haftasonu tesbih namazına gittim bir kere onun haricinde bende evden çıkmadım.
Çok mutluyum çünkü aşkımla uzun uzun telefonda konuştuk hafta sonu
beni gelinlik konusunda şimdiden uyarıyor açık bir gelinlik istemiyor. ben inadına göğüs veya sırt dekolteli diyorum deliriyor.
evliliğe özendirmek için evi nasıl döşeyeceğimizden konuşup durduk. delimiyiz neyiz hala nişanlı bile değiliz ama tüm hayatımızı programladık.
evlendikten 2 yıl sonra çocuk istiyor paşam
Sanırım bu şekilde ekimde nişana evet diyeyim diye uğraşıyor
Sen nasılsın canım? Pek bir aksiyon olmamış anlaşılan
günaydın kızlar haftasonu hiç giremedim oooo tarihler yazılmışş çarçabuk geçer inşallah günler canlarım
burcucum yüzüğün çok güzel benim parmaklara denedim o yüzük pek iyi durmadı sana maşallah güzel durmuş canım
pelom aman dikkat canım englısh home uğruna :))))))))
nazlım o bardaklardan bende görüyorum migroslarda çok tatlılar güle güle kullan ballım yavaştan almaya başladın çeyizcikler
çağlam batman şehir efsanesi haline geldi bende hep bir aman gitmesekmi diyorum ama kaçış yok bizde gitcez abd den sonra tırsmıyor değilim :)
regl sancısıyla güne başladım fenalardayım bu gün bitsin işede yarım saat geç kaldım trafikten bıktım artık yaa köprüde milim ilerlemiyor araçlar
haticecim ben 5 senedir bekletiyorum valla annem askere gitmeden babanla tanıştır diyor benimkide sizin oraya gelme vizem olsun diyor arada kaldım ama galiba babamla tanışması askerden sonrayı beklicek çünkü aile işin içine girince ne bileyim bunu ben böyle düşünüyorum oldu bittiye gelsin yada herşey bence biraz beklee ne kadar süredir berabersiniz bu işler aceleye gelmiyor canım yinede en doğrusu sende
cnmm çok teşekkür ederimm. benim de çok hoşuma gittti. sen nerede çalışıyorsunki cnm?günaydın kızlar haftasonu hiç giremedim oooo tarihler yazılmışş çarçabuk geçer inşallah günler canlarım
burcucum yüzüğün çok güzel benim parmaklara denedim o yüzük pek iyi durmadı sana maşallah güzel durmuş canım
pelom aman dikkat canım englısh home uğruna :))))))))
nazlım o bardaklardan bende görüyorum migroslarda çok tatlılar güle güle kullan ballım yavaştan almaya başladın çeyizcikler
çağlam batman şehir efsanesi haline geldi bende hep bir aman gitmesekmi diyorum ama kaçış yok bizde gitcez abd den sonra tırsmıyor değilim :)
regl sancısıyla güne başladım fenalardayım bu gün bitsin işede yarım saat geç kaldım trafikten bıktım artık yaa köprüde milim ilerlemiyor araçlar
haticecim ben 5 senedir bekletiyorum valla annem askere gitmeden babanla tanıştır diyor benimkide sizin oraya gelme vizem olsun diyor arada kaldım ama galiba babamla tanışması askerden sonrayı beklicek çünkü aile işin içine girince ne bileyim bunu ben böyle düşünüyorum oldu bittiye gelsin yada herşey bence biraz beklee ne kadar süredir berabersiniz bu işler aceleye gelmiyor canım yinede en doğrusu sende
özgecimmm ben de çok karıştırıyorumm.bi ilk girdiğimde kimleri tanıdıysam onların isimlerini biliyorummm :) her gün birileri ekleniyor valla yetişemiyorummhaticeeeee burcuya özge demişsin
özge benim kızzz
haticeeeee burcuya özge demişsin
özge benim kızzz
Ohh ne güzel haftaya bomba gibi başladın yani...
