'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar aşkımmmmm bugün sınava giriyorrrr formalite bir sınav kısa dönem istediğini komutana sölemiş işaret koymuşlar ama bekliyoruzzz

ezgim ben pazar günü gece oldum bu pazara kadar tutmıcam ki birgün gelir birgün gelmez diye özellikle bugünden sonra napcağı belli değil ve cumada cumrteside bir damla gelcek biliyorum çünkü pazarda tedirgin olup tutamıcammm malesef benmkide uzun sürüyorr ilk günler geliyor son günler sıkıntılı

ara ara okuycam sizi çok öpüyorum kızlarrr

günaydın haticecimm
iyi olmaya çalışıyorum çok şükür sen nasılsın
senin bu fobini hep beraber aşacağızz.hadi sorunun kaynağına inelimm nedir bu kadar korkma sebebin?

İnşallah canım
Yoksa artık aşkım dayanamayacak annemle birlikte işi oldu bittiye getirecek.
Ben zaten korkuyorum öyle olursa ferhalde sorunlu bir evlilik olur.
Yabancı bir adamla aynı evi paylaşmak. Mutlu edememek, mutlu olamamak korkusu ve tabi birde ailelerin uyumu var

gizim dün kardeşim de girdi bakalım biz de sonucu beklicez
baya uzun süre tutmuşlar içerde..büyük ihtimal kısa olur demişler
inşallah kısa dönem olurlar canım benim

kuzum neden yabancı bi adam olarak düşünüyosun ki o senin sevdiğin adam
ilerde çocuklarının babası olcak ailen olcak..
valla ben can atıyorum evlenmeye çünkü çok seviyorum bitanemi ve her anımız beraber geçsin istiyorum

Canım söyediğin gibi bende her anımız birlikte geçsin diyorum ama özelikle ziffaf gecesi aklıma geldikçe

aynen benimde 10günü buluyor malesef yaa
inşallah enişteninde özgemin kardeşinin kısa dönem olur hayırlısıylaa dualarımız sizinle kuzular
bence ilişkiniz biraz daha ilerleyince bu korkulardan eser kalmayacak.sevdiceğine iyice alışman gerek.boşuna dememişler alışmak sevmekten daha zor diye
tubik ve yağmuş günaydın sizleredee

Haklısın gözlerinin içine bile bakamıyorum henüz bakınca kalbim duracak gibi oluyor. çok yaklaşınca hemen rahatsız oluyorum. Anlayışla karşılıyıp "bekleyeceğim ama sende biraz hızlan korkarım sana kalırsak 60 yaşında ancak el ele tutuşabiliriz." diyor

Son düzenleme:
Canım söyediğin gibi bende her anımız birlikte geçsin diyorum ama özelikle ziffaf gecesi aklıma geldikçe

canım daha şimdiden kendini şartlandırıp korma olur mu bak Allah korusun vajinimus vs bi sürü dertle uğraşıyo burdaki kadınlar
valla küçücük kızlar bile yapıyo ben niye yapamıcam diye kendini gaza getir

günaydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

Tam 10 ay sonra bugun beeeeeeeeeeennn dımdırırımdıdıdııııııııııııııımmmm :123:

Sağol ezgim nasılsın görüşmeyeli?
iyi olmaya çalışıyoruz kuşum. sen nasılsın?

herkesin değerleri farklıdır tabi şimdi ne desem bilemedim:26: ama istersen en azından elini tutmakla başlayabilirsin ozaman daha rahatlarsın. hem sevdiğinin elini tutmak öyle bir güç veriyor ki insana...duygunun en güzel duygularından biri bencee
bende sevdiceğimin elleriniz ilk kez titreyerek, gözlerim dolu dolu sımsıkı tutmuştum

Benimde korkum o ya ben zaten hassas bir vücuda sahibim birde o olsa adam delirecek. Bende onu mutsuz görürsem kahrolurum.

Hadi hayırlısı canım

"Oda öyle söylüyor önce elini tutacağım yavaş yavaş yaklaşacağım sana sen alışıncaya kadar inşallah birlikte yeneceğiz" diyor. İnşallah nişan olursa elimi asla bırakmaz eminim bu sebeple tarih yaklaştıkça erteleme yolları arıyorum.

canım bende iyi olmaya çalışıyorum dün ben işteyken haber geldi öğleden sonra ananemi acile kaldırmışlar nasıl gittiğiimi bilemedim hala beynim uyuşuyor

evet özgeeeeeeemm inşallah darısı artık son 1 ayı gormeye

vay be tekli rakamlara dusuyorum tickerda... yehuuu

yagmurcum cok geçmiş olsun ananene... inşallah simdi iyidir bişeyi yoktur

yağmurum geçmiş olsun yaa
noldu anneannene nasıl şimdi?

evet özgeeeeeeemm inşallah darısı artık son 1 ayı gormeye

vay be tekli rakamlara dusuyorum tickerda... yehuuu

yagmurcum cok geçmiş olsun ananene... inşallah simdi iyidir bişeyi yoktur

canlarım şimdilik iyi tansiyonu küçüğü 17ye kadar çıkmış istifra etmiş ws.evde tek yaşıyor arada biz gidiyoruz..karıncalanma giriyor vücuduna bişiler oluyor neyse dilaltı vermişler falan flan doktor zamanında getirmişssiniz yoksa felç kalırdı demişş daha 64 yaşında yaa off yaa dün beni görseydinizz nasıl gittiğimi bilemedim başım dönüo niyetliyim yol bitmio falan off neyse görünce biraz rahatladım işte ağlama krizi geçirdim dün sağolsunlar kaç kere aradılar geceye kadar arkadaşlarım sesimi tanıyamadılar yaa ona bişey olmasın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…