'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maşallah maşallah güzel olduğun kadar beceriklisinde kuzumm..
nasıl yaptığını banada anlatırmısıııınnn??
bende doğum günüüsü süprizi yapiyim aşkitoma

yazıyorum yazıyorum gitmiyo sinir oldum ya..
demek güzel olduğun kadar beceriklisinde kuzumm..
nasıl yaptığını banada öğrette doğum günüsü süprizi yapiim aşkitoma

Canım birgün banada öğret evlenirsem adam yandı diyeyim o kadar yani

Sanırım bir kaç defa gelmiş

ben geldim ben geldimmmmmmmm

Sende hoş geldin cotton

kuzum marhmallow ile şeker hamurundan kurabiye yapımı diye bi konum var. açtığım konulardan bak canım tarifi anlattım.
kafana takılan bişey olursa yine sorabilirsin..

Frankie Valli - Can't Take My Eyes Off You Canım bu müzik nasıl? nacizane önerim bu olur herhalde sözleride çok güzel

bunu da not alıyorum çok teşekkür ederim hatice canım

bunun üzerine bi konum var benim :) okuyabilirsin canım tarif için.
benim elimden de pek bişey gelmezdi aslında ama elim yatkınmış çabuk öğreniyorum

inşallah benimkiside yatkındır hiç denemedim açıkcası genellikle erkek çocuğu gibi büyüdüğüm için herhalde
babam sağken prenses, öldükten sonrada erkek çocuğu gibiydim. UFak tefek birkaç yemek dışında pek bilgim yok
Nişanlanıp evleneceğime emin olursam deneyeceğim ama yardım edeceksin söz değil mi?

öle yapcam kuzucum napım onemli olan nişanlım... ne demiştim? biz istemedikten sonra Allah da izin vermedikten sonra aramıza kimse giremez...

sokmıcam kararlıyım

valla teyzemi bi tanısan limonatam... bu ne ki yani... facia ötesi facia biri kendisi

kendi oglunun dugununde yaptıkları gelinin ailesine rezil olumusuz hangi birini soliyim... Allah ıslah etsin...

gerilmen cok normal ki bebek suratlım illa ki oluyor ama senin huzurunu kacırcak cinsten olmamalı... size bir zararı dokunmuyorsa bırak sorsun yetişdiğin yerden cevapla sen de

öncelik bizim aşkımız napalım yeri gelicek belki uyusamadıgınız noktalar olcak gelip sana sorsun işte hep böle... baskasından duyma

amin kuşummmm inşallah ne diyim bilemiyorum ki :44:

inşallah görür gerçekleri bigun vazgecer sagda solda konusma huylarından... iki aile arası iletişimi zedeliyo cunku

gözleri görmüyo onları.. uyduruk salonlarda dugun yapanları goruyo sadece

cooook sevindim kusumm halletmenize ne dedim sana beeen ugurlusun dedim hep böle gtisin inş

pervane cok guzel sarkıdır...

ay tabiki canım ne demek, elimden gelen bişey olursa seve seve yardımcı oluruummm

çağlaaaaammm amin kuzum :) bu uğuruuum hep sürsün

çağlam annen o kadar görgülüyken teyzenin bu haline çok şaşırdım doğrusu demek aynı anadan 2 farklı karakter çıkıyormuş o teyzenin o halleride kaynannınn akranı olur anca gerçekten kaynannan dediğin gibiymişte ben ayalrca sana iyi iyi olcak demişim iyi olsa bile çağlam o teyzenle arkdaşken neyse cidden gözleirm pörtledi kızını resmen yamammayyaa çalışmış allah bilir kaynannan neler düşünüyordur nasıl fenalar inanmıyorum yaa annem yapsa bağlantımı keserim o derece kaz gelcek yerden tavuk esirgeme tarzı bir teyzen var ne fena iyikide görşmyorsunuz

