kıyamam sanaaa, adresi yolla hemen yollayayım kargoyla
saol canım benim..bu akşam sevdicek yok malesef teklif ettim ama siz ailecek yiyin bana da sonra yaparsın dedi
kendi kaybeder
Canım ben aşkımla ilk çıkmaya başladığım andan beri bu korkum var. İlk gün, rutine bağlanırsa, sorumluluklar falan düşününce resmen mideme kramplar giriyor.
Aşkımla konuştuk birkaç defa oda çok fazla düşünme ben hep yanında olacağım birlikte aşacağız diyor.
Fakat kendime güvenemiyorum güvensem ramazandan önce nişanlı olacaktık.
en son ayrılmayı bile düşündüm bu sebeplerle oda elinden tutar sana sıkıca sarılır bırakmam dedide oturdum oturduğum yerde
Hala tırsıyorum açıkcası nasıl olacak:18:
İnşallah canım zaman hızlı geçiyor ve yaklaştıkça ekim olan nişanı kasıma almaya çalışıyorum ben
en son dayanamayıp patlatacak aşkım bana yeter diye
inşallah herşey gönlümüze göre olur
konu çözülmüş ama deneyimimi paylaşmak isterim. ben daha yeni başladım lazere,ilk seansa gittim 2hafta önceydi. tamamen bitmediğini ince olarak kaldığını söylüyorlar o durumda da iğneliye giderim diye düşünüyorum. ağdadan dolayı batık olmuştu fazlaca, renk bozulmaları vardı. inşallah tüy sorunuyla beraber bunlar da son bulur.. ileri seanslarda olan gelincikler sizde böyle sorunlar var mıydı ve geçti mi ??:26:
Komşu kızı bizdeydi şimdi.. Bir ay sonra evleniyo vee nişanlısı durmuş durmuş son anda annemde bizimle yaşayacak demiş...
Kız aynen bu durumda
Şaka yapıyor olmalısın...
Düğüne 1 ay kala mı yapmış bu dengesizliği? Resmen şok oldum... Düğün değil düğüm olur onların ki ancak. Bence komşu kızı bunu kabullenmemeli ve evlenmemeli. Nişanlısı tam bir iki yüzlü çünkü!
Komşu kızı bizdeydi şimdi.. Bir ay sonra evleniyo vee nişanlısı durmuş durmuş son anda annemde bizimle yaşayacak demiş...
Kız aynen bu durumda
Şaka yapıyor olmalısın...
Düğüne 1 ay kala mı yapmış bu dengesizliği? Resmen şok oldum... Düğün değil düğüm olur onların ki ancak. Bence komşu kızı bunu kabullenmemeli ve evlenmemeli. Nişanlısı tam bir iki yüzlü çünkü!
Ahhh ahh benim canım o kadar tatlı ki ağdayı yapamıyorum.. Krem ve kahrolası jilet yaptım evet pişmanım ama iş işten geçti..
Cesaret edebilirsem bu hafta sonu yine komşu arkadaşımla ağdaya kuaföre gidicem o 2 yıldır gidiyomuş çok memnunmuş benide ikna etti sonunda...
Ya baştan hemen diretmemiş.. Damardan girmeye çalışmış işte annem çok yaşlı benden başka kimsesi yok ( damad bey tek çocuk ) Bizimle birlikte yaşamasını istiyorum falan filan... Kız hem bütün düzenini bozup işini gücünü bırakıp gurbete gelin gidecek bide kayınvalideyle yaşayacak...
Hayatıımmm kübram... Damat bey kozlarını açık oynamamış. İnsanlar bunları en baştan oturup konuşur, adap boyledir zaten. Son dakika golü olmuş bu yani. En başta diyecekti, "böyle böyle ben annemi bırakamam kabulunse evlenelim, bana uymuyor dersen başlamadan bitsin" diye. Dediğim gibi yaptığı iki yüzlülükten başka bişey de değil!
Aşkııımmmmm kuuşuuuummmm herbişeiiiimmmmm sana ölürüüüümmmmm yaaaa nası bi özleemm buuuuaşklaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrbenım loplop çok garip ya ben bozulcak sanarken kendi kendine düzelmiişş çılgın
Ben de aynen böyleyim.
Yarın öbür gün üstüne kuma getirir,kapıdan içeri alırken de ''sürpriiiiiiiizzzz''diye bağırır bu...
Kesinlikle git canım.
Ben 8 yıl jilet kullandım,erkek gibi.
2 yıldır komple ağdaya gidiyorum,çok da rahatladım.
Öyle evet ama onca yıl konuşmuşlar düğüne ramak kalmış bi anda hadi sen yoluna ben yoluma diyemiyo kız işte..
Başta şimdi elalem ne der endişesi taşıyo.... Ama yok olmaz diye diretiyo tamam gelir bizde kalır istediği kadar annesidir başımınz üstnde ama düzenime ortak edemem diyo...
Kayınvalideyle yaşamak nası bişey acaba...
Aşkııımmmmm kuuşuuuummmm herbişeiiiimmmmm sana ölürüüüümmmmm yaaaa nası bi özleemm buuuuNasısııınn bebiiimmm? Nasıı geçti sendromluu iş gününn?
Valla öyle bak sana ne aldım deyip nur topu gibi annesini salıverir evin baş köşesine
Kestanemm bu arada jilet olayına ne kadar uzaksam bi önceki sayfada traş yazmışım, şimdi sende okuyunca farkettim
Benim müstakbel kayınannecim yaşamış.:26:
Kadında hangi hastalığı ararsan var,o kadar diyeyim.
O kadar mı yaaaaa
Aşkııımmmmm kuuşuuuummmm herbişeiiiimmmmm sana ölürüüüümmmmm yaaaa nası bi özleemm buuuuNasısııınn bebiiimmm? Nasıı geçti sendromluu iş gününn?
Valla öyle bak sana ne aldım deyip nur topu gibi annesini salıverir evin baş köşesine
Kestanemm bu arada jilet olayına ne kadar uzaksam bi önceki sayfada traş yazmışım, şimdi sende okuyunca farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?