- 15 Şubat 2012
- 735
- 8
- 68
ben de geldim aranıza alın beniii
bebeklerım gunaayydıııınnnkiloo kiloo başa belaaa kilolaaarr bende verdıklerımı pelmigimle beraber geri aldım nası bi iştah varsa bızde 3 günde 2 kilo almıştık devamıda geldı bugun itibari ile gene basladım diyete ama kurbaamın haberi yok çok kızıyo artık diyet yapmama :/ annanesi falanda kilo al diye baskı yapıyo ama ben zayıflığı seviyoorummmm
kurbaayla anlasma ımzaladık bu araqda düğün için ablamların orası olucak % 70 şuan indirimsiz hali 8 milyara falan denk geliyo artık bunada eyvallah demessen balayını kadıkoy yaşam otelde, düğünüde fikirtepe yılmaz düğün sarayında yaparım diye tehdit etti beni
1.64- 51 im canım benn ama nedense zayıfım gibi geliyo bana
53 falandım 2 kilo verdim ondan böyle olduuu
sen iyisinkii kuşumm yaaa :26: ayy hepiciğimizz alalımmm şişko olmak istiyorumm benn
bebeklerım gunaayydıııınnnkiloo kiloo başa belaaa kilolaaarr bende verdıklerımı pelmigimle beraber geri aldım nası bi iştah varsa bızde 3 günde 2 kilo almıştık devamıda geldı bugun itibari ile gene basladım diyete ama kurbaamın haberi yok çok kızıyo artık diyet yapmama :/ annanesi falanda kilo al diye baskı yapıyo ama ben zayıflığı seviyoorummmm
kurbaayla anlasma ımzaladık bu araqda düğün için ablamların orası olucak % 70 şuan indirimsiz hali 8 milyara falan denk geliyo artık bunada eyvallah demessen balayını kadıkoy yaşam otelde, düğünüde fikirtepe yılmaz düğün sarayında yaparım diye tehdit etti beni
ayyy öldüm gülmekten yeminlenn kuzu 8000 uygun bence çopk güzelllll ve indirimsiz indirimli 6 olur çok çok sevindim canım
peloşşşşş ben hep dua ediyorum abinlere kuzum hemencecik evlenslerrrr
yaa kilo aldık diyebilcekmiyiz acabaaa
demek istiyorummm amaa benn
aşkıtoylaa konusuoz şimdi senin yüzünden hep diyorum hasretinden kurudumm diyorum
haftaya kadar iyicem kuru ben beslicemm seni diyo beslesin bakalımm
pastammm ben sana 3 kilooo verebiliriimolmuşum gene 53 kilo yaauuuww neden bende yiyip yiyip kilo alamıyorum diyemıorum acebaa bazen su sıgarayı bırakmasamıydım demıo değilimmmm ama yok yok iyiki bıraktımmm
Amaaaaa nası yiyoduukkkk aşkooo bi hatırlasanaaaaaBen hala etkisindeym yürüyüşe başladımm bliosunnn kuşooo Ama 1 haftadır gezmekten yürüyüşü de bıraktık Yine devam etcez tabi ama ağustos-eylül gibi de spor salonuna yazılcaz arkadaşlarla.. kilo önemli aşkoo bnm kemiklerim ince 55-56 kiloyum 1-2 kilo alsam anında fark edilio zaten bu da beni sinir edio Tedbiri eldenn bırakmıcamm 52 kilo olup fitt bir vucudum olsun istiorumm evlendiğimde oram buram sarkmasınnn herkes özenerek baksıınn istiorumm çocuğum oldugundaaa aaa bu bebek bu kadından mı cıkmıs densin istiorummm cunku aynı yorumları bende baskasınaaa yapıorumm ahahaha
kuşum segopanın oteldee heee bende geliomkiiiiii 5i 1 yerde takıcammm seninn istediğin danstan da yapçaamm ay ayy yupii yuppiiii
Yağmurcum inşallah en kolay şekilde atlatırızz
yerım sızıı yaa ben vermenın pesındeyım sız almanınnnhahaha benimki de beni beslio guya ama hiç yani... offff valla delirceeem
el birligiyle diyelimmm gaza getirelim birbirimizi gunluk olarak bak suan gaza geldim arkadasım kocaman muffin getirmiş onu yiorum cayla
kusum bence de iyiki bırakmıssın kesinlikle... zararlı bişe iççme sakınnnn ki bence kilon tam kıvamında... ama cok istiosan seve seve alırım kilocuklarını
valla pastam yama falan yapalım bana olmaz mı
seliinin de basını sisiriorum kilo da kio die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?