Sıfırdan başlaması gerçekten büyük cesaret! Kutlamak gerek onu. Akrabalık ilişkileri (baba bile olsa) ticaret söz konusu olduğu zaman çok daha farklı boyuta taşınıyor. Nişanlına hak vermedim değil aslında yeniden bir düzen kurup kendi parasını kazanacak ve düğün yapacak. Bu kolay değil Tuğçecim. Belki zamanlaması kötü evet. Ama insanlar birilerini bir yere kadar taşıyabiliyorlar. Demekki nişanlında babasını bir yere kadar taşıyabildi, bir yere kadar sabredebildi...Teşekkür ederim canım.
Nişanlım babasıyla işini ayırdı ve araları bozuldu.
Sıfırdan başlıyor şimdi.
Ufakta olsa bir dükkan açmaya çalışıyor.
Ama sana kesin bir düğün tarihi veremem diyor. Ben de isterim param olsun evlenelim ama bilmiyorum diyor.
Onun dışında telefonu fazla uzatmıyalım diyor.
Bir de senle gecekonduda bile otururum demeni beklerdim diyor.
Ben de dedim ki maddi olarak çok şükür durumum iyi. Allah bir rızık vermiş. Olmasa hiçbirşey tabiki ama bu durumda ben bunu diyemem ki.
Ne biliyim şimdi böyle şeyler canım.
Sen çok dırdır yapıyorsun diyor. ( dır dırcısın denmesini sevmem)
Bana huzur ver tek isteğim bu diyor.
Evet krebi yapanlardan yorum alalım Lütfen !!!
Kendim yaptım diye demiyorum ama benimki nefisss oldu....
kuşiiiliikoooommmm yaa öyylee yorgun bitkin vede halsiziiimm kiiiiiğğ saçımı kurutmayaa mecaalim yoookbapoomuşşsuuun acebaaaaa bakalım
Ben albümlerimi 4 ay önce olusturdum silmedim deeeherkes koyup siliyor sanırım
Kıymetlim çok güzelsin canım maşallah size, 10 yaş değil 1 yaş bile fark etmiyor inanki. Kaptık çıtırları
Eh madem ısrar ediyorsunuz geleyim
Şaka bir yana tam da bu yüzden uğramıştım..
Çok değil 10 aylık evliyim..
Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin
Tartıştık telefonda. moralim bozuldu.