ay bebişim evlendikten sonra geçerr koca karılar öyle der ya :)
ay burcumm kopardın beni
sadece koca karılar demio kuzum yaaa bana bizzat doktor da dedi... gerci kendisi de bir kocakarı sayılabilirdi ama neyse
bizim aileden gelen genetik bir darlık sorunumuz var... kesin cozumumuzse genelde bebek yapmak oluyo
butun teyzelerim aynıymıs benim cogu evlenip dogum yapınca gecti... ama en siddetlisi ve ileri boyutlusu annemde malesef, iki cocuk dogurdu kadıncagız hala agrı cekio
umarım aynı sanssızlıgı yasamam.. zaten kendi secimime bırakıldıgı takdirde sonuna kadar normal dogum dusunuyorum... umarım doguma da gerek kalmaz tabi
ay burcumm kopardın beni
sadece koca karılar demio kuzum yaaa bana bizzat doktor da dedi... gerci kendisi de bir kocakarı sayılabilirdi ama neyse
bizim aileden gelen genetik bir darlık sorunumuz var... kesin cozumumuzse genelde bebek yapmak oluyo
butun teyzelerim aynıymıs benim cogu evlenip dogum yapınca gecti... ama en siddetlisi ve ileri boyutlusu annemde malesef, iki cocuk dogurdu kadıncagız hala agrı cekio
umarım aynı sanssızlıgı yasamam.. zaten kendi secimime bırakıldıgı takdirde sonuna kadar normal dogum dusunuyorum... umarım doguma da gerek kalmaz tabi
kızlarrrr iğneli mi lazer mi iyiydi ya ?
ben aralarındakı farkı bilmıyorum arastırdımda anlayamadımmm :26:
çağlaaacımm sen iğneli yaptırıodun sanki ölemi hatırlıyorum
hmmm anladım tatlım bilmiyordum ben dar olunca ağrı hissiyatının daha fazla olduğunu.demekki koca karılar boşa konuşmuyorlarmış :) normal doğum zaten hem en sağlıklısıymış hem de annelik duygusunun bir gerekliliği bence :) anne olmuş gibi konuştum ama hahaha
geçmiş olsunn kuzucuğumm daha yeni o acılardan geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum senibendede darlık var malesef bir an önce doğurmak istiyorum
yok bebişim benim iğneli değil... canım cok tatlı benim ignelinin acısına katlanamam
bitirme acısından igneliyi tavsie ediolar ama cok acıomus artı her yere igneli uygulamıolar kusum malesef... kas bıyık falan gibi yerlere yapıolar
tum vucuda yapan yer ben bulamadıydım bitane bulmustum o da cok pahalıydı sonra da acısını duyunca tamammen vazcaydım
ben de oyle dusunuyorum canımm her ne kadar zor da olcak olsa yasamak istiyorum her anını... bayılıyım sonra ayılıyım biri cocugu kucagıma versin olmasın...
ben seni ne eziyetlerle dogurdum diye basına kakabiliyim cocugun diomusum
sen de erkenci cıktın yaaaabenim dugune kdr pastamla sen hamile bile olursunuz bu gidişle
ay ben anne olmayı çook istiyorumm acayip bir duygu yoğunluğu var bu konuda içimde.sevdicekte öyle benim gibi. zaten arkadaşlarım bana hep küçük anne derlerdiküçükken bana ne olacaksın diye sorduklarında anne olucam dermişimm
slm herkese
kızlar ilk sayfaya bütün gelinler eklenmiyormu anlamadım :26: buaralar çok giremedim topice böle bi durum varsa biri aydınlatırsa sevinirim
hoşgeldin merhaba
hemen aydınlatalım tarihiniz varsa ilk sayfadan alıntı yaparak kendiniz o aralığa koyun lütfen ben düzenlicem sonra ok
Hoşbulduk canımmm...
Ben eklediğin klibi 1-2 yıl evvel izlemiştim. çok hoşuma gitmişti. şimdi tekrar izlicem.
2 gün önce topice girdigimde nuray sölemişti yagmur ekliyor diye bende sana özelden msj atmıştım cnm oyüzden sorum tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?