'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

maşşallah canım Allah bozmasın bu samimiyetinizi darısı bizim başımıza inşallah

kim olsa kıyamaz sana şekerim benim

evettt süper olur baban da bu durum için gayet hazır zaten cnm gecenlerde senin düğünün için hayaller kuruyordu. şimdi onun ailesi seni konusup duuryordur. kalabalık aileler nihayetinde konu hep senden acılıyordur :))

ben 2 hafta oldu sözleneli 2013 mayıs gibi düğün düşünüyoruz inşaallah Allahtan birşey çıkmaz ise ve artık nişan heyecanı sardı ama ne yapmam lazım hiçbirlşey bilmiyorum :)

ben geldimmmm
işlerim yogundu bugün ben çıkamıcam diyede aşkım geldi ya ne güzel öğlenden beri beraber çalıştık oturduk
çokda sıcak hava oruç tutanlar nasıl gidio ? bugün tutamadım malum sebeplerden dolayı ben

ben 2 hafta oldu sözleneli 2013 mayıs gibi düğün düşünüyoruz inşaallah Allahtan birşey çıkmaz ise ve artık nişan heyecanı sardı ama ne yapmam lazım hiçbirlşey bilmiyorum :)
hoşgeldin canım, nişanın ne zaman?

sibelcimmm merhabaaaa sen şafak sayıyorum falan diyince hatice normal askerlik yapıyo sandı sanırım sözlünü. sibel yerine ben açıklayayım sözlüsünün mesleği bu canım, asker kendisi .. :)
oruçta bugün iyi gibi, yeni yeni acıktııım susadım. allahım kabul etsin herkesinkini

Son düzenleme:

evet canım normal asker sanmış

çok canım sıkkın şuan buraya yazmaktan başka seçeneğim yok şuan
babam annemi aldatıyo elim ayağım sinirden titriyo şuan ağlıyorum sinirden napıcam bilmiyorum ne ypmalıyım hiç bilmiyorum nolur akıl verin bana şu yaşıma kadar saten ben babasız büyüdüm 2 yıldır birden çıkıp geldi bizimle yaşıyo 2 yıldır. arada uçurumlar mesafeler var saten ve senelerdir neler yaptığınıda biliyorum hepsini sindirmiştim ama madm herşeyi bırakıp geldin bizimle yaşıyosun neden yani bu üst komşumuzla hemde çok sevdiğim abla dediğim bi insanla hala iş yerindeyim çıkmadım eve gitsem ortalığı karıştırmak korkuyorum kendimi tutamamaktan yazıcak çoookk şey varda gerek yok konu kalabalığıda etmek istemezdim özür dilerimm aşkımlaaa konuştukk kaçalım gidelimm dedi hemenn herşeyi bırakıp böyle bi şansım yok canım annemi o adamla bırakıp hiiçbiyere gidemem ben çünkü napıyım bilmiyorumm hiç bilmiyorum o eve gidip onu görmek yüzüne bakmak istemiyorum 2 gün sonra doğum günüm bana çok güzel hediye oldu şuan keşke hiç olmasaydım diyorum keşkeee

Son düzenleme:

Canım benim Ramazanın bu ilk günü keşke böylesine üzülmeseydin.. Aldattığından eminmisin?...

Yani babanla konuşsan seni dinler mi? En azından annenin üzülmemesi için bişeyler yap...

Bi anda fevri davranma ama nolursa olsun baban o senin.. Saygını bozmadan bi konuş bakalım...

keşke kübracım eminim gözlerimle konuşmalarını okudum.ona karşı sevgim yoktu saygım vardı oda bitti benim için birşey ifade etmiyo
daha öncede çok şahit oldum anneme boşanması için yalvarmıştım ama annem 2 kız kardeşiim var benim onlar ve benim için yapmamıştı bunu saten kağıt üzerinde bi evlilikti onlarınki ama kaç yaşına gelmiş bi insanın bukadar aşağılık düşüncesiz vizdansız sorumsuz olması beni mahvetti.. yukardakii o kadında evli ya ! o yazmış ilk başta saten evimize çağırmış bir bardak suyunu içmekten aciz olan benim babam ! okadına yemekler çaylar yapmış evimize gelmiş ! ben gerisini yazmak bile istemiyorum buraya ! daha yeni gidicem eve bilmiiyorum ne olcak odama çekilmeyi düşünüyorum daha yüzüne bakmam asla o baba kelimesinide kullanmam asla ! allah hiçbirinize yaşatmasın gerçekten şu mübarek gün günaha girdim bisürü iyi akşamlar şimdilik

Son düzenleme:

cnm ilk görünce ne diyeceğimi bilemedim.

babam 2 yıl önce çıktı geldi diyorsun, annenle babanın daha önceki ayrılığı ne kadar uzun sürmüştü? sebebi yine benzer bi durum muydu?

bunları soruyorum ki emin olup, durumu iyi analiz edebilelim.

nasıl anladın başka bi kadınla ilişkisi olduğunu?

baban çalışıp sizlere maddi destek sağlıyor mu?

