'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ohooo sen bena gore cok cok iyisin kuzum yaaa... ben o kdar olsam parande atarım jonny bravo dansı yaparım burda 1.60 canım boyum kilom 40

farmathon ne ilacı? uyku yapıo mu ben iştah acıcı surup kullandım ama resmen baygın yattım kalkamadım ayaga... calıstgım icin uykumu getircek bişe olmamalı zaten uyku getiren bi işim var aksama kadar kitap okuorum ya da millete mail yazıorum

siboşum cici bebeyi denedim ben de yaramadı cunku ben normalde yemek yiyemiodum cici bebe napsın bi de sekerimi cıkardı aksam yatarken seker yuklemesi yaptıgı icin daha kotu oldu bnm icin...

o ilacı biliorum solıyım rezil bişey ... cok feci uyutuyo seni basını kaldıramıosun... senşn istahla sorunun yok ki o ilaç kilo aldırmıo balım iştah acıo sadece

parazit kurt gibi bişey işte... eger ole bi sorunun varsa ondan da alamıyo olabilirsin... kilo icin gidince ve yedigim halde alamıorum dersen o testi de yapıolar zaten

çağlam nasılsın canım günaydın tüm kızlar iyizdir inşallah

ezgim canım senide babanıda iyi anlıyorum ablan gerçekten çok zorluklar çekmiş demek sıkıntıdan hasta oldu inanırım çünkü öyle olan çok insan var yazık günah kıyamam yaaaa babanın değiştiğine inanıyorsan birkere daha konuş bak babacım herşeyimiz hazır yuva kurmak istiyoruz diyip anlat hergün anlat gerekirse canım anlıyacaktır mecbur inşallah istediğin tarihler olur mutlu olursunuz canım ya üzülmee keyifszde olma lütfen

canım çağlanınn 10 kilo alması gerekiyor sen 4 kilo alsan yeterli bence çok iyisin görnşn zayıf olablr ama değerlerin normaldir bence

benimde boyum uzun ama kilom 55 görenler zayıfsın diyor ama kemiklerim ortada olsada kalın ve sağlam canım o yüzden zayıf olsanda sağlıklı olcaksın ki senin kilon çok iyimiş bence

Nuraycımmm elbisen çok güzel tatlımmm

Pelinimm abin için çok sevindim canım, hayırlı olsun kuzuumm

Büşra'cım geçmiş olsun canım, Allah beterlerinden korusun...

Ezgim babişkonla inşallah konuşabilirsiniz en kısa sürede..

günaydınlarrrr herkeseee

supradin çok uyku yapıyor evet ama farmathon vitamin içinde ne ararsan var acayip enerji veriyor.ikisi birbirini dengeliyor yani hayatım bence dene. 1 2 kilo alınca bile hemen fark ediyor zayıf olduğumuzdan.gün içinde kahve içersin ama sigara kilo alamamada çok büyük bir etken söyleyim..

ahh burcucum ahh nedir bu çektiğimiz...sizin nişan yeri falan belli oldumu?
çağlam aynen öyle ben hep derim bişeyin olacağı varsa insanın ağzı dili bağlanıyor ki benim aşkıma evet dememde yaşamıştık bunu.o anda aşık olmam gerçekten kaderdi çünkü...
gizim çok sağol canım benim.alttan alttan işliyorum babamı sürekli.ama biraz daha sabrettikten sonra alıcam tekrar karşıma ve konuşcam kaçmasına izin vermiycem. inşallah seninde gönlüne göre olur canım arkadaşım

yan tarafta eczane var gittim geldimm canım sipraktin adlı şurubu aldım bide multivitamin aldım şurup kötü kokuyo ama yemeklerden yarım saat önce içiçekmişim. ezcacı diyoki boyuna göre çok iyi kilon senin bence diyo dedim bana göre iyi değil halsiz hissediyorum kendimi :26: ayy inşllah işe yarar bunlar bi 5 kilocuk yeticek bana