İnsanın sevdiğiyle gelecek hayali yapması bile paha biçilemz bişeydir... :123:
canım biz yüzük beyaz eşya ev bile baktık sözlü yada nişanlı değiliz ama neyi ne zaman yapcağmızı biliyoruz zaten bir anda oluyor yüzük takılınca ailler emrivakiye gelicek gibi bizde o yüzden dilediğini yaşa biz 2 haftadır gelinlik bakıyoruz hatta ben provaya gidicem ama bazen kafayı yedik desekte eğlenceli mobilyacıları geziyoru elektrnk bakıyoruz bunlardan sıkılmayan erkek arkadaşın varsa eğlenceli olucaktır benmki benden beter o yüzden iyi geçiyor
Günaydın canlarımm
Bende dün gece Çağlamı gördüm rüyamdaa, nişanlanıyordu
vee Gizem, Pelinn ve Nazlı da vardı. Çağla o kadar güzel olmuştu ki böyle petrol mavisi bi elbisesi vardı. bütün herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü.
Ayarlamalarla Gizem ilgileniyordu falan.. Çok güzel bir rüyaydıııı
Günaydın canlarımm
vee Gizem, Pelinn ve Nazlı da vardı. Çağla o kadar güzel olmuştu ki böyle petrol mavisi bi elbisesi vardı. bütün herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü.
canım, Aşkım 2008'den beri benimle olmak istiyordu. Benim erkeklere karşı tavrım bu konuda hep sert olduğu için yanımda arkadaş olarak takılıyordu. askerlik bitip, işe girince 2010 karşılıklı odalarda çalıştık 2 yıl. sonra benim terfim oldu yer değişince farklı binaya geçtim.oda bu mayıs açıkladı bende kabul ettim. Şimdi yeni mi sayılır yoksa eski mi bende bilmiyorum.
Ben kararsızım onunla aynı evde yaşamak bir an önce olsun istiyorum. Fakat bu durumdan korktuğum için bekleteyimde istiyorum. lakin annemle aşkım hemen olsun istiyorlar.Bana kalsa 2014 olacak ama aşkım ocak, şubat annemse mayıs gibi istiyor. Kısmet bakalım.
cnmm çok teşekkür ederimm. benim de çok hoşuma gittti. sen nerede çalışıyorsunki cnm?
özgecimmm ben de çok karıştırıyorumm.bi ilk girdiğimde kimleri tanıdıysam onların isimlerini biliyorummm :) her gün birileri ekleniyor valla yetişemiyorumm
canım güldüm işte ayarlamalarlaaa ahaha organizatör ve sıkılgan bir ruh halim varya umarım çağlamın nişanının süper yapmışımdırhayra yoruyorum rüyayyıı inşallah en hayırlısı olurrr
Çok sağ ol canım haklısın biz bi sadaka verelim...Şu tarihleri görünce bende imrenmiyor değilim. Aşkım dün evi nasıl döşeyeceğimiz konusunda karışıyordu bana yok oturma odasında değil salonda oturacağız ferah ferah hem beni kovalayacağı için sıkıştırmak adına benim kaçabilmem daha kolaymış salonda
Annemde salon, gelinlik konuşmamızı duydu daha yüzük yok konuştuğunuz konulara bak dedi. haklı ben bu çocuğu fazla bekletiyorum herhalde iyisimi bayramdan sonra gelsinde tanıştırayım. Ekim gibide yüzükleri takalım.
Ezgi inşallah canım gönlüne göre olur
Günaydın özge
Geçmiş olsun canım sadaka ver istersen. Allah korusun
Yağmur, hayat, gizem günaydın hoş geldiniz.
