orkidemmm çok severim dalidayı da o şarkısını da
ben iyiyim şimdilik Allah gerçekten sabrını veriyo orucun
kayınanniş aradı kızım napıyosun tutuyomusun ne durumdasın diye, kıyamadı bana
erkenden çıkıp eve gidip sızmak istiyodum ama babam bi arkadaşıyla gelcekmiş mecbur beklicem onları
orkidemmm çok severim dalidayı da o şarkısını da
ben iyiyim şimdilik Allah gerçekten sabrını veriyo orucun
kayınanniş aradı kızım napıyosun tutuyomusun ne durumdasın diye, kıyamadı bana
erkenden çıkıp eve gidip sızmak istiyodum ama babam bi arkadaşıyla gelcekmiş mecbur beklicem onları
maşşallah canım Allah bozmasın bu samimiyetinizidarısı bizim başımıza inşallah
kim olsa kıyamaz sana şekerim benim
canım benim çok saol o senin güzel düşüncen sevmezler diye korkuyordum yendim korkularımı dün hep bahsim geçmiş evlerinde şimdilik mutluyum canım belki bize iftara çağırıcam dün annem gelsin oda dedi
kızlar shania twain from this momentte benim şarkımdır çok seviyorum çok
hoşgeldin canım, nişanın ne zaman?ben 2 hafta oldu sözleneli 2013 mayıs gibi düğün düşünüyoruz inşaallah Allahtan birşey çıkmaz ise ve artık nişan heyecanı sardı ama ne yapmam lazım hiçbirlşey bilmiyorum :)
ben geldimmmm
işlerim yogundu bugün ben çıkamıcam diyede aşkım geldi ya ne güzel öğlenden beri beraber çalıştık oturduk
çokda sıcak hava oruç tutanlar nasıl gidio ? bugün tutamadım malum sebeplerden dolayı ben
hoşgeldin canım, nişanın ne zaman?
sibelcimmm merhabaaaasen şafak sayıyorum falan diyince hatice normal askerlik yapıyo sandı sanırım sözlünü. sibel yerine ben açıklayayım sözlüsünün mesleği bu canım, asker kendisi .. :)
oruçta bugün iyi gibi, yeni yeni acıktııım susadım. allahım kabul etsin herkesinkini
evet canım normal asker sanmış
çok canım sıkkın şuan buraya yazmaktan başka seçeneğim yok şuan
babam annemi aldatıyo elim ayağım sinirden titriyo şuan ağlıyorum sinirden napıcam bilmiyorum ne ypmalıyım hiç bilmiyorum nolur akıl verin banaşu yaşıma kadar saten ben babasız büyüdüm 2 yıldır birden çıkıp geldi bizimle yaşıyo 2 yıldır. arada uçurumlar mesafeler var saten ve senelerdir neler yaptığınıda biliyorum hepsini sindirmiştim ama madm herşeyi bırakıp geldin bizimle yaşıyosun neden yani bu üst komşumuzla hemde çok sevdiğim abla dediğim bi insanla hala iş yerindeyim çıkmadım eve gitsem ortalığı karıştırmak korkuyorum kendimi tutamamaktan yazıcak çoookk şey varda gerek yok konu kalabalığıda etmek istemezdim özür dilerimm aşkımlaaa konuştukk kaçalım gidelimm dedi hemenn herşeyi bırakıp böyle bi şansım yok canım annemi o adamla bırakıp hiiçbiyere gidemem ben çünkü napıyım bilmiyorumm hiç bilmiyorum o eve gidip onu görmek yüzüne bakmak istemiyorum 2 gün sonra doğum günüm bana çok güzel hediye oldu şuan keşke hiç olmasaydım diyorum keşkeee
Canım benim Ramazanın bu ilk günü keşke böylesine üzülmeseydin.. Aldattığından eminmisin?...
Yani babanla konuşsan seni dinler mi? En azından annenin üzülmemesi için bişeyler yap...
Bi anda fevri davranma ama nolursa olsun baban o senin.. Saygını bozmadan bi konuş bakalım...