çağlamm bu teyzeee senin iyiliğini düşünmyordur uzak dur onla gelen laflara kulak tıka amaçlarını çözdüm oyun bence nişanlına yansıtma kendin hallet gerekrse görmedm duymadm bilmyorm modunda takıl sen evine geçip kapını kapatınca öyle bir dışarda kalcak ki onalr nişanlınla aranda sorun çıkmasın allah korusun bu insanalrdan herşeyi beklerim fenalar dua ediyorum kuzum sana öyle insanlar uzak olsun hepimizden

nurayım canım saolllllll inşallah herşeyin çok güzel geçicekkkk

müzik olarakta ben pasta müziği göksel senden başka yapmak çok isterim yada sezen aksu bahar

giriş müziğide eve gidince yazarım buraya birkaç keman dinletisi var heyecanlı

shania twain from this moment olur düğünde yada nişanda brayn adamsla düetleri hoşuma gidiyor ama bir arşivime bakayım

nurayım kurabiyelere nasıl yazı yazılıyor özel birşey varmı eminönüne gidicez sevgilicik askere gitmeden bende öğreneym die malzeme alcaz o askerdeyken hobi edincem

bide bide ahşap kursunu araştırdım kuzum senden duymasam bilmiyorm malesef benmkde nerden duyuyosun böyle ilginçlikleri diyor fikir annem olarak nuraym teşekkürlermi sunarm

gizooooommmmm 'senden başka' çok güzel ben bunu yeni dinliyorum gökselden.
kurabiye ye yazı işini ben de öğrenme aşamasındayım canım, yine marhmallow lu kurabiye yapımı öğrendiğim arkadaşıma mesaj attım müsait olduğunda dönecek analtacak bana. ben de hemen sana anlatıcam ..
ahşap boyamaya başlamak için can atıyoruuuum resmen :) ne demek kuzum rica ederim ..

ay tabiki canım ne demek, elimden gelen bişey olursa seve seve yardımcı oluruummm

çağlaaaaammm amin kuzum :) bu uğuruuum hep sürsün

ÇAğla seni görünce ben tırsmaya başladım bu evlilik işinden
:26:

arkadaşım nişannda senden başkayla pasta kesmişti 2 sene oldu hatta bir şarkı dahada var bulmalıyım hemen

sezen aksu bahar düğün giriş müziği hayal ederken ferihada kullandılar şok oldum cidden girişi çok hoşşş

bide hatırla sevgiliyide çok seviyorum dans olarak

canım müzik konusunda gmailime bakayım hemen bennn listem vardı ama kaybetmiştim 1 ay önce yeni bir lsite oluşturdum bir göz atcam hemen

amin inşallah canım ya... milletin dıs kapının dıs mandalalrı olur benim teyzem en büyük hasetçim... çok üzülüorum bu duruma

kesinlikle dusunmuyo iyiligimi... ailemle kavgalılar 1, kendi kızını vermek istemişti olmadı 2... haliyle deli oluyo bana asık olmasına nişanlımın

kaynanam aslında biraz saf kadın, teyzem cok hindir, allem edip kallem edip konusturuyo bunu, bu da arkadasım dostum sanıo anlatıo, haberi yok lafına laf katılıp bize yayıldıgından

kimin dostu kimin dusmanı oldugunu bilemio kuzum kac yasında ama cahil malesef

ÇAğla seni görünce ben tırsmaya başladım bu evlilik işinden
:26:

hiç korkmana gerek yok... benim özel bi durumum var malesef aileler birbirini tanıo ve arada kötü kalpli bir teyze var...

onun yuzunden onceden de sorunlar yasadık biz... ama artık ilişkime yansıtmamayı ogrendim...

tecrübe işte bunlar hep... senin kayınvalidenle sorunun olmıcak belki herkesin olmuyor ki canım ama ki olursa ilişkine yansıtmıcaksın kaynana da olsa dıs kapının dıs mandalı oldugunu bilecek

agırlıgını koyucaksın bi sekilde ei adayının tavırları da onemli seni koruyup kollayan ezdirmeyen biriyse mutlu mesut yasarsınız

veeeeeeeeeee 20 gün sonundaa bende aşklandımmm bol boll aşkımm öğlen geldi ancak dün uçak bulamadı otobüsle geldi onca saat
hemen uçtumm gittimmm nasıl özlemişimmm yaaa ikimizdee görür görmez ağladık falan ve inanılmaz zayıflamış görünce gözlerim oldu yani birazcıkta amele yanıklı olmuşş kollar boyun falan
amaa herşeyeee rağmennn yedimm yedimm geldimm ama bitiremedimmmm çoookk özlemişimm çoooooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…