canım, Aşkım 2008'den beri benimle olmak istiyordu. Benim erkeklere karşı tavrım bu konuda hep sert olduğu için yanımda arkadaş olarak takılıyordu. askerlik bitip, işe girince 2010 karşılıklı odalarda çalıştık 2 yıl. sonra benim terfim oldu yer değişince farklı binaya geçtim.oda bu mayıs açıkladı bende kabul ettim. Şimdi yeni mi sayılır yoksa eski mi bende bilmiyorum.
Ben kararsızım onunla aynı evde yaşamak bir an önce olsun istiyorum. Fakat bu durumdan korktuğum için bekleteyimde istiyorum. lakin annemle aşkım hemen olsun istiyorlar.Bana kalsa 2014 olacak ama aşkım ocak, şubat annemse mayıs gibi istiyor. Kısmet bakalım.
evet evet yıldız falıma meehhiç kusura bakmasın
bu arada bir de dün tchibo dan bu sevimlileri aldık biiiizzo kadar güzeller ki... sert mikadan bir de kırılma dertleri de yok... meyce cerez sos salata ne istersen koy, hatta bebişimize mama bile yediririz dediiikk
Aminnnpeliintomm aman dikkat kuzumm Allahım korusunnn
gizomm geçmişler olsun ben sancılarımı atlattım çok şükür bitmesini bekliyorum şimdi sadece
kurabiyemm çok cicişlerr, nazlimununkilerde öyleee güle güle kullanınn güzeller
hürremland hakkında hayırlısı olmasını diliyorum ama çağlamn dediği gibi bir tartışmayla bitmemelii
haticecim amin hepimizin gönlüne göre olsn inşallahhh
günaydınlarrrrrrrrrr
hatice canım hakkında hayırlı olur inşallah sölediklerinde haklılık payı var evlilik sizin için daha doğru olucaktır
Sağ ol özgemtoommmmenglish home'la trafikte aşk
Canım evet cok hassasİple aldırıyorum bıyık bölgesine sir sürdürmüyorum ama bu sefer daha fena oldu sanki inşallah bi an önce geçer, dün deniz suyu da yaktı zaten ardından güneş yansın sivilcekler.
bende evlenmekten korktuğumu farkettim aşkıma da dün söyledim. sorumluluklar geçim derdi korkutuyor bi yandan bi yandan da duygusal yönden. sen korkuyor musun çekiniyor musun dedim bilmem düşünmedim, belki sıkılır mıyım diye düşünürüm dedi. yani evlilik rutine bağlanmasın hep değişik şeyler bulalım kendimize dedi. bencede öyle zaten. bi an evlenmeyelim böyle devam etsin dicektim nerdeyse :)))
Gizimin de dediği gibi ağırdan alıcam ben, acele etmeme bir sebep yok şuan, ilişkimiz otursun, birbirimizi sevdiğimiz kadar beraber geçirdiğimiz vakti de sevelim. şuan öyle zaten ama olsun daha yolun başındayız bence.
İnşallah canım zaman hızlı geçiyor ve yaklaştıkça ekim olan nişanı kasıma almaya çalışıyorum benzaman geçiyo kızlar yaaa
yine bir pazartesi, bu hafta da çabucak geççek inşallah
sonbahara bi girsek daha güzel olcak
şimdi soranlara seneye düğün diyoruz ya, sonbaharda sorarlarsa yaza düğünüm dicez
Hayırlı olsun çağla güle güle kullan inşallah
Aminnn
Günaydın hoş geldin
evlilik korkumu yenersem öyle olacakda yenemediğim için evet de diyemiyorum
Gıcık bir durum herkes ne rahat her yerine ağda kullanabiliyor ben off
O rahatlardan biri de benim sanırımHer yerime ağda kullanıyorum. Koltuk altımı ve bacaklarımı kuaforde sirle aldırıyorum. Kaş ve bıyık iple zaten. Özel bölgemi kendim alıyorum.
Ezgiimmmm çok sağ ol meleğim
haticecim o rahatlardan diğeri de benim
günaydın kuzucuklarıma..
nazlım ve çağlam güle güle kullanın cicişleriniziiiii
zaman geçiyo kızlar yaaa
yine bir pazartesi, bu hafta da çabucak geççek inşallah
sonbahara bi girsek daha güzel olcak
şimdi soranlara seneye düğün diyoruz ya, sonbaharda sorarlarsa yaza düğünüm dicez
canım bir kaç sayfa geri de dün migrostan bardak aldım diyen arkadaş var ya, o nazlı :) ben de nuray :)
nazlı kim?
Günaydın canım hahhahhehe desene bizim ahali rahatlardan hassas 2 kişiyiz
ezgiiiimmm ellerine sağlııkAy kızlar aşkım şimdi börek istedi benden patatesli tepsi böreği :)) cumarteside iftara almıştım onu.gelip sizinle paylaşmayı çok istedim ama o kadar yoğundum kii...temizlik, yemek derken günü zor yetiştirdim. Benden yemek istemesi hoşuma gidiyor. Anaç ruhlu, yemek yapmayı ve yedirmeyi çoooooook seven bir yengeç hatunu olarak onun yemeklerimi sevmesine bayılıyorum
Çok şanslısın canım benim her yerim morarıyor biraz sıkı tutunca ağdayı düşün birde
zaten annem diyor eşin sana dokununca ne yapacaksın diye bende düşünüyorum şimdi ne olur off
ben de bunu bekliorumbenimki bu sabah gitti ağustos boyunca yok dedim askım bi gitceksin döndüğünde hem düğünümze artık tek sayılı haneler kalmıs olcak ay olarak hem de artık yaza dicez sonbahar gelcek dedim
zaman gecio daha da hızlı gecsin...
nurayımmm teşekkür ederim kuzuummhaticecim tesekkurler
kusura bakma lütfen nuraycanım bir kaç sayfa geri de dün migrostan bardak aldım diyen arkadaş var ya, o nazlı :) ben de nuray :)
ezgiiiimmm ellerine sağlıık
kısa bir zaman sonra hergün yemekler pişirip yedireceksin aşkına inşallah
Ahh beni görsen bidee...aşırı hassas ve beyaz bir tenim var.hemencik canım acır.pekte nazlıyımdır söylemesi ayıpBizimkiler diyor seni alacak adamın vay halinee diyee. Hatta ilk gece ambulans bekleticem kapıda diyolar :26:
madem epilasyon konusu açıldı ben de şu lazer hususunu sorayım size
ben de özel bölgeye ağda yapıyorum, aycangülün tarihlerine uyuyorum
ama eylül gibi lazere başlamak istiyom..yaptıran var mı aranızda kızlar?
zararı olur mu diye çok düşünüyorum :26:
madem epilasyon konusu açıldı ben de şu lazer hususunu sorayım size
ben de özel bölgeye ağda yapıyorum, aycangülün tarihlerine uyuyorum
ama eylül gibi lazere başlamak istiyom..yaptıran var mı aranızda kızlar?
zararı olur mu diye çok düşünüyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?