'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yapıcam büşümm inşallah tabiii

çıkış saati yaklaşıyor kızçeler.ben toparlanayım tam gaz eve gitmem lazım tabi öncesinde alışveriş yapıcam sonra doğruuu eve ve mutfağaa
görüşürz bebiklerr hayırlı iftarlar hepiciğinizeee

büşra, tuğçe hoşgeldiniz kızlarrr
tuğçeeeee eğer 22 sinde evlenirseniz ikimiz aynı gün evlenmiş olcaz
ben de birazdan ezgim gibi mutfağa girişçemmmm, yerim seni ezgoşum nasıl da mutlu oluyo sevdiceğe yemek yapçak diye
ben de çok seviyorum bebeğime yemekler yapmayı..çalışıyorum ya korkuyo bizimki ilerde yemek yapmazsam diye
olur mu öyle şey her akşam ne güzel mamalar yapçam ben sana diyince de çocuk gibi seviniyo kuzum benim

inş.canım inş. galiba sende ağırdan almışssın ama olsun ilk evliliğin mi olucak canm?

evet canım kısmetse ilk evliliğim olucak.
kalbime uyan aklıma uymadı. aklıma uyan da kalbime uymadı...
durum böyle olunca evlenmek için evlenmek istemedim.
nişanlımla da 1,5 senedir beraberiz.

hoşbuldukk canımm...
ne güzel canım aynı gün aynı heyecanı yaşarız inşallah.

senin tickerinda 10 ay 3 hafta 1 gün diyo benimkinde niye 2 gün diyo acaba :26:
kafama takılan şeye bakın

ben 21 haziran diye ayarlamıştım tickerımı canım :)
21 haziran nişanlımın doğum günü.ona en güzel hediye ben olurum diye düşünmüştüm. ama cumaya denk geldiğini öğrenince 22 si daha iyi olucak gibime geldi.

bende önce markete sonra mutfağa bye bye kuzular

kolay gelsin kızlar iyi iftarlar...

özgecim hoşbuldum nasılsın canım çeyiz topicide açmışsın artık tam bi nişanlı kız moduna girdin

Canım çekti yaaaa.

kıyamam sanaaa, adresi yolla hemen yollayayım kargoyla

Ooohh ellerine sağlık bebişim bende felaket susadım.. Acıktım da.. Sahura kalkmadım aksam zaten. Sevdicekte yicek mi

saol canım benim..bu akşam sevdicek yok malesef teklif ettim ama siz ailecek yiyin bana da sonra yaparsın dedi
kendi kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…