'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bilmiyorum ki canım.
Bizim arada böyle şeyler oluyor aramızda.
Belirsizlik insanın elini kolunu bağlıyor.

herşey düzelir inş. canım bozma moralini
aslında insan sürekli evde olunca hergün yeni bişeye takılıyor her nekdar kabul etmesekte

herşey düzelir inş. canım bozma moralini
aslında insan sürekli evde olunca hergün yeni bişeye takılıyor her nekdar kabul etmesekte

evet canım takılıyor kafaya.
Bir de şu var ben mesela çeyizlerimi az da olsa aldım.
Daha çok almak isterim ama bilmiyorum ki ne zaman ne olcak. bu da bazen üzüyor beni.

evet canım takılıyor kafaya.
Bir de şu var ben mesela çeyizlerimi az da olsa aldım.
Daha çok almak isterim ama bilmiyorum ki ne zaman ne olcak. bu da bazen üzüyor beni.

canım hiç bozma moralini benim şurda 10 ay kaldı ve emin ol hiçbişey yok diyebilirim
ben herşeyimi kendim yapmak almak istiyordum ama malum işten ayrılınca olmadı ailemin katkısıyla yavaş yavaş tamamlyoruz ama aşırıya kaçmıyorum mecburen nişanlımın ve ailemn destegiyle yavaş yavaş tamamlıyoruz herşeyi çok şükür bazen oturup aglıyodum hiçbişeyim yok dye ama artık takılmıyorum hiçbişeyimiz olmasada istedigim tek şey sevdicegimle olmak gerisi boş geçenlerde yaşadıgım acı bi olayla bunu çok net anladım artık eşyaya faln takılmıyorum
naçizane tavsiyem moralini bozma kuzum mal mülk zamanlada alınır huzur olsun gerisi kolay

Allah seninde gönlüne göre versin canım. Hepsi olur sizinde zamanla. Allah yuva kurucaklara yardım eder derler.
Benim tek endişem sanırım yaşım geçiyor diye...
Ama kısmet işte...
İyi düşünmek istiyorum.

Amin canım hepimiz için inş.
çok şükür bi evimiz var gerisi yapılır nasıl olsa
Yaş olayı eskidenmiş canım yaa 20 yaşındaki kız evde kldı derlermiş ama şimdi ölemi kadın çalışır kendi ayakları üstünde durur eşine bagımlı olmadıgını ispatlar öle evlenir bunun dışı yadırganır oldu bence çok da güzel oldu

Bizim ev de yok canım. Ama ailemin boş bir evi var. belki otururuz diye bekletiyorlar.
Benimki gurur falan yaptı ama birsürü kira vermekten iyi bence.
Onu bir şekilde ikna etmeye çalışıcam. Ailesi olmaz oturamazsın sonra seni kapı dışına koyar kavga edince demişler.
Bakalım artık ne olcak.
Haklısın böyle olması daha iyi oldu. Evlilik yaşı ilerlerdi.
Durum böyle olunca biz düğün için yer bakamıcaz daha herhalde.
Üzgünüm ama Allah böyle taktir etti demekki benim için.

darısı başınıza canım sizinde olur inş.
ailenin size böle bi imkan tanıması aslında maddi açıdan sizi evlilik sonrası baya rahatlatır sevgilini bu şekilde ikna edebilirsin belli bi süreç içinde olsa orada oturur sonra isterseniz taşınırsınız
düğün tarihi konusunda ailelr yardımcı olsa daha kolay olmazmı madem uzlaşamadınız:26:
herşey olucagına varır canım bozma moralini 2013 gelini olursun umarım sen duanı et ne de olsa kul ister Allah verir...

Ailesi 2013 yazı demişlerdi ama işlerin ne yönde ilerliyceği de önemli canım.
Allah büyüktür ne diyim.
Elbet bizede yardım edicektir.

Yemeseydn bebetomm nuggetlardan

Kuzum ceyiz topicinin ilk sayfasna eklemen icin o resmn linkini kopyala ilk sayfaya link yolu ile ekle ama linki koyduktan snra alttaki tiki kaldir ve tamam de :) eklenms olcaakkk

ayyy bebeğim çok açtım napim mecbur yedim valla
bu arada ben beceremedim senin o dediğin şeyi yaaaa, link olarak ekledim ama tam olarak hnagi tikleri kaldırcam bilemedim :26:

Nihayet yaptım albümü.

Pek bir şeye benzemiyor ama idare ediverin...

ayy ben seni yerim yerim yerimmmm
ne duru bi yüzün var senin kuzum yaaa..baya çıtır duruyon ayrıca yaş kaç bakim

Günaydın canlar...

Kestanemm çok saf, duru bi yüzünn vaarrr çok da yakışmışsınızz maşallah size kuzuummm Ama bi itirafta buluncam senin tesettürlü olduğunu nedense hiç düşünmemiştimm :78:

Özgeemmm hayatımmm "Retrieve remote file and reference locally" yazan yerin tikini kaldırıcaksın bebeğimmmm

Eh madem ısrar ediyorsunuz geleyim

Şaka bir yana tam da bu yüzden uğramıştım..

Çok değil 10 aylık evliyim..

Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin

Evlilik fobim varmış benim nasıl yenebilirim acaba? aşkım artık beni öldürecek evet de de kurtulalım bu hasretten diyor ama ben korkuyorum.

Günaydın kız kardeşlerim herkes nasıl bugün acep?

günaydın kızçelerrr
kıymetcimmm ve bugucumm sizlere
nee krepler yapılmış mııııı ımmmmmmmm çok canım çektiii zaten açımm dün oruç tuttum ama tam bitmemiş benimki yine geldi bugün niyetli değilim:26:

Kestane kim? Yahu kızlar arada bakıyorum böyle konuşunca hiç anlamıyorum

hay Allah razı olsun pelinimmmm

günaydınlar herkeslereee
Günaydın canım

Hoş geldin ezgi sultan

Son düzenleme:
Evlilik fobim varmış benim nasıl yenebilirim acaba? aşkım artık beni öldürecek evet de de kurtulalım bu hasretten diyor ama ben korkuyorum.

Günaydın kız kardeşlerim herkes nasıl bugün acep?

günaydın haticecimm
iyi olmaya çalışıyorum çok şükür sen nasılsın
senin bu fobini hep beraber aşacağızz.hadi sorunun kaynağına inelimm nedir bu kadar korkma sebebin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…