veeeeeeeeeee 20 gün sonundaa bende aşklandımmm bol boll aşkımm öğlen geldi ancak dün uçak bulamadı otobüsle geldi onca saat
hemen uçtumm gittimmm nasıl özlemişimmm yaaa ikimizdee görür görmez ağladık falan ve inanılmaz zayıflamış görünce gözlerimoldu yani birazcıkta amele yanıklı olmuşş kollar boyun falan
amaa herşeyeee rağmennn yedimm yedimm geldimm ama bitiremedimmmmçoookk özlemişimm çoooooookkkk
canım çok çok saol iyikide iyi geçti gitti heycanı atlatamadım daha ama
beynelminelll canımmmm senin ismin annişimn ismiyle aynı bende memnun oldum bilmiyordum haticecim
veeeeeeeeeee 20 gün sonundaa bende aşklandımmm bol boll aşkımm öğlen geldi ancak dün uçak bulamadı otobüsle geldi onca saat
hemen uçtumm gittimmm nasıl özlemişimmm yaaa ikimizdee görür görmez ağladık falan ve inanılmaz zayıflamış görünce gözlerimoldu yani birazcıkta amele yanıklı olmuşş kollar boyun falan
amaa herşeyeee rağmennn yedimm yedimm geldimm ama bitiremedimmmmçoookk özlemişimm çoooooookkkk
hiç korkmana gerek yok... benim özel bi durumum var malesef aileler birbirini tanıo ve arada kötü kalpli bir teyze var...
onun yuzunden onceden de sorunlar yasadık biz... ama artık ilişkime yansıtmamayı ogrendim...
tecrübe işte bunlar hep... senin kayınvalidenle sorunun olmıcak belki herkesin olmuyor ki canım ama ki olursa ilişkine yansıtmıcaksın kaynana da olsa dıs kapının dıs mandalı oldugunu bilecek
agırlıgını koyucaksın bi sekilde ei adayının tavırları da onemli seni koruyup kollayan ezdirmeyen biriyse mutlu mesut yasarsınız
Hadi gözün aydın canım hayırlısıyla şu teskere bir gelsin sizde mutlu sona kavuşun inşallah
giziim sabah berı catlıyodum hee keske maıle kopyalasaydın kusumçook mutlandımkii okuyuunncaaa bızım tanısmalar hep komık oldugundan bole heycan olaylarını yasamadım ben yaa bayramda seyranda ara kusum askere gıttıgındede ayda 1 ararsın ılla annesını deıl ablasını fln ara ıhmal etme hıc kuzucuumm
çağlaşum pastaşuuummm duygu vede dusuncelerımııı maıldede süledim emmelakiinn benceeee sen kayınannişin adresi bize ver bız bı topıkcene basalım
lokumcuk nuraycıııkkk bende ozledımkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhepınızı cok ozluyorumm yaaa bugun ofısteydım heep ama fenaaa yogundu kkyada gıremıyorum henuz pcler kocaman pembiş pembiş parlıcaak sitemiizz diye acamıyorummmm ama fabrıkaya gecınce odam olucak ozaman ofıste oldugum zamanlarda giriciiiimm heepp dun s.ahmette bı otele gıttıııkkk patroncuumla kahve ıctık katsefi bir fal baktıkıı patronumun hayatıyla ılgılı herseyııı bıldıı yaa sooooooooook oldukk hatta daha yoldayken konusuoduk o bana anlatıodu ben ona kadın çat çat soleyınce dumur olduuukk haftayaa ofıse getırıceekk yemek sozu verdık kadına, kocasıyla banada baktırıcak fal coook heycanlıı yaa bakalım neler diceekk bu arada benım ayaaam ve ellerım cok şişti kızlar yaa garip şişiti yanı ben ömrümde yaşamadım böle bişi neden olur acebaa:/
hahaaa ahh canımm keşke teskere olsa ömür boyu bitmicek beni teskere
bu arada hatice sensin galiba canım bende sibel
herkeslere günaydınnn ramazan geldi hoş geldi
gizommmm, pastaaammm yerim sizi yaaaa valla güldüm ne biçim okurken
dünden beri 2 falan da yapasım gelmio... nedense herşeyden bi sogudum yine depression mode on takılıyorum.. su mübarek günde hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık
orkidemm kusum yaaa ne güzel yazmıssın... ama hiç belli olmaz daha 2013 ün gelmesine de gitmesine de uzun bir zaman var... kimbilir neler olucak hayatlarımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?