Günaydın canlarımm
canım güldüm işte ayarlamalarlaaa ahaha organizatör ve sıkılgan bir ruh halim varya umarım çağlamın nişanının süper yapmışımdırhayra yoruyorum rüyayyıı inşallah en hayırlısı olurrr
canım inan bu işler annen yada onun istemesiyle olmuyor sende bitiyor annem babanla tanştr diyor oda babamla tanışma istyor beni ailesinin yanına sürekli götürmek istiyor ama ben çekimser kalıyorum evlenmekten korktuğum içinde değil ağırdan gitsin bişiler istiyorumdaha çok yeni seni yıllardır gözüne kestirmiş olsada evlilik işi ciddi bişi kafa yorulcak bir süreç benim evlenen benm yaşımdaki arkadaşalrm acele etme azcık gezin hayatınızı yaşayın daha küçüksün diyorlar sırf 5 senedir çıkıyorum diye bişiler olcak yani artık yapcak bişi kalmadı gezceğmizi gezdik gidemiyorz şu sıra biryerede o yüzden evli olup aynı evde yaşamak istiyorum
inan çok paylaşımın olunca daha iyi anlıyorsun çoğu şeyi canım kalbini dinle bence
zincirlikuyuda çalşyorm canım
canım benim arkadaşım düğünü cumartesiydi cuma akşam ayrıldılar. zararın neresinden dönsen kardır diye düşün. Geçmiş olsunkızlar yaza bızde evlenecektık ama kavga ettık ve terkedıldım2013 gelınlerı deyınce kotu oldum ((
umarım sizler hepınız mutlu sona erersınız benım yasadıklarımı yasamazsınız
YA seninde mi cildin hassas kötü lazere gideceğim korkuyorum sırf bu yüzden
Çok sağ ol canım haklısın biz bi sadaka verelim...
Ayy ne güzel bi rüya tubiiimmm.. Hayrolsun inşallah
Gizom canım english home ugruna evetşaka gibi ya.. Kuzum regl oldun sonunda.. Bugun bi an önce bitsin inşallah... Ben hala olamadım ama stresim gitti, sadece çene ve dudak kenarımda uyuz uyuz kucuk sivilceler cıktı haftasonu.. bi de cuma gunu bıyıklarımı aldırmıstım dudak kenarındakilerin etkisi ondan olsa gerek...
Ayy ne güzel bi rüya tubiiimmm.. Hayrolsun inşallah
kız tubik senin ruyanı yerim heeeee ama hiç şaşmadım ilgilense ilgilnese gizom ilgilenirdi plancı programcı ruhuylahayrolsun inş... dun kendi ruyamda evleniodum şimdi senin ruyada nişanlandım... yıldız falım da ayrılcanız diyor
herkeslere de gunaydınnnnnnnnnnnn
Sağ ol özgemtoommmmpelinimmm geçmiş olsun kuzum, english home aşkı başkadır diyorum
Canım bizimkisi muhafazakar keza bende biraz öyleyim elini tutmak, öpmek için evlenmemiz gerektiğine inanıyoruz.
bende senin gibi ağırdan olmasını istiyorum ama bizimkiler işiniz var, bazı şeyler için geç kalmayın diyorlar.
Çocuk falan olayıda olunca fazla bekletemem ben o konuda sıkıntılıyım.
o yüzden yaşımın fazla geçmemesi gerekiyor. anlayacağın gerçekten kararsızım.:18:
canım benim arkadaşım düğünü cumartesiydi cuma akşam ayrıldılar. zararın neresinden dönsen kardır diye düşün. Geçmiş olsun
YA seninde mi cildin hassas kötü lazere gideceğim korkuyorum sırf bu yüzden
Aynen canım hayrolsunn inşallahh
günaydınn bebikimmmmTabikiii Gizem ilgilenicekktiiii Yıldız falına o zaman canımmm bizim rüyalarımız daha güzel kiii
evet evet yıldız falıma meehhiç kusura bakmasın
bu arada bir de dün tchibo dan bu sevimlileri aldık biiiizzo kadar güzeller ki... sert mikadan bir de kırılma dertleri de yok... meyce cerez sos salata ne istersen koy, hatta bebişimize mama bile yediririz dediiikk
evet evet yıldız falıma meehhiç kusura bakmasın
bu arada bir de dün tchibo dan bu sevimlileri aldık biiiizzo kadar güzeller ki... sert mikadan bir de kırılma dertleri de yok... meyce cerez sos salata ne istersen koy, hatta bebişimize mama bile yediririz dediiikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?