'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hadi gözün aydın canım hayırlısıyla şu teskere bir gelsin sizde mutlu sona kavuşun inşallah

canım çok çok saol iyikide iyi geçti gitti heycanı atlatamadım daha ama

beynelminelll canımmmm senin ismin annişimn ismiyle aynı bende memnun oldum bilmiyordum haticecim

canımmm gözün aydınnn çokk sevindimm
ikinizede çokk iyi gelecektir bu kavuşmaa bol bol aşklan kuzucumm aşk dolu günlerrr

Canım benim yengem zaten karşı tarafın ailesi melek olsada illa can sıkacak bir şey bulacak. Ben zaten maddi olarak iki aileden de yardım almak istemiyorum. Belki bu sebeple fazla karışmaz müstakbel kayınvalide diye düşünüyorum. Aşkım anneme şimdiden anne diyor. (daha tanışmadılar.) Dün işte konuştum onunla neden ayrılmak istediğimi falan yengemin kıskançlığını biliyor. "Zaten ne senin ailenin ne de benim ailemin fazla karışacağını düşünmüyorum. Karışmaya kalksalar dahi izin vermeyeceğim. Ben seninle evleniyorum. Biz evleniyoruz o sebeple bunları düşünüp canını sıkma" dedi.
Sorun olmaz inşallah :18:

giziim sabah berı catlıyodum hee keske maıle kopyalasaydın kusum çook mutlandımkii okuyuunncaaa bızım tanısmalar hep komık oldugundan bole heycan olaylarını yasamadım ben yaa bayramda seyranda ara kusum askere gıttıgındede ayda 1 ararsın ılla annesını deıl ablasını fln ara ıhmal etme hıc kuzucuumm

çağlaşum pastaşuuummm duygu vede dusuncelerımııı maıldede süledim emmelakiinn benceeee sen kayınannişin adresi bize ver bız bı topıkcene basalım

lokumcuk nuraycıııkkk bende ozledımkııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hepınızı cok ozluyorumm yaaa bugun ofısteydım heep ama fenaaa yogundu kkyada gıremıyorum henuz pcler kocaman pembiş pembiş parlıcaak sitemiizz diye acamıyorummmm ama fabrıkaya gecınce odam olucak ozaman ofıste oldugum zamanlarda giriciiiimm heepp dun s.ahmette bı otele gıttıııkkk patroncuumla kahve ıctık katsefi bir fal baktıkıı patronumun hayatıyla ılgılı herseyııı bıldıı yaa sooooooooook oldukk hatta daha yoldayken konusuoduk o bana anlatıodu ben ona kadın çat çat soleyınce dumur olduuukk haftayaa ofıse getırıceekk yemek sozu verdık kadına, kocasıyla banada baktırıcak fal coook heycanlıı yaa bakalım neler diceekk bu arada benım ayaaam ve ellerım cok şişti kızlar yaa garip şişiti yanı ben ömrümde yaşamadım böle bişi neden olur acebaa:/

aşklandım ve geldim şimdi nurayıma müzik araştırcam

iş kadınım nazlım yaaa bak akıl edemedm yahuuuu bunu nasıl akıl edemedm kiii aslında bende hep güldümde heyecan vardı babannesi tatlılllık katttı benmki çıkınca iftarada gelecen askerdeykende gelrsn dedi bende anlattm tatlı dille anlatttım annesi değilde baba olunca iş değişiyor nazlım babanınn sözü geçiyor yanlış anlayablr gelip gitmemmi ama bayramda ablasını arayp büyüklerylede bayramlaşcam nasipse kuzucum

bide benmki ne yapmış biliyormusun babanne giz seni çok sevmş demiş babanesde bende çok sevdm oğlum demiş anneside eee kaynanasını sevmemmişmi demiş yanii benmkinin yapığna bakk bideee varya demişki anne giz sana çok ama çok sesiz bir annen var dedi demiş vee şirkettkler bvahse girdiler bu oğlana anasyla ilgili bişi söleme hemen yetiştirr çünkü evde ne oluyosa sana yetiştryo anasınada sendekleri sölicek aman giz dediler yemin ederim söledim die pişmanlık yaşarken dün anasyla ilgili dediklerimi kızlar beni uyarrıken sölemiş düşnyormusun uyaramadn anasına söleeediiii dahada bişi demem nazlışım bu oğlan sesiz kayınannişimi seslimi yapcak

