'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım biz yüzük beyaz eşya ev bile baktık sözlü yada nişanlı değiliz ama neyi ne zaman yapcağmızı biliyoruz zaten bir anda oluyor yüzük takılınca ailler emrivakiye gelicek gibi bizde o yüzden dilediğini yaşa biz 2 haftadır gelinlik bakıyoruz hatta ben provaya gidicem ama bazen kafayı yedik desekte eğlenceli mobilyacıları geziyoru elektrnk bakıyoruz bunlardan sıkılmayan erkek arkadaşın varsa eğlenceli olucaktır benmki benden beter o yüzden iyi geçiyor

Günaydın canlarımm
Bende dün gece Çağlamı gördüm rüyamdaa, nişanlanıyordu
vee Gizem, Pelinn ve Nazlı da vardı. Çağla o kadar güzel olmuştu ki böyle petrol mavisi bi elbisesi vardı. bütün herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü.
Ayarlamalarla Gizem ilgileniyordu falan.. Çok güzel bir rüyaydıııı

canım, Aşkım 2008'den beri benimle olmak istiyordu. Benim erkeklere karşı tavrım bu konuda hep sert olduğu için yanımda arkadaş olarak takılıyordu. askerlik bitip, işe girince 2010 karşılıklı odalarda çalıştık 2 yıl. sonra benim terfim oldu yer değişince farklı binaya geçtim.oda bu mayıs açıkladı bende kabul ettim. Şimdi yeni mi sayılır yoksa eski mi bende bilmiyorum.

Ben kararsızım onunla aynı evde yaşamak bir an önce olsun istiyorum. Fakat bu durumdan korktuğum için bekleteyimde istiyorum. lakin annemle aşkım hemen olsun istiyorlar.Bana kalsa 2014 olacak ama aşkım ocak, şubat annemse mayıs gibi istiyor. Kısmet bakalım.

cnmm çok teşekkür ederimm. benim de çok hoşuma gittti. sen nerede çalışıyorsunki cnm?

haticeeeee burcuya özge demişsin
özge benim kızzz
özgecimmm ben de çok karıştırıyorumm.bi ilk girdiğimde kimleri tanıdıysam onların isimlerini biliyorummm :) her gün birileri ekleniyor valla yetişemiyorumm

haticeeeee burcuya özge demişsin
özge benim kızzz

NApim arada unutuyorum demiştim. Özür dilerim
Şu isim listesi olayı ne oldu hazırlanacak diye konuşmuştuk.

Ohh ne güzel haftaya bomba gibi başladın yani...

İnsanın sevdiğiyle gelecek hayali yapması bile paha biçilemz bişeydir...
:123:

Canım darısı senin başına en hayırlı zamanda çok iyi bir insanla inşallah

Benimkisi her şeyi birlikte alacağız yok öyle tek başına seçmek diyor. Sanırım oda gezecek benimle arkadaşımdan biliyorum en fazla kavga mobilya ve gelinlik alırken çıkıyormuş o yüzden biraz tırsıyorum.

İnşallah gerçekleşir ne diyelim hayırlısı

canım güldüm işte ayarlamalarlaaa ahaha organizatör ve sıkılgan bir ruh halim varya umarım çağlamın nişanının süper yapmışımdır hayra yoruyorum rüyayyıı inşallah en hayırlısı olurrr

canım inan bu işler annen yada onun istemesiyle olmuyor sende bitiyor annem babanla tanştr diyor oda babamla tanışma istyor beni ailesinin yanına sürekli götürmek istiyor ama ben çekimser kalıyorum evlenmekten korktuğum içinde değil ağırdan gitsin bişiler istiyorum daha çok yeni seni yıllardır gözüne kestirmiş olsada evlilik işi ciddi bişi kafa yorulcak bir süreç benim evlenen benm yaşımdaki arkadaşalrm acele etme azcık gezin hayatınızı yaşayın daha küçüksün diyorlar sırf 5 senedir çıkıyorum diye bişiler olcak yani artık yapcak bişi kalmadı gezceğmizi gezdik gidemiyorz şu sıra biryerede o yüzden evli olup aynı evde yaşamak istiyorum

inan çok paylaşımın olunca daha iyi anlıyorsun çoğu şeyi canım kalbini dinle bence

zincirlikuyuda çalşyorm canım

kızlar yaza bızde evlenecektık ama kavga ettık ve terkedıldım2013 gelınlerı deyınce kotu oldum((
umarım sizler hepınız mutlu sona erersınız benım yasadıklarımı yasamazsınız

Çok ama çookk güzeldi ki herşeyyyy

aynen öyle canım hayırlara yoralımm

Çok sağ ol canım haklısın biz bi sadaka verelim...

