'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çaglam yaaa teyzenden gelenler senin az duydukların sana yansıtılmayanlar o kadından allah korusun sizi bu işin olmaması için nasılda ugrasmıs bu kadın ya allah akıl fikir versn kötüye tek diyecegmz laf alllha havale edelim gitsn

Sizin tanısmanıza bu teyzenmi vesile olmustu canım

Nurayım deden ne güzel konsmus kimseye özellkle yakn bldklerne mühim mesellerni anlatma annem özellkle yengemlere bseymi anltmmmı istyor niyetlerni blyor çünnkü

Sagolun kızlar malesef amcayı kaybettk köye gdcekler herkes annem yada babamda gidcek gece

Şimdi kuafre gdp biraz kendmi düzeltttm aşk beni alcak iskleden profildaki beyaz caddeye bakablr gellinlkcler varmıs iftar açıcaz gece geleblrm o zamana kadar mutlu kalın öptüm herkesi

özgeeee az kaldı unutyordum nevresmni severm senn ne şirnms canım güle güle kullan

nurayım ne güzel demiş deden ya ne kadar güzel konusmus o kadar haklı kiii

en önemli şey işte ilişkide sadece birbirne güvenmek inanmak... gercekten kimin ne dusuncegini bilemiosun ne günlere kalmısız

gizomm ben uzun uzun yazmıstım nası tanıstımızı eski topikte... sen var mıydın bilemiorum belki sen gelmeden hemen öncedir...

biz aslında nişanlımla birbirimizi kimsenin bizden haberi olmadan aracı falan da olmadan tesadüfr eseri gormustuk ama ole hani rastgele kitapcıda gordugum biriydi.. superman manyaklıgı o zamandan benimkinin kitapçıda cizgi roman bolumunde onlara bakıyodu, ben de ugur gursoyun fıratını cok severim onun kitabını arıyodum aynı bolumde... sonra daldım ne bulursam bakmaya basladım kocaman bi cizgi roman yılllıgı vardı onu cekiyim de bakıyım dedim benimkide hemen yanda ayakta baska bi yıllıga bakıodu acmıs...

ben o yıllıgı cekiyim derken yanındaki yere dusurdum sekip benimkinin ayagına düştü... o zaman donup baktım ozur diledim falan cok utandım tabi, o da onemli değil deyip yıllıgı aldı yerden yerine koydu ben de özür diledikten sonra arkama bakmadan donup kactım zaten ordan... ama o önemli değil deyip kitabı kaldırırkenki bakısı gülüşü aklımdan cıkmamıstı tabi ama hani öle rasgele gordugun bir adam bidaha nerden gorceksin ölesine bişeydi...

aynı yerde otrdumuz icin daha sonra bikerede duragın onunden yururken gordum kendsini o kdr

tabi ne ondan ne de benden bişey gelmedi yani nası gelsin yolda gecen biriydik birbirimiz için

sonra işte benimkinin annesi evlendirme derdine dusuo benimkini yası geldi diye, saga sola kız bulun bize dio benimkinin haberi bile yok ama... bu teyzem olcak kişide arkadası ya duyuyo ve eşinin yani eniştemin yegenini tanıstırmaya karar veriyo, Allahın işi işte.. telefonu bozuk oldugu buyukannemlere gelio ordan telefon edicek karsı tarafa

sonra buyukannem dio hayırdır anlat su durumu bakim.. o da anlatıo ogluna kız arıo eşimin yegenini ayarlıcam dio... buyukannem de buyıkbabam da kızıolar... onlar cok iyi cok güzel bir aile yıllardır tanırız... bizim çağlayı yapıcaksın kızcagız serserilere kapılıp uzulup duruyo en azından adam gibi adam bu insanlar diolar... ( ben o sıra esksinden ayrılalı bikaç ay olmustu ve butun ailem biliodu onu da)

işte bidaha uzulmememi istedikleri ve aileye guvendikleri için sıkıstırıolar teyzemi caglayı soliceksin die... hayır asla dio bu.. buyuk babam da oyle mi o zaman babalık hakkım da sana helal değil defol git şimdi ölürsem de iki elim yakanda haberin olsun diyo teyzeme...

