Orkidemm sabrının ve Dualarının karşılığını alacaksın canım..
Seven ne yapmaz.. Biraz daha sabret aşkından sevginizden vazgeçme...
evet canım normal asker sanmış
çok canım sıkkın şuan buraya yazmaktan başka seçeneğim yok şuan
babam annemi aldatıyo elim ayağım sinirden titriyo şuan ağlıyorum sinirden napıcam bilmiyorum ne ypmalıyım hiç bilmiyorum nolur akıl verin banaşu yaşıma kadar saten ben babasız büyüdüm 2 yıldır birden çıkıp geldi bizimle yaşıyo 2 yıldır. arada uçurumlar mesafeler var saten ve senelerdir neler yaptığınıda biliyorum hepsini sindirmiştim ama madm herşeyi bırakıp geldin bizimle yaşıyosun neden yani bu üst komşumuzla hemde çok sevdiğim abla dediğim bi insanla hala iş yerindeyim çıkmadım eve gitsem ortalığı karıştırmak korkuyorum kendimi tutamamaktan yazıcak çoookk şey varda gerek yok konu kalabalığıda etmek istemezdim özür dilerimm aşkımlaaa konuştukk kaçalım gidelimm dedi hemenn herşeyi bırakıp böyle bi şansım yok canım annemi o adamla bırakıp hiiçbiyere gidemem ben çünkü napıyım bilmiyorumm hiç bilmiyorum o eve gidip onu görmek yüzüne bakmak istemiyorum 2 gün sonra doğum günüm bana çok güzel hediye oldu şuan keşke hiç olmasaydım diyorum keşkeee
ayrılık derken babam rusyada yaşıyodu ve başka ülkelerde yaşadı ayda yılda bir gelirdi türkiyeye.ybancı gibiydik hep.
maddi destek sağladı evet maneviyat göremedik malesef herşeyi maddiiyatla ört pas etmeye çalışırdı.
face den konuşmalarını ve resimlerini gördüm.benim laptopdan girince ototmatik açılıyo hesabı hiç bakmazdım bugün bakasım geldi dünya tepemin üstündeydi sanki ! ikiside ilşkisi var yapmış durumlarını ! daha önceki konuşmalarını görmüştüm ama normal komşu ilşkisi sandım abes bişi yoktu ama bu sefer buraya yazamayacağım şeyler. ve en kötüsü bunları yapmış olması değil !
benim annem hakkında neler söylemiş ya buca yıl ona katlanan kadın hakkında neler demiş şok oldum ya Allah ıslah etsin başka dicek bişey yok
ben geldım canlaaaarsibelcim çok şaşkınım böle bi durumda napılır bilemıyorum ama ben sabırlı olamazdım sanırım :/ Bi yalan içinde yaşamak ve yaşatmak ne kadar dogru bılemıyorum saklasan bi dert saklamasan bi dert ama babanın yaptıgı terbıyesızlıgı gecıyorumda komsunuzada aslında yazıklar olsunn en korktugum seylerden biri dost komşu kazığı kimse yaşamasınnn inş
Pelmikk
orkidecm inş bian evel düzelirsiniz sizde mesaj alman bile suan ıcın guzel bi olay yavas yavas duzelıcektır
Ayy ben de geldim kızlar aranıza 2013 de evleniyorum ben de haziran sonu sanırım...
Kizlar ben geldim ama asiri drecede gergin geldimm..
Gizomm amcaya cok gecms olsn Allah acil sifalar versn insallah...
Cok yakin arkadasm bizdeydi bizim biraz arka tarafmzda oturyor ve yalniz yasiyor calistgi icin.. neyse bizden cikti cadde de bi araba dikkatmi cekti yavas gidiyordu ama butn radarlarmi actm ve dikkatmi araca verdm. Arkadsmi ski ski tembiihledm eve gdnce ara dedim aradi ve direk suphelendigim aracin onu takip ettigini ustelik suanda evn onunde park ettgni soledi... sonra araba evin onunden yavas yavas gecmis evnnicine bakms dikkatlice sakin isiklarni yakma dedm cunku kendisi zemin katta oturuo ole korktum ki gelip alalim dedm onu kabul etmedi hemen polisi ara ve sikayette bulun dedim bu dupeduz taciz! Polisi arayip plaka bilgilerni ve araabayi soledi
Suna bakin ya sehir eskiyasi dolu! Pislikler evn onunde de park ediolar arabayi ay allahim sen koru yaaa gece gece ole gerildim kiii
Neyseki polis gelmis ve 2 kez evn onunden gecmis ama ben o plakanin kime ait oldugunu bulucaammm evremik bulur zaten ama once bu kimseee allahindan bulsun yaniiii...
hayırlı olsun hosgeldin
Kızlar bismillah diyorum ve tertemiz bir sayfa ile topiğimizi YENİLENMİŞ olarak BEN açıyorum..