Ayy ne güzel bi rüya tubiiimmm.. Hayrolsun inşallah

Gizom canım english home ugruna evet şaka gibi ya.. Kuzum regl oldun sonunda.. Bugun bi an önce bitsin inşallah... Ben hala olamadım ama stresim gitti, sadece çene ve dudak kenarımda uyuz uyuz kucuk sivilceler cıktı haftasonu.. bi de cuma gunu bıyıklarımı aldırmıstım dudak kenarındakilerin etkisi ondan olsa gerek...

Canım bizimkisi muhafazakar keza bende biraz öyleyim elini tutmak, öpmek için evlenmemiz gerektiğine inanıyoruz.
bende senin gibi ağırdan olmasını istiyorum ama bizimkiler işiniz var, bazı şeyler için geç kalmayın diyorlar.
Çocuk falan olayıda olunca fazla bekletemem ben o konuda sıkıntılıyım.
o yüzden yaşımın fazla geçmemesi gerekiyor. anlayacağın gerçekten kararsızım.:18:

kızlar yaza bızde evlenecektık ama kavga ettık ve terkedıldım2013 gelınlerı deyınce kotu oldum((
umarım sizler hepınız mutlu sona erersınız benım yasadıklarımı yasamazsınız
canım benim arkadaşım düğünü cumartesiydi cuma akşam ayrıldılar. zararın neresinden dönsen kardır diye düşün. Geçmiş olsun

YA seninde mi cildin hassas kötü lazere gideceğim korkuyorum sırf bu yüzden

evet pastaaam duysunlar biziiiiiiiiiii yaaa superman bebekleri de cıkarsınlar daha arabamın onune koyıcııım

gizooommm bence kesin gitmelisiniz yaaaa harika bir filmdi... adamlar yapmıs diyosun yani ahhh ahhh bruce wayneeeee

özgemcimmmm ben de senin gbiyim dublajlı izleyemem asla filmleri... animasyon filmleri haric tabi

kız tubik senin ruyanı yerim heeeee ama hiç şaşmadım ilgilense ilgilnese gizom ilgilenirdi plancı programcı ruhuyla hayrolsun inş... dun kendi ruyamda evleniodum şimdi senin ruyada nişanlandım... yıldız falım da ayrılcanız diyor

hurremland... canım cok uzuldum ama hemen bi tartısmayla bitmemeli bence barısırsnız yaa :44:

herkeslere de gunaydınnnnnnnnnnnn

Ayy ne güzel bi rüya tubiiimmm.. Hayrolsun inşallah

Aynen canım hayrolsunn inşallahh

günaydınn bebikimmmm
Tabikiii Gizem ilgilenicekktiiii Yıldız falına o zaman canımmm bizim rüyalarımız daha güzel kiii

pelinimmm geçmiş olsun kuzum, english home aşkı başkadır diyorum
Sağ ol özgemtoommmm english home'la trafikte aşk

Canım evet cok hassas İple aldırıyorum bıyık bölgesine sir sürdürmüyorum ama bu sefer daha fena oldu sanki inşallah bi an önce geçer, dün deniz suyu da yaktı zaten ardından güneş yansın sivilcekler.

Aynen canım hayrolsunn inşallahh

günaydınn bebikimmmm
Tabikiii Gizem ilgilenicekktiiii Yıldız falına o zaman canımmm bizim rüyalarımız daha güzel kiii

evet evet yıldız falıma meeh hiç kusura bakmasın

bu arada bir de dün tchibo dan bu sevimlileri aldık biiiizz o kadar güzeller ki... sert mikadan bir de kırılma dertleri de yok... meyce cerez sos salata ne istersen koy, hatta bebişimize mama bile yediririz dediiikk

komuşcuummm çok güzellerr güle güle kullan :)

güle güle kullan canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…