teyzem bunun uzerine mecbur kalıyo... buyukannem annemi arıyo işte annem de bilio eskilerden ailelerini, buyukannem de cok ısrarcı olunca gelip bana soluo, ben kabul etmedim asla olmaz kusura bakmayın dedim bu sefer bigun buyukannemlere gidince aynı teyzeme yaptıkları gibi bana da hak koydular... hakkımzı helal etmeyiz eger gidip bikere gorusmessen dediler... olcak die bişe yok git bi konus once dediler...

ben de caresiz kabl etmek zorunda kaldım... msn adresimi kagıda yazıp buyukanneme bıraktım, bu teyzem olcak da gidip adresi onlara verdi

biz nişanlımla bu sekilde konustuk bir süre hiç birbirimizi görmeden ve birbirimizin aslında kitapçıdaki kişiler oldugunu bilmeden, nişanlımda ben böle seylere karsıyım bu sekilde evlenmek istemiorum annem hak koydu da kabul ettim diyo bana msn de ama ikimizde aynı sekildeyiz...

ta ki bigün birbirimize resimlerimizi atana kadar... resimleri gorunce donup kaldık tabi ve hemen yuz yuze gorusmeye karar verdik..

hatta resmi gorunce aaa kitapçıdaki kız dedi bu bana... ben de demek unutmamıssın dedim

o da nasıl unutayım ayagım her sızladıgında aklıma geldin... dedi

inanamamıştık böle bi tesadüf olabilcegine... cok garip ve inanılması güç bi hikayemiz var yani genelde inanmıyo millet anlattık mı hadi canım dilm senaryosu gibi bu kdr da olmaz işe bak diolar

hayatta hiçbişeyin tesadüf olmadıgını ben o zaman bikez daha anladım

eger buyukannem ve buyukbabam o kdr ısrar etmese bugunlere gelemezdik.. ve dusunsene onlar da sadece aileyi tanıolar nişanlımı yıllarca gormemişler ama gormedikleri biri için kendi evlatlarına hak koyabilmişler..

Allah işte o kadar büyük ki Rabbim....

pastam cok merak etmıstıım senıııııı pelmiimede sordummm yazdımı bişi diye calısmadını unutup maıl attım sana kesınlıkkleeee uzak durunn o teyzeden yaa ınsanın ıcı kotu olmasın arkadass asla yuzlerı gulmez onlarınnn

Sibelciiimm Allah sana ve annecine sabır versin ve yardımcı olsun.. bu hayata dul olarak devam etmek zor ve bazen yanlızca adı olsada BABA kelimesi cogu seyın anahtarı bıle oluyo bu durumu cok ıyı bılıorum ama annen sizin içinn güçlü olup bence boşanmalı bu hastalıklı bi ilişki artık düzelmez düzelmediği yetmıomus gibi birde zararları daha fazla olur... Ben her zaman dıyorum annemle babam ıyıkı ayrılmıslar yoksa ne ben ne ablam aslaa şu konumda olamazdık

pastoşummm sen bugun iizinli misiiin kiii

valla biz uzak duruyoruz kuzum kac yıl oldu adını bile anmayız ama nedense o bizden uzak duramıyo

Çağla müthiş bir hikaye :)Filmlerde bile zor olur dediklerinden:) Harikasınız,Allah bir ömür boyu mutlu etsin,ayırmasın sizi(bazılarına inat)..

