haa simdi anlasılmıstırne biliyim siteye üye olalı uzun zaman oldu ancak simdi simdi tanısma faslı oluyoda o yüzden
Kuzumm yaaa canimsinn bnm sen gelsen goturmem mi seni keskem yakin olsakkkŞimdi pelinin yerinde müzik dinliyo olmak vardı....Ohh şimdi onun keyfine dicek yoktur..
merkeze yakın bi yerde oldu canım benim nişanlımın arkadaşlarıydı
sevgilimin o arabada olmaması mucize aslındaher gün birlikte giderlerdi arkadaşlarıyla o gün ilkkez 2 farklı arabayla gittiler
beni korkutmamak için detyları çok anlatmıyo farkındayım oyüzden sordum
hayırlısı cnım herşeyin...
24 yaşındayım canım evliliğe geç kalanlardan sayılabilcem yavaş yavaş
normal şartlara bakarsak zaten okulu bitirip iş güç bulup evliliğe hazırlanmak bu yaşlar ama şuanda çevremde benimle nişanlananlar genellikle 21-22-23 yaşında hatta hemen evleniyolar ben 25de evlencem biraz karta kaçiciiiz
kızlarımm çok fazla okuyamadım geçmişi göz attım sadece biraz uzak kaldım hemencik dolmuş sayfalarcoldplay ve elem hoşgeldiniz yeni gelinciklerimizz
büşracım canımm merakta edermişşş iyiym kuzum keyifsizim sadece buaralar... sen nasılsın anneciğin nasıl oldu?
nuraycımm çok beğendim elbisenii prensess gibi olacaksınnnn
canım bende çok giremedim kk ya bi göz gezdirdim baktım senden eser yok
kaza çok etkiledi beniüstüne annişin durumu ama çok şükür herkes iyi annişinde alçısı çıkcak cuma günü duruma göre bu sıcakta yavrum bide koca alçıyı taşıyo
senin neyin var kuzum babişle olan durumlarmı
ezgim iyi ol kuzum herşey olucağına varır bozma morlini konu her ne ise iyi geceler canım
çalaaammmm günaydınn bişi sorucammm sana kilo alabildinmii sen canım diyetisyene falan gitmiştin sanırım ?:26:
ezgimmmm babişko hiç geri adım atmıyo mu?
cesaret edip konuşmayı denedin mi canım benim?
anneciğin ne diyo bu durumda?
canım 2. kontrole gitmedim henuz kan vermem gerek yine seker olayı için tahlil yaptırmam gerek sonucları da alıp goturcem diyetisyene eger seker dustuyse yeni diyet vercekti bir de takviye vercekti... ceviri hala bitmedi onla ugrasmaktan vakit bulup da bunlarla ugrasamıorum kendimden vazgectim yani o derece
ben tartılmadım hiç moralim bozuluyo cunku die... diyetisyende tartılcam ama solıyım bence almadım hatta belki verdim... daha da zayıflamıs olabilirim
diyetisyenin verdiklerine uyamadım cunku uymak pek mumkun değil calısıorum her zaman o listeye gore yemekleri nerden bulcam ki... bir iki gun yapabildim sonra yapamadım yemek prıgramına gore yasamak bana gore deil
sonra istanbulda kopruleri kapattılar ben ne guzel hiç yorulmadan tek otobusle geliodum işe artık imkansız hale geldi... metrobus kullanıorum metrobuse binmem içinde 5-6 tane onlarca merdiveni olan dik ustgecitlerden gecmek zorunda kalıorum bu sıcakta... inan sisman insan erir zayıflar o derece o ustgecitler... inanılmaz efor sarfedorum yani bu yuzden listedekilerin iki katını yemem gerek belki ama ben listeyi bile yiyemiyorum
takviye isticem bu gidişimde ama biliorum o da bos... ben normal yemegi istenilen duzeyde yiyemedikten sonra bana kilo aldırmaz...
