'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aa tabiikide aslaaa bizde aynı seyi düsünüyoruz ben bi 5 yıl kadar cocuk istemiyorum cünkü erkenden cocuk sahibi olanların hayatlarının bittigine inanıyorum ve gördüklerimde bunu ispatlıyorlar hep gerci korunma olarak ilaclar iyi olmuyomus diye duydum ama aslı varmıdır acaba onuda merak etmiyo degilim hani :44:

Şimdi pelinin yerinde müzik dinliyo olmak vardı....Ohh şimdi onun keyfine dicek yoktur..

iviiiittt bide tatlıki cafe tam genclık ıcın

giziiim dizinin adı "annem uyurken", cok tatlı bı dızı kanal d'de

muhendıııscııımmm tatlım ben kastamonunun hep koyune gıttım canım buguuum cevap vermiş zaten bilen kişi olarak

Sazanlık yaptım ama hakkını helal et.

Dayanamıyorum oranın adını duyunca.

canım olmaması konusunda yapılan olumsuz yorumlarda ürkütüyo insanı hem ilaç içmekde istemiyorum bi yol bulcaz inşallah

mühendis canım kastamonu yer itibariyle diğer şehirlerede yakın canınız ister safranboluya geçersiniz canınız ister bartın amasrada manzarayı izler denize girer balık yersiniz canınız ister zonguldağa iner demirpark avm de alışveriş yaparsınız ki bence zonguldak öyle uzak değil, cideye gider tatil yapar sinop gerzedede konaklarsınnn abanttada kış tatili yaparsın minimal karadeniz turu oldu bu canım karadeniz güzeldir her fırsatta oraya kaçıyorum ben

yani kastamonuda iyidir alışırsın huzurlu ve mutlu bir yuva kurarsın elbet ilk zamanlar garip gelcek ama sonra kopamıcaksın aile açısından uzağa gitmek üzücü olsada hayat hep bir seçim evlilik adı üstünde yeni başlangıç demek

ben karadenizi insanınıda çok severim sevgilim karabüklü benimde oralara gitme olaslığım var açıkçası ikimizde istnblda olsak bile karabüğe gidebilirz yada zonguldağa biz zonguldakta üniversitede tanıştık oralar ayrı güzel benim için

zonguldağa giderken burda özel okulda okuma imkanını teptim gittim saçma bir inattan iyikide gitmişim ailemsiz özgüvenim güçlendi herşeyden önce onlar olmadan ayakkta durabldğmi herkese gösterdim evliliktede onlardan uzak olsam problem olmucak duygusal olamadım açıkçası ailem sevgiyle büyüttü ama hep bir gün gidiceğimi bilerek davrandım bilmiyorum o yüzdende yollarıda uzaklılarıda hep göze aldım

yinede aileden uzak arkadaşlarmn olmadığı şehre gitmek kaygı verici olsada kalbimin sahibinin yaşadığı şehir bana cennet gelicektir

Son düzenleme:

Çok güzel yazmışsın canım,her bir cümlene yürekten katılıyorum.

Sazanlık yaptım ama hakkını helal et.

Dayanamıyorum oranın adını duyunca.

olurmu canım ne hakkı zaten sen cvp vermesende sana yönlendirirdiiim benim bildiğim bi soğuksu, bi ağaçbükü ordada koyun gütmekten, orak biçmekten başka bişi yok camimizin minaresi bile yoktuu o dönemde yolda yoktu çarşambaları buyuk kamyonla bakkal gelırdı sabahın 5inde

Köyler cidden vahim durumda.

nazım annem uyurkeni biliyorum gördüm netten izliyim bende güzelse

mıcırla kaza çok oluyor kızlar o yolda sevgilimin ailesinin aracı takla atmıştı şans eseri hepsi sıyrıklarla kurtulmuştu birininde kolu kırılmıştı kabus gibiydi yurda beni nasıl bıraktı nasıl oraya gitti kabus gibiydi o yolu yapamıyorlar neden o mıcırlarla sorun oluyor anlamıyorum

kızlarımm çok fazla okuyamadım geçmişi göz attım sadece biraz uzak kaldım hemencik dolmuş sayfalar coldplay ve elem hoşgeldiniz yeni gelinciklerimizz
sayfalarda gezinirken ezgiyi pek görmedim kızlar haberiniz varmı gözdenmi kçırdım??
umarım iyidir
büşracım canımm merakta edermişşş iyiym kuzum keyifsizim sadece buaralar... sen nasılsın anneciğin nasıl oldu?
kuzularııım
elbisemi sipariş verdikkk
Eki Görüntüle 462737

tepsimi de boyamaya verdik :) özgeminkine benzer olacak, ben seçtim desenini inşallah çok güzel oluur

nuraycımm çok beğendim elbisenii prensess gibi olacaksınnnn

gizimmm varya ilkyardım gibisin herşeye anında yetişiyosun
bende kradenizliyim aslen ama istanbulda yetiştim büyüdüm korkmuyorum aslında gitmekten ama bazen sevgilim soruyo gerçekten istemiyosan istanbulda bi iş bulurum diyor ama hem oradaki işi gayet güzel engel olmak istemiyorum hemde hayatım boyunca istanbulda yaşamaktan emin değilim trafiği krmaşası artık bunaltmaya başladı gidince belki istanbulda başka yerde olmaz dicem ama ancak bu tecrübeyle anlayabilcem inşallah güzel bi tecrübe olcak
herks soruyo aileni arkada bırakıp uzaga gitmek zor degilmi diyorlar ama ben onların destegiyle sevdigim adamın yanında mutlu olmaya gidiyorum biri olmasa zaten cesaret edemezdimki...

giziiim susskunlarııııı izleeeeeeee pelotumuuuzz eglencenın dıbınee vuruomuss suann whatsappladıımm bi napoo diyee

ezgotuumm nen var kuzucuuummm

canım senin yazdıklarını okuyunca korktum zaten inek falan dedim ben nereye düştüm oyüzden sana sordum ama sagolsun bugusu aydınlattı beni

gizim ben anladım nekadar kötü bişeymiş gecenin 2sinde aradı bitanem hastanedeyim diyince dünyam döndü
üstelik o akşam niye diger arabada degilsin demiştim ya olsaydı ya beni dinleseydi ya o kazada bişey olsaydı dayanamazdımki
çok ama çok kötü bişey ama çok şükür arkadaşlarıda çıktı yogun bakımdan kurtuldu herkes sagsalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…