'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Off ya amma cok konusmussunuz heee oku oku bitmedi severimm sizi guzel bebeklerimm beniiiimmmm

Gecem cok guzel gecti kizlar bi arkaasm aramiza katilamadi 3 kisiydik ancakk su saatte eve geldim sizi merak ettm telefncukumdan bi giriyim dediimm :)

Aslinda bekledigimiz gibi olmadi tam anlamiyla jazz degildi yani eski rockci olarak soft rock dinledk diyebilirm ama cok eglendk ne de olsa canli muzikk sevilir di mi canlarimm

Şimdi pelinin yerinde müzik dinliyo olmak vardı....Ohh şimdi onun keyfine dicek yoktur..
Kuzumm yaaa canimsinn bnm sen gelsen goturmem mi seni keskem yakin olsakkk (( nur yuzlum bnmmm

Canim cok gecmis olsun nisanlinin verilmis sadakasi varmis.. allah korumus canim, arkadaslari da umarim bi an ince sagligina kavusurlar canim...

Zumrutcm topicimze hosgeldn tatlimm umarm bi an once kavusursunuz sevdicegnlee birbirnzeee

Miniiimmm kurban oldugm agzini burnunu yediiigiimm ilk isim seni o cafeye goturmk olmustunki kesanda en gidilesi yer orasi cnmm gell yine gitcez insallahh

Nurayim kuzum elbisen cok hos o rengi cok seviorm cnm gul kurusu muthiiss senin selvi boyuna da cok yakiscak eminim kusummm sende bu gelismeleri okuyunca cookk mutku oluorm allahim nazarlardan korusun sizi lokumum

Galibaa artk uyumaliyim yarin iss vaarr

Kizlaarr bu aradaa sukurler olsun abim mezun oldu tam anlamiylaaa artk o illet yerle ikisigimiz kesilceekk abimm askeree gitceekkk veee onu evlendircezz nasip kismet olursaaaa bu aksam kuzenmle ne giysek acabaa die konusmalarmz basladi bnmle dalgaa gecti yaaa abim damat oluyoor sirada bana geliyor havasinda sen basi cekersn diee inanasimm gelmio belki bu hayaller icin cok erken ama 2 gundur ailecekk tek dusundugumuz sey buuu hayaller kuruyoruzz cok guzell o gunleeri gorelim bi an evel :)) 2013 yili abimin ve sevgilisinin yili olucaak

Neysee cok konustm artk susmaliyimm iyi gecelerimizz olsuuunnnnn

Son düzenleme:
hayırlısı cnım herşeyin...
24 yaşındayım canım evliliğe geç kalanlardan sayılabilcem yavaş yavaş

böyle deme ama kuzum yaaa 26 yaşındayım ben evlendiğimde 27 olcam

ezgimmm canım benim keyifsiz olmaz kuzum..anlat derdini bize içine atma
herşey yoluna girer canım üzme sen kendini hiç

pelinimmmmm abini tebrike derim kuzum hepinize hayırlı olsunnnnn

nurayım elbise şahaneeee ama senin üzerinde daha süper olcak eminim
tepsiyi de takı setini de acayip merak ediyommmmmm

günaydın güzellerim hepinizi öperimmm
zümrütçün memnun olsum ben de özge

Günaydınlar...

Peloşum abin için çok sevindim ... Senden ne de güzel görümce olur valla.. Canımm benim abinde sende çok mutlu olun... Anne babanızın sizin sebebinizle yüzleri gülsün inşallah..

günaydınnnn hakkaten ne kadan çokk konuşmussunuzz yaaa oku oku bitmedii
nuraycımm elbiseneee bayıldımm bendeee çok güzel hakkaten prenses gibi olucaksınn kiii

ezgim iyi ol kuzum herşey olucağına varır bozma morlini konu her ne ise iyi geceler canım

büşracımm kaza mıı yeni mii olduu çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun canım.kusura bakma dün gece anlamadım ben çok dikkatlii okuyamadım.Anneninde bir an önce alçısı çıkar inşallah.
özgecanıımm büşracımm nazlımm merak eden gelinciklerim sağolun varolun. benim derdimi biliyorsunuz artık çok fena takmaya başladım bu duruma sakince sabretmeye çalışıyorum ama olmuyor bazen patlama noktasına geliyorum işte

günaydın buarada güzellerim

Son düzenleme:
herkeslere günaydınnnnnnnnn....

büşracım ne olmus cok anlamadım ama kaza gecirmissin sanırım çok geçmişler olsun canım Allah beterinden saklasın

Nurayım elbise cok seker rengi de cok tatlıymıs cok yakısıcana eminim...

zümrüt kim bilmiorum cok konusulmus okuyamadım gecmişi tam bikaç sayfaya baktım... yeni gelen bi gelincik oldu sanırım hosgeldin diyeyim ben de o zaman

dısarısı feci sıcak çok sıcak daha da sıcaaaak olucakmıs... dikkatli olun kuzucuklarım

çalaaammmm günaydınn bişi sorucammm sana kilo alabildinmii sen canım diyetisyene falan gitmiştin sanırım ?:26:

Günaydınlaarrr...

