Eski erkek arkadaşım... Bugüne dek hiç bahsetmemiştim gerçi burda ondan ama... Çok da bahsetmeme gerek yok aslında. Annesi babası ayrı olduğu için annesiyle yaşamamızı teklif etmişti, evlenince... Ben tepki gösterdim. Yaklaşık 1 bucuk yıllık bi ilişkiydi. Bitti. Arkama bile dönüp bakmamıştım ki saçma olurdu bakmam. Ev üstüne ev olmaz derler. Şimdi nişanlanmış, herhalde nişanlısı kabul etti bu durumu. Hayırlısı inşallah... Tebrik ettim zaten kendisini :)Öyle evet ama onca yıl konuşmuşlar düğüne ramak kalmış bi anda hadi sen yoluna ben yoluma diyemiyo kız işte..
Başta şimdi elalem ne der endişesi taşıyo.... Ama yok olmaz diye diretiyo tamam gelir bizde kalır istediği kadar annesidir başımınz üstnde ama düzenime ortak edemem diyo...
Kayınvalideyle yaşamak nası bişey acaba...
Sakal mıHaklısın ama elma şekerim,çıkarken aynı sakal gibi çıkıyor.
sen bıdeee bana sorrr o hasretııı askımmmmmmmm yaaaaaa isyeaaaaaaaaaaaaaaaaaanncıdden sendromlu gectı bebegımm cok dolandıkkk bugun genee duş alıp yaticiim inşş maşallahh sen napoosun ömrümüüünn bahaarıııı
kayınvalideler ne kadar iyi olursa olsun aynı evde yaşanmasın yahuuu
ben yeri gelir yarı çıplak dolanmak isterim belki
şaka bi yana bi yerden sonra ister istemez sorunlar çıkar diye düşünüyorum
o nedenle herkes otursun kendi evinde
kayınvalideler ne kadar iyi olursa olsun aynı evde yaşanmasın yahuuu
ben yeri gelir yarı çıplak dolanmak isterim belki
şaka bi yana bi yerden sonra ister istemez sorunlar çıkar diye düşünüyorum
o nedenle herkes otursun kendi evinde
Sakal mıSen şaka yapıosuuuunnn
Ayy bu evlilik işi hakkaten büyük sorumluluk...
Eski erkek arkadaşım... Bugüne dek hiç bahsetmemiştim gerçi burda ondan ama... Çok da bahsetmeme gerek yok aslında. Annesi babası ayrı olduğu için annesiyle yaşamamızı teklif etmişti, evlenince... Ben tepki gösterdim. Yaklaşık 1 bucuk yıllık bi ilişkiydi. Bitti. Arkama bile dönüp bakmamıştım ki saçma olurdu bakmam. Ev üstüne ev olmaz derler. Şimdi nişanlanmış, herhalde nişanlısı kabul etti bu durumu. Hayırlısı inşallah... Tebrik ettim zaten kendisini :)
Sakal mıSen şaka yapıosuuuunnn
Hasretindeenn prangalarr eskittiiiimmmmmm geell artıııkkk geeeell dieeee haykırasıımm değil anırasım vaarrrBii duşunuu al bebiiimmmm dinleennnn oohh misslerr gibi benim aşkilopuuummmm
Sadece bu sebeple hayır diyip arkanı bile dönmeden gittin öyle ben asla yapamazdım bunu... Ama seviyorum iyi yaşasın nolucak kayınvalidemde çok iyi zaten gül gibi geçnir gideriz vs. vs. hep iyi taraflarından görmeye çalışırdım...
Amaaa eski ben olsaydım şimdi akıllandım kimse için kolay kolay fedakarlık etmeye niyetim yok...
