne kadar oldugunu söylememissin
insallah darısı basıma insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…