çok soru sordum biliyorum ama sanırım bendeki biraz mesleki refleks.
istemiyorsan cevap vermek zorunda da değilsin kesinlikle tatlım.

kesinlikle eve gidince belli etme, biraz üzerinde düşünülmesi gereken nazik bir konu.

tavırlarınla da belli etmemeye çalış, konuş sohbet et demiyorum ama duygularını çok da belli etme.

istişare edilmeli karara varmadan önce.

acele etme.

ayrılık derken babam rusyada yaşıyodu ve başka ülkelerde yaşadı ayda yılda bir gelirdi türkiyeye.ybancı gibiydik hep.
maddi destek sağladı evet maneviyat göremedik malesef herşeyi maddiiyatla ört pas etmeye çalışırdı.
face den konuşmalarını ve resimlerini gördüm.benim laptopdan girince ototmatik açılıyo hesabı hiç bakmazdım bugün bakasım geldi dünya tepemin üstündeydi sanki ! ikiside ilşkisi var yapmış durumlarını ! daha önceki konuşmalarını görmüştüm ama normal komşu ilşkisi sandım abes bişi yoktu ama bu sefer buraya yazamayacağım şeyler. ve en kötüsü bunları yapmış olması değil !
benim annem hakkında neler söylemiş ya buca yıl ona katlanan kadın hakkında neler demiş şok oldum ya Allah ıslah etsin başka dicek bişey yok

şimdi gidip söylesen okuyorum burlardan bahaneler bulacak.

yok benim hesabım çalınmış gibi şeyler.

en önemlisi bu konuda o sebeple annen... babanın aldattığına inanır mı? yoksa inanmak istemez mi?

ya da aldattığını kabullenip ayrılmaya çekinir mi?

ayrılmak istese maddi ve manevi olarak bunu kaldırabilir mi?

bunları düşünmek lazım annene söyleyip söylememe hususunda.

ama önce sen bu şoku atlattmalısın. önce kabullenmelisin ki altından kalkabilesn.

ben iftar yaparken mesaj yazmış...

iyi olduğumda döneceğim ne olur zaman ver diye.

umarım sabırlı olup beklersin, vana gidiyorum yarın görüşürüz yazmış.

neyi var bi bilsem zoruma gidiyor yardım edememek, yanında olamamak...

ruhsal bir bunalımda olduğu sonucundan başka bi yere varamıyorum.

ama en azından teselli bulabilirim biraz da olsa şimdi.

İftarımı yaptım ve geldim... Allah oruçlarımızı kabul etsin inşallah...

Sibelcim şok oldum okurken gözlerime inanamadım... Hemde komşunuzla nasıl böyle bişey olabilir, o kadın nasıl bunu yapar bilemiyorum... Hayret ediyorum bazen hemcinslerimden utanıyorum. Orkideme kulak ver ve onun dediklerine göre hareket et canım, bizler olaya duygusal yaklaşsakta en mantıklılar onunkiler olacaktır...

Orkidem bu gelişmeye sevindim. Geç gelen bir cevaptı ama belliki kendi içinde bişeylerin cevabını arıyor. Keşke sizi bu buhrana sürüklemeseydi hiç ama olmuyor değil, hepimizde oluyor canım. Tek dileğim hasarsız atlatman...

Bir minnak kraliçesi gördüm sanki ben

Son düzenleme:

evet keşke ilişkimiz bu noktalara sürüklenmeseydi ama onun da bilinçli bir şekilde yaptığını zannetmiyorum bunları.

yaşayacağımız var ki yaşıyoruz, tüm gün dua ettim Rabbim ondan bana haber gelsin diye tam da iftardan hemen sonra bi baktım 2 mesaj atmış. inan kötü de olsa sevinecektim haber aldığıma.

Orkidemm sabrının ve Dualarının karşılığını alacaksın canım..

Seven ne yapmaz.. Biraz daha sabret aşkından sevginizden vazgeçme...

Tabii, onu tanıyan sensin canım. Biz sadece yorum yapabiliyoruz, ama yanlış ama doğru. İnşallah bundan sonra daha güzel haberlerle gelirsin canım.

Orkidemm sabrının ve Dualarının karşılığını alacaksın canım..

Seven ne yapmaz.. Biraz daha sabret aşkından sevginizden vazgeçme...

elimden geleni yapıyorum canım benim nereye kadar sabretmem gerekirse gereksin sabretmeye kararlıyım.

Neyse kızlar ilk orucumuz geldi geçti, llah hem çalışıp hem orucunu tutanlara yardım etsin ben tüm gün evde olmama rağmen başıma vurdu son 2-3 saat.

şimdi de teravihe gidiyorum. gece gelince görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…