'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kocası var canım evet oğluyla da samimiyiz falan ondan sölesemmi dedim ama linç ederler kadını bu durumda :26:
yeni ev aldık saten canım biliyosun kredi çekmiştim ben hatta bikaç ay oldu yani daha ev arabamız annemin üzerine babama ait birşey yok.annemin ikna olcağını bilsem işte çünkü bundan ağır şeyleri kaldırdı annem bunuda kabullenir çok daha ciddi durumlarda boşanmadı malesef babamın benim yaşımdaki kızlarla yatakta resimlerini gösterdim gizeemm bu durumu bile kabullendi düşün sen
herşeyin daha kötüye gitmesinden çok daha kötü şeylere sebep olmaktan korkuyorum

kocasıda var demek inanmıyorum inanmıyorum

canım oturduğunuz evimi satın aldınız , babana ait hiçbirşey olmaması rahatlattı

bundan ağıt şeyleri neden kaldırıyor neden sizin için bile değil adam ortada annen size yetiyor zaten kaldırmasın göndersin baban bırakmam diyor yalan yaaaa bir gider kapı duvar bir gelir kapı duvar öyle bir bırakır ki nasıl bir insandır alllah

annen neden onu kabulleniyor baban tehditmi etti sibel ortada bir tehdit olmasa yapamaz sizin içnmi endişeli annen

günaydınn kızçelerimmm..
Sibel'im biraz okuyabildim konuyu tam bilmiyorum ama canımm annenle babanın boşanması en doğrusu..
ama senin zorunla olmazz annenin bunu kabul etmesi lazımm.. kendiliğinden istemesi lazım..
üzülmesi konusunda haklısınnn üzülücektir.. ne diyim canım Allah yardımcın olsun ama sen bu güzel yüreğinle en doğrusuna karar vericeksindir eminim..

evet canım sürekli şikayet ederdi ama memnun değildi hayatından erkenden uyuyo sürekli evle alakası yok vs. gibilerinden
oturdugumuz ev evet gizemcim.işte annemi peşini bırakmamakla tehdit ettiği için annem senelerdir boşanmıyo dedim ya kağıt üzerinde bi yabancı bizim için aslında ama BABa adı var işte.o olmasada ben hep varlığı yeter diyerek avuttum kendimi sorduklarında şurda diyebiliyim dedim ama anladım ki o yokken ben (biz)çok daha mutluyuz yani..

evet güldencimm işte annem evet dese keşkee dese 23 yıl dayanmışım daha sabrederim diyodu taş olsa çatlar dedim anneme ya sabırda biyere kadar çünkü.Allah bi yolunu gösterir inş yaa mantıklı düşünmeye çalışıyorum

canım annende belki size bişi olur diye korktuğundan boşanmak istemiyodur..
hakkınızda hayırlısı canımm.. dilerim bi an önce bu sorunlar bi çözüme kavuşur..

selam herkeslere....

kıymetcim geçmişe şöle bir bakarken yazını gördüm, kaynanamdan 1 yıldır dertliyim ben zaten :) arada iyi oldugu zamanlar olsa da totalde beni hep hayal kırıklıgına ugrattı... ama aslında sorun kaynanam da değil... cok daha baska cok daha buyuk... dü benimkiyle beraberdim ve anlattıklarını duyunca oldum... bu işi oldugu ilk gunden beri bozmaya calısan bir teyzem var..onceden pek konduramıyodum teyzem o benim canım ne kadar ailemle konusmasa da elinde buyudum anne yarısı diyordum ama yok ben yine saflıgımın kurbanı olmusum hatta az kalsın bu saflıga ilişkimi kurban ediyormusum....

kaynanam sadece bu cingöz teyzemin kullandıgı bir maşa... cunku benim kaynanam cahil ve biraz da saf... aslına bakarssan teyzemin elinde hepimiz kaynanam gibi olmusuz da farkında değilmişiz... kendi ailem büyükannem dahil herkesi maşa haline getirmiş kadın bu ilişkiyi bozmak için... ne diyim bilemiorum.. kaynanam olsa bu kadar yanmazdı içim ama o benim Teyzem(Dİ)... nasıl üzüldügümü nasıl yandıgımı kimse tahmin edemez..
.