inan bezdim artık ya... kıyafetlerim olmamaya basladı gecen mangodan 32 beden pantolon aldım nerdeyse o bile bol gelicek dusun halimi...cok temiz en az bi 8 kiloya ihtiyacım var ama ben alcama veriorum... bıktımmmmmmmmmmmmm
bende bi fırsat bulup gidemedimm ve iyice sinirlerim bozuluyo ilk defa bu kadar zayıfladım ya 34-32 banada büyük geliyo şortlar pantolonlar cıks yani kemerle zor duruyolar popişimdee
bende ne olabilir anlamıyorum çok yiyorum ve acayip sürekli acıkıyorum evde kahvaltı yapıp geliyorum iş yerinde bida yapıyorum sürekli inanılmaz yiyorum benim yediklerimi yiyen biri obez olması lazım ya
canım 2. kontrole gitmedim henuz kan vermem gerek yine seker olayı için tahlil yaptırmam gerek sonucları da alıp goturcem diyetisyene eger seker dustuyse yeni diyet vercekti bir de takviye vercekti... ceviri hala bitmedi onla ugrasmaktan vakit bulup da bunlarla ugrasamıorum kendimden vazgectim yani o derece
ben tartılmadım hiç moralim bozuluyo cunku die... diyetisyende tartılcam ama solıyım bence almadım hatta belki verdim... daha da zayıflamıs olabilirim
diyetisyenin verdiklerine uyamadım cunku uymak pek mumkun değil calısıorum her zaman o listeye gore yemekleri nerden bulcam ki... bir iki gun yapabildim sonra yapamadım yemek prıgramına gore yasamak bana gore deil
sonra istanbulda kopruleri kapattılar ben ne guzel hiç yorulmadan tek otobusle geliodum işe artık imkansız hale geldi... metrobus kullanıorum metrobuse binmem içinde 5-6 tane onlarca merdiveni olan dik ustgecitlerden gecmek zorunda kalıorum bu sıcakta... inan sisman insan erir zayıflar o derece o ustgecitler... inanılmaz efor sarfedorum yani bu yuzden listedekilerin iki katını yemem gerek belki ama ben listeyi bile yiyemiyorum
takviye isticem bu gidişimde ama biliorum o da bos... ben normal yemegi istenilen duzeyde yiyemedikten sonra bana kilo aldırmaz...
inan bezdim artık ya... kıyafetlerim olmamaya basladı gecen mangodan 32 beden pantolon aldım nerdeyse o bile bol gelicek dusun halimi...cok temiz en az bi 8 kiloya ihtiyacım var ama ben alcama veriorum... bıktımmmmmmmmmmmmm
bilmezlikten geliyor.sert tepki bile vermiyor adam nötr ya. cumartesi günü mesajımı okudu mesela gayet aşkım falan yazıyordu mesajda.ama görmezlikten geldi.mesajı okuduğuna eminim çünkü mesajı kapatmaya çalışırken yanlışlıkla boş msj atmış benimkine.
sonra salı günü dedim artık sende benim yüzümü güldürsen keşke dedim.hiç bişe demiyor kaçıyor sadece.bende sürekli lafı oraya getirerek onu hazırlamaya çalışıyorum biliyorum kolay değil bu fikre alışması ve onun söylediklerimi düşündüğündende eminim ama bana belli etmiyor işte. annecikte benim gibi bekliyor zavallım napsın.ablamın evliliğinde babamla çok sorun yaşadığı için bu konular yüzünden uzak tutuyorum annemi.ama olmadı en son devreye girecek artık
günaydınkızlar yeni gelincikler hoşgelmişler
ezgi canım baban ablan evlenirken sorunmu çıkardı naptı mesela yada ne oldu süreç zormuydu anlayamadım kuzum
baban anlıcaktır biraz zaman ver bilmiyorum sonuçta gönlü olması gerekyor kızarak küserek olmucak en iyisini yapıyorsun bekle öyle senin yavaştan olmaz o kabul ederse hızlı olur canım baban anlıcaktır
ben babama hala söyleyemedm en acısıda bu bizden babam sorun çıkarmaz annem çıkarırdı derkn annem hemen kabullendiii korkuyorum ki babam terslicek diye bide benmkininde babasından çekinyorduk adam beni davet ettti ben korkmuyumda kim korksun bir sorun çıkcaksa babamdan çıkmasn arkadaşm gibi aramız bozulrsa üzülürm
kusum belki sen de parazit falan olmustur ya da triodin de mi bi sorun var ki :44: yiyip de alamıosan eger bole bişeydir ya da sigara iciosun ondan belki de... tahlilden cıkar zaten ne oldugu canım... benim sorunum yiyememek... iştahsızlık kendimi zorlayınca midemden hasta olmam... herzaman yiyecek agzıma gore seyler bulamamam vs.. ve bu da bi hastalıkmıs ayrıyetten
napcamı sasırdım.. hayattan bezdim yani ben böle gelin olmak istemiyorumsenle boyumuz ve kilomuz aynı zaten hemen hemen bebişim sen de direk benim gibisin aynı durumdayız benim de öle nerdeyse 32 bedene bile kemer takıcam.. annem ve yengem yok olcaksın artık diolar
gelinlik denemeye gidene kadar almam lazım kilo of keske mucize olsa da etlenip butlansak
ezgimmm kusummm üzülme su akar yolunu bulur... bir işin olcagı varsa değil baban yedi cihan padişahı sorun cıkarsa yine olur yine olur.. olmıcagı varsa da ne kadar hosgoruyle baksalar yine olmaz...
gizom ve pelom hosgeldinnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?