Bugünden itibaren tüm takım arkadaşlarımı burada görmekten ben ve dostlarım mutluluk duyacağız hepinizi çok seviyorum ki...
Lütfen dürüst insanlar aramıza katılsın sahte kimliklere ve sahte hayatlara ihtiyacımız yok HEE KARNIMIZDA TOK!
E HADİ BUYURUN HOŞGELDİNİZ
Kizlar ben geldim ama asiri drecede gergin geldimm..
Gizomm amcaya cok gecms olsn Allah acil sifalar versn insallah...
Cok yakin arkadasm bizdeydi bizim biraz arka tarafmzda oturyor ve yalniz yasiyor calistgi icin.. neyse bizden cikti cadde de bi araba dikkatmi cekti yavas gidiyordu ama butn radarlarmi actm ve dikkatmi araca verdm. Arkadsmi ski ski tembiihledm eve gdnce ara dedim aradi ve direk suphelendigim aracin onu takip ettigini ustelik suanda evn onunde park ettgni soledi... sonra araba evin onunden yavas yavas gecmis evnnicine bakms dikkatlice sakin isiklarni yakma dedm cunku kendisi zemin katta oturuo ole korktum ki gelip alalim dedm onu kabul etmedi hemen polisi ara ve sikayette bulun dedim bu dupeduz taciz! Polisi arayip plaka bilgilerni ve araabayi soledi
Suna bakin ya sehir eskiyasi dolu! Pislikler evn onunde de park ediolar arabayi ay allahim sen koru yaaa gece gece ole gerildim kiii
Neyseki polis gelmis ve 2 kez evn onunden gecmis ama ben o plakanin kime ait oldugunu bulucaammm evremik bulur zaten ama once bu kimseee allahindan bulsun yaniiii...
Aynen çok gerildim akşam zor uyudum zaten bi de farketmeseymişayyy Allah korusun ne biçim insanlar var yaa.
bize de öğrenciyken benzer bir şey olmuştu ama sadece geçip gittibi daha görmedik Allah korumuş bizi.
kesinlikle arkadaşın gözünü dört açsın, yakınlarında görürse hemen polise haber versin.
günaydınlar hiç uyumadan işe geldim ruh gibiyim bütün gece düşündüm taşındım ama elim kolum bağlı
bende sabırsız bi insanım nasıl kendimi tuttum şaşırdım.evet daha öncede konu açmıştım tutarsız hareketleri yüzünden annemi boşanmaya ikna edemiyodum annem biliyo herşeyi öncekileri biliyo yani.bunu nasıl dicem bilmiyorum çünkü bizden çıkmayan üst komşumuz mesele sever sayardık yani.aklımın ucundan geçmezdi bunlar.
bide o konumu açtıgım zamandı yine büyük tartışma olmuştu babamla herşeyi söylemiştim annem sadece ağladı hiçbirşey yapamadı !
adam diyoki bide annen boşansa bile benden ben sizin peşininizi bırakmam diyo.
kadına yAZmış ki face de ;
-Nuray la işim olmaz umrumda değil ! madem umrund değil değiliz gitsin tekrar kendi pisliğinde boğulsun yani!
hala bilmiyorum ben bunu napıyım ? sindirim yutup susucam mı bölemi devam edicem ?