Ne kadar şanslıyız Özgem, yaralarımızın merhemi, aşklarımız var... Şükürler olsun rabbime:116:pelinim gibi benim de can sıkıcı bi hikayem var ve benim bitanem de merhem oldu bana
iyi ki ayrılmışız ve iyi ki sevdiceklerimizi karşımıza çıkarmış Rabbim
pelmiiim aşkım yaa fenalardayım vallaa bendeeee az vakıt kaldı amaaa evremık sen ben kurbiik daha satır et yiceezzzduşumu aldım sımdı miiisss olduuuummmm selintoş düğün yerleri bakmaya başladı cok az kaldı askerinn gelmesineee kavusuolar öle bi liste varki düğün salonlarının onu aza indirmemiz lazım kkda gene bursada oturan bi arkadas var düğün hazırlıgı yapaann sagolsun yardım edıyo bılgıler verıyo sımdı ona lınklerı yolladık o fıyat ve eglencelerıyle alakalı bıldıklerını söliiceek bizee ayy artık bizde yer falan bakaaalımmmmmm bide bide bideee haftaiçi sen izin alabılır mısınnn askımmm benı ıstemeye salı gunu gelcekler yanımda olabılır mısın dunden berı bunu dusunuorum varyaa
Ne kadar şanslıyız Özgem, yaralarımızın merhemi, aşklarımız var... Şükürler olsun rabbime:116:
Aayyyy iveeetttt satırr ett ısmarlıciiizzz sizeeeehadiii geliinnnn lokilopp Aaayyy bi araaaa 3lü kuliiss yapalım yüffennn özledimm sohbetlerii kıyamam selikuşuummm kavusuyooorr pek çok az zaman kaldıııı çookk mutlandıımm şuaaannn
aşkıımmm 1 sn 1 sn!! hangi salıaayyyy ben senin yanında olmak istiooruumm aşkıımmmmm evetttt cok istioruummm aamaaaa neden salııı nedeennnn şuaann gözlerimm doluyooorrrr o gun yanında olmalıyıııııımmm!!!!
kurbiğiin dogum günü salıyaa geliiyooo aşkııımmmbende yanımda olmanıı deli gibi istoooruuum yaa evremikle beraber gelemenn mii 24ünde eğlence c.tesi günü olcakk ona gelebilirsiniz rahat zaten geri bizde kalırızz ama istemedede yanımda olsan kiii yaaa öff isyeaaannn
selintoşuuun 13 günü kaldıııı valla hasret sona eriyoo
Kurbikk eniştemmm cumartesi doğamamış mıı yaaaaevremiğinn saçma sapan nöbetleri kesin uymazz!! En güzel zamanlarımız bolee nöbetlerleee şaşıyooo zateennn aşkımmmm onun uymazsaa ben gelmeyee calısıciiimm kasım ayından bahsediosun di mi bebelakıımmmmm var yaa bi kez daha yakın olmadığımızaaaa isyaann ettim şuaannnn bari tekirdağ da olaydımmm ne iyi olurduuu oooffffff
Kuşuummm eğlencee için kesinlkleee ayarlayabilirimm Allah nasip kısmett ederseee bi eleem keder çıkmazsaaa gerekirseee izin aldırırımm evremikeee haftasonuu olması bnm için daha avantaajjj haftaiçi izin kullanırsammm patroncuklar laf eder kesinn
hemdeee 460 günlük hasreettt, vaayy beeee
bende cok pisisyaanlardayım suaaann aslında y.çiftlikte istesinler diye düşündüm ama herkesi oraya getırmek zor olurrdu bakalım askım zaman gelsiiinn su akıcak bulcak yolunu diiiğğmiiii kamera açarız artık olmadı napalımmm kurbiğin tuzlu kahvesini içişini kaçırmak istemessinn kasımdan bahsedıorum askom kafamda herseyı ayarladım bi sizi ayarlayamadııımm yaaa hepiniz yanımda olun istiiooruum kızlar fırsatı olup yanımda olabilcek her arkadasıma kapım sonunaaaa kadar açıııkkk imkanınız olursa yanımda oluuunn ben yatoorumm şimciiiikkk hepinizii çoook sevooruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?