günaydın haticecimm
iyi olmaya çalışıyorum çok şükür sen nasılsın
senin bu fobini hep beraber aşacağızz.hadi sorunun kaynağına inelimm nedir bu kadar korkma sebebin?
günaydın kızlar aşkımmmmm bugün sınava giriyorrrr formalite bir sınav kısa dönem istediğini komutana sölemiş işaret koymuşlar ama bekliyoruzzz
ezgim ben pazar günü gece oldum bu pazara kadar tutmıcam ki birgün gelir birgün gelmez diye özellikle bugünden sonra napcağı belli değil ve cumada cumrteside bir damla gelcek biliyorum çünkü pazarda tedirgin olup tutamıcammm malesef benmkide uzun sürüyorr ilk günler geliyor son günler sıkıntılı
ara ara okuycam sizi çok öpüyorum kızlarrr
İnşallah canım
Yoksa artık aşkım dayanamayacak annemle birlikte işi oldu bittiye getirecek.
Ben zaten korkuyorum öyle olursa ferhalde sorunlu bir evlilik olur.
Yabancı bir adamla aynı evi paylaşmak. Mutlu edememek, mutlu olamamak korkusu ve tabi birde ailelerin uyumu var
gizim dün kardeşim de girdi bakalım biz de sonucu beklicez
baya uzun süre tutmuşlar içerde..büyük ihtimal kısa olur demişler
inşallah kısa dönem olurlar canım benim
kuzum neden yabancı bi adam olarak düşünüyosun ki o senin sevdiğin adam
ilerde çocuklarının babası olcak ailen olcak..
valla ben can atıyorum evlenmeyeçünkü çok seviyorum bitanemi ve her anımız beraber geçsin istiyorum
aynen benimde 10günü buluyor malesef yaagünaydın kızlar aşkımmmmm bugün sınava giriyorrrr formalite bir sınav kısa dönem istediğini komutana sölemiş işaret koymuşlar ama bekliyoruzzz
ezgim ben pazar günü gece oldum bu pazara kadar tutmıcam ki birgün gelir birgün gelmez diye özellikle bugünden sonra napcağı belli değil ve cumada cumrteside bir damla gelcek biliyorum çünkü pazarda tedirgin olup tutamıcammm malesef benmkide uzun sürüyorr ilk günler geliyor son günler sıkıntılı
ara ara okuycam sizi çok öpüyorum kızlarrr
bence ilişkiniz biraz daha ilerleyince bu korkulardan eser kalmayacak.sevdiceğine iyice alışman gerek.boşuna dememişler alışmak sevmekten daha zor diyeİnşallah canım
Yoksa artık aşkım dayanamayacak annemle birlikte işi oldu bittiye getirecek.
Ben zaten korkuyorum öyle olursa ferhalde sorunlu bir evlilik olur.
Yabancı bir adamla aynı evi paylaşmak. Mutlu edememek, mutlu olamamak korkusu ve tabi birde ailelerin uyumu var
aynen benimde 10günü buluyor malesef yaa
inşallah enişteninde özgemin kardeşinin kısa dönem olur hayırlısıylaa dualarımız sizinle kuzular
bence ilişkiniz biraz daha ilerleyince bu korkulardan eser kalmayacak.sevdiceğine iyice alışman gerek.boşuna dememişler alışmak sevmekten daha zor diye
tubik ve yağmuş günaydın sizleredee
Canım söyediğin gibi bende her anımız birlikte geçsin diyorum ama özelikle ziffaf gecesi aklıma geldikçe
günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
Tam 10 ay sonra bugun beeeeeeeeeeennn dımdırırımdıdıdııııııııııııııımmmm :123:
iyi olmaya çalışıyoruz kuşum. sen nasılsın?Sağol ezgim nasılsın görüşmeyeli?
Haklısın gözlerinin içine bile bakamıyorum henüz bakınca kalbim duracak gibi oluyor. çok yaklaşınca hemen rahatsız oluyorum. Anlayışla karşılıyıp "bekleyeceğim ama sende biraz hızlan korkarım sana kalırsak 60 yaşında ancak el ele tutuşabiliriz.
canım daha şimdiden kendini şartlandırıp korma olur mu bak Allah korusun vajinimus vs bi sürü dertle uğraşıyo burdaki kadınlar
valla küçücük kızlar bile yapıyo ben niye yapamıcam diye kendini gaza getir
Hadi hayırlısı canımgünaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn
Tam 10 ay sonra bugun beeeeeeeeeeennn dımdırırımdıdıdııııııııııııııımmmm :123:
iyi olmaya çalışıyoruz kuşum. sen nasılsın?
herkesin değerleri farklıdır tabi şimdi ne desem bilemedim:26: ama istersen en azından elini tutmakla başlayabilirsin ozaman daha rahatlarsın. hem sevdiğinin elini tutmak öyle bir güç veriyor ki insana...duygunun en güzel duygularından biri bencee
bende sevdiceğimin elleriniz ilk kez titreyerek, gözlerim dolu dolu sımsıkı tutmuştum
yağmurum geçmiş olsun yaa
noldu anneannene nasıl şimdi?
evet özgeeeeeeemm inşallah darısı artık son 1 ayı gormeye
vay be tekli rakamlara dusuyorum tickerda... yehuuu
yagmurcum cok geçmiş olsun ananene... inşallah simdi iyidir bişeyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?