Çağla müthiş bir hikaye :)Filmlerde bile zor olur dediklerinden:) Harikasınız,Allah bir ömür boyu mutlu etsin,ayırmasın sizi(bazılarına inat)..

teşekkür ederim tatlımmm aminnn inşallah cumlemizi...

sonu güzel bitsin inşallah...

nası basladıgı değil nasıl bittigi onemli

pastaaam çalışıyodummm erken çıktık bugüünn pek yoğunluk yoktu patroncum gel seni kaçırim ben buralardan dedi beni kaçırdı bende uyumusum birazcıcık şimdi uyandım başım çaaatt diye çatlamak üzere aklım sende kalmıştıı bebikoooommm

pelimiiimmm kuzum valla gözlerim pörtledi okurken.... ne insanlar var töbe töbeee... ne diyim bilemiorum yani kazara yasıoruz gercekten... içler acısı.. aman dikkatli olun kuzum yaaa Allah fırsat vermesinnn yani
Di miii bebişimmm amiinnn amiiinnn... Allahım bizi böyle insanlardan korusunn... Burası ole guvenli bi yer ki aslındaa ama bozuyolar yavaş yavaş işte..
Aynıcığıınndan bende var, çok da güzelll güzel günlerde kullannn Özgetommm

Gizoomm balımmm başınız sağ olsun canımmm Allah mekanını cennet etsin inşallah...

Sibelcimmm sakın ama sakın intihar gibi bi laf duymayayım bi daha senden... Hayatta hiçbir şey inan canın kadar kıymetli değil!

selamlar güzeller,

Allahım bugün oruç ne zor geçti bana, Allah kimseyi açlıkla sınamasın. yemek yedim de gözüm açıldı.

Gizemcim amca vefat etmiş başınız sağolsun, mübarek günlerde gitti bence bu bile bir teselli, Allah rahmet eylesin.

Özgecim nevresimi çok beğendim, zevklerimiz yakın sanırsam.

biz de bugün ablamla bernardoya, kütahya porselen mağazasına, tefale, phılıpse falan gittik. malum ablam bu kış evlenecek gibi görünüyor. bernardoda yemek takımı beğendik 1400tl yanında bir de çatal-bıçak takımı hediye ediyor, onu almazsak da 500tl hediye çeki veriyor. yemek takımı tamam da çatal bıçak takımı nasıl olur bilemedik. bernardodan alan var mı ?

kızlarrrr iyi aksamlar herkese aşklandım dönüyorum bol tripli gün gecrrdm aşırı alıngandm oruç basıma vurdu benimki ilk kez böyle alıngan gördü beni

Bernardo turu yaptıkkk çaglammm senin takım 1400 civarı çkb hedyeli senin kampanya yine baslams ama ben alamıcam benim sevgllcik karıstı giz daha beyaz al oda ince porselen olsun dedi jardinde anlastık neyseki countrynde servslklerni alır pasta seti yapablrmmmmmm

Mango bombaardımannı yaptım çok tatlı pudra pembe ciciler kıslık hırkalar aldım çok uygundu çok

Çaglam hikayenizi biliyorm hattaha kitap yazmanıçok isterm yasadklarnızı ama o teyzeninn bir nevi vesile oldugunu hos kadın bastan isttemmms fesat ama merak ettgm oydu o kadnmı yaptı diye aman çaglam büykannen büyükbabna malum olmus ne iyi insanlarmıs iyikde onlar var balllım her aileden teyzen gibi bir tuaf çıkıyor offfff sinir oldum cidden öfkelendm

Kıymet canım bende bernardooo turundayıdm satıcılar iyi ilglendler proflda pek kimse yoktu gayet sesizdi bir cevahir olamaz hiçbiryer

Pelllllimmmm jardin güzellllll alllcammm onuuuuu eylülll ayına hedef belrleylmmmi dogum günü hedyeleri yapalım vbu arada benm akıllı sevglck bana blendr seti alcak herhalde bugn deli gbi baktk

Bide bide beyaz esyallara baktıkkk bide bide proflo beyaz caddede gelinlikler baktıkkk güzeldi bir avm den beklemicegm bişeydi şaşurdum

Son düzenleme:
işin içine girdikçe daha da hesaplamaya başladım ve zor zor zor.. ciddi bir birikim lazım. olmayanı da taksit yapıp evlenince ödemeyi düşünüyorum sıkışmaya gerek yok.