Şiboşumm bende bi ara denemiştim cici bebe'yi almıştım sanki kilo dün geece yine başladımmm bakalım alabilecek miyimm. Ve ve bende senin gibiyimm yiyotum ama kilo alamıyorummm

nası olım kusum kilo derdindeyim derdim hiç bitmiyor

evet burcucum gizomun da dedigim benim en az bi 8-10 kilo almam gerek ... sanırım o zaman bambaska biri olucam kendimi tanıyamıcam cunku dedigin gibi asırı zayıf oldumuz icin en ufak kilo hemen fark edilio... yüzümden cok bi degişim olmaz zaten toplu bi suratım var ne hikmetse yüzüme baksan bu kız zayıf demezsin vucudu gorene kadar

kemiklerim de ince benim malesef ince olmasalar böle batmaz zayıflıgım belki ama bana cok batmaya basladı almam gerek kilocukları en azından gelinlik hatrına

sigara zaten içmiorum alkol de almam yeşilaycıyım tamamen kimyasal herseye karsıyım mumkun mertebe sokmam vucuduma, askım da benim gibidir... onu da uzak tutuyorum

pharmatona baktım simdi de wuuuuuuuuuuuuu diorum tam aradıgım sey uyutmak yerine enerji veriomus zaten.. diyetisyen bana takviye vercekti alamazsam sanırım o da böle bişey vercekti... bi diyetisyene gidiyim bunu da solım belki dediklerine ek olarak baska selerde verir ay insallah yarar ise cok saol bazılarında kotu yan etki yapmıs ama bakalım

tubişşş hosgeldin canımmm nerelerdesin yoksunn

hep pozitif düşün ezgim ben inanıyorum en kısa zamanda gelip burdan 'kızlarrrr babam ikna olduuuu' diye haykıracağına
senin de güzel günlerini görcez inşallah canım benim

Son düzenleme:
hep pozitif düşün ezgim ben inanıyorum en kısa zamanda gelip burdan 'kızlarrrr babam ikna olduuuu' diye haykıracağına
senin de güzel günlerini görcez inşallah canım benim

ay özgemm o kadar dolmuşum ki yazdığın cümleyi okurken gözyaşlarımı tutamadım...iyi ki varsınız canlar!

Hoşbuldum canımm, Kpss'ye çalışmaya çalışıyorum iyice yaklaştııı

bide yoğunum baya son zamanlardaaa.. sen napıyorsun nasılsın ?

naptımı bilmiorum valla... yapılcak bir sürü iş var ama ben yapamıorum kaldım böle kafam karıstı cevirimi yapım kilo mu alım dugun hazırlıklarını mı dusunım haftasonu dugun var kuafore mi gidim yoksa doktora mı gidim ofisin işlerni hiç sayma

gözüne far kacmıs tavsan gibi oldum suan... etrafımda bir sürü iş ben ortada saydek modu

başarılar şimdiden kuzumm inşallah hepiniz guzel sonuclar alırsınız

ya ezgimmm kıyamam ben senin gozyaslarına yaaaa üzülmeee valla bak gececek.... gecmese Nurayımınki gecmezdi... ne badireler atlattı kuzum...

o bile bugunlere geldiyse kimse korkmasın hayırlı işler bunlar Allah yardım ediyo

sen kaç kilosun ki canım ? kaça kaçsın
ben extra zayıfım yaa -1 beden

1.64- 51 im canım benn ama nedense zayıfım gibi geliyo bana

53 falandım 2 kilo verdim ondan böyle olduuu

gözüne far kaçmış tavşann
canım benim kolay gelsin sana da. çevirin ne durumda..
düğün hazırlıklarınıda inanıyorum ki mekan gibi çok hızlı ve güzel bir şekilde halledeceksin kuzummm
ama en önemlisi senin sağlığın tabi doktora gitmeyi ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…