madem epilasyon konusu açıldı ben de şu lazer hususunu sorayım size
ben de özel bölgeye ağda yapıyorum, aycangülün tarihlerine uyuyorum
ama eylül gibi lazere başlamak istiyom..yaptıran var mı aranızda kızlar?
zararı olur mu diye çok düşünüyorum :26:
kızlar bende yaptırıyorum ve memnunum.6-7 seans oldu benim.çok rahatım.şimdi yaz döneminde ara verdim.tamamen bitmedi.zaten anlaşmam bitene kadar sınırsız.
kızlar bende yaptırıyorum ve memnunum.6-7 seans oldu benim.çok rahatım.şimdi yaz döneminde ara verdim.tamamen bitmedi.zaten anlaşmam bitene kadar sınırsız.
içim rahatladı
bi arkadaşımla ciddi tartışmasını yapıyoruz da, o zararlı olduüunu savunuyo..rahime zararı olur diyo..hatta o tüylerin bi çıkış amacı var tamamen yok etmek sağlıksız diyo
ben de eylülde başlayıp düğüne kadar azaltabildiğim kadar azaltmak istiyorum..ağdayı kendim yapıyorum ve en az 1 saat sürüyo
evliyken sevdicekten kaçıp bi odaya kapanıp da ağda yapmak istemiyom
içim rahatladı
bi arkadaşımla ciddi tartışmasını yapıyoruz da, o zararlı olduüunu savunuyo..rahime zararı olur diyo..hatta o tüylerin bi çıkış amacı var tamamen yok etmek sağlıksız diyo
ben de eylülde başlayıp düğüne kadar azaltabildiğim kadar azaltmak istiyorum..ağdayı kendim yapıyorum ve en az 1 saat sürüyo
evliyken sevdicekten kaçıp bi odaya kapanıp da ağda yapmak istemiyom
haticecim bu dugunden once gitcegi sefer değil 1 aylık baska bitane...
aminnnnn kavusalım artık gecsin su 10 ay
buyuk rahatlık kuzum valla ben de makineyle alıyodum onceden 2 saat ugrasıodum ve her yanım batık dolmustu artık....
evlenicem diye basladım ben dedurmak yok yola devam ben cooook arastırdım bizzat tam 3 tane dermotologla gorustum hiçbir zararı yok
benim kullandıgım makineyi de tavsiye etti 3 ü de haberin olsun
ezgiiimmmm, ben istanbula gelince senin gittiğin merkezi sorarım sana öyleyse canım memnunsan..
canım benim gideceğim yerde o yoks anırım, bak bunlar varmış :26:
CYNOSURE APOGEE 5500 ALEXANDRİTE: Hava soğutmalı
CANDELA ALEXANDRİTE-NDYAG: Hava ve gaz soğutmalı
SOPRANO ÜTÜLEME DİOD LAZER
acıktım vallaaaaa
akşam islim kebabı yapmaya karar verdim, ilk kez yapıcam
eminim güzel olacaktır
saol ezgimmm
kayınannişlere iftara gitmiştik bizimkilerle o zaman yapmıştı çok güzel olmuştu
bakalım ben onun kadar güzel yapabilcem miii
özgecim cok güzel bi yemek o... bizim sirkette cok yapılır
agrıdan bayılmak uzereyim ben de... apranax aldım umarım fayda eder nedir bu cektigim her ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?