çeviriyle başladım gizom bakarsın bigün kitap da yazarım evet dolaylı da olsa onun da katkısı var işte malesef...neyse bunda da vardır bir hayır diyorum kuşum

jardini de benimki sevmedi bir türlü... rosy'i begeniyo kahvaltı seti olarak onu alıcam sanırım da, gunluk yemek takımım muallak hala bakalım bernardodan yeni cicler beklicem sanırım, springi gordum ama cok buyuklerdi tabakları, zarif durmuyodu pek

kıymetcim ben kampanyadan almıstım işte haliyle ckb takımım da bernardo... kullanmadıgım için henuz yorum yapamam elbette ama cok kaliteli görünüyorlarr cok zarfiler

bakıp bakıp durmus zor kaldırmıstım geldikleri gun

çağlam hikayeniz ne kadar güzel yaaa, masal gibi, film gibi maşallah size
Allah hiç ayırmasın sizi, kimsecikler bozamasın moralinizi

gizom başınınz sağolsun kuzum, mekanı cennet olsun amcanın

pelimim aynı demek ki nevresimlerimizzz ben de bayıldım ona
zaten mutfak seti aldım english home dan rosy olanından onlar da böyle çiçekli pembeli falan
çok güzel pek bi seviyorummm
ufak ufak bişeyler alıyorum bakalım
biraz daha maddi durum düzelsin bernardo çıkartması yapmak istiyom
çağlamın yemek takımını çok istiyorum nette şuan 1.599 lira çok pahalıııı
mağazada indirime falan denk gelirim belki

özgemmmm çağlanınnn yemek takımınınn yanında çatal kaşık bıçak hediyeli 1599 sanırsam ama bana 1400 gibi bir rakam sölediler bende çok beğeniyordum ama alamıcağım galibaaa

çağlam rosy jardin arasında kararsız kaldık bizde çok şekerler her ikisinide alasım geliyor kendime bir ödül yapcam galibaaa evde koycak yer yok kardeşi üniye postalar postalamaz alcam gibi

kıymetçim gerçekten birikim şart ama yavaştan halledip küçük ufak ne varsa yapınca onlar çıkınca buzdolabydı oturma odasınıyadı aylık ne kadar ödiceğini biliyorsun ben mesela artık mağazada beğenemiyorm netten alıyorum ne alıyorsam canım 1 senedir az çok çeyiz aldım aldıkçada alasım geliyor inan bir yerden başlarsan birikim şart olmuyor ki bunu diyorum ama deli gibide para biriktiriyorum bir yandanda canım

Ben geldimm kimse kalmamış..

Odamı topladımm gece gece temizlik aşkım tuttu ve dolaplarımı sildim... Makyajlarımın takı setlerimin ve ojelerımın olduğu çekmeceyi komple boşalttım ve neler buldum neler :)

Geçen sene kuzenlerimle 11 Eylül akşamı evren nöbetteyken baskın yapmıştık ona, o da çok sevinip güzel bi kağıda bişiler yazıp kaşesini basıp imzasını atmıştı Ne ara çekmeceme koymuşum bilmiyorum ama onunla başladı geçmiş maceram... Sonra onun aldığı takılar... Sonra Cunda adasında 3 gün boyunca kapısını aşındırdığımız Abbas Tur kartvizitleri :) Resmen geçmişe gittim... 1 sene öncesine... 1 sene önce bugün Cunda'daki son gecemizdi hatta Zaman ne kadar çabuk geçiyor... Bunu bir kez daha farkettim. Tabi bunlara bakarken boş durmayıp resimlerini çektim ve bebişime de whatsapp tan gönderdimm, beraberce bi nostalji yaşadık ama ne derler geçmişe değil geleceğe bak... Umarım gelecekte daha güzel günler bizi bekler

Gizom balım peteğim, sen ve trip. İnanmam! Yok yani sende o ışığı hiç görmüyorum ben Ama orucun etkisindendir. Akşam 8 gibi bende bi kızıverdim, konuşmayalım şuan acıktım ve gerginim dedim. İftardan sonra da hiçbişi olmamış gibi devam ettik. Sonra beni aldı zaten beraber vakit geçirdik Her neyse canım jardin senin de favorin rosy ve jardin beğeniyordun. bana ilk linklerini attığında tutulmuştum resmen.. Daha sonra jardin daha sıcak görünmeye başladı şuan ki favorim jardin. her an rose carnival'i bile sollayabilir ikisi farklı kulvarlarda olsa.