evet canım normal asker sanmış
çok canım sıkkın şuan buraya yazmaktan başka seçeneğim yok şuan
babam annemi aldatıyo elim ayağım sinirden titriyo şuan ağlıyorum sinirden napıcam bilmiyorum ne ypmalıyım hiç bilmiyorum nolur akıl verin banaşu yaşıma kadar saten ben babasız büyüdüm 2 yıldır birden çıkıp geldi bizimle yaşıyo 2 yıldır. arada uçurumlar mesafeler var saten ve senelerdir neler yaptığınıda biliyorum hepsini sindirmiştim ama madm herşeyi bırakıp geldin bizimle yaşıyosun neden yani bu üst komşumuzla hemde çok sevdiğim abla dediğim bi insanla hala iş yerindeyim çıkmadım eve gitsem ortalığı karıştırmak korkuyorum kendimi tutamamaktan yazıcak çoookk şey varda gerek yok konu kalabalığıda etmek istemezdim özür dilerimm aşkımlaaa konuştukk kaçalım gidelimm dedi hemenn herşeyi bırakıp böyle bi şansım yok canım annemi o adamla bırakıp hiiçbiyere gidemem ben çünkü napıyım bilmiyorumm hiç bilmiyorum o eve gidip onu görmek yüzüne bakmak istemiyorum 2 gün sonra doğum günüm bana çok güzel hediye oldu şuan keşke hiç olmasaydım diyorum keşkeee
keşke kübracım eminim gözlerimle konuşmalarını okudum.ona karşı sevgim yoktu saygım vardı oda bitti benim için birşey ifade etmiyo
daha öncede çok şahit oldum anneme boşanması için yalvarmıştım ama annem 2 kız kardeşiim var benim onlar ve benim için yapmamıştı bunu saten kağıt üzerinde bi evlilikti onlarınki ama kaç yaşına gelmiş bi insanın bukadar aşağılık düşüncesiz vizdansız sorumsuz olması beni mahvetti.. yukardakii o kadında evli ya ! o yazmış ilk başta saten evimize çağırmış bir bardak suyunu içmekten aciz olan benim babam ! okadına yemekler çaylar yapmış evimize gelmiş ! ben gerisini yazmak bile istemiyorum buraya ! daha yeni gidicem eve bilmiiyorum ne olcak odama çekilmeyi düşünüyorum daha yüzüne bakmam asla o baba kelimesinide kullanmam asla ! allah hiçbirinize yaşatmasın gerçekten şu mübarek gün günaha girdim bisürü iyi akşamlar şimdilik
cnm ilk görünce ne diyeceğimi bilemedim.
babam 2 yıl önce çıktı geldi diyorsun, annenle babanın daha önceki ayrılığı ne kadar uzun sürmüştü? sebebi yine benzer bi durum muydu?
bunları soruyorum ki emin olup, durumu iyi analiz edebilelim.
nasıl anladın başka bi kadınla ilişkisi olduğunu?
baban çalışıp sizlere maddi destek sağlıyor mu?
çok soru sordum biliyorum ama sanırım bendeki biraz mesleki refleks.
istemiyorsan cevap vermek zorunda da değilsin kesinlikle tatlım.
ayrılık derken babam rusyada yaşıyodu ve başka ülkelerde yaşadı ayda yılda bir gelirdi türkiyeye.ybancı gibiydik hep.
maddi destek sağladı evet maneviyat göremedik malesef herşeyi maddiiyatla ört pas etmeye çalışırdı.
face den konuşmalarını ve resimlerini gördüm.benim laptopdan girince ototmatik açılıyo hesabı hiç bakmazdım bugün bakasım geldi dünya tepemin üstündeydi sanki ! ikiside ilşkisi var yapmış durumlarını ! daha önceki konuşmalarını görmüştüm ama normal komşu ilşkisi sandım abes bişi yoktu ama bu sefer buraya yazamayacağım şeyler. ve en kötüsü bunları yapmış olması değil !
benim annem hakkında neler söylemiş ya buca yıl ona katlanan kadın hakkında neler demiş şok oldum ya Allah ıslah etsin başka dicek bişey yok
İftarımı yaptım ve geldim... Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah...
Sibelcim şok oldum okurken gözlerime inanamadım... Hemde komşunuzla nasıl böyle bişey olabilir, o kadın nasıl bunu yapar bilemiyorum... Hayret ediyorum bazen hemcinslerimden utanıyorum. Orkideme kulak ver ve onun dediklerine göre hareket et canım, bizler olaya duygusal yaklaşsakta en mantıklılar onunkiler olacaktır...
Orkidem bu gelişmeye sevindim. Geç gelen bir cevaptı ama belliki kendi içinde bişeylerin cevabını arıyor. Keşke sizi bu buhrana sürüklemeseydi hiç ama olmuyor değil, hepimizde oluyor canım. Tek dileğim hasarsız atlatman...
Bir minnak kraliçesi gördüm sanki ben
evet keşke ilişkimiz bu noktalara sürüklenmeseydi ama onun da bilinçli bir şekilde yaptığını zannetmiyorum bunları.
yaşayacağımız var ki yaşıyoruz, tüm gün dua ettim Rabbim ondan bana haber gelsin diye tam da iftardan hemen sonra bi baktım 2 mesaj atmış. inan kötü de olsa sevinecektim haber aldığıma.
Orkidemm sabrının ve Dualarının karşılığını alacaksın canım..
Seven ne yapmaz.. Biraz daha sabret aşkından sevginizden vazgeçme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?