'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen

ben de kıs gelsin istiyorum... askım gidicek ya simdi böle gidicegi gunu beklemek ole zor gelio ki

kıs gelsin biran önce gitsin.. gitsin ki biran önce gelsin... böle daha gitmesine bile çok var bir de gelmesini beklicem diye karnıma agrılar giriyor

bayramı ben de bekliorum sonraki hafta donucek... aman ya hep beklemekle gecio su ahir omrumuz

Bu arada kızlar malum bayram yaklaşıyor.
geçen sene benimki askerde diye ben bayramlaşmaya ailemle gitmiştim.
şimdi ikimiz gezicez ilk kez akrabaları.
normalde ben bayramda ne varsa evde onu giyerdim. özenmezdim ama şimdi mecbur gidip dün elbise baktım.
sözlendiğimden beri pantalondan elbiseye terfi ettim.

zaman çabucak geçsin çaglacım beklemek daha zor bence herşey olsun bitsin artık
hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah sevdicegin...
aşkıma diyorum ömrüm bitti seni beklerken birlikte zaman geçiremicez diye

kaç yaşındasın canım?
ilginç aslında...
acaba korkuların mı var?

kaygımı denir bilmiyorum evlilikten ya güzel bir evlilik istiyorum her genç kız gibi ama nasıl olur bilmiyorum neler okuyoruz ya yaşamadanda bilemeyiz ama 2 farklı aile nebiliyim herşeyi düşünüyorum kasıyorum kendimi öle yani ama çokta istiyoruz artık evlenmeyi
25 canım

korkunun ecele faydası yok canım :)
belkide herşey çok iyi olur ve aileler uyumlu olurlar.
tabiki arada sorunlar çıkıyor ama onları da sakince hallederseniz problem yok.
iyi düşün iyi olsun canımm...
bende 29 yaşındayım.
ben de ağırdan alanlardanım herhalde.

yağmurcum aynı kaısntı bende de var, anlaşabilecekler mi eşim olduğunda yıllar sonra beni üzer mi sever mi sıkar mı aldatır mı diye düşünmeden edemiyorum.neler okuyoruz görüyoruz o insanlar da bir zamanlar çok aşıktı... ama yine de böyle şeyleri çok düşünüp kendimi şişirmek istemiyorum çünkü enrjim düşüyor.karşı tarafa da ister istemez yansıyor.

Son düzenleme:
zaman çabucak geçsin çaglacım beklemek daha zor bence herşey olsun bitsin artık
hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah sevdicegin...
aşkıma diyorum ömrüm bitti seni beklerken birlikte zaman geçiremicez diye

aynen kuzum yaaaa aminn saol canımmmm

tugcecimmm ben de bu bayram askımsızım ailemle gidicem bir tek ailesine... ama yine de alıcam bende bişeler... zaten dun askımcıım erken cıkalım sana ciciler alalım dedi ama cıkamadık

catlak cep telefonu koycam die caktırmadan cantama parasını koymus beraber alamadık diye... gorunce dedim ben napim yani seni kızayım mı seveyim mi nası bişesin dedim

askım nolcak adet işte sag cepten cıkıp sola girio sen ben mi var ama versem direk almıcaktın... onla ciciler al kendine, kendin ayırdıgınla ceyiz alırsın dedi..

hatırlat seni gelince bi yiyim dedim ben de

olsun canım diğer bayram kavuşursunuz inşallah.
nereye gidicekki sevdiğin?

o bi kafasını boşaltıp, rahatlayıp gelsin ben fazlasıyla doldurcam zaten iyi yapmışsın canım mola vermekle boşveerr keyfine bak
ay aşkım çorbada istedi.cumartesi günü yaptığım çorbaya bayılmış.eve gidip hemen mutfağa girmem lazım.doyuramıycam ben bu adamı maşallah pek bi iştahlı aman olsun ben zaten yemek yapmayı çok seviyorum bayılırım böyle ben yapıyım o yesin. tosun paşam benimmm sonra bende onu yiyimm
gördüğünüz gibi yemek söz konusu olunca nasılda mutlu oluyorumm

inş.canım inş. galiba sende ağırdan almışssın ama olsun ilk evliliğin mi olucak canm?

aynen öle canım bende öyleyim işte kendimi yiyip bitiriyorum acaba evlenince bende paronoyak olurmuyum vs.diyorum yaa
ezgim,bende mutfağa girmeyi çok sefiyorum kiğğğğğ
dolma sardım dün bize tanışmaya geldiğinde çok beğenmişti die yaptım boynum ağrısına inat..şimdi gidincede ıslak kek yapacağım inş.gelicek almaya uhhh benimkide açç aşkım ben hiç doymam ne zaman gördün dio sana da doyamıyorum yemeğe de dio sende benim tatlımsın balım dio eşek ya ağzını mıncırcam hee

gitti canım bu sabah... 1 aylık bi sefere

amin inşallah umarım ondada basımıza nobet ya da seyir falan cıkmaz

caglacım Allah kavuştursun canım sag salim döner inşallah nişanlın...

ezgimm baban dönünce saldır hemen büyük taarruz olsun
bende aşkıma yemek yapmayı çok severim öğrenciyken çok yapardım gidip yemeklerini yapar bırakırdım kuzucuma

yapıcam büşümm inşallah tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…