Özgemm ve kübramm çok sağ olun bebekleriimmm güzellikleriimmmm dualarımız kabul olduu:116:

Kübraammmm cadı biirr görümce olmıcağım kesinnn tatlımm çünküüüüü ben onun kız arkadaşınıııııı yeriiimmmm çookkk seviormm kiiii

Ezgicimmm kafana takma dicem canım ama sanırım karşılıklı konuşmaktan başka çare kalmıyor sana... En doğrusu da bu aslında...

çalaaammmm günaydınn bişi sorucammm sana kilo alabildinmii sen canım diyetisyene falan gitmiştin sanırım ?:26:

canım 2. kontrole gitmedim henuz kan vermem gerek yine seker olayı için tahlil yaptırmam gerek sonucları da alıp goturcem diyetisyene eger seker dustuyse yeni diyet vercekti bir de takviye vercekti... ceviri hala bitmedi onla ugrasmaktan vakit bulup da bunlarla ugrasamıorum kendimden vazgectim yani o derece

ben tartılmadım hiç moralim bozuluyo cunku die... diyetisyende tartılcam ama solıyım bence almadım hatta belki verdim... daha da zayıflamıs olabilirim

diyetisyenin verdiklerine uyamadım cunku uymak pek mumkun değil calısıorum her zaman o listeye gore yemekleri nerden bulcam ki... bir iki gun yapabildim sonra yapamadım yemek prıgramına gore yasamak bana gore deil

sonra istanbulda kopruleri kapattılar ben ne guzel hiç yorulmadan tek otobusle geliodum işe artık imkansız hale geldi... metrobus kullanıorum metrobuse binmem içinde 5-6 tane onlarca merdiveni olan dik ustgecitlerden gecmek zorunda kalıorum bu sıcakta... inan sisman insan erir zayıflar o derece o ustgecitler... inanılmaz efor sarfedorum yani bu yuzden listedekilerin iki katını yemem gerek belki ama ben listeyi bile yiyemiyorum

takviye isticem bu gidişimde ama biliorum o da bos... ben normal yemegi istenilen duzeyde yiyemedikten sonra bana kilo aldırmaz...

inan bezdim artık ya... kıyafetlerim olmamaya basladı gecen mangodan 32 beden pantolon aldım nerdeyse o bile bol gelicek dusun halimi... cok temiz en az bi 8 kiloya ihtiyacım var ama ben alcama veriorum... bıktımmmmmmmmmmmmm

ezgimmmm babişko hiç geri adım atmıyo mu?
cesaret edip konuşmayı denedin mi canım benim?
anneciğin ne diyo bu durumda?

bilmezlikten geliyor.sert tepki bile vermiyor adam nötr ya. cumartesi günü mesajımı okudu mesela gayet aşkım falan yazıyordu mesajda.ama görmezlikten geldi.mesajı okuduğuna eminim çünkü mesajı kapatmaya çalışırken yanlışlıkla boş msj atmış benimkine.
sonra salı günü dedim artık sende benim yüzümü güldürsen keşke dedim.hiç bişe demiyor kaçıyor sadece.bende sürekli lafı oraya getirerek onu hazırlamaya çalışıyorum biliyorum kolay değil bu fikre alışması ve onun söylediklerimi düşündüğündende eminim ama bana belli etmiyor işte. annecikte benim gibi bekliyor zavallım napsın.ablamın evliliğinde babamla çok sorun yaşadığı için bu konular yüzünden uzak tutuyorum annemi.ama olmadı en son devreye girecek artık

Son düzenleme:
günaydınkızlar yeni gelincikler hoşgelmişler

ezgi canım baban ablan evlenirken sorunmu çıkardı naptı mesela yada ne oldu süreç zormuydu anlayamadım kuzum

baban anlıcaktır biraz zaman ver bilmiyorum sonuçta gönlü olması gerekyor kızarak küserek olmucak en iyisini yapıyorsun bekle öyle senin yavaştan olmaz o kabul ederse hızlı olur canım baban anlıcaktır

ben babama hala söyleyemedm en acısıda bu bizden babam sorun çıkarmaz annem çıkarırdı derkn annem hemen kabullendiii korkuyorum ki babam terslicek diye bide benmkininde babasından çekinyorduk adam beni davet ettti ben korkmuyumda kim korksun bir sorun çıkcaksa babamdan çıkmasn arkadaşm gibi aramız bozulrsa üzülürm

bende bi fırsat bulup gidemedimm ve iyice sinirlerim bozuluyo ilk defa bu kadar zayıfladım ya 34-32 banada büyük geliyo şortlar pantolonlar cıks yani kemerle zor duruyolar popişimdee
bende ne olabilir anlamıyorum çok yiyorum ve acayip sürekli acıkıyorum evde kahvaltı yapıp geliyorum iş yerinde bida yapıyorum sürekli inanılmaz yiyorum benim yediklerimi yiyen biri obez olması lazım ya

