set takılırken çıkarırsın kuzum 2 farklı kombin olmuş olur
setinide bekliyoruz dört gözlennnn
şubat ayında nişanlandık canım annemle babamın evlilik yıl dönümlerinde
fotoğrafını bulabilseydim koyacaktım canım.
artık alınca çekerim :)
ayy benim bitaneciiiik aşkım biletini aldııııı.... 20 ağustosta geliyoooooooooooooooooooooo
şafak saya saya tükenicem bigün
fotoğrafını bulabilseydim koyacaktım canım.
artık alınca çekerim :)
ayy benim bitaneciiiik aşkım biletini aldııııı.... 20 ağustosta geliyoooooooooooooooooooooo
şafak saya saya tükenicem bigün
5 ay mı oldu yani ben mi yanlıs anladım yoksa
Uzun süredir oje sürmüyodum hadi bugün süreyim dedim toprak rengi bi ojem onu sürdüm sonra yakıştıramadım kendime geri sildim...
dogru canım 5 ay ama zaman cabuk geçiyomuş onu anladım
canım yaz şimdi canlı renkler sür daha iyi gelcektir gözüne
kız sen ömürsün vallahi 5 ay uzun bi süremi ben bu ayın 27 sinde 1. seneme giriyorum
Renksiz oje parlatıcı sürdüm yaa uzun süre sürmeyince ııhh ıhh olmadı dedim her renge...
size göre kısa olmuş gerçektn komik oldu
bugün düşündüm biz bu evlilik muhabbetine gireli 1 yıl olmuş bizimki dolaylı yollardan uzun yani
valla her acıdan benden sanslısın masallah diyimde nazar degmesinbiz daha ev alıcazda öyle karar vericez tarihe falan yani ya önümüzdeki sene yada 2014 :44:
şansmı uzaktan yakından tanımayız birbirimzi
öğrencimisin canım yada yaşınızmı küçük ?
çok şükür evimizi aldık kredi ödemeleri devam ediyor bitsede kurtulsakdarısı başınıza umarım sende 2013 gelini olursun tabi bunlar hepimizin planı kısmetse artık bi engel çıkmazda o günleri yaşarız umarım
hayır öğrenci degilim22 yasındayım nisanlımda 27 yasında sadece maddi acıdan cökük durumdayız o yüzden ama sanslısın gercektende inkar etmee
anladım canım evlilik gerçekten zor ve masraflı bende şuanda çalışmadığım için bütün çeyiz işleri aileme kaldı ister istemez bişeylerden kısıyorum ama olsun yinede mutluyum ben eşya yada mal mülk için evlenmiyorumki
belkide şanslıyımdır farkında değilimdir ama bu aralar hiç sanmam
tabiiki tatlım kimse mal mülk icin evlenmez yani en azından bu benim icin gecerlineyse hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim
sen kac yasındasın tatlım
hayatttt cok tatlı dızıı dımı annem uyurkenbende dadandım yaz dizilerine en cokta bunu sevdiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?