orkidemmm haber gelmesine cok sevindim... inşallah bunalımdır sadece ve atlatır ilişkiniz ayaga kalkar ve birdaha tekrarlanmaz. bir dahakinde senden yardım almayı secer dilerimm

siboşumm kıyamam.. sakın üzülme, böyle bir baba için döktgün gözyasına degmez ki..

o zaten hiçbizaman olmamaıs hayatında senin icin bir yabancıdan farkı yokmus ole olarak kalmaya da devam edecek gordugum kadarıyla... annene sahip cık arkasında ol inan o adama ihtiyacınız yok zaten

pelimiiimmm kuzum valla gözlerim pörtledi okurken.... ne insanlar var töbe töbeee... ne diyim bilemiorum yani kazara yasıoruz gercekten... içler acısı.. aman dikkatli olun kuzum yaaa Allah fırsat vermesinnn yani

kurabiyemm hoşgeldin canımm...
yaa bu teyzenin yatcak yeri yok kusuruma bakma..
Rabbim sizi birbirinize yazmışki amacına ulaşamamış ayıramamışş.. yoksa böyle fettan kadınlar ellerinden geleni yaparlar..
Allahım nazarlardan sakınsın sizi..

hoşbuldum kuzummm

aynen öyle herkes aynı şeyi sölüo... yıllardır ugrasır insanlarla ama kimsenin aklına ona hiç bi zararı dokunmamıs iki gencin aşkıyla mutluluguyla oynayabilecek kadar ileri gidebilecegi gelmezdi sanırım

bu kadar aciz bu kadar taş kalpli bu kadar kin ve nefret dolu nasıl olabilir bir insan.. Allahtan hiç mi korkmaz anlamıyorum....

amin kuzum hepimizi korusun... O'na emanetiz zaten

sibelcim yazdıklarını okudum ve annenin daha sağlam kanıtlara rağmen babandan boşanmadığını, sinesine çektiğini şaşırarak okudum.
hani desem ki gidecek yeri yok, maddi olarak karşılayamaz anlardım.
ama çocuklarım için susuyorum diye bir sebep olamaz.
hiçbir kadın çocukları için katlanmaz, hep başka sebepler vardır.
annen babandan ayrılamıyor, belki de içinde bir umutla onun 'düzelmesini' bekliyor.
belki de seviyor, ya da öylesine alışmış ki gücünü toplayıp kopamıyor.
bu son olanları söylesen de annen önce üzülüp sonradan sineye çekecek gibi.

ne diyim canım Allah ıslah etsinn...
kızmıyosun dimi bana ben seni üzdüğü için çok sinir oldum
amiiiinnnn canımm amiiinn...

Yeni gelenlere hoşgeldin diyorum :)) Bu forumu seviyorum ve samimi buluyorum.Tatilimde sabahları ilk baktığım yer burası.Çok çabuk ta güncelleniyor ne güzel.Birkaç kişiden alıntı yapıp mesaj yazıyorsunuz ya ben onu beceremiyorum Hafızama güvenip birkaç mesajla ilgili yorum yazmak istedim:)

