'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım malesef suan bende yok pc de kayıtlıydı ama kardeşim silmiş yanlıslıkla...

tekrar elime gecerse gonderirim sana ama neti bi arstır istersen vardır mutlaka istihare duaları

İstihare Duâsı Şudur;

"Allâhumme innî estehîruke bi-ilmike ve estakdiruke bikudratike ve es'eluke min fadlike'l-azîm. Feinneke takdiru velâ ekdiru ve ta'lemu vela â'lemu ve ente allâmu'l-ğuyûb. Allâhumme in kunte ta'lemu enne hâzâ'l, emre hayrun lî fî dînî ve meâşî ve âkibeti emrî âcili emrî ve âcilihi fakdirhu lî ve yessirhu lî summe bârik lî fîh. Ve in kunte tâ'lemu enne hâza'l-emre şerrun lî fî dînî ve meâşî ve âkıbeti emri âcili emrî ve acilihî fasrifhu annî vasrifnî anhu va'kir liyelhayra haysu kâne sume ardinî bih. "

namazın kılınışı:

Bir şeyin kendisi hakkında hayırlı olup olmadığına dair. Manevi bir işarete kavuşmak için kılınan iki rekatlık bir namazdır. Birinci rekatta "Kafirun Suresini" İkinci rekatta "İhlâs Suresini" okumak mustahaptır. Namazdan sonra İstihâre Duası okunur (İstihare duası için bakınız: Delilleriyle İslam İlmihali, Prof. Dr. Hamdi DÖNDÜREN, s. 350), sonra da abdestli olarak kıbleye yönelip yatılır. Rüyada beyaz veya yeşil görülmesi hayır ve iyiliğe; siyah veya kırmızı görülmesi ise şerre işarettir.

okuyun kızlar bunuda güzel: stihare nasl yaplr .:.: www.dinimizislam.com :.:.

evet hayatcımmm bak berfin bulmus
duanın arapcası boyle bir seydi bunu okuyabilirsin..

kıble yonunde yatmanız onemli birde bana namaz kılınıp dua yapıldıktan sonra kimseyle konusmamam direk yataga gitmem solenmişti bende oyle yaptım...

perşembe akşamlarının yatılması daha hayırlı.
bide duayı okuyup namaz kıldıktan sonra ksmeyle konuşmadan bişeyle uğraşmadan kıbleye doğru sağ kolunun üzerine yatılmalı..

bebişler istihareye ben de yatayım.
cookiem iyi gezmeler size :)

kızlar okuldan geliyorum. tıp fakültesinde 2.sınıfların dersine girdim bugün.. aman yarabbi böyle bi sınıf görmedim hocayı sallayan yok. herkes kendi aleminde. bi fısıltı bi uğultu.. öyle şaşırdım ki.. bizi sınıftan cıt çıksa azarlıyolardı valla. 1 saatte başım şişti. sanırsınız ilk okul 2.sınıfın dersindeydim.

telomerrrrrrrrrrr nerelerdesinnnnnnnnnnnn senn görüşemiyoruz sinerayda yok ortalıkta minnakta yok :44:

kimlerin arasına düşmüşsün öyle

berfincim nasılsa isimleri öğrendik tabloyu kaldıralımda herkese deşifre olmayalım kuzucummmm,,,,,, olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…