Çağla müthiş bir hikaye :)Filmlerde bile zor olur dediklerinden:) Harikasınız,Allah bir ömür boyu mutlu etsin,ayırmasın sizi(bazılarına inat)..
Di miii bebişimmm amiinnn amiiinnn... Allahım bizi böyle insanlardan korusunn... Burası ole guvenli bi yer ki aslındaa ama bozuyolar yavaş yavaş işte..pelimiiimmm kuzum valla gözlerim pörtledi okurken.... ne insanlar var töbe töbeee... ne diyim bilemiorum yani kazara yasıoruz gercekten... içler acısı.. aman dikkatli olun kuzum yaaa Allah fırsat vermesinnn yani
Aynıcığıınndan bende var, çok da güzelll güzel günlerde kullannn Özgetommmgünaydın güzellerimmmmm
sibelcim aklım sendeydi dün..annenin sineye çekmesi çok üzücü gerçekten
aslında maddi olarak da rahat neden vazgeçemiyor anlayamıyorum
dilerim en hayırlısı olur hakkınızda
ben de sabah sabah sarevden ne zamandır gözüme kestirmiş olduğum şu nevresim takımını aldım
Eki Görüntüle 469448
hoşgeldin yeşim :))
ah pelmiğiiimmm ne severımbende hatıra toplamayyııı bodruma gıderken molada tartıldığım fiş bile duruyo :))))) hatta 2013 gelınlerının ılk bulusmasında berfoyla sakız almıstıkk onun kutusu bıle duruyoo:)) hatıralar unutturmuyoo geçmişi daha guzel anılarınız olsun bebegımmm hepp ama heeeeppp mutlu olunnbende saçımı düzlediiiimm ama sanırım bıkac ay daha düzlemem yaa kollarım koptuu ve sıcaktan bayılcaktııımmmm
Di miii di miiii çok özel ve güzel şeyler bunlaarr aşkiicannnHepimiizzz mutlu olalımm kuşuummm benimmmm Saçlar düzleştiğineee göre bişiler seziooruuummm yoksa yarın büyük buluşma mıı vaaarrr Ayyy sırfff üşendiğimden saç düzleştirmiorummm hemde ne zamandırr kıvırtmayı yapıorum normalde kendiliğinden dalgalı gibi ya zaten önünü 1-2 yerini kıvırtınca doğal duruyo
bu sıralar saçlarımdan acaip sıkıldım... Rengi bi tuhaf oldu zaten herkes beğenio artık çikolata-kahvem iyice aktı alt katta kalan sarı ile birleşti kendi rengim bole karamelimtrak bişi oldu ama tabi denize girip çıkmaktan ve güneşten bi o kadarda mahvoldu! daha önce saçlarımı kestirmiştim ne modeli deniodu bi ismi vardı onunönleri uzun arkası kısa küt model tekrar ondan mı yaptırsam diorum yoksa kat mı attırsamm.. çok cansız kaldılar bi de bi güzel altın kahve ya da çikolata kahve yaptım mı kendime gelirim ben
bana fikirr verir misin aşkilitopuuummmkararsız kasım gibi oldum yineee oofff
yoksa hepsini boşverip bi güzel boyayıp bakım mı uygulasam (bu imkansızbi bakımı en fazla 3 kez uygularım ben )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?