Çağlacım gerçekten şaşırdım ve üzüldüm durumuna.Tabi teyze olunca çok daha can yakıcı.Peki bunu nasıl öğrendin?Nişanlın bazı göremediğin şeyleri görmüş te sana mı bahsetti?Bu aralar canının sıkkınlığı çok bariz en yakın zamanda atlatırsın inşallah.Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz.İnsan ilişkileri çok zor,daha doğrusu insanın olduğu her şey zor.Nişanlım benimi lk erkek arkadaşım.İlişki konusunda hiç deneyimim yoktu.Zorlanıyorum hayliyle,onu olduğu gibi kabul edip,kendimi de olduğum gibi göstermek ve ortak bir noktaya varmak ne zor şeymiş.Sadece ikimiz de değiliz tabi.Aileler de işni içine giriyor,saf dışı edemiyorsun.Ben annesini önceden çok severdim,hatta nişanlıma olmulu bakmamdaki en büyük etkenlerden biriydi.Nişanlandıktan sonra daha bir sahiplenici oldu evladını sanki.Bir de tek evladı,anne baba ayrı ve anne-oğul birbirine kenetlenmiş yıllarca.Düşünün ne kadar zor bir durumdayım.Eğer annesi bu tavırlarına devam ederse,yani bir anormallik hissedersem yandım ki ne yandım.Allah korusun Evliliğe gelince bazen ben de sen gibi evlilik olayı fıtratıma hiç uygun değil diye düşünüyorum.Ben de evlenince memleketini,ailesine geride bırakıp büyük bir şehre gidecek olanlardanım.Bu beni çok ürkütüyor.Yalnız kalmaktan korkuyorum.Mesleğim,evlilik,evliliğin sorumlulukları,yeni bir ortam,yeni bir iş ortamı,kaos içinde sakinlikten uzak bir şehirde keşmekeş bir hayat bunun yanında memleketime,arkadaşlarıma,aileme duyacağım özlem.O kadar hassasım ki nasıl üstesinden gelirim bilemiyorum.Sevmesem nişanlımı,mantık çerçevesinde bu işe asla kalkışmam.Sevgi diyorum ama ,sevgi de bu olumsuz durumların üstesinden gelir mi ki?Sevgi de bir yere kadar değil mi? Dertlendim yine neyse..Hakkımızda hayırlısı.Hayırlısı ise olur inşallah.

Gizem,amca vefat etti mi ,hasta mı anlayamadım o kısmı?Allah kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin..

Son düzenleme:
ne diyim canım Allah ıslah etsinn...
kızmıyosun dimi bana ben seni üzdüğü için çok sinir oldum
amiiiinnnn canımm amiiinn...

ah kuzum ya kızar mıyım... benim ona içinden sölediklerimi bir bilsen!!!

canımı o kadar cok yaktı ki... Allahından bulsun baska bişey demiorum ona ben....

canım nişanlım kendi teyzesiyle falan konusmus.. daha önce de benzer seyler yasadık biz ayrılıgın eşğine geldik hep kulagımıza gelen laflardan ötrü... yine aynısı olunca nişanlım bu kez annesinden önce kendi teyzesini aramıs sonucta tarafları o da tanıyo ve onlarla yasıo zaten konusma olduysa o da duymustur diye... teyzesi de daha önce senin annenin söylemedigi bir cok sey yalan yanlıs sanki o soylemiş gibi lanse edildi hatırlarsan, annen bir söledi biz bin duyduk demiş... düşün bir ara bu teyzem nişanlımdan için her gün beni arıyo cocuk diye bi laf bile cıkarmıstı ki bnm nişanlım işi dolayısıyla beni bile hergun arayamaz...

senin moralin bozulmasın diye sölemek istememiştim ben ama o kadın (teyzem oluyo bu) kendi soledigi seyleri sanki annen solemiş gibi anlatıo o tarafa demiş...

benim nişanlımın annesi ile bu sorunlu teyzem cok eskiden arkadaslar... benim de nişanlımla tanısma hikayem biraz uzun ve garip, ama su kadarını söliyim, nişanlımın ailesi ile gorusen arkadas olan k,işi bu teyzem oldugundan benim msn adresimi nişanlıma bu teyzem veermek durumunda kaldı... ama kendi istegiyle olmadu bu iş... buyukannem sana hakkımı helal etmem dedigi iiçin aramızdaki iletişimi saglamak zorunda kaldı... sonra da herkese bunu kendi arzusuyla yapmıs gibi gösterdi

bunun üzerine nişanlımın ailesine ve teyzesine neler demiş... keske vermseydim o adresi, cocugun basını mı yaktım acaba... o kız şöledir böledir... ailesi şöledir... demiş

sonra birgün buyukanneme ben bu işin olmasına vesile olduysam yaptıgım gibi bozmasını da bilirim bak gör sen olcakları! demiş (bundan 1 yıl önce)

ben bunları hep yeni duyuyorum sölemek istememiş kimse zaten aramız bozuk daha da tadımız kacmasın diye...

