'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

diyetisyene git sor bakalım cnm ama onlar ilaç mümessileri ile anlaşmalı olup mümessilin markasını vermeye çalışabilirrr :) eczacı tanıdık olunca en iyisini aldım ben. diyetisyenden güzel haberlerini bekliyorummm cocokieciimmm

bebeklerım ben ıslerı halletmek ıcın koşturmacalara baslıyooruuumm ıns su sıcakta ayılmadan bayılmadan gelırım öptüm hepicinizii

inş.canım birbirimize destek olacağız burda üzülme şimdi bak bizde üzülürüzki
Nurayımız atlattı sıra seninle bende şimdi benimki hele hiç bilmiyor düşün :18::18:

Nurayyy duyuyomusun bizii ayağını süre süre git nişanına ki peşinden bizde gelelimm
Yağmurcum sende başla ufaktan konuşmaya istersen çünkü gördüğün gibi ne kadar bekleyeceğimiz belli değil

kolay gelsin nazomm

Son düzenleme:
merhaba kızllllarrrrrr. ne zamandır konu gözüme çarpıyor ama bir türlü yazmak kısmet olmadı.
ben aslında kasıma kadar evlenmek istiyorum ama nişanlımın gönlünde mayıs 2013 var =)))
anca kendimi toparlarım diyor. sanırım onun dediği olacak gbi gözüküyor.
bende sizinleyim artık

Çok sağ ol yağmur, teşekkürleeerrrr :)))

O zamann bi daha yazmam Duygulanmaaaa yaa nolursun cnm bnmm mutluu oll hep gülsünnnnnn yüzün seviorumm senii

Ciddeennn yaaaa bi deniz bi sünnet bi iş muhabbeti derken spordaki paranız yanıyoo kuşiikkkk Ve vee vee ben akşam ne dedim sanaa sabahtann hallet işlerni demedm mi gene geçe kaldınnnn gel burayaa ısırcamm seni ceza olaraktannn dondurmaaa canavarııı bliorumkiiii bi başladın mııı pasoo yiyosunn yakında ekmek arası dondurmaa yapçazz aşkoo

ee hoşgeldin canım ozaman :))

ben geldim herkes işe güce gitti yahuu

ezgim bende hala söylemedim napcam nuraycım gerçekten süre süre gitsin ben babama bir bombaardıman yapmayı düşünüyorm işleride yoğun söyleyp kurtulaym şokun etkisyle işlere versin kendni ama gerilirde millete çektirrmi bilmiyorm ama yakalncam sölemem lazımmmm:18::18::18::18:

kızlar pek bakamıyorum işler yoğun çok hızlısınız yayhuuu

pastam dikkat et kendine.... cok sıcak kusum aman sapka falan al mutlaka..

bskn aramıza hosgeldin

ben de pek bakamıorum yaa bugun ben de yogunum ara ara gelirimmmm

Peloşummm benimmm yaa ne tatlı bişeysin sen öyleeee. bendeee seni seviyoom (aşk itirafı gibi oldu ) bak güldümm gördünmüü

gizim bence senin babiş tepki vermicek.öyle hissediyorum ben..anladığım kadarıyla babacığında hevesli eşyadan düğünden bahsettiğine göre.en kısa zamanda konuş derim.gerçi kelin ilacı olsa önce kendi başına sürermiş ya neyse :)

bskn hoşgeldinn topiciğimize

gizimmmmm terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o misal oldu dimi seninki :)

bende boşumm arada ders çalışıyorumda sıcakta çekilmiyo yaa hiçç
şurubu içtimm bekliyorum iştahımın açılmasını midemin kazınmasımı gerek acabaa :26:

bu arada kızlar şehirfırsatını duymustum daha öncede az önce yine biyerde denk geldim ama bilmiyorum nedir nasıldırr bana bilen biri açıklayabilerrrmii ??

teşekkür ederim kızlar benim geçen hafta evde nişanım oldu.
çok heyecanlyım şimdiden düğünü düşünüyorum. malum ben kasımda olsun diye istediğim için.
şu nişan borçlarımız bitsin öyle tarihimizi belirleriz.
sizin belli mi tarihleriniz?

