'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Tuğbaammm ve Ezgimmm çok sağ olunn bal petekleriimmm :)) Çok tatlısınızzz:)))

Ezgiimmmm gülümse canım o güzel yüzün hep gülsün inşallah, üzme kendini Ben çok güzel günlerin seni beklediğini düşünüorum. Sevdiceğinle maşallah harika bi ilişkiniz var zatenn evlilik yoluna gitmemeniz için bi sebebiniz yok tatlım, bence herşey kısa sürede yoluna girecektir. Baba işte, biraz alıştırıyordur sanırım kendini bu düşünceye. Senin için dua edipp, pozitif enerji gondericem meleğimmm

Son düzenleme:
bebeklerım gunaayydıııınnn kiloo kiloo başa belaaa kilolaaarr bende verdıklerımı pelmigimle beraber geri aldım nası bi iştah varsa bızde 3 günde 2 kilo almıştık devamıda geldı bugun itibari ile gene basladım diyete ama kurbaamın haberi yok çok kızıyo artık diyet yapmama :/ annanesi falanda kilo al diye baskı yapıyo ama ben zayıflığı seviyoorummmm

kurbaayla anlasma ımzaladık bu araqda düğün için ablamların orası olucak % 70 şuan indirimsiz hali 8 milyara falan denk geliyo artık bunada eyvallah demessen balayını kadıkoy yaşam otelde, düğünüde fikirtepe yılmaz düğün sarayında yaparım diye tehdit etti beni

ayyy öldüm gülmekten yeminlenn kuzu 8000 uygun bence çopk güzelllll ve indirimsiz indirimli 6 olur çok çok sevindim canım

peloşşşşş ben hep dua ediyorum abinlere kuzum hemencecik evlenslerrrr

inşallah tubişim ya bakalım valla kafam durmus gibi hissediorum

pastaamm cok sevindim halledebilmenize... yagmur_only hosgeldin aramıza

Ben geldim kiiiiiiiiiiğğğğ herkese merhaba
Pelincim,abin mezun olmuş sıra sana geliyormuş hadi hayırlısı bakalım tebrik ederim
Ezgim,üzülme canım baban kabullenme aşamasında kimbilir biz söyleyince benim babam ne yapıcak yaa:18:

Amaaaaa nası yiyoduukkkk aşkooo bi hatırlasanaaaaa Ben hala etkisindeym yürüyüşe başladımm bliosunnn kuşooo Ama 1 haftadır gezmekten yürüyüşü de bıraktık Yine devam etcez tabi ama ağustos-eylül gibi de spor salonuna yazılcaz arkadaşlarla.. kilo önemli aşkoo bnm kemiklerim ince 55-56 kiloyum 1-2 kilo alsam anında fark edilio zaten bu da beni sinir edio Tedbiri eldenn bırakmıcamm 52 kilo olup fitt bir vucudum olsun istiorumm evlendiğimde oram buram sarkmasınnn herkes özenerek baksıınn istiorumm çocuğum oldugundaaa aaa bu bebek bu kadından mı cıkmıs densin istiorummm cunku aynı yorumları bende baskasınaaa yapıorumm ahahaha
kuşum segopanın oteldee heee bende geliomkiiiiii 5i 1 yerde takıcammm seninn istediğin danstan da yapçaamm ay ayy yupii yuppiiii
ayyy öldüm gülmekten yeminlenn kuzu 8000 uygun bence çopk güzelllll ve indirimsiz indirimli 6 olur çok çok sevindim canım

peloşşşşş ben hep dua ediyorum abinlere kuzum hemencecik evlenslerrrr

Çok sağ ol gizotummmm seviorumm seni canımm inşallahh inşallah kuzum kıyafet seçimimde yardımlarını bekliyor olucaammm Yakında çeyiz topiclerinden abiye kıyafetler topicine transfer olurum kii

pastammm ben sana 3 kilooo verebiliriim olmuşum gene 53 kilo yaauuuww neden bende yiyip yiyip kilo alamıyorum diyemıorum acebaa bazen su sıgarayı bırakmasamıydım demıo değilimmmm ama yok yok iyiki bıraktımmm

giziiiimm yaa sevıorum bu cocukla bu sekılde tartısmayııı gülmekten gene diretemediiimm yoksa ben o 8 mılyarla 2 kere parise giderdim bıde kusummm 3 gunluk paris turlarına baktım etsde 600 euro yanııı argosta 1 gece parasınaa 3 gunluk paris turu yapılıyooo

Pelinimm güzel yüzlü güzel kalplimmm ne güzel yazmışsınn.ben her yazılana duygulanıyorum ya nolcak böylee çokk sağoll canımm benimm.inşallah kabul olacak dualarımızz iyi ki tanımışım sizleri iyi ki!!!

demek istiyorummm amaa benn
aşkıtoylaa konusuoz şimdi senin yüzünden hep diyorum hasretinden kurudumm diyorum
haftaya kadar iyicem kuru ben beslicemm seni diyo beslesin bakalımm

hahaha benimki de beni beslio guya ama hiç yani... offff valla delirceeem

el birligiyle diyelimmm gaza getirelim birbirimizi gunluk olarak bak suan gaza geldim arkadasım kocaman muffin getirmiş onu yiorum cayla

kusum bence de iyiki bırakmıssın kesinlikle... zararlı bişe iççme sakınnnn ki bence kilon tam kıvamında... ama cok istiosan seve seve alırım kilocuklarını

valla pastam yama falan yapalım bana olmaz mı

seliinin de basını sisiriorum kilo da kio die

ohh afiyett olsunnn çalaaammm
bende şurubu kafama falanmı diksemmm 12 de yemek yerim iştahım acık satenn dahda çoook açılsınn çookk yiyimmmm
bide almayıp almayıp birden almaktan korkuyorummm yaaa

minnakcımmmm yaa 1,5 çaalamaa ver 1,5 bana kardeş payı yapsakk kilocuklarını

Son düzenleme:

evetttt fit olaalıımmm askııımmm ben sporuda cok bosladım bosa yanıyo paramıızz yaa bugun gidiim ben en iyisii tabı once işlerimi halletmem lazımmmmmm yanımda olmaaannn yeterr yaa istemem 5i 1 yerde hepınız yanımda olun yeter banaa ben tatlıyaa coook abanndımmmm hele su son 1 haftadır her aksam 3 4 dondurma yıorummm bırı su ıcımdekı tatlı canavarını sokup alsın yaa ((

yerım sızıı yaa ben vermenın pesındeyım sız almanınnn herkes ben dıyete basladım dıyınce oouuw yoooouu dıye tepkı verıyo artık demeye korkar oldum gizliden yapıcam diyetimii selintoştaa cok zayıfflaadııı amaa asker beklemenin stresınden ya kıyamamm onadaaa aliciksiniz olmadı dediin gibi yama yapiciiiz bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…