nişanlımda kendi teyzesinden daha yeni ogrenmiş tüm bunları... o da teyzeme konduramazdı ama şimdi bariz ortada bu sahıs bizim aramıza girmeye bu işi bozmaya calısıo diyo...

onun anlattıklarına inanarak biz de sucluyuz.... onun bişeler anlatmasına fırsat verdigi, aklını karıstırmasına fırsat verdigi için kaynanam da suclu...

anlıcagın kadın ilmek ilmek orup plan yapmıs resmen bozmak için.... sastım kaldım...

evlilik zor bişey evet ama sevgi yeter mi demişssin ya? sanırım yeter...

dün baya bi moralim bozuk gittim nişanlımın yanına... hatta ona sabah attıgımm bir mesajı ondan ayrılmak istiyorum falan diye algılamıs...

yanıma geldiginde resmen enkaz gibiydi... gözümde hiçbişeyden korkmayan o cesur adamın beni kaybetme korkusuyla ürkek kediye donmus halini... o kırılgan bakıslarını, ses tonunu, hayatı pahasına annesine tutunan kucuk bir cocuk edasıyla bana tutunusunu gordum yaa.. bir kez daha anladım......

inan AŞK herseye deger....

teyze durumunu da okudum tatlımm, yani şunu söyleyebilirim ki insana zaten ne yapıyorsa en yakını yapıyor. bizim de böyle görüşmediğimiz amcam var aynen dediğin gibi özellikle kızlar konusunda geri düşüncedeler. her yerde dedikodumuzu yapıyorlarmış, babam için onun kızları şöyle böyle diye. bende başka bir akrabamızın ağzından kaçırması sonucu öğrendim. bunların ki çok büyük ahlaksızlık ama resmen bizim namusumuz şerefimiz hakkında konuşuyorlarmış. önemsemedim onları bırak adamlığı insan yerine koymuyorum. teyzen de kızını verememiş üstüne bir de arasının iyi olmadığı aileden birine yar olunca kıskançlık tavan yapmış. kayınvalideyle konuşmayı düşün derdim ama anlamayacak belli ki, yine iş nişanlına kalıyor. o senin haklı olduğunu düşünüyorsa annesinin hatasının farkındaysa kulağını tıka bu laflara aşkına bak. bende bunlardan korkuyorum işte ailelerin işin içine girip ilişkiyi yıpratmasından

günaydın güzellerimmmmm

sibelcim aklım sendeydi dün..annenin sineye çekmesi çok üzücü gerçekten
aslında maddi olarak da rahat neden vazgeçemiyor anlayamıyorum
dilerim en hayırlısı olur hakkınızda

ben de sabah sabah sarevden ne zamandır gözüme kestirmiş olduğum şu nevresim takımını aldım

Son düzenleme:
çağlam ne diyeceğimi bilemedim
ne kadar kötü kalpli insanlar var..ah almanın ne kadar kötü olduğunu henüz anlayamamış sanırım
onun da kızı var..ya yarın öbürgün sana yaptıkları onun kızının da başına gelirse
hiç mi Allah korkusu yok bu insanlarda yaa

sizin herkese kulak tıkamanız gerekecek malesef..zorlayacaklar sizi
ama siz birbirinizi o kadar çok seviyosunuz ki hepsinin üstesinden geleceksiniz inşallah
sen eniştemizi üzme bak nasıl korkmuş ayrılcaksınız diye..onun suçu yok
siz sımsıkı sarılın birbirinize kuzum

işte cogunlukla her ailede böle baskalarının mutlulugunu somuren mutluluk vampirleri var ya...

nasıl dil uzatabiliolar nasıl korkmadan böle şeyler söleyebiliolar ben bilemiorum yani... hiç mi vicdan yok, hiç mi dusunmuolar ötesini bu dunyanınn gerisini?

böle durumlarda iş en basta cifte sonra da aileleri dusuyo işte... saglam durabilmek lazım ama benim annem cok hassas bir kadın ve tahammul edemez böle şeylere... annemin üzüldügünü gorunce babam da fıttırıyo cunku annem ve ben babamın hassas noktasıyız... hem bbamın hem de kardeşimin, ikisi de terelleilenio hemen böle mevzularda sakin kalamıolar...

