ezgiii iyiyim kuzum çok şükür sen nasılsın babişinle durumlar ne hala yorumsuzmu yoksa
çok şükür çaglacım oruç sıcak biraz zorlasada idare ediyoruz
bende aynen gün sayıyorum şu yaz bitse kış gelse herşey daha kolay olcak sanki
bi de bayram gelsin aşkımcıgıma kavuşayım
bende evdeyim canım sürekli iş arayışında olmak, görüşmelere gidip beklentilerimi karşılamaması vs. iyice moralimi bozdu bende mola verdim biraz tatil yapcam
evet biraz mola ver canım. üstüne çok düşünce olmuyor.
hem kafan dinlensin. :)
aynen
ben de kıs gelsin istiyorum... askım gidicek ya simdi böle gidicegi gunu beklemek ole zor gelio ki
kıs gelsin biran önce gitsin.. gitsin ki biran önce gelsin... böle daha gitmesine bile çok var bir de gelmesini beklicem diye karnıma agrılar giriyor
bayramı ben de bekliorum sonraki hafta donucek... aman ya hep beklemekle gecio su ahir omrumuz
yoo kız Allah korusun:100:
bu topikte biri ayrılmıştı gibi hatırladım canım.
evet Allah korusun. Allah tamamına erdirsin.
siz de varmı gelip isteme olayları?
haber gönderdiler bayramdan sonra gelelim die ama ben kaçıyorum geçen senede bu muhabbetler dönmüştü yaa nebiliyim ayyh heyecanlı
neden kaçıyorsun kız?
heyecanlı bir durum tabiki...
bana öyle oluyor iş ciddiye bineceği zaman
kaç yaşındasın canım?
ilginç aslında...
acaba korkuların mı var?
korkunun ecele faydası yok canım :)kaygımı denir bilmiyorum evlilikten ya güzel bir evlilik istiyorum her genç kız gibi ama nasıl olur bilmiyorum neler okuyoruz ya yaşamadanda bilemeyiz ama 2 farklı aile nebiliyim herşeyi düşünüyorum kasıyorum kendimi öle yani ama çokta istiyoruz artık evlenmeyi
25 canım
kaygımı denir bilmiyorum evlilikten ya güzel bir evlilik istiyorum her genç kız gibi ama nasıl olur bilmiyorum neler okuyoruz ya yaşamadanda bilemeyiz ama 2 farklı aile nebiliyim herşeyi düşünüyorum kasıyorum kendimi öle yani ama çokta istiyoruz artık evlenmeyi
25 canım
zaman çabucak geçsin çaglacım beklemek daha zor bence herşey olsun bitsin artık
hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah sevdicegin...
aşkıma diyorum ömrüm bitti seni beklerken birlikte zaman geçiremicez diye
aynen kuzum yaaaaaminn saol canımmmm
tugcecimmm ben de bu bayram askımsızım ailemle gidicem bir tek ailesine... ama yine de alıcam bende bişeler... zaten dun askımcıım erken cıkalım sana ciciler alalım dedi ama cıkamadık
catlak cep telefonu koycam die caktırmadan cantama parasını koymus beraber alamadık diye... gorunce dedim ben napim yani seni kızayım mı seveyim mi nası bişesin dedim
askım nolcak adet işte sag cepten cıkıp sola girio sen ben mi var ama versem direk almıcaktın... onla ciciler al kendine, kendin ayırdıgınla ceyiz alırsın dedi..
hatırlat seni gelince bi yiyim dedim ben de
olsun canım diğer bayram kavuşursunuz inşallah.
nereye gidicekki sevdiğin?
bende evdeyim canım sürekli iş arayışında olmak, görüşmelere gidip beklentilerimi karşılamaması vs. iyice moralimi bozdu bende mola verdim biraz tatil yapcam
babişin sen konuşmayasın diye kaçtı sanırmsam ezgimbozma moralini canım kararlı oldugunu görmesi yeterlidir hem belki bu kısa ayrılık onunda karar vermesinde etkili olur hayırlısı inşallah
pastacılık,iş güç mola verdim kuzum tatildeyim
korkunun ecele faydası yok canım :)
belkide herşey çok iyi olur ve aileler uyumlu olurlar.
tabiki arada sorunlar çıkıyor ama onları da sakince hallederseniz problem yok.
iyi düşün iyi olsun canımm...
bende 29 yaşındayım.
ben de ağırdan alanlardanım herhalde.
yağmurcum aynı kaısntı bende de var, anlaşabilecekler mi eşim olduğunda yıllar sonra beni üzer mi sever mi sıkar mı aldatır mı diye düşünmeden edemiyorum.neler okuyoruz görüyoruz o insanlar da bir zamanlar çok aşıktı...ama yine de böyle şeyleri çok düşünüp kendimi şişirmek istemiyorum çünkü enrjim düşüyor.karşı tarafa da ister istemez yansıyor.
gitti canım bu sabah... 1 aylık bi sefere
amin inşallah umarım ondada basımıza nobet ya da seyir falan cıkmaz
o bi kafasını boşaltıp, rahatlayıp gelsin ben fazlasıyla doldurcam zateniyi yapmışsın canım mola vermekle boşveerr keyfine bak
ay aşkım çorbada istedi.cumartesi günü yaptığım çorbaya bayılmış.eve gidip hemen mutfağa girmem lazım.doyuramıycam ben bu adamımaşallah pek bi iştahlı aman olsun ben zaten yemek yapmayı çok seviyorum bayılırım böyle ben yapıyım o yesin. tosun paşam benimmm sonra bende onu yiyimm
gördüğünüz gibi yemek söz konusu olunca nasılda mutlu oluyorumm
caglacım Allah kavuştursun canım sag salim döner inşallah nişanlın...
ezgimm baban dönünce saldır hemen büyük taarruz olsun
bende aşkıma yemek yapmayı çok severim öğrenciyken çok yapardım gidip yemeklerini yapar bırakırdım kuzucuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?