'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlam güle güle kullan çok cicikler
bende istesinde bakmıştım nasıl büyüklükleri ve 4 adet 30tl dimi ya 6 adet olaydı iyiydi melamindi galiba
ben bide puding kalıplarını beğenmiştim dök çıkar sunum süper ama ıvır zıvıra giriyor diye almadım

Son düzenleme:
peliintomm aman dikkat kuzumm Allahım korusunnn
gizomm geçmişler olsun ben sancılarımı atlattım çok şükür bitmesini bekliyorum şimdi sadece
kurabiyemm çok cicişlerr, nazlimununkilerde öyleee güle güle kullanınn güzeller
hürremland hakkında hayırlısı olmasını diliyorum ama çağlamn dediği gibi bir tartışmayla bitmemelii
haticecim amin hepimizin gönlüne göre olsn inşallahhh

bende evlenmekten korktuğumu farkettim aşkıma da dün söyledim. sorumluluklar geçim derdi korkutuyor bi yandan bi yandan da duygusal yönden. sen korkuyor musun çekiniyor musun dedim bilmem düşünmedim, belki sıkılır mıyım diye düşünürüm dedi. yani evlilik rutine bağlanmasın hep değişik şeyler bulalım kendimize dedi. bencede öyle zaten. bi an evlenmeyelim böyle devam etsin dicektim nerdeyse :)))

Gizimin de dediği gibi ağırdan alıcam ben, acele etmeme bir sebep yok şuan, ilişkimiz otursun, birbirimizi sevdiğimiz kadar beraber geçirdiğimiz vakti de sevelim. şuan öyle zaten ama olsun daha yolun başındayız bence.

teşekkür ederim kuzucuklarımmmmmm

yağmurcum kucuk değiller bildigin standart kase boyundalar içleri de derin çok sevimliler gorunce yapıstım direk aaa diye askımcıgım da aldı hemen sagolsun

günaydınlar herkese,

hayırlı haberlerle mutlu bir hafta geçirelim inşallah

zaman geçiyo kızlar yaaa
yine bir pazartesi, bu hafta da çabucak geççek inşallah
sonbahara bi girsek daha güzel olcak
şimdi soranlara seneye düğün diyoruz ya, sonbaharda sorarlarsa yaza düğünüm dicez

Hayırlı olsun çağla güle güle kullan inşallah

Aminnn

günaydınlarrrrrrrrrr

Günaydın hoş geldin

hatice canım hakkında hayırlı olur inşallah sölediklerinde haklılık payı var evlilik sizin için daha doğru olucaktır

evlilik korkumu yenersem öyle olacakda yenemediğim için evet de diyemiyorum

Gıcık bir durum herkes ne rahat her yerine ağda kullanabiliyor ben off

Canım ben aşkımla ilk çıkmaya başladığım andan beri bu korkum var. İlk gün, rutine bağlanırsa, sorumluluklar falan düşününce resmen mideme kramplar giriyor.
Aşkımla konuştuk birkaç defa oda çok fazla düşünme ben hep yanında olacağım birlikte aşacağız diyor.
Fakat kendime güvenemiyorum güvensem ramazandan önce nişanlı olacaktık.
en son ayrılmayı bile düşündüm bu sebeplerle oda elinden tutar sana sıkıca sarılır bırakmam dedide oturdum oturduğum yerde
Hala tırsıyorum açıkcası nasıl olacak:18:

zaman geçiyo kızlar yaaa
şimdi soranlara seneye düğün diyoruz ya, sonbaharda sorarlarsa yaza düğünüm dicez
İnşallah canım zaman hızlı geçiyor ve yaklaştıkça ekim olan nişanı kasıma almaya çalışıyorum ben
en son dayanamayıp patlatacak aşkım bana yeter diye
inşallah herşey gönlümüze göre olur

O rahatlardan biri de benim sanırım Her yerime ağda kullanıyorum. Koltuk altımı ve bacaklarımı kuaforde sirle aldırıyorum. Kaş ve bıyık iple zaten. Özel bölgemi kendim alıyorum.

Ezgiimmmm çok sağ ol meleğim

haticecim o rahatlardan diğeri de benim

günaydın kuzucuklarıma..
nazlım ve çağlam güle güle kullanın cicişleriniziiiii

Çok şanslısın canım benim her yerim morarıyor biraz sıkı tutunca ağdayı düşün birde
zaten annem diyor eşin sana dokununca ne yapacaksın diye bende düşünüyorum şimdi ne olur off

Ay kızlar aşkım şimdi börek istedi benden patatesli tepsi böreği :)) cumarteside iftara almıştım onu.gelip sizinle paylaşmayı çok istedim ama o kadar yoğundum kii...temizlik, yemek derken günü zor yetiştirdim. Benden yemek istemesi hoşuma gidiyor. Anaç ruhlu, yemek yapmayı ve yedirmeyi çoooooook seven bir yengeç hatunu olarak onun yemeklerimi sevmesine bayılıyorum

zaman geçiyo kızlar yaaa

ben de bunu bekliorum benimki bu sabah gitti ağustos boyunca yok dedim askım bi gitceksin döndüğünde hem düğünümze artık tek sayılı haneler kalmıs olcak ay olarak hem de artık yaza dicez sonbahar gelcek dedim

zaman gecio daha da hızlı gecsin...

nurayımmm teşekkür ederim kuzuumm haticecim tesekkurler

nazlı kim?

Günaydın canım hahhahhehe desene bizim ahali rahatlardan hassas 2 kişiyiz
canım bir kaç sayfa geri de dün migrostan bardak aldım diyen arkadaş var ya, o nazlı :) ben de nuray :)

ezgiiiimmm ellerine sağlıık
kısa bir zaman sonra hergün yemekler pişirip yedireceksin aşkına inşallah

Çok şanslısın canım benim her yerim morarıyor biraz sıkı tutunca ağdayı düşün birde
zaten annem diyor eşin sana dokununca ne yapacaksın diye bende düşünüyorum şimdi ne olur off

Ahh beni görsen bidee...aşırı hassas ve beyaz bir tenim var.hemencik canım acır.pekte nazlıyımdır söylemesi ayıp Bizimkiler diyor seni alacak adamın vay halinee diyee. Hatta ilk gece ambulans bekleticem kapıda diyolar :26:

madem epilasyon konusu açıldı ben de şu lazer hususunu sorayım size
ben de özel bölgeye ağda yapıyorum, aycangülün tarihlerine uyuyorum
ama eylül gibi lazere başlamak istiyom..yaptıran var mı aranızda kızlar?
zararı olur mu diye çok düşünüyorum :26:

Allah tez zamanda kavuştursun inşallah sonrası zaten düğün

kusura bakma lütfen nuray

Ben söyleyememiştim benim yerime sen söyledin. Bizde de aynı sorun var

ben yaptırıorum.... özel bölge 3 seans kalan yerler 2 gordum memnundum aslında hem de cok ama gittigim yer makine deiştirdi kıllık yaptı... paramı geri alıp baska yerde devam edicem yine alex cihazıyla

alexandrite epi care benim makine... 3 seans da bitti mi? hayır bitmedi, ama eskisi gibi guclu değiller daha yumusak cıkan tuyler ara ara da seyreldi biraz...

bitene kdr gidicem ben...

canım baya okuyup araştırdım.
bende evlenmeden önce yaptırmayı düşünüyorum.
herhangi bir sıkıntısı olmadığını söylüyor doktorlar zaten ışın kök diplerine kadar gidiyor.
lakin eğer yaptıracaksan seans süresini çok uzun tutmamakta fayda var diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…