Son düzenleme:

kusum belki sen de parazit falan olmustur ya da triodin de mi bi sorun var ki :44: yiyip de alamıosan eger bole bişeydir ya da sigara iciosun ondan belki de... tahlilden cıkar zaten ne oldugu canım... benim sorunum yiyememek... iştahsızlık kendimi zorlayınca midemden hasta olmam... herzaman yiyecek agzıma gore seyler bulamamam vs.. ve bu da bi hastalıkmıs ayrıyetten

napcamı sasırdım.. hayattan bezdim yani ben böle gelin olmak istemiyorum senle boyumuz ve kilomuz aynı zaten hemen hemen bebişim sen de direk benim gibisin aynı durumdayız benim de öle nerdeyse 32 bedene bile kemer takıcam.. annem ve yengem yok olcaksın artık diolar

gelinlik denemeye gidene kadar almam lazım kilo of keske mucize olsa da etlenip butlansak

ezgimmm kusummm üzülme su akar yolunu bulur... bir işin olcagı varsa değil baban yedi cihan padişahı sorun cıkarsa yine olur yine olur.. olmıcagı varsa da ne kadar hosgoruyle baksalar yine olmaz...

gizom ve pelom hosgeldinnz

cnm ben de zayıf bi insanım onur hep kilo al der 163 boyum var 49-50 arası kilom değişiyor. bir arkadasımız var eczacı gece yatarken supradin iç dedi sabah kahvaltısından sonra da farmathon iç ded,.15 gün düzenli kullandım hem iştah açıyor hemde supradin metabolizmayı yavaşlatıyormuş ben düzenli kullansam mutlaka kilo alırdım ki 15 günlük kullanımda bile 1 kilo almıştım. boyun kaç ? kaç kilosun? dene bence dediğim şeyi cnm

ezgicimmm seni o kadar çok iyi anlıyorumki benim babam da hemen hemen böyle konuşturmuyo konuyu kapatıyor. biz bayramdan sonra nişanlanıcaz almanyadan akrabaları uçak biletlerini bile aldı ama babamla ne ben ne annem konuşamıyoruz.niye boyleler ki kendileri niye evlenmişler o zaman çokm moralim bozuluyor...

bu arada tüm gelinlerimizee günaydınnnnnnnn

günaydın gizim. babam ablamın ilişkisini öğrendiğinde çılgına dönmüştü bütün aile karşısında durdukta yok ikna olmamıştı.1,5-2 sene bekletti hiç bişey demedi (kızgınlığı küslüğü olmadı onlar hemen geçti tabi ama evliliğe ikna olmadı) sonra işte ablamda bazı rahatsızlıklar oldu baya ciddi hepimiz çok üzülmüştük hayatımın en kötü zamanlarıydı diyebilirim öyle vicdan yaptıda ikna oldu.ablam evlenince hastalık yok oldu birden demek bu işe vesile olcakmış ondan çıkmış diyoruz. şimdi eniştemle babam can ciğer kuzu sarması okadar seviyor yani. bana o kadar zorluk çıkarmıycak biliyorum.çünkü 4 senede acayip değişti babam ve ben bundan cesaret alarak konuşmaya çalıştım konuyu açmaya çalıştım. kiii ailem halam ablam falan sakın 2-3 sene daha lafını bile etme izin vermez bu sefer rahat gezip tozamassın demişti.onlar babamın değiştiğini farkedemiyorlardı ama dinlemedim ben kimseyi ve konuyu araladım.babamın böyle tepkisiz kalması şok etti tabi herkesi. kafası bu fikre alışsın olucak herşey ama işte bazen sabrım tükeniyor.bizi ablam gibi bekletmeyeceğinide biliyorum.ablam ilkti çünkü. ve benim üniversiteyi şehir dışında okumam, işimi elime almam falan bunların hepsi olumlu etki yaptı. ben herşey güzellikle olsun istiyorum herkesin gönlü olsun istiyorum ve sabırla bekliyorum o yüzden...
eylül çıkmadan nişanımı yapıcam inşallah içime öyle doğuyor ama işte bazen diyorum hayal mi sadece...buaralar pozitifliğim dibe vurdu...

banada yok olucaksın yok olmuşsun diyolar artık ! o parazit falan ne ki canım ben bilmiyorum :26: içimde kurt mu var acaba bide onu düşündüm şimdi kilo almak isteyenler topiğinde okudum cici bebe-süt-bal karışımı işe yarıyomuş sanırım denemekte fayda var yicem bugün hatta birazdan eczaneye gidip iştah açıçı şurup varmış onu sorucam aynen canım aynıyız senle heemen hemen ayy millet zayıflamak ,ister biz kilo almak için çırpınıyoruz yaa gerekirse sigarayı bırakcam belki ozamanda alırım ya inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…