evliliğin tadını biraz çıkarmak istiyoruz hemen düşünmüyoruz ama bu işler birazda kısmet ben zaten ilaç kullanııyorum o 1 yıllık süreçte ekstra korunma hapları kullanmak istemiyorum bu nedenle işimiz biraz şansa kalcak galiba
siz düşünüyosunuz sanırım hemen
Yani bir öğrenci için tuzlu.
Bir kahveye 4-5 lira vermem ben,bir paket Türk kahvesi parası,alır kendim yaparım.[/QUOTE
öle desem benmi yapcm kahveyi der
öğrenci olmadıgı için veriyolar canım öğrencilik zamanında bizde veremiyoduk öleama yinede güzeldi ozamanlar
bu arada bi sorum olcak haftasonu bi kaza oldu kastamonuda duydunmu yola mıcır döküldüğü içn olmuştu
Şimdi pelinin yerinde müzik dinliyo olmak vardı....Ohh şimdi onun keyfine dicek yoktur..
Yani bir öğrenci için tuzlu.
Bir kahveye 4-5 lira vermem ben,bir paket Türk kahvesi parası,alır kendim yaparım.[/QUOTE
öle desem benmi yapcm kahveyi der
öğrenci olmadıgı için veriyolar canım öğrencilik zamanında bizde veremiyoduk öleama yinede güzeldi ozamanlar
bu arada bi sorum olcak haftasonu bi kaza oldu kastamonuda duydunmu yola mıcır döküldüğü içn olmuştu
Duymadım canım.
Karabük yolunda mı olmuş,çok kötü o yol,3 yıldır yapmadılar.
iviiiittt bide tatlıki cafe tam genclık ıcın
giziiim dizinin adı "annem uyurken", cok tatlı bı dızı kanal d'de
muhendıııscııımmm tatlım ben kastamonunun hep koyune gıttım canım buguuum cevap vermiş zaten bilen kişi olarak
aa tabiikide aslaaabizde aynı seyi düsünüyoruz ben bi 5 yıl kadar cocuk istemiyorum cünkü erkenden cocuk sahibi olanların hayatlarının bittigine inanıyorum ve gördüklerimde bunu ispatlıyorlar hep gerci korunma olarak ilaclar iyi olmuyomus diye duydum ama aslı varmıdır acaba onuda merak etmiyo degilim hani :44:
canım olmaması konusunda yapılan olumsuz yorumlarda ürkütüyo insanı hem ilaç içmekde istemiyorum bi yol bulcaz inşallah
canım olmaması konusunda yapılan olumsuz yorumlarda ürkütüyo insanı hem ilaç içmekde istemiyorum bi yol bulcaz inşallah
mühendis canım kastamonu yer itibariyle diğer şehirlerede yakın canınız ister safranboluya geçersiniz canınız ister bartın amasrada manzarayı izler denize girer balık yersiniz canınız ister zonguldağa iner demirpark avm de alışveriş yaparsınız ki bence zonguldak öyle uzak değil, cideye gider tatil yapar sinop gerzedede konaklarsınnn abanttada kış tatili yaparsın minimal karadeniz turu oldu bu canım karadeniz güzeldir her fırsatta oraya kaçıyorum ben
yani kastamonuda iyidir alışırsın huzurlu ve mutlu bir yuva kurarsın elbet ilk zamanlar garip gelcek ama sonra kopamıcaksın aile açısından uzağa gitmek üzücü olsada hayat hep bir seçim evlilik adı üstünde yeni başlangıç demek
ben karadenizi insanınıda çok severim sevgilim karabüklü benimde oralara gitme olaslığım var açıkçası ikimizde istnblda olsak bile karabüğe gidebilirz yada zonguldağa biz zonguldakta üniversitede tanıştık oralar ayrı güzel benim için
zonguldağa giderken burda özel okulda okuma imkanını teptim gittim saçma bir inattan iyikide gitmişim ailemsiz özgüvenim güçlendi herşeyden önce onlar olmadan ayakkta durabldğmi herkese gösterdim evliliktede onlardan uzak olsam problem olmucak duygusal olamadım açıkçası ailem sevgiyle büyüttü ama hep bir gün gidiceğimi bilerek davrandım bilmiyorum
yinede aileden uzak arkadaşlarmn olmadığı şehre gitmek kaygı verici olsada kalbimin sahibinin yaşadığı şehir bana cennet gelicektir
Sazanlık yaptım ama hakkını helal et.
