yerım sızıı yaa ben vermenın pesındeyım sız almanınnnherkes ben dıyete basladım dıyınce oouuw yoooouu dıye tepkı verıyo artık demeye korkar oldum gizliden yapıcam diyetimii selintoştaa cok zayıfflaadııı amaa asker beklemenin stresınden ya kıyamamm onadaaa aliciksiniz olmadı dediin gibi yama yapiciiiz bebişimm
inş.canım birbirimize destek olacağız burda üzülme şimdi bak bizde üzülürüzki
Nurayımız atlattı sıra seninle bende şimdi benimki hele hiç bilmiyor düşün :18::18:
O zamann bi daha yazmamPelinimm güzel yüzlü güzel kalplimmm ne güzel yazmışsınn.ben her yazılana duygulanıyorum ya nolcak böyleeçokk sağoll canımm benimm.inşallah kabul olacak dualarımızz iyi ki tanımışım sizleri iyi ki!!!
evetttt fit olaalıımmm askııımmm ben sporuda cok bosladım bosa yanıyo paramıızz yaa bugun gidiim ben en iyisii tabı once işlerimi halletmem lazımmmmmmyanımda olmaaannn yeterr yaa istemem 5i 1 yerde hepınız yanımda olun yeter banaa ben tatlıyaa coook abanndımmmm hele su son 1 haftadır her aksam 3 4 dondurma yıorummm bırı su ıcımdekı tatlı canavarını sokup alsın yaa ((
merhaba kızllllarrrrrr. ne zamandır konu gözüme çarpıyor ama bir türlü yazmak kısmet olmadı.
ben aslında kasıma kadar evlenmek istiyorum ama nişanlımın gönlünde mayıs 2013 var =)))
anca kendimi toparlarım diyor. sanırım onun dediği olacak gbi gözüküyor.
bende sizinleyim artık
Nurayyy duyuyomusun bizii ayağını süre süre git nişanına ki peşinden bizde gelelimm
Yağmurcum sende başla ufaktan konuşmaya istersen çünkü gördüğün gibi ne kadar bekleyeceğimiz belli değil
kolay gelsin nazomm
Peloşummm benimmm yaa ne tatlı bişeysin sen öyleeee. bendeee seni seviyoom (aşk itirafı gibi olduÇok sağ ol yağmur, teşekkürleeerrrr :)))
O zamann bi daha yazmamDuygulanmaaaa yaa nolursun cnm bnmm mutluu oll hep gülsünnnnnn yüzün seviorumm senii
Ciddeennn yaaaa bi deniz bi sünnet bi iş muhabbeti derken spordaki paranız yanıyoo kuşiikkkkVe vee vee ben akşam ne dedim sanaa sabahtann hallet işlerni demedm mi gene geçe kaldınnnn gel burayaa ısırcamm seni ceza olaraktannn dondurmaaa canavarııı bliorumkiiii bi başladın mııı pasoo yiyosunn yakında ekmek arası dondurmaa yapçazz aşkoo
ezgim bende hala söylemedim napcam nuraycım gerçekten süre süre gitsin ben babama bir bombaardıman yapmayı düşünüyorm işleride yoğun söyleyp kurtulaym şokun etkisyle işlere versin kendni ama gerilirde millete çektirrmi bilmiyorm ama yakalncam sölemem lazımmmm:18::18::18::18:
kızlar pek bakamıyorum işler yoğun çok hızlısınız yayhuuu
ezgim bende hala söylemedim napcam nuraycım gerçekten süre süre gitsin ben babama bir bombaardıman yapmayı düşünüyorm işleride yoğun söyleyp kurtulaym şokun etkisyle işlere versin kendni ama gerilirde millete çektirrmi bilmiyorm ama yakalncam sölemem lazımmmm:18::18::18::18:
kızlar pek bakamıyorum işler yoğun çok hızlısınız yayhuuu
canımmm oooo çeyizlerden yanımıza geldin çok sevindm burada gördğme seniii
teşekkür ederim kızlarbenim geçen hafta evde nişanım oldu.
çok heyecanlyım şimdiden düğünü düşünüyorum. malum ben kasımda olsun diye istediğim için.
şu nişan borçlarımız bitsin öyle tarihimizi belirleriz.
sizin belli mi tarihleriniz?
