'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bende yaptırıyorum ve memnunum.6-7 seans oldu benim.çok rahatım.şimdi yaz döneminde ara verdim.tamamen bitmedi.zaten anlaşmam bitene kadar sınırsız.

kuzucum, zararı yok merak etme.. sadece cildin çok hassassa ve işlemi uygulayan kişi uzman değilse cilt yanığı olabilir. bu konuda dikkat etmelisin..
ben de kol altıma 3 seans gittim, yarısından fazlası artık çıkmıyo ve çıkanlar da çok çok güçsüz tüy şekline dönüştü.
tabi devam etseydim biterdi ama ağdaya döndüm tekrar. yine bi artış olmadı. azaldığıyla inceldiğiyle kaldı yani..
lazer süresi kişiden kişiye deişiyo kimisinin 1 yılda bitiyomuş kimisinin 2 yılda..
ben de kışa doğru düşünüyorum aslında tüm vücut için. yazın başlamak yanlış güneş göreceği için..e bu sefer de 6 ayda falan bitmezse ben şehir değiştiricem ne olcak diye düşünüyorum. evlenince mi başlasam :26:
bir de başlayacaksan sana tavsiyem şimdiden fazla güneşlenip bronzlaşma.

kızlar bende yaptırıyorum ve memnunum.6-7 seans oldu benim.çok rahatım.şimdi yaz döneminde ara verdim.tamamen bitmedi.zaten anlaşmam bitene kadar sınırsız.

ezgiiimmmm, ben istanbula gelince senin gittiğin merkezi sorarım sana öyleyse canım memnunsan..

içim rahatladı
bi arkadaşımla ciddi tartışmasını yapıyoruz da, o zararlı olduüunu savunuyo..rahime zararı olur diyo..hatta o tüylerin bi çıkış amacı var tamamen yok etmek sağlıksız diyo
ben de eylülde başlayıp düğüne kadar azaltabildiğim kadar azaltmak istiyorum..ağdayı kendim yapıyorum ve en az 1 saat sürüyo
evliyken sevdicekten kaçıp bi odaya kapanıp da ağda yapmak istemiyom

ezgi gittiğin yer avrupa yakasıysa bende öğrenmek isterim. uzman olmaz aceminin eline düşürim diye korkuyorum

Son düzenleme:

aynen özgeemm.
tartışmayı yapan arkadaşına da söyle rahime falan zararı yok yahu lazer ışığı sadece kıl köklerini yakabiliyo.
buna inanmak için bir iki yazı okusa yeter.
kılların çıkış amacı neymiş
benim bacakalarımda batık olur zaman zaman.. lazeri tavsiye ediyo dermatologlar..

eylülde başlarsan düğünde epeyce azalmış olur canım. çıkanlarda hiç rahatsız etmez. çünkü öyle yumuşak öyle ince çıkıyolar ki

haticecim bu dugunden once gitcegi sefer değil 1 aylık baska bitane...

aminnnnn kavusalım artık gecsin su 10 ay

buyuk rahatlık kuzum valla ben de makineyle alıyodum onceden 2 saat ugrasıodum ve her yanım batık dolmustu artık....

evlenicem diye basladım ben de durmak yok yola devam ben cooook arastırdım bizzat tam 3 tane dermotologla gorustum hiçbir zararı yok

benim kullandıgım makineyi de tavsiye etti 3 ü de haberin olsun

canım benim gideceğim yerde o yoks anırım, bak bunlar varmış :26:

CYNOSURE APOGEE 5500 ALEXANDRİTE: Hava soğutmalı

CANDELA ALEXANDRİTE-NDYAG: Hava ve gaz soğutmalı

SOPRANO ÜTÜLEME DİOD LAZER

canım benim gideceğim yerde o yoks anırım, bak bunlar varmış :26:

CYNOSURE APOGEE 5500 ALEXANDRİTE: Hava soğutmalı

CANDELA ALEXANDRİTE-NDYAG: Hava ve gaz soğutmalı

SOPRANO ÜTÜLEME DİOD LAZER

kuzum o zaman alexlerden birini sec mutlaka zaten tuy yapını gorunce onlar da sana hangisi uygun solerler...

buarada tam diyecektim nedir bu islim kebabı diye bir baktım ki netten bu bizim kürdan kebabı tadı çok güzel oluyor özgecim doğru seçim yapmışsın. bende ilk yaptığımda heyecanla denemiştim

saol ezgimmm
kayınannişlere iftara gitmiştik bizimkilerle o zaman yapmıştı çok güzel olmuştu
bakalım ben onun kadar güzel yapabilcem miii

özgecim cok güzel bi yemek o... bizim sirkette cok yapılır

agrıdan bayılmak uzereyim ben de... apranax aldım umarım fayda eder nedir bu cektigim her ay

çağlamm allah yardımcın olsun. zor valla..

özgeeemm evet ben de baktım islim kebabı nedir diye, kürdan kebabı olarak biliyodum adını ezgim gibi, annem de yapıyo ben de afiyetle yiyoruuumm
patlıcan çok severim ben, karnıyarık var bizde de bugün ayy acıktıımmm

kızlar bende zamanında çok araştırdım hiçbiri tamamen bitirmiyor. ben kuaförüme hallettiriyorum 5 dk sürmüyor ve ağda düzenli yapıldığında gerçekten inceltiyor ve seyrelityor. dudak üstünde de zaten leke yapabiliyor..
bu aradaa islim kebabına da biz patlıcan kebabı derizzz çok severimmmm ve canım çektii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…