'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

set takılırken çıkarırsın kuzum 2 farklı kombin olmuş olur
setinide bekliyoruz dört gözlennnn

fotoğrafını bulabilseydim koyacaktım canım.
artık alınca çekerim :)

ayy benim bitaneciiiik aşkım biletini aldııııı.... 20 ağustosta geliyoooooooooooooooooooooo
şafak saya saya tükenicem bigün

tmm canım bekliyoruz
ne güzel kavuşmaya az kalmış nuraycım biran önce kavuşun inşallah
bizim bu hafta kavuşmak yalan oldu bayrama kadarda görüşemicz galiba

Dizi manyağı oldum çıktım ben ya... İzlediğim diziler sezon finaline girdi ya ben şimdide yeni çıkan yaz dizilerina dadandım... Annem uyurken kanal D yi izliyorum... Biri beni durdursun ....

Uzun süredir oje sürmüyodum hadi bugün süreyim dedim toprak rengi bi ojem onu sürdüm sonra yakıştıramadım kendime geri sildim...

kız sen ömürsün vallahi 5 ay uzun bi süremi ben bu ayın 27 sinde 1. seneme giriyorum

size göre kısa olmuş gerçektn komik oldu
bugün düşündüm biz bu evlilik muhabbetine gireli 1 yıl olmuş bizimki dolaylı yollardan uzun yani

size göre kısa olmuş gerçektn komik oldu
bugün düşündüm biz bu evlilik muhabbetine gireli 1 yıl olmuş bizimki dolaylı yollardan uzun yani

valla her acıdan benden sanslısın masallah diyimde nazar degmesin biz daha ev alıcazda öyle karar vericez tarihe falan yani ya önümüzdeki sene yada 2014 :44:

valla her acıdan benden sanslısın masallah diyimde nazar degmesin biz daha ev alıcazda öyle karar vericez tarihe falan yani ya önümüzdeki sene yada 2014 :44:

şansmı uzaktan yakından tanımayız birbirimzi
öğrencimisin canım yada yaşınızmı küçük ?
çok şükür evimizi aldık kredi ödemeleri devam ediyor bitsede kurtulsak darısı başınıza umarım sende 2013 gelini olursun tabi bunlar hepimizin planı kısmetse artık bi engel çıkmazda o günleri yaşarız umarım

hayır öğrenci degilim 22 yasındayım nisanlımda 27 yasında sadece maddi acıdan cökük durumdayız o yüzden ama sanslısın gercektende inkar etmee

hayır öğrenci degilim 22 yasındayım nisanlımda 27 yasında sadece maddi acıdan cökük durumdayız o yüzden ama sanslısın gercektende inkar etmee

anladım canım evlilik gerçekten zor ve masraflı bende şuanda çalışmadığım için bütün çeyiz işleri aileme kaldı ister istemez bişeylerden kısıyorum ama olsun yinede mutluyum ben eşya yada mal mülk için evlenmiyorumki
belkide şanslıyımdır farkında değilimdir ama bu aralar hiç sanmam

tabiiki tatlım kimse mal mülk icin evlenmez yani en azından bu benim icin gecerli neyse hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
sen kac yasındasın tatlım

tabiiki tatlım kimse mal mülk icin evlenmez yani en azından bu benim icin gecerli neyse hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
sen kac yasındasın tatlım

hayırlısı cnım herşeyin...
24 yaşındayım canım evliliğe geç kalanlardan sayılabilcem yavaş yavaş

hayatttt cok tatlı dızıı dımı annem uyurken bende dadandım yaz dizilerine en cokta bunu sevdiiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…