kulak tıkamak cok önemli işte normalde ben olsam kesinlikle prim vermem bunlara ama annem işte bi ogrenemedi yani... onla da konustum sabah artık dedim bu dedikoduları tasıyan teyzemle gorusen kimseyle gorusmuyosun gorusursen de bu konular acıldı mı kapatıosun.... cunku kadın bir de bu lafları tam annemin gorustugu anneme laf tasıcak adamlara soluyo yani bilerek...

sanırım onu hiçbizaman affedemicem...

amin yüz bin kere aminnn korusun şerrinden bölelerinin

bir de bak hesapladım böle şeyler patlak verdigi tarihlerde hep ilişkimizde mutlu seler olmus

ev almıstık mesela, birinde nişandan hemen sonraydı, bu da dugun tarihi ve mekanı belli olduktan sonra oldu

bu teyzemin oğlu da deniz subayı.... bnm nişanlımın yurtdısına gidio olmasını da cekemiodu, neden benimkini değil de onu gönderiolar diye

bunu bile cekemiodu yani bir zamanlar....

biz de onu yapmaya calıscaz canım napalım... Allah fırsat vermesin bölelerine kuzum :26:

bu arada aklıma geldi gecen...

nişa düğün için müzik arayanlara çok sevdigim bi şarkı dugunumde calıcam mutlaka paylasıyım....

[video=youtube;9Bf1bCk2KXU]http://www.youtube.com/watch?v=9Bf1bCk2KXU&feature=related[/video]

bu arada gizommm amcaya ne olmus anlamadım ben... :44: basınız sagolsun canım

evet annem sineye çekiyo sevdiğine inanmıyorum kesinlikle annemin beniimde anlayamadığım sebepler var malesef çözemiyorum.
anladım ki öz babadan bunları görüyosam herkesden herşeyi beklerim gerçtekten dün ihtihar etmeye kadar düşündüm
çünkü kimse anlayamaz durumumu çok zor kabullenmek susmak çok zor. aşkım la konuştuk bi susma birşey ler yap gerçek sibel bu değil diyo ama ben hiç birşey yapamıyorum hiçbirşey...
beni tek mutlu eden insan o saten şuana kadar tatmadığım duyguyu mutluluğu yaşatan canım herşeyim..
tek onun yanında huzurluyum gitmicem bugün eve saten arkdasımda kalcam diye ona gidicem..
şu zaman geçse tamamen kurtulsam o evden ! yine içim kafam rahat etmicek hiçbizaman çünkü geride o pislik herifle canım annemi ve 2 kız kardeşimi bırakıp gitmiş olucam

Son düzenleme:
sibelcim okuyunca ben de şok oldum yazdıklarına ve o kadar çok üzüldüm ki, sen ne haldesindir kimbilir...
o nasıl adam ya. asla baba olamamış ve asla eş olamamış birisi, kusura bakma ... annenin de size bunu yaşatmaya hakkı yok. sizin psikolojinizi daha çok bozuyo onunla aynı evde kalmak.
sizleri düşünüyosa en güzel karar ayrılmak. 23 senesini verdi diye bundan sonraki ömrünü de ona mı adayacak. sizler evlenip gideceksiniz, yaşlılıkta hastalıkta onun kahrını annen çekecek. hiç haketmiyo. hiç.
allahım yardımcınız olsun diyecek başka bişey bulamıyorum.

çağlam dün dedem de baya nasihat etti bana, kızım her zaman için en yakınlarından dostlarından yüzüne gülenlerden korkacaksın diye. yuva kuracaksınız kimseye halinizi bildirmeyin, kimsenin lafına sözüne inanmayın birbirinizi bilin o yeter dedi..
ne kadar haklı.. teyze ya teyze var mı ötesi. nasıl bi hırs bürümüş acaba içini. insanları mutsuz ederek mutlu olabilmek nasıl bi hainliktir

gizemcim amca da vefat etmiş sanırım. allahım günahlarını affetsin

pelinim arkadaşın polisi armakla çok iyi etmiş. ne zamanlara kaldık yarabbim sana emanetiz :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…