Bugün akşam üzeri vakit geçsin die evrenle mudo çıkarması yaptık. Patronum ve eşine yakalandık Utandım biraz ama geçti sonra. Zaten yurtdışı işleri dolayısıyle tanıyorlardı birbirlerini sima olarak Esas konuma geleyim, mudo'nun ürünlerini beğeniyorum ciddi anlamda beğeniyorum. Ama porselenleri kalın tek düşündüren o.:26: kabartma desenleriyle apayrı bi hava katıyo ve renkleri beyaz değil çoğu kremin de koyusunda seramik havası katılmış gibi ama bilemiyorum... Bi yanım mudo candır diyor bi yanım da daha neleri var

Özgeeemmmm English Home çıkarması mı yaptın bebeğimm, bende istiyorum bu aralar gitmek hatta yarın evreni kandırırsam ve erken uyanabilirsek belki tekirdağ tekiraya gideriz english home mağazasına girip pozitif enerjiler almaya ihtiyacım var

Ne çok konuştum ben yine...

ah pelmiğiiimmm ne severımbende hatıra toplamayyııı bodruma gıderken molada tartıldığım fiş bile duruyo :))))) hatta 2013 gelınlerının ılk bulusmasında berfoyla sakız almıstıkk onun kutusu bıle duruyoo:)) hatıralar unutturmuyoo geçmişi daha guzel anılarınız olsun bebegımmm hepp ama heeeeppp mutlu olunn bende saçımı düzlediiiimm ama sanırım bıkac ay daha düzlemem yaa kollarım koptuu ve sıcaktan bayılcaktııımmmm

Di miii di miiii çok özel ve güzel şeyler bunlaarr aşkiicannn Hepimiizzz mutlu olalımm kuşuummm benimmmm Saçlar düzleştiğineee göre bişiler seziooruuummm yoksa yarın büyük buluşma mıı vaaarrr Ayyy sırfff üşendiğimden saç düzleştirmiorummm hemde ne zamandırr kıvırtmayı yapıorum normalde kendiliğinden dalgalı gibi ya zaten önünü 1-2 yerini kıvırtınca doğal duruyo

bu sıralar saçlarımdan acaip sıkıldım... Rengi bi tuhaf oldu zaten herkes beğenio artık çikolata-kahvem iyice aktı alt katta kalan sarı ile birleşti kendi rengim bole karamelimtrak bişi oldu ama tabi denize girip çıkmaktan ve güneşten bi o kadarda mahvoldu! daha önce saçlarımı kestirmiştim ne modeli deniodu bi ismi vardı onun önleri uzun arkası kısa küt model tekrar ondan mı yaptırsam diorum yoksa kat mı attırsamm.. çok cansız kaldılar bi de bi güzel altın kahve ya da çikolata kahve yaptım mı kendime gelirim ben

bana fikirr verir misin aşkilitopuuummm kararsız kasım gibi oldum yineee oofff

yoksa hepsini boşverip bi güzel boyayıp bakım mı uygulasam (bu imkansız bi bakımı en fazla 3 kez uygularım ben )

Son düzenleme:

aşkımmm yaa hazır uzamıskeeennn kestırmeee geneee pişman olursuuunnn eminiiimmm beeen şimdik kırıkları aldır cok kısaltmadan sana sıcak tonlar cok yakısıyoo altın kahve süper olur zeminide hazır zaten 2 3 boyamadada tam oturur kuzucuuumm bayrama dogru yaptırırsınn sezgilerin dogru askımmmmm azda olsa görüşüciiiizz aşkitoomlaa çok deli özledim kurbaamıı bende en son keşana gelırken düzlemiştim askımm okdr yoruldumkı mola vere vere düzledim resmen kestiğim boya gelmiş saçlarımm pek bi mutlandımmm totoma kaldı 4 5 parmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…