şirkettkler diyor ki benim gelinim bana sesiz dese hıh sesiz demiş demek ben ona bir sesli davrnymde görsün gününüü diyip dalga geçtiler haklılarda benmki tam sıpa

pelimiğimde aşklanmaya gidiyordu aradım onu evmanyayla başımız dertte pelimiğim şikayet etcek yarın onları ohhh olsun benide arkadaşmda üzdüler sitece

seni çok özlemiş nazommmmmmm

çağlanınnn kayınannişine ne desek haklıyız ben pozitif bakıyordum ya teyzesini söleynce dahada bakmam safmış gerçekten yoksa o teyzeye boşboğazlık edip anlatmazdı biliyorsa ne oldğnu neden anlatıyor bire bin katarlar böyle hiç utanmıcakmı çağlanın annesini geçtim babasıda duymuş aman allahım kadına pozitif bakarken bakamıyorm topikçe akıl vermeyemi gitsek böyle gelinide zor bulurda kıymet bilmiyor teyzesinin mantığına bakarmısın durumları iyi diye kendi kızlarını ayyy neyse sinir ediyorlar insanı annem yapsa asla yüzüne bakmam yaaaa akıl versin teyzeye alllah kayınnnasıda uymasın onlara nelerini görmşlerde böyle diyorlar sonra çağla soğusa bozuk atsa haklı neden ne oldu dediklernde haklı gerçekten haklıda neyse işte büyükler diye susan biz olalllım büyüklüğümüzü biz gösterelim oğlunun sevdiği kızı her ortamda yüceltmeli

neler neler göryoruz duyuyorzda millet el üstünde neyse el üstünde olmucağmz anlamına gelmezde ben yediremiyorum arkadaş böyle ince fikirli ince düşünen yuva kurayım makul olayım diyen insanlar hep böyle azcık cazgır olsak el üstnde olcaz hakketkleri gibi davrnmıyorz neler neler görüyorz ya neyse sineye çeken olallım evimizi kurunca kapımızı kapatcaz neysekiii 2 diyorum çağlam az kaldı dayan

aaaaa aman amann gizim sölemee bişiiiii sakın valla şimdi sussa evlenince en küçük bişide önüne koyaarr sessiz olması en iyisiii en iyi kaynana sessiz kaynana bide kanka kaynana eveett çağlaam relax oluyoruuuzz 2 diyooruz mutlanıyoruzzz

yaaa bızzz delı gıbı yazın bızım terasta kenan dogulunun bi şarkısını arıyodukk pelmiğimmlleee bide tutulmuştuk bulamayınca baya ugrasmıstık yaa nıhayet buldum şimciiiikkkkk

[video=youtube;U8AgVBWSIZ0]http://www.youtube.com/watch?v=U8AgVBWSIZ0&feature=relmfu[/video]

bize tek uyan kısmı nakaratı ve benimde ölüp bitiğim kısmı orasııı hep beraberr bağraa bağraa diyoruuummkiiiiiiiiiiiiiiii

Asla sana kızamıyorum
Sana küsemiyorum
Sen beni AAAAŞŞŞŞŞŞIIIIKKKKK ettin
Asla yerine koyamıyorum kimseyi
Öl dedin de ölmedik mi

Benn geldimmm beennnn

Dayanamadım hasretinizee bebekler şaka bi yanaaa erkenden geldimm 1 saattr netle ugrasıorum bugunlerde internetle işim var vallaaa.. Gizotumm gizotumm sesini özlemişimm seni yerim çok mutlandımm duyunca sesini kuzuların kuzusu balların balııı

gizotumm ahanda yazdım şikayetvar.com'a süründürcem onları bi daha mı evmanya mı kapımdan sokmam yaaa paramla rezil oldummm...

miniiiiimmmm sen bana whatsapp tan solednn ben direk dağıldım hadi be diorum kendi kendmee evremikk dedi noluo hatuunn dedim bole bolee nazlımooo bulmus sarkıyı falaannnn çok mutlu bi gece ne güzelki maşallahlarımı koyuyorummm

Çooookkk güzel şarkııııııııııııı

Nurayımmm nurayımmmm bende bi şarkı önermek istiorum ki çoookkk severimmm:))

Yaşar / Benim Bütün Rüyalarım Seninle...