Dayanamıyorum oranın adını duyunca.
Duymadım canım.
Karabük yolunda mı olmuş,çok kötü o yol,3 yıldır yapmadılar.
merkeze yakın bi yerde oldu canım benim nişanlımın arkadaşlarıydı
sevgilimin o arabada olmaması mucize aslındaher gün birlikte giderlerdi arkadaşlarıyla o gün ilkkez 2 farklı arabayla gittiler
beni korkutmamak için detyları çok anlatmıyo farkındayım oyüzden sordum
olurmu canım ne hakkı zaten sen cvp vermesende sana yönlendirirdiiim benim bildiğim bi soğuksu, bi ağaçbükü ordada koyun gütmekten, orak biçmekten başka bişi yokcamimizin minaresi bile yoktuu o dönemde yolda yoktu çarşambaları buyuk kamyonla bakkal gelırdı sabahın 5inde
büşracım canımm merakta edermişşş iyiym kuzum keyifsizim sadece buaralar... sen nasılsın anneciğin nasıl oldu?sayfalarda gezinirken ezgiyi pek görmedim kızlar haberiniz varmı gözdenmi kçırdım??
umarım iyidir
kuzularııım
elbisemi sipariş verdikkk
Eki Görüntüle 462737
tepsimi de boyamaya verdik :) özgeminkine benzer olacak, ben seçtim desenini inşallah çok güzel oluur
mühendis canım kastamonu yer itibariyle diğer şehirlerede yakın canınız ister safranboluya geçersiniz canınız ister bartın amasrada manzarayı izler denize girer balık yersiniz canınız ister zonguldağa iner demirpark avm de alışveriş yaparsınız ki bence zonguldak öyle uzak değil, cideye gider tatil yapar sinop gerzedede konaklarsınnn abanttada kış tatili yaparsın minimal karadeniz turu oldu bu canım karadeniz güzeldir her fırsatta oraya kaçıyorum ben
yani kastamonuda iyidir alışırsın huzurlu ve mutlu bir yuva kurarsın elbet ilk zamanlar garip gelcek ama sonra kopamıcaksın aile açısından uzağa gitmek üzücü olsada hayat hep bir seçim evlilik adı üstünde yeni başlangıç demek
ben karadenizi insanınıda çok severim sevgilim karabüklü benimde oralara gitme olaslığım var açıkçası ikimizde istnblda olsak bile karabüğe gidebilirz yada zonguldağa biz zonguldakta üniversitede tanıştık oralar ayrı güzel benim için
zonguldağa giderken burda özel okulda okuma imkanını teptim gittim saçma bir inattan iyikide gitmişim ailemsiz özgüvenim güçlendi herşeyden önce onlar olmadan ayakkta durabldğmi herkese gösterdim evliliktede onlardan uzak olsam problem olmucak duygusal olamadım açıkçası ailem sevgiyle büyüttü ama hep bir gün gidiceğimi bilerek davrandım bilmiyorum o yüzdende yollarıda uzaklılarıda hep göze aldım
yinede aileden uzak arkadaşlarmn olmadığı şehre gitmek kaygı verici olsada kalbimin sahibinin yaşadığı şehir bana cennet gelicektir
bulursan banada haber verirmisinbu korunma gibi durumlardan pek anlamamda ben :44:
olurmu canım ne hakkı zaten sen cvp vermesende sana yönlendirirdiiim benim bildiğim bi soğuksu, bi ağaçbükü ordada koyun gütmekten, orak biçmekten başka bişi yokcamimizin minaresi bile yoktuu o dönemde yolda yoktu çarşambaları buyuk kamyonla bakkal gelırdı sabahın 5inde
nazım annem uyurkeni biliyorum gördüm netten izliyim bende güzelse
mıcırla kaza çok oluyor kızlar o yolda sevgilimin ailesinin aracı takla atmıştı şans eseri hepsi sıyrıklarla kurtulmuştu birininde kolu kırılmıştı kabus gibiydi yurda beni nasıl bıraktı nasıl oraya gitti kabus gibiydi o yolu yapamıyorlar neden o mıcırlarla sorun oluyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?