'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay bebişim evlendikten sonra geçerr koca karılar öyle der ya :)

ay burcumm kopardın beni

sadece koca karılar demio kuzum yaaa bana bizzat doktor da dedi... gerci kendisi de bir kocakarı sayılabilirdi ama neyse

bizim aileden gelen genetik bir darlık sorunumuz var... kesin cozumumuzse genelde bebek yapmak oluyo

butun teyzelerim aynıymıs benim cogu evlenip dogum yapınca gecti... ama en siddetlisi ve ileri boyutlusu annemde malesef, iki cocuk dogurdu kadıncagız hala agrı cekio

umarım aynı sanssızlıgı yasamam.. zaten kendi secimime bırakıldıgı takdirde sonuna kadar normal dogum dusunuyorum... umarım doguma da gerek kalmaz tabi

kızlarrrr iğneli mi lazer mi iyiydi ya ?
ben aralarındakı farkı bilmıyorum arastırdımda anlayamadımmm :26:
çağlaaacımm sen iğneli yaptırıodun sanki ölemi hatırlıyorum

hmmm anladım tatlım bilmiyordum ben dar olunca ağrı hissiyatının daha fazla olduğunu.demekki koca karılar boşa konuşmuyorlarmış :) normal doğum zaten hem en sağlıklısıymış hem de annelik duygusunun bir gerekliliği bence :) anne olmuş gibi konuştum ama hahaha

geçmiş olsunn kuzucuğumm daha yeni o acılardan geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni bendede darlık var malesef bir an önce doğurmak istiyorum

kızlarrrr iğneli mi lazer mi iyiydi ya ?
ben aralarındakı farkı bilmıyorum arastırdımda anlayamadımmm :26:
çağlaaacımm sen iğneli yaptırıodun sanki ölemi hatırlıyorum

yok bebişim benim iğneli değil... canım cok tatlı benim ignelinin acısına katlanamam

bitirme acısından igneliyi tavsie ediolar ama cok acıomus artı her yere igneli uygulamıolar kusum malesef... kas bıyık falan gibi yerlere yapıolar

tum vucuda yapan yer ben bulamadıydım bitane bulmustum o da cok pahalıydı sonra da acısını duyunca tamammen vazcaydım

ben de oyle dusunuyorum canımm her ne kadar zor da olcak olsa yasamak istiyorum her anını ... bayılıyım sonra ayılıyım biri cocugu kucagıma versin olmasın...

ben seni ne eziyetlerle dogurdum diye basına kakabiliyim cocugun diomusum

geçmiş olsunn kuzucuğumm daha yeni o acılardan geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum seni bendede darlık var malesef bir an önce doğurmak istiyorum

sen de erkenci cıktın yaaaa benim dugune kdr pastamla sen hamile bile olursunuz bu gidişle

ay ben anne olmayı çook istiyorumm acayip bir duygu yoğunluğu var bu konuda içimde.sevdicekte öyle benim gibi. zaten arkadaşlarım bana hep küçük anne derlerdi küçükken bana ne olacaksın diye sorduklarında anne olucam dermişimm

BEN GELDİM KIZLARRRRRRRRRR SİZDEN RİCAM ŞU KLİBİ İZLEMENİZ RESMEN BAYILDIM KAPTIRDIM KENDİMİ AYHHHH YAPTIM NE KA GÜZELDİ YA GÜNÜN ŞARKISI OLSUN
[video=youtube;4FEkZMYJlBs]http://www.youtube.com/watch?v=4FEkZMYJlBs&feature=related[/video]

benimde işlerim çok yoğunn elimde bi proje var onu bitirmem lazımmm karnım aç akşam kurs var üüüf üffffff

azcık bana virin su annelik sevdasından yaaa

biz cift olarak öle cocuk manyagı olamıyoruz nedense ikimizde severiz cocukları ama nedense ole hemen cocugumuz olsun die duskunlumuz yok... hiç olmamasını kabul etmior benimki tabi ama hemen olmamasından yana

hatta dun askım su telefonları cebine koyup durma cocugumuz olmıcak diye dalga gectim o da olmasın nolcak zaten istedigin o diil mi dedi gayet rahat

bu sarkı benim dugun playlistimde var yagmurrcm... arada elermiyiz bilmem ama suan var

slm herkese
kızlar ilk sayfaya bütün gelinler eklenmiyormu anlamadım :26: buaralar çok giremedim topice böle bi durum varsa biri aydınlatırsa sevinirim

2 gün önce topice girdigimde nuray sölemişti yagmur ekliyor diye bende sana özelden msj atmıştım cnm oyüzden sorum tşk

aaa cnm sildim o zaman beğenilerle kaynadı msj o zaman inan hele cumatesi falan kopuktum o gün akşamına aşklandım ertesi gün düzenledim yavaş yavaş toparlıyorum herşeyi biraz kusuruma bakma emi neydi tarihlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…