Düğün müzikleri listemde türkçe muzikler arasında pervane de var çok severim onu da. Ama bu da başka güzelll

bugün ara ara gelip gözetledim sizi yavaştan

ama moral olarak çok iyi olmadığımdan yorum yazacak gücü bulamadım kendimde, hala da o güç damarlarımda dolaşmaya başlamadı.

ancak bilin ki hepiniz adına çok mutluyum, sizleri böyle görmek çok güzel. daha evlilik fikrim bile yokken gelmiştim bu başlığa öylesine, aşılacak bir sürü zorluğum varken. o zorluklar aşıldı ama bizim sevgimiz bu günlere gelemedi.

ama sizi tanıdım da o da bana yeter diyorum, hepinizi çok seviyorum

şimdi okuyunca pek bi duygusal geldi ama düzeltmek de istemedim içimden geldi yazıverdim

hahaaa ahh canımm keşke teskere olsa ömür boyu bitmicek beni teskere
bu arada hatice sensin galiba canım bende sibel

Memnun oldum Sibel korkma geliyor o teskere inşallah geldiğinde o ayrılığıun vermiş olduğu hasretle aşkınız katlanmış olarak gelecek sevdiğin yanına

Hayırlı Cumalar Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar;
Herkeslere Günaydınnn Nasılsınız bakem?

Fıstıklarım fıstıklarım günaydınlaaarr :)) Hayırlı ramazanlar diliyorum...

Orkidem duygulandırdın beni... ( İnşallah herşey yoluna girer tatlım bir an önce. Hakkınızda hayırlısını istiyorum canım.

kızlar günaydın

nazlım sölermiyim ağzımı fermuarladım birdaha asla sölemicem

bu şarkıyı ben ilk kez duydum balllım çok güzelmiş dün gece dinledimmmm

orkide canım çok duygulandım kıyamam üzülmeni hiç ama hiç haketmiyor olsada sen aşıcaksın bu üzüntülerinin yanında güzellikler seni bulcak canım

pelimikkkk öperim seni

günaydınn ballı lokmalarr
hepimize hayırlı ramazanlar diliyorumm
orkidee inşallah kısa sürede tekrar mutluluğa kavuşursunn
nasılsınız kuzucuklarımm

Son düzenleme:
herkeslere günaydınnn ramazan geldi hoş geldi

gizommmm, pastaaammm yerim sizi yaaaa valla güldüm ne biçim okurken

dünden beri 2 falan da yapasım gelmio... nedense herşeyden bi sogudum yine depression mode on takılıyorum.. su mübarek günde hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık

orkidemm kusum yaaa ne güzel yazmıssın... ama hiç belli olmaz daha 2013 ün gelmesine de gitmesine de uzun bir zaman var... kimbilir neler olucak hayatlarımızda

günaydın güzelliklerimmmmm
öncelikle hepinize hayırlı ramazanlarrrr
sözü geçen şarkıları dinledim bir bir hepsi çok güzel
nurayım pervane çok güzel bi şarkıdır ve genelde hep kullanılır düğünlerde falannn
güzel bi seçim

ya ben bu şarkıyı çok istiyorum düğünümde dans müziği olarak ama ben çok ağlıyorum bu şarkıda
düğünde de ağlarım diye korkuyom çok mu dramatik sizce kızlar?

[video=youtube;w3MMbvh-vmE]http://www.youtube.com/watch?v=w3MMbvh-vmE[/video]

bu arada orkidem, dilerim herşey gönlünce olur canım benim
inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer, daha fazla üzülmezsin

Son düzenleme:
bi de bu şarkı çok özeldir aşkımla bizim için, ilk buluştuğumuz gün bu şarkı çalıyodu böyle aşk dolu bakmıştık birbrimize
ama çok bilindik diye emin değilim

[video=youtube;qFWv3g4y2Pg]http://www.youtube.com/watch?v=qFWv3g4y2Pg[/video]

Çağla beni toparlıyoruz, sen yıkılıyorsun. Boşver ben öyle yapmaya çalışıyorum. Mutluyum diye kendimi kandırıyorum. ve sonunda başarıp gülüyorum sende öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…