Çok sağ ol yağmur, teşekkürleeerrrr :)))
O zamann bi daha yazmamDuygulanmaaaa yaa nolursun cnm bnmm mutluu oll hep gülsünnnnnn yüzün seviorumm senii
Ciddeennn yaaaa bi deniz bi sünnet bi iş muhabbeti derken spordaki paranız yanıyoo kuşiikkkkVe vee vee ben akşam ne dedim sanaa sabahtann hallet işlerni demedm mi gene geçe kaldınnnn gel burayaa ısırcamm seni ceza olaraktannn dondurmaaa canavarııı bliorumkiiii bi başladın mııı pasoo yiyosunn yakında ekmek arası dondurmaa yapçazz aşkoo
hayırlı olsun canım benim..aslında benim nişanlım da kısın olsun istiyor ama ben yaz olsun diyorum..kır dugunu istedigim içinve artık sanırım o da yaz olsun istiyor
canım 2. kontrole gitmedim henuz kan vermem gerek yine seker olayı için tahlil yaptırmam gerek sonucları da alıp goturcem diyetisyene eger seker dustuyse yeni diyet vercekti bir de takviye vercekti... ceviri hala bitmedi onla ugrasmaktan vakit bulup da bunlarla ugrasamıorum kendimden vazgectim yani o derece
ben tartılmadım hiç moralim bozuluyo cunku die... diyetisyende tartılcam ama solıyım bence almadım hatta belki verdim... daha da zayıflamıs olabilirim
diyetisyenin verdiklerine uyamadım cunku uymak pek mumkun değil calısıorum her zaman o listeye gore yemekleri nerden bulcam ki... bir iki gun yapabildim sonra yapamadım yemek prıgramına gore yasamak bana gore deil
sonra istanbulda kopruleri kapattılar ben ne guzel hiç yorulmadan tek otobusle geliodum işe artık imkansız hale geldi... metrobus kullanıorum metrobuse binmem içinde 5-6 tane onlarca merdiveni olan dik ustgecitlerden gecmek zorunda kalıorum bu sıcakta... inan sisman insan erir zayıflar o derece o ustgecitler... inanılmaz efor sarfedorum yani bu yuzden listedekilerin iki katını yemem gerek belki ama ben listeyi bile yiyemiyorum
takviye isticem bu gidişimde ama biliorum o da bos... ben normal yemegi istenilen duzeyde yiyemedikten sonra bana kilo aldırmaz...
inan bezdim artık ya... kıyafetlerim olmamaya basladı gecen mangodan 32 beden pantolon aldım nerdeyse o bile bol gelicek dusun halimi...cok temiz en az bi 8 kiloya ihtiyacım var ama ben alcama veriorum... bıktımmmmmmmmmmmmm
bilmezlikten geliyor.sert tepki bile vermiyor adam nötr ya. cumartesi günü mesajımı okudu mesela gayet aşkım falan yazıyordu mesajda.ama görmezlikten geldi.mesajı okuduğuna eminim çünkü mesajı kapatmaya çalışırken yanlışlıkla boş msj atmış benimkine.
sonra salı günü dedim artık sende benim yüzümü güldürsen keşke dedim.hiç bişe demiyor kaçıyor sadece.bende sürekli lafı oraya getirerek onu hazırlamaya çalışıyorum biliyorum kolay değil bu fikre alışması ve onun söylediklerimi düşündüğündende eminim ama bana belli etmiyor işte. annecikte benim gibi bekliyor zavallım napsın.ablamın evliliğinde babamla çok sorun yaşadığı için bu konular yüzünden uzak tutuyorum annemi.ama olmadı en son devreye girecek artık
pastammm ben sana 3 kilooo verebiliriimolmuşum gene 53 kilo yaauuuww neden bende yiyip yiyip kilo alamıyorum diyemıorum acebaa bazen su sıgarayı bırakmasamıydım demıo değilimmmm ama yok yok iyiki bıraktımmm
giziiiimm yaa sevıorum bu cocukla bu sekılde tartısmayıııgülmekten gene diretemediiimm yoksa ben o 8 mılyarla 2 kere parise giderdim bıde kusummm 3 gunluk paris turlarına baktım etsde 600 euro yanııı argosta 1 gece parasınaa 3 gunluk paris turu yapılıyooo
teşekkür ederim kızlarbenim geçen hafta evde nişanım oldu.
çok heyecanlyım şimdiden düğünü düşünüyorum. malum ben kasımda olsun diye istediğim için.
şu nişan borçlarımız bitsin öyle tarihimizi belirleriz.
sizin belli mi tarihleriniz?
bende 25 agustosta nişanlanıyorum:) muhtemelen mayıs ya da haziran gelini olacagımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?