ezgiiim, magnet yaptırmasaydık düşünebilirdim.. 100 tanesi 166 tl ye gelir. ama ben bunlardan yapabiliyorum kiiii :)
hatta zamanım olursa yine de yapıcam.. kırmızı kalpler. şunlardan, adımızı yazıcam seni seviyorum yerine
Eki Görüntüle 467878
ezgiiim, magnet yaptırmasaydık düşünebilirdim.. 100 tanesi 166 tl ye gelir. ama ben bunlardan yapabiliyorum kiiii :)
hatta zamanım olursa yine de yapıcam.. kırmızı kalpler. şunlardan, adımızı yazıcam seni seviyorum yerine
Eki Görüntüle 467878
Eki Görüntüle 467878
ben geldim ben geldimmmmmmmm
Eki Görüntüle 467878
Sanırım bir kaç defa gelmişmaşallah maşallah güzel olduğun kadar beceriklisinde kuzumm..
nasıl yaptığını banada anlatırmısıııınnn??
bende doğum günüüsü süprizi yapiyim aşkitoma
ben geldim ben geldimmmmmmmm
kuzum marhmallow ile şeker hamurundan kurabiye yapımı diye bi konum var. açtığım konulardan bak canım tarifi anlattım.maşallah maşallah güzel olduğun kadar beceriklisinde kuzumm..
nasıl yaptığını banada anlatırmısıııınnn??
bende doğum günüüsü süprizi yapiyim aşkitoma
Frankie Valli - Can't Take My Eyes Off You Canım bu müzik nasıl? nacizane önerim bu olur herhalde sözleride çok güzel
Canım birgün banada öğret evlenirsem adam yandı diyeyim o kadar yani
bunun üzerine bi konum var benim :) okuyabilirsin canım tarif için.
benim elimden de pek bişey gelmezdi aslında ama elim yatkınmış çabuk öğreniyorum
Çağla'mm ben bu insanları anlamıyorumm.. seni ve aileni huzursuz mutsuz etmeye ne hakları var..
bi de daha acısı teyzen senin akraban komşu tanıdık falan değil..
Rabbimm herkesin gönlüne göre versiin.. ne diyim..
sen üzülmemeye çalış sen üzülürsen annen baban daha çok üzülürr canımm.
kulağını tıka nişanlınında üstüne gitme çünkü gördüğüm şuki kendi aileleriyle ilgili olumsuz yorumlara gelemiyolar..
Kuzencimmmm
20 yaşında kızını evlendirmeye mi kalktı? iyi cesaret, bravo ona.Teyzen bambaşka bi dunya gercekten iyi bari kaynanan teyzenin aklına uyup bir araya getirmemişler kuzeninle nişanlını canım. Facia yani. :44: Biri 22 yaşında delikanlı biri 20 yaşında genç kız. ayol evcilik oyunu mu bu
Kuşum bazen çok geriliorum su evlilik muhabbetlerinde.. Benim mustakbel kaynanamdan bi şikayetim yok sadece çok fazla soru soruyo, sorduğu sorunun da cevabını beklemeden başka bi soru daha soruyo...
bu kısır döngü hep bole devam edio...
giiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzdevamı da aynı mutluluk ve heyecanla gelsin inşallah. çok sevindiiiimmm kuzucummm..
kübracım ben de kızlara katılıyorum sanki bişeyler hissettmiş gibisin ama korkuyorsun güvenmeye. zamana bırakmalısın ve kalbini dinlemelisin. hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım
çağlaam çağlam, :26: ne istemişsin acaba aşırıya kaçan ya, valla düşündüm düşündüm ama bişey bulamadım. sen onların kesesini onlardan çok düşünüyorsun. ayıp ama bu söylenen laflar. evet insanlar bire bin katarak söyleyebilir ama o bir laf bile niye ediliyo ki yani. çok şükür böyle gelin bulduk demiyolar. neler neler var ya bana 10 tane bilezik bilmem ne kadar set alacaksınız düğünüde şurda yapacaksınız, heee yapamıyor musunuz neyinize güvenip geldiniz diyenler var ve kimse böyle geline ağzını açıpta bi laf edemiyo.
allah hayırla ıslah etsin.
:
inşallah benimkiside yatkındır hiç denemedim açıkcası genellikle erkek çocuğu gibi büyüdüğüm için herhalde
babam sağken prenses, öldükten sonrada erkek çocuğu gibiydim. UFak tefek birkaç yemek dışında pek bilgim yok
Nişanlanıp evleneceğime emin olursam deneyeceğim ama yardım edeceksin söz değil mi?
nurayım kurabiyelere nasıl yazı yazılıyor özel birşey varmı eminönüne gidicez sevgilicik askere gitmeden bende öğreneym die malzeme alcaz o askerdeyken hobi edincem
bide bide ahşap kursunu araştırdım kuzum senden duymasam bilmiyorm malesef benmkde nerden duyuyosun böyle ilginçlikleri diyor fikir annem olarak nuraym teşekkürlermi sunarm
ay tabiki canım ne demek, elimden gelen bişey olursa seve seve yardımcı oluruummm
çağlaaaaammm amin kuzum :) bu uğuruuum hep sürsün
öle yapcam kuzucum napım onemli olan nişanlım... ne demiştim? biz istemedikten sonra Allah da izin vermedikten sonra aramıza kimse giremez...
sokmıcam kararlıyım
amin kuşummmm inşallah ne diyim bilemiyorum ki :44:
inşallah görür gerçekleri bigun vazgecer sagda solda konusma huylarından... iki aile arası iletişimi zedeliyo cunku
gözleri görmüyo onları.. uyduruk salonlarda dugun yapanları goruyo sadece
cooook sevindim kusumm halletmenize ne dedim sana beeen ugurlusun dedimhep böle gtisin inş
pervane cok guzel sarkıdır...
çağlam annen o kadar görgülüyken teyzenin bu haline çok şaşırdım doğrusu demek aynı anadan 2 farklı karakter çıkıyormuş o teyzenin o halleride kaynannınn akranı olur anca gerçekten kaynannan dediğin gibiymişte ben ayalrca sana iyi iyi olcak demişim iyi olsa bile çağlam o teyzenle arkdaşken neyse cidden gözleirm pörtledi kızını resmen yamammayyaa çalışmış allah bilir kaynannan neler düşünüyordur nasıl fenalar inanmıyorum yaa annem yapsa bağlantımı keserim o derece kaz gelcek yerden tavuk esirgeme tarzı bir teyzen var ne fena iyikide görşmyorsunuz
çağlamm bu teyzeee senin iyiliğini düşünmyordur uzak dur onla gelen laflara kulak tıka amaçlarını çözdüm oyun bence nişanlına yansıtma kendin hallet gerekrse görmedm duymadm bilmyorm modunda takıl sen evine geçip kapını kapatınca öyle bir dışarda kalcak ki onalr nişanlınla aranda sorun çıkmasın allah korusun bu insanalrdan herşeyi beklerim fenalar dua ediyorum kuzum sana öyle insanlar uzak olsun hepimizden
ÇAğla seni görünce ben tırsmaya başladım bu evlilik işinden :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?