akşam yemek yiyoruz malesef kafamı kaldırmıyorum hiç konuşmuyorum neden konuşmuyosun dedi başım ağrıyo dedim ve odamdan çıkmadım hiç anneme demiş sözlüsüylemi sorun varmış bi sor.annem geldi konuşmaya çalıştı bi sorun olduğunun farkındaydı ama sadece BAŞIM AĞRIYO DEMEKLE KALABİLDİMMMM
pelom arkadaşın yalnızmı yaşıyordu yuhhh asalağa bakkkk yaaaa malaaaa bakkkk gerçi türkiyede çok bunlardanda neysee ama apartmanda tanoıdığı birileri varmı arkadaşnnn canım bişi felan olursa hem polisi hemde apartmandkleri uyarması lazım
pelin plakayı söyle pazartesi tramerden kayıt kontrol yapayım canım en olmadı polis bir yakından rica edicez ama tramerde arabının bundan önceki sahiplerini tutta bu malıda vercek bize bana kesin söyle oraya kayıtlı olmadan gezemezz
tc alırsamda müşteri adımından sorgularım olaaaa
sibel babana ağır ithamlarda bulunmak çok isterrdm ama malesef senin baban ve annenide çpok iyi anlıyorum annenin ekonomik özgürlüğü elindemi balım yani oda çalışıyormu
bir kadın aldatıldğndan şüphleneir yada senelerce göz yumar canım bak hep tetikte olamaz annend, ve annen o komşudan şüphelenmediyse demekki bunlar öyle şüpheci hareketlerde bulunmadılar bu durumu sölesene annen inancakmı yada birkaç kayıt ekran görüntüsü aldınmı gözlerimle gördün desende annen inanmak istemicektir kuzum
apartman gibi değil mustakil bir ev alt katta arkadasım ust katta ev sahibi yasıyor canım ama ev sahibi yaz diye kızına mı ne gitmişti en son... arkadaşım olayı anlar anlamaz direk evin dış kapısını açmış ve eve girmeden terasa cıkmıs ne olur ne olmaz diee uzunca bi süre gözetledi o sırada benmle telefonda konustu gizom araba sokaktan döndü yine evin önüne geldi falan muhtemelen içkiliydi de! pislik herifsonra araba uzaklaşmaya başladı arkadasm eve girdi ışıkları açmamasını soledim kapı pencere ne varsa hepsini kapat dedim. araba bi daha gecti ve evin içine dikkatli baktı (o sırada telefondayız) daha fazla riske atma ve polisi ara dedim ve aradı.
evren akşam nöbetteydi kuzu ona anlattım olayları o TTOK sisteminden bi yere girdi plakayı soledim, suan tadilatta gözüküo dedi bende dedim hiç tadilatta gibi bi hali yoktu! neden ole göründüğünü de bilemiorum ben sana mailden yine plakayı veririm canımın içi... tc yi bulamayız ki nası bulcaz canım
ama şu saatten sonra ole yazdımki o plakayı beynime yolda görsem şoför koltuğundan indirip suratına bi çarpmak isterdimm
Malesef herkes erkek görünebiliyor ama her erkek ADAM olmuyor!
hak ediyo herşeyi gizim bu son noktaydı bendeki o bitti yanipelom arkadaşın yalnızmı yaşıyordu yuhhh asalağa bakkkk yaaaa malaaaa bakkkk gerçi türkiyede çok bunlardanda neysee ama apartmanda tanoıdığı birileri varmı arkadaşnnn canım bişi felan olursa hem polisi hemde apartmandkleri uyarması lazım
pelin plakayı söyle pazartesi tramerden kayıt kontrol yapayım canım en olmadı polis bir yakından rica edicez ama tramerde arabının bundan önceki sahiplerini tutta bu malıda vercek bize bana kesin söyle oraya kayıtlı olmadan gezemezz
tc alırsamda müşteri adımından sorgularım olaaaa
sibel babana ağır ithamlarda bulunmak çok isterrdm ama malesef senin baban ve annenide çpok iyi anlıyorum annenin ekonomik özgürlüğü elindemi balım yani oda çalışıyormu
bir kadın aldatıldğndan şüphleneir yada senelerce göz yumar canım bak hep tetikte olamaz annend, ve annen o komşudan şüphelenmediyse demekki bunlar öyle şüpheci hareketlerde bulunmadılar bu durumu sölesene annen inancakmı yada birkaç kayıt ekran görüntüsü aldınmı gözlerimle gördün desende annen inanmak istemicektir kuzum
Aynen çok gerildim akşam zor uyudum zaten bi de farketmeseymiş(( içeri dalardı direk çocuklar evden... Allahım korudu ya
Canım dicek hiçbişey bulamıorum inan... Yani ne desem boş gelecekmiş gibi hissediyorum.Şu ne idüğü belirsiz komşulardan da artık acaip tırsıyorum. İnsanlara güvenip de evimize alamayacağız...
Bu çok ağır bi durum ama annen yine de boşanmayı düşünmez mi canım? Eğer düşünmüyorsa yapman gereken şey "bana kalırsa" o komşuya gidip konuşman, başınızdan defetmen. Ona herşeyi bildiğini ve sizden uzak durmasını, taşınması gerektiğini söyleyebilirsin Sibelim... Bunlar sadece benim fikirlerim tabi...Keşke elimizden daha fazla şey gelse...
Günaydın herkese, yeni gelen gelincikler hoşgelmişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?