cnm ben de zayıf bi insanım onur hep kilo al der 163 boyum var 49-50 arası kilom değişiyor. bir arkadasımız var eczacı gece yatarken supradin iç dedi sabah kahvaltısından sonra da farmathon iç ded,.15 gün düzenli kullandım hem iştah açıyor hemde supradin metabolizmayı yavaşlatıyormuş ben düzenli kullansam mutlaka kilo alırdım ki 15 günlük kullanımda bile 1 kilo almıştım. boyun kaç ? kaç kilosun? dene bence dediğim şeyi cnm
ezgicimmm seni o kadar çok iyi anlıyorumkibenim babam da hemen hemen böyle konuşturmuyo konuyu kapatıyor. biz bayramdan sonra nişanlanıcaz almanyadan akrabaları uçak biletlerini bile aldı ama babamla ne ben ne annem konuşamıyoruz.niye boyleler ki kendileri niye evlenmişler o zaman çokm moralim bozuluyor...
bu arada tüm gelinlerimizee günaydınnnnnnnn
banada yok olucaksın yok olmuşsun diyolar artık ! o parazit falan ne ki canım ben bilmiyorum :26: içimde kurt mu var acaba bide onu düşündümşimdi kilo almak isteyenler topiğinde okudum cici bebe-süt-bal karışımı işe yarıyomuş sanırım denemekte fayda var yicem bugün hatta birazdan eczaneye gidip iştah açıçı şurup varmış onu sorucam aynen canım aynıyız senle heemen hemen ayy millet zayıflamak ,ister biz kilo almak için çırpınıyoruz yaa gerekirse sigarayı bırakcam belki ozamanda alırım ya inş.
cnm ben de zayıf bi insanım onur hep kilo al der 163 boyum var 49-50 arası kilom değişiyor. bir arkadasımız var eczacı gece yatarken supradin iç dedi sabah kahvaltısından sonra da farmathon iç ded,.15 gün düzenli kullandım hem iştah açıyor hemde supradin metabolizmayı yavaşlatıyormuş ben düzenli kullansam mutlaka kilo alırdım ki 15 günlük kullanımda bile 1 kilo almıştım. boyun kaç ? kaç kilosun? dene bence dediğim şeyi cnm
ezgicimmm seni o kadar çok iyi anlıyorumkibenim babam da hemen hemen böyle konuşturmuyo konuyu kapatıyor. biz bayramdan sonra nişanlanıcaz almanyadan akrabaları uçak biletlerini bile aldı ama babamla ne ben ne annem konuşamıyoruz.niye boyleler ki kendileri niye evlenmişler o zaman çokm moralim bozuluyor...
bu arada tüm gelinlerimizee günaydınnnnnnnn
ohooo sen bena gore cok cok iyisin kuzum yaaa... ben o kdar olsam parande atarım jonny bravo dansı yaparım burda1.60 canım boyum kilom 40
farmathon ne ilacı? uyku yapıo mu ben iştah acıcı surup kullandım ama resmen baygın yattım kalkamadım ayaga... calıstgım icin uykumu getircek bişe olmamalı zaten uyku getiren bi işim var aksama kadar kitap okuorum ya da millete mail yazıorum
siboşum cici bebeyi denedim ben de yaramadı cunku ben normalde yemek yiyemiodum cici bebe napsın bi de sekerimi cıkardı aksam yatarken seker yuklemesi yaptıgı icin daha kotu oldu bnm icin...
o ilacı biliorum solıyım rezil bişey ... cok feci uyutuyo seni basını kaldıramıosun... senşn istahla sorunun yok ki o ilaç kilo aldırmıo balım iştah acıo sadece
parazit kurt gibi bişey işte... eger ole bi sorunun varsa ondan da alamıyo olabilirsin... kilo icin gidince ve yedigim halde alamıorum dersen o testi de yapıolar zaten
banada yok olucaksın yok olmuşsun diyolar artık ! o parazit falan ne ki canım ben bilmiyorum :26: içimde kurt mu var acaba bide onu düşündümşimdi kilo almak isteyenler topiğinde okudum cici bebe-süt-bal karışımı işe yarıyomuş sanırım denemekte fayda var yicem bugün hatta birazdan eczaneye gidip iştah açıçı şurup varmış onu sorucam aynen canım aynıyız senle heemen hemen ayy millet zayıflamak ,ister biz kilo almak için çırpınıyoruz yaa gerekirse sigarayı bırakcam belki ozamanda alırım ya inş.
çağlam nasılsın canım günaydın tüm kızlar iyizdir inşallah
ezgim canım senide babanıda iyi anlıyorum ablan gerçekten çok zorluklar çekmiş demek sıkıntıdan hasta oldu inanırım çünkü öyle olan çok insan var yazık günah kıyamam yaaaa babanın değiştiğine inanıyorsan birkere daha konuş bak babacım herşeyimiz hazır yuva kurmak istiyoruz diyip anlat hergün anlat gerekirse canım anlıyacaktır mecbur inşallah istediğin tarihler olur mutlu olursunuz canım ya üzülmee keyifszde olma lütfen
tubişşş hosgeldin canımmm nerelerdesin yoksunn
Şiboşumm bende bi ara denemiştim cici bebe'yi almıştım sanki kilo dün geece yine başladımmm bakalım alabilecek miyimm. Ve ve bende senin gibiyimm yiyotum ama kilo alamıyorummm
çok güzel ben çok beğendimmmmmkuğu gibi olursun bunun içinde zaten çok hoşsun elbisenle tamamlanacak güzelliğinn
benimkide buuuuEki Görüntüle 462474
tubimmmm kesinn içimizdee kurtt varr bizimm yaaaa
hep pozitif düşün ezgim ben inanıyorum en kısa zamanda gelip burdan 'kızlarrrr babam ikna olduuuu' diye haykıracağına
senin de güzel günlerini görcez inşallah canım benim
bende öyle düşünüyorum kuşummm aslında zayıf deiğilim sanırım yanii ama almak istiyorum birkaç kilo dahaa
bende öyle düşünüyorum kuşummm aslında zayıf deiğilim sanırım yanii ama almak istiyorum birkaç kilo dahaa
Hoşbuldum canımm, Kpss'ye çalışmaya çalışıyorum iyice yaklaştııı
bide yoğunum baya son zamanlardaaa.. sen napıyorsun nasılsın ?
sen kaç kilosun ki canım ? kaça kaçsın
ben extra zayıfım yaa -1 beden
naptımı bilmiorum valla... yapılcak bir sürü iş var ama ben yapamıorum kaldım böle kafam karıstı cevirimi yapım kilo mu alım dugun hazırlıklarını mı dusunım haftasonu dugun var kuafore mi gidim yoksa doktora mı gidimofisin işlerni hiç sayma
gözüne far kacmıs tavsan gibi oldum suan... etrafımda bir sürü iş ben ortada saydek modu
başarılar şimdiden kuzumm inşallah hepiniz guzel sonuclar alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?