'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gönderdiklerini ben göremiyorum bari kim neyi söylüyor onda yazarsan meraklı melahat ben

ÖZLEDİM O SOLGUN NURLU TENLERİ...
GÜNAHTAN ARINMIŞ AK BEDENLERİ..
RAHMAN CEMALİNE AŞK ÇEKENLERİ..
HOŞ GELDİN EY ON BİR AYIN SULTANI...

YÜREKLER BİR BAŞKA, HİSLENİR ŞİMDİ..
BEDEN DEĞİL, RUHLAR BESLENİR ŞİMDİ..
EZANLAR BİR BAŞKA SESLENİR ŞİMDİ...
HOŞ GELDİN EY ON BİR AYIN SULTANI...

Hayırlı cumalar... Hayırlı Ramazanlar...

Herşey Gönlümüzce olsun.. İnşallah..

Öpüyorum hepinizi...

haticecim bana ara ara gelirler öyle bazen acaba evlilik bana göre değil mi diyorum... aklım bulanıyo

en dogru kararları verelim inş her zaman...

kübra,özge,gülden... hoşgeldiniz kuzular...

özgecim biz de ilk karsılastıgımızda backrounda julio iglesias'ın o me quieres o me dejas adlı sarkısı calıodu... sarkı da bu

[video=youtube;u7EQrfpZiU8]http://www.youtube.com/watch?v=u7EQrfpZiU8[/video]

düğün listeme henuz eklemedim ama... nedense herkesin içinde calarsa bize ait olan büyüsü kacıcak gibi gelio anlamadım

hayırlı ramazanlar,hayırlı cumalar kızlar...

ben arada sohbetinize böyle bir kamikaze dalış yapıyorum, umarım tadında oluyordur..

özgecim,dinledim parçayı..düğün değince böyle biraz daha umut dolu olan bir parça olmalı..
güzel hoş da ağır kalıyor bence..dinlerken biraz sıkıldım ...yüksek ses ve akustik de farklı olabilir..

[video=dailymotion;xbnglj]http://www.dailymotion.com/video/xbnglj_sezen-aksu-hukumsuz_music?search_algo=1[/video]

şu parçanın introsundan itibaren çok severim.. düğün nasip olursa kullanmak isterdim..
yüksek sesle ve kulaklıkla dinlediğimde aradaki enstrümanları daha iyi hissediyorsun..

kübra hanım neler hissediyorsunuz? kaçmayınız lütfennn

ben göremedim yemekten kalan izleri yok mu bişiy yahuuu

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar,hayırlı ramazanlar hepinize..
Birkaç müzik paylaşmışsınız,hepsini dinlemek isterim.Bunların düğünde dans şarkısı olmasını mı düşünüyorsunuz?
Eğer öyleyse ben de kendi düşündüğüm parçayı sizinle paylaşmak isterim.
Bu arada @cookie_dough iyi misin? Problem yoktur umarım.. Bu arada herkese ismiyle hitap ediliyor daha sıcak bir ortam oluyor,ben de kendimi tanıştırayım o zaman.My name is Feyza :))

nice to meet you feyza
ben de özge
evet düğün için dans ya da pasta müzikleri falan konuşuyoduk
seninkini de öğrenmek isterimmmm

gizzzzz olmuş bu iş hayırlı olsun bebeğimmmmmmmm :) seni sevmemişler sana aşık olmuşlar sölimmmm :)

Shania Twain - You're Still The One - YouTube

Ortaokul yıllarımızdan bir şarkı.İkimizde o zamanlar çok seviyormuşuz bu şarkıyı.Dinlettiğimde "aa ben bu şarkıyı çook severdim" dedi :)
Kimsenin süreceğine inanmadığı,ama herkese inat yıllarca süren ve hiç eskimeye bir aşkı anlatıyor:) Melodisi de çok güzel.Allah'ım inşallah nasip eder onunla bu şarkı eşliğinde ilk dansımızı yapmayı ve bunun hiç bir zaman son olmamasını..

ben de çoook severdim bu şarkıyıııı
çok güzel bi seçim canım, ikiniz için özel olan bi şarkının ilk dans şarkısı olması önemli zaten
sanırım ben de une belle histoire ye geri dönüş yapçam

Çok teşekkürler Özgecim,beğenmene sevindim.Ben de seninkini dinledim ve çok hoşuma gitti.Bu mübarek günlerde dua ediyorum,herkes sevdiğine hayırlısıyla kavuşur inşallah,hepimizin gönlüne göre olsun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…