hayırlı olsun canım benim..aslında benim nişanlım da kısın olsun istiyor ama ben yaz olsun diyorum..kır dugunu istedigim için ve artık sanırım o da yaz olsun istiyor

aşkım aşkımmmmm yaa cezama razıyıımm öğle paydosunu unuttum eve alısverıs yaptımm geldım cıkcam bucukta genee dondurma olayınada bı dur demem lazım artıkkk cok abartıyooorummm pelotum ya ( bugun yemiicem suan elma yıyorum tatlı ıhtıyacımı karşılamasadaaaaaaaaa idare ediceemm böle meyvelerlee ramazanda nası yapsam dıye dusunuyorum aksamları az yıyıp sahura abanmam lazımmm

hayırlı olsun canım benim..aslında benim nişanlım da kısın olsun istiyor ama ben yaz olsun diyorum..kır dugunu istedigim için ve artık sanırım o da yaz olsun istiyor

bende sonbaharda olsun istiyorum.o sarı sarı yapraklarla fotoğraf çekilmek istiyorum
artık havalar o kadara kötü olmuyor.geçen yıl aralıktaki düğünde bile güneş vardı.
yazın çok sıcak olduğu için istemiyorum sanırım ben
artık kısmet bakalım ne zamana olucak

k.k.k ya başvuru yaptımmm hemidee gardiyan olarak
ne alırlarr ama beni ya bu boy ve kiloylaannn hahaa

32 beden mi ben mangoda 36ya girince seviniyorum, 1,70boy 56 kiloyum. bende hep zayıf olmak istemişimdir ama hiç de öyle aşırı zayıf olamadım.

sanırım senin baban benimkinden. işine gelmeyen birşey olunca görmemezlikten geliyor. geçenlerde ablamı telefonda sevgilisiyle konuşurken görmüş ve duymuş anlamıştır kesin ama bilmemezlikten geliyor. beni de gece sevgilimle konuşurken duymuş hem de gece yarısı anneme sormuş biriyle konuşuyordu diye annemde arkadaşıdır demiş. gece 3te arkadaşımla konuştuğuma inanmamıştır da inanmış gibi yapıyor inanmak istiyor korkuyor benim babam evleniriz de evden gideriz diye kıyamam ona da ya her fırsatta der zaten benden kız almak zor diye daha ortada bişey yokken. bakalım neler yaşıcaz babam nasıl ikna olucak.. sıkma canını hiç geç olsun güç olmasın demişler hayırlısını diliyorum heop

argostan vazgeçtim bende. tamam çok güzel ama bir gece için çok fazla. herşeyin bir ederi var bana göre, o kadar para edecek hiçbir otel odası olamaz benim mantığımda. ama gidenlere bişey diyemem.

merhaba hoşgeldin

bende 25 agustosta nişanlanıyorum:) muhtemelen mayıs ya da haziran gelini olacagımmm

merhaba hoşgeldin ve hayırlı olsun nişanın :)))

Son düzenleme:
evet kıymetcim yaaa aynen öle valla 34 bile değil artık 32!!!!!

siboşumun da dediği gibi biz 0 beden bile değiliz... -1 olduk artık... tamamen buhar olup ucmadan bişeyler yapmamız gerek

bu kadar zayıf olmak isteme bence bilmem cok zayıflık hiç iyi bişey değil bir bayan için yine allahtan sibelin de benim de yüzlerimiz toplu... ordan kurtarıyoruz yuzumuzde gocuk olsa zaten yanmıstık..... cok sukur yani... ama alt kısma geldi mi inan bişey olmuyo yakısmıyo deli oluyosun...

cok kiloyu ben de sevmem kesinlikle... zayıflıgı seviorum ama belli bi sınırı var... asıırı olunca olmuyo senin yine boyun var been tam miniğim... zayıf da olunca iyice teenage gibi geziorum ortada kimseye evlencek yasta olduma inanmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…