O memnuniyet bana ait ben buradakilerin adını pek bilmiyorum keşke herkes söylesede kimden bahsediyorsunuz anlasam arada fransızs kalıyorum
Ezgilikommm (her gün bir yeni lakapmemnun oldum Hatice:) bende Ezgi
pelintoşş nasılsınn??
çağlammm döverim ben o kadını hee.totonu yesin senin. nasıl kızdım yaaaa...ama inşallah size yanlış aksettirilmiştir kuzum.güzel güzel geçinelim hepimiz kayınannişlerle
buarada çok pis alışveriş yapasım vardıı beni iyice gaza getirdinizz heee
kuzum bizim ailecek gorusmedigimiz kavgalı oldugumuz bir teyzem var ve maalesef kaynanam o teyzzemin en yakın arkadası
ona sölüyo o da yayıyo herkese ve bizim kulagımıza geliyo....
anlayıssız biri varsa kendisi baskası değil babam da cok sinirlendi hep nişanlımın hatrına susuyolar yoksa coktan patlamıslardı... bence de bu kadın artık ben ne yapsam hak ediyo yanibir de kızım diye bagırna basar utanmadan... kızı gibi goruomus cok belli gercekten iki yüzlü yaa
trumpı cok merak ediyorum yaaa gitcem bigun mutlaka biz dun arkadasla safirdeydik sky ride yaptık yine harikaydı yaaaaaaaa
bu tatlı heyecanların hiçç bitmesin canımcımmm
bu arada senin anniişin adı da benimkiyle aynı
Aceleden oluyordur oyle Haticecim. Nufus giderek artıyor zaten ben yetişemiyorum artık.
Ezgilikommm (her gün bir yeni lakap) iyiyimmm kuşum yoğunumm çokk Gelemiorum, gelsem yazamıorum.. Bole tuhaf bi durum Sen nasılsın ballı lokmaaaammm?
hatice memnun oldum ben de özge
çağlam üzüldüm bunları sana yansıtmalarına ya..inşallah yanlış aksettirmişlerdir
sen de benim gibi düşünüyosun düğünü ucuza getireyim diye uğraşıyosun ama demek ki kıymet bilinmiyo
üzme sen kendini..ve bence sana laf taşıyanlara da söyle bi daha sölemesinler sana bişey
gereksiz yere huzurun bozulmasın
canım inanmıyorum çok şaşırdım düzeldiğini sandım sen temkinli olurken iyikde olmuştunda neyse sen bu çizgide git nişanlında görcek ahhh ahhh varya ben cidden inanmıyorum bide nişanlın gidince ne olcak o gitmeden herşeyinizi halledn kuzucum
baban sinirlenir tabi annenide çekemiyor yani kim sinirlenmez burda bende sinirlendim gerginlik olmaz inşallah kuzum
trump çok nezih çağlam benimki tuturdddu gidelim gidelim diye oraya hiç gitmedm evimin önü ama seni bekledm dedi gittik hiçbirşey yok insan yok yani mağazalar boş ve rahatttıııı sinemada öyle:))))))))))))))
oohhhh dün eğlendin o zaman canım iyi olmuş
Çağlacımm canım yazdıklarını okudum şimdi abartıyor olmasınlar... Ben pek ihtimal vermiyorum bu şekilde laf taşınmasına... Millet bire bin katıyor ne yazıkki. Günahını alma canım kulağınla duymadığın sürece... Yine en doğrusunu sen bilirsin kurabiyem.
Pelilaylaylooomm buda benden gelsiniyiym bende kuzucuk aynen devam işte
kac kez hem nişanlıma söledim söle annene konusmasın sagda solda diye kac kez de lafı tasıyanlara ama kimse beni duymuyor...
tamam kaynanam bir cahiillik yapıo olabilir ama sen teyze olarak benim iyiligimi dusunsen gelip de bunu yaymazsın askım da haklı cekemeyen cok malesef...
sebebi de şu;
teyzem nişanlıma zamanında kuzenimi yani kendi kızını vermeye calısmıs bundan 7 yıl falan once... ama kabul etmemiş benimki kesinlikle o zamanlar evlenmeyi de dusunmuyomus hem de dunya ahiret kardeşim olsun o gozle bakabilceim biri değil demiş
şimdi benim evleniyor olmamı hazmedemio ki ailemle de arası acık...
işte böle kuzum bir de teyze anne yarısı derler öz teyze olcak bu da işte
eğlendik valla ama sonu iyi olmadı eve gelince işte bunları duydum
öle yapcaz zaten gizom bakalım... bir atlatsaydım hayırlısıyla inşallah gelseydi su haziran
ii oldu sölediin bebişim biz bakalım buraya
limonatam yaaa ben de öle dusunmek istiorum ama bizim her ayrıntımız dillerinde tuttugum yerin fiyatına adına kadar nerden bilebilirler o konusmasa solemese
illaki vardır abartıldıgı bire bin katıldıgı yerler ama gerceklik payı da vardır... benim hakkımda konusmamak bu kadar mı zor tam hersey super cok seviorum bu kadını diorum ama sonra bişey duyuyorum ve yalanmıs o sevgi gösterileri oluyorum o zamanda içimden gelmiyor bu kadına yakın durmak işte
inşallah abartıdan ibarettir inşallah birdaha duymam böle seyler balım yahuzurumuzu bozmaya kimsenin hakkı yok
ben yine anlayısla konustum nisanlımla gerekirse onla da konusurum... bir derdi varsa gelsin sölesin ben konusmaktan kacan yorulan biri değilim ki her zaman izah etmeye hazırım kendimi...
Sevdimki bunuuuuİyi ol kuzucummm maşallah nazar değmesin kii hep iyi ol lokumcuumm
Çağlam ole ayrıntıları biliosa dıdımın dıdısı haklısın ki bende şüphelenirdim.. Bu kadın size nişan döneminizi zehir ediyor ya hu.. Ayda 2 hafta iyisin mutlusun 2 hafta bu kadın yuzunden depresiflesiosun... Şuan kendime "bu kadın" dediğim için kızıyorum, neticede o bir ANNE. ama neden bizim annelerimiz gibi daha ağır ve olgun değil anlamış değilim!
Teyzen konusuna çoookk şaşırdım canımm! teyzen 7 yıl öncesi bunu nasıl düşündü anlamış değilim ya hu o zamanlar kızı kaç yaşındaydı ki zaten seninki erkek olduğu halde 21-22 yasındaydı yani...
hayret bişee yaaa...
Allah Allah ya şok oldummm tatlım kulaklarınızı tıkayın annende aynı şekilde ama bence kaynananı oturt karşına ve konuş benimle ilgili bi probleminiz şikayetiniz varsa yuzume soyleyın hoş olmuyor de gerekirse restini çek çağlam. yuz verdikçe astarını çıkarıyor çünkü nişanlının annesi...
Kuzencimmmmcanlarıımm ben geldiimmm
nasılsınız keyifler nasıl??
Çağla'mm balım noldu yaaa hemen dönüp okucam şimdi..
sizleri özledim kızçelerimm..
bazıları hak ediyor sanırım o kelimeyi limonatammm..
annemi bile cekemeyen biri var karsımda, bizim nezaketimiz altında ezilip böle hırslanıcana örnek alsa keske :26:
kuzenim de 20 yasındaydı canım... annesi o zamanlar dusmustu evlendirme derdine işte agzıyla alın kızımı demiş hatta kaynanama... annem de varmıs yanlarında abla napıosun sen ne kadar ayıp demiş o da ne var canım iyi yer buldun mu söliceksin agzınla böle bu işler demş
yani teyzem annemin kardeşi nasıl olabilmiş ben de inanamıyorum iki ayrı dnya gibiler kaynanamın arkadası oldguna ise hiç şaşmıyorum
annem dün yine dedi ah kızım dinlemedin beni sana ve bize layık insanlar değiller dedim nasıl düştün bunların eline dedi... bir tek o cocugun hatrına susuyorum o aileden değil gibi, bambaska biri, onun hatrına oldu bu iş ona kıyamadım askınıza kıyamadım ama o da deişmez inşallah dedi
güldenimmm hoşgeldin kuzum nolsun işte kaynanam
annemi bile cekemeyen biri var karsımda, bizim nezaketimiz altında ezilip böle hırslanıcana örnek alsa keske :26:
kuzenim de 20 yasındaydı canım... annesi o zamanlar dusmustu evlendirme derdine işte agzıyla alın kızımı demiş hatta kaynanama... annem de varmıs yanlarında abla napıosun sen ne kadar ayıp demiş o da ne var canım iyi yer buldun mu söliceksin agzınla böle bu işler demş
yani teyzem annemin kardeşi nasıl olabilmiş ben de inanamıyorum iki ayrı dnya gibiler kaynanamın arkadası oldguna ise hiç şaşmıyorum
annem dün yine dedi ah kızım dinlemedin beni sana ve bize layık insanlar değiller dedim nasıl düştün bunların eline dedi... bir tek o cocugun hatrına susuyorum o aileden değil gibi, bambaska biri, onun hatrına oldu bu iş ona kıyamadım askınıza kıyamadım ama o da deişmez inşallah dedi
Kuzencimmmm
20 yaşında kızını evlendirmeye mi kalktı? iyi cesaret, bravo ona.Teyzen bambaşka bi dunya gercekten iyi bari kaynanan teyzenin aklına uyup bir araya getirmemişler kuzeninle nişanlını canım. Facia yani. :44: Biri 22 yaşında delikanlı biri 20 yaşında genç kız. ayol evcilik oyunu mu bu
Kuşum bazen çok geriliorum su evlilik muhabbetlerinde.. Benim mustakbel kaynanamdan bi şikayetim yok sadece çok fazla soru soruyo, sorduğu sorunun da cevabını beklemeden başka bi soru daha soruyo...
bu kısır döngü hep bole devam edio...
giiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzdevamı da aynı mutluluk ve heyecanla gelsin inşallah. çok sevindiiiimmm kuzucummm..
kübracım ben de kızlara katılıyorum sanki bişeyler hissettmiş gibisin ama korkuyorsun güvenmeye. zamana bırakmalısın ve kalbini dinlemelisin. hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım
çağlaam çağlam, :26: ne istemişsin acaba aşırıya kaçan ya, valla düşündüm düşündüm ama bişey bulamadım. sen onların kesesini onlardan çok düşünüyorsun. ayıp ama bu söylenen laflar. evet insanlar bire bin katarak söyleyebilir ama o bir laf bile niye ediliyo ki yani. çok şükür böyle gelin bulduk demiyolar. neler neler var ya bana 10 tane bilezik bilmem ne kadar set alacaksınız düğünüde şurda yapacaksınız, heee yapamıyor musunuz neyinize güvenip geldiniz diyenler var ve kimse böyle geline ağzını açıpta bi laf edemiyo.
allah hayırla ıslah etsin.
nazlışkooom hiç denk gelemiyoruz özledim
herkescikleri öpüyoruuumm,
bu arada hatice, memnun oldum ben de nuray :)
dünn nişan mekanını ayarladııııkkkçok güzel olacak bunun garantisini veriyorum dedi sahibi. herşeyi anlattı. tek sorunumuz kişi sayımız. 80 kişiyi rahat alıyomuş mekan. ama 100 kişiyi buluyoruz biz. bakalım ne olacak
müzik konusunda yardım ediiiinnn ama bana :26:
istediğim grup bodrumda sahne alıyomuş yazları. başka bi grup ayarlamaya çalışacaklar ama hani canlı müzik olmayadabilir..
onların müzik arşivleri varmış, bana sadece hangi şarkıları istediğimi soruyolar.
ilk dans , pasta müziğiii ne olcak
dans.. zuhal olcay-pervane nasıl sizce?
bozma moralini hiç canımm.. ayarlarllar büyük ihtimalle ama eğer ayarlayamazlarsada hazırlıklı olmak lazımm..
sanırım o şarkıyı bilmiyoruumm :26::26: bi dinliyim bakiyimm
canlı müzik illa olsun demiyorum caım. bunun için moralimi bozmam yani :)
dinle bakalım
yakında nişanı olacak gelinciklerimm bakın bir fırsat buldum belki işinize yarar
En tatlı lezzet! Çikolata Perileri'nden 15 adet özel yapım kurabiye veya çikolata 65TL yerine Büyük Fırsat'a özel sadece 25TL (Türkiye'nin her yerine kargo) - Fırsat Bu Fırsat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?