'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sıfırdan başlaması gerçekten büyük cesaret! Kutlamak gerek onu. Akrabalık ilişkileri (baba bile olsa) ticaret söz konusu olduğu zaman çok daha farklı boyuta taşınıyor. Nişanlına hak vermedim değil aslında yeniden bir düzen kurup kendi parasını kazanacak ve düğün yapacak. Bu kolay değil Tuğçecim. Belki zamanlaması kötü evet. Ama insanlar birilerini bir yere kadar taşıyabiliyorlar. Demekki nişanlında babasını bir yere kadar taşıyabildi, bir yere kadar sabredebildi...
Ayrıca tatlım dırdır kelimesini biz bayanlar hiç birimiz sevmeyiz sanırım. Aşırı sinir bozucu bi kelime!
Ona huzur ver canım... O bence bunu hakediyor.
Evet krebi yapanlardan yorum alalım Lütfen !!!

Kendim yaptım diye demiyorum ama benimki nefisss oldu....

Ben de yaptıııımmm Nefisti nefiiiiiss Fotoğrafta çektim büssürü büssürüüü blogumda yayınlıcam yine. Tarifi bulup paylaştığın için teşekkürler meleğim

Miiniiiiikkk bir kraliçe mi varmış buralardaa acabakineeee

kuşiiiliikoooommmm yaa öyylee yorgun bitkin vede halsiziiimm kiiiiiğğ saçımı kurutmayaa mecaalim yoook bapoomuşşsuuun acebaaaaa bakalım

Nazar mi degİyor kizlar bize

Biz de dun aksam tartistik, birden hevesim kaçti ama, gonlumu almayi basardi

Birkac gundur giremedim, hepinize öpucukler kizlarrrrrr

kuşiiiliikoooommmm yaa öyylee yorgun bitkin vede halsiziiimm kiiiiiğğ saçımı kurutmayaa mecaalim yoook bapoomuşşsuuun acebaaaaa bakalım

Aşkım aynı sendrom var desem! ( kafamda havluyla balkonda oturuyorum Yemek üstü annem duşa girmişti camdan aceleyle 2 fırtçık sigara çekiyim dedim butun gun içmeyince kafa yaptı bende açılıyım duşa giriyim dedim daha beter oldum
Hadi geell saçlarımı tara yüffeeeen

Ben albümlerimi 4 ay önce olusturdum silmedim deee herkes koyup siliyor sanırım

Kıymetlim çok güzelsin canım maşallah size, 10 yaş değil 1 yaş bile fark etmiyor inanki. Kaptık çıtırları

ayy çok güldümmmmmmm kaptık çıtırları demişsin

Eh madem ısrar ediyorsunuz geleyim

Şaka bir yana tam da bu yüzden uğramıştım..

Çok değil 10 aylık evliyim..

Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin

ben sorayım o halde :)) sıkılma oluyor mu yada monotonlaşıyor mu? olmuyorsa bunu sağlamak için neler yaptınız ?

Tartıştık telefonda. moralim bozuldu.
Düğün için hayal kuramıyorum durum böyle olunca.

canımmcımm bi konu açmışsın yine bu sıkıntılarınla ilgili onu bugün gördüm ve okudum halletmiştin aslında.

ben seni anlıyorum arkadaşım, insan çıktığı kalıba bir daha giremiyor. o yüzden hep derim Allah gördüğümüzden geri bırakmasın. evet aşığız seviyoruz ama hepimizin belli hayat şartları var. hiçbirimiz de kendimizi bile bile ateşe atmamalıyız. nişanlın da maddi sıkıntıdan dolayı seni böyle üzüyor bence. senin beklentilerine karşılık veremeyeceğini düşünüyor belki de ki bu bir erkek için zor bir durum. hiçbir erkek sevdiği kadına karşı maddi yönden mahcup olmak istemez. bence düğün tarihi konusunda esnek davranın zaman geçsin biraz. bende çok sıkıntı yapmıştım kendime seneye evlenemeyiz diye şimdi oluruna bıraktım. ben kendimi sıksam da sıkmasam da değişen bişey olmuyor. bazı şeylere hayat karar veriyor. ilişkime mutluluğuma bakıyorum hatta bana evlilik korkusu geldi bu aralar evlenmeyelim böyle mutluyuz dedim adama nişanlılığının tadını çıkarmaya çalış ve iş durumunu düzeltene kadar evlilikten konuşmayın bence canımm, nacizane düşüncelerim bunlari yaşça küçüğüm çok bilmişler gibi konuşmak istemem

Nazarın alasını yaşıyoruz hem de...

Biz de barıştık,hem de en cicisinden maşallah.

Annem de bana kızdı yaa..Hem huysuzsun hem de kız gibi davranmıyorsun,cilveli ol azıcık dedi.

Ben de artık işveli cilveli olmaya karar verdim.

Özür de diledi ayyy yerim yaaa...

Tehdit de ettim,yemin de ettim. Bir daha aynı şeyi dersen anana söyleyecem dedim.

Sizi seviyorum ballı lokma tatlılarımmmmm...

valla bende dün tartıştım ama ciddi bir tartışmaydı. bizde ben kendi kendime tartışıyorum o hep alttan alıyor zavallım ama gönlümü aldı aynen, kurşun mu döktürsek okutsak kendimizi napsak

ayy çok güldümmmmmmm kaptık çıtırları demişsin
Ebeett kuzuşum kaptık vallahi Bizim evremikle aramızda 5 yaş var hani aydan falanda kurtaramıyoruz tamı tamına 5 yaş Ama göstermioki benim balımm, çıtır mı çıtır, kıpır mı kıpır
Seninki de oyle ne şanslıyız ki biiizz

Anlatışına kurban ya ne de şeker anlatmışsın

işveli cilveli olcam demişsin yiyesim geldi seni

Ben de seni yerimmm elma şekerim...

Ya o kocaman kocaman resimleri nasıl koydun sen,kıskandım.

Kestanem ben onları nasıl koydum (?)

Bilgisayardan direk yukleyince bu resmin formatı çok buyuk diyo geri çeviriyo kk bizi Peki biz ne yapıyoruz? yılmıyoruuuuuz

Ben facebook kullanmıyorum canım ama bende bi anne var face canavarı neyse fotolarımı "sadece ben"im görebileceğim şekilde facebooka yükledim ordan da linkleri kopyalayıp kk da albümü oluşturdum.

İşte böyle. :)

Aynen öyle dedi bana da...

Çok teşekkür ederim.Teravihden sonra deneyeyim,bu sefer azimliyim.

yerım senii aşkımmm yaaa sımdıı french ojejiiikkleeermii sürdüüm annemdendee son haftaalımı aldııımm 17 güüün olmuşş işee başlayaalı yaaa bidee zaman geçmoo diooruuuzz yaa canlı örnekk olduuu yarında anneeeciiiimiiinn doğğuumm günüşüü bu akşamdan kutladııık hepberabeeer sanaa sigarayıı bıraktırmakkk lazıımmmmm bu arada ciddeeen canlı canlı görmüş biri olaraktaann diooruumkiii evremik eniştee göstermiioo yaşını hiiç çokta yakışıoolaar pelmiğiimleeee

Ohhh sefaann olsun kuşitoommm Bendeeee pastelden lila oje almıştım onu sürdümm çok güzelkiiiii tırnağım olmadığı için french yapamıorum ama oje suruyorum artık tırnaklarıma bakcammm bende
Ooooyyy anneciiininnn doğum günüsünüüüü bende çok kutluyorummm bebeğiiiimmmm bnm içindee öp yanacıklarındann onuuuu çok özledmkiii onudaaa
Kuşiiikkk sigarayı bayaağıı azalttım zatennn ramazan buna sebep oldu gördüğün gibi 2 fırtta pert oluorum ahahaha

bi deeee biii deeeee ebeeettt bizi canlı gördünn seeennnn çoookk teşekkürlerr aşkilikooommmm çok mutlandırdınnnn bniii sizdee coookkk yakısıosnzkiii caağnıımmmm kuşuummm beniimmmm

iyi geceler kuzularrrr
geçmişi okuyamadım okuyuciiim inşallah
çeyiz topiğime son olanları eklemek istedim ilk mesaja ama hata verdi eklenmedi bi türlü sinir oldum
niye oldu ki acabaaaa..
sevdiceğe gittim çok aşklanamadım hafif triplerimden ötürü
nugget, patates kızartması ve çorba yaptı bana sevdicek

Yemeseydn bebetomm nuggetlardan

Kuzum ceyiz topicinin ilk sayfasna eklemen icin o resmn linkini kopyala ilk sayfaya link yolu ile ekle ama linki koyduktan snra alttaki tiki kaldir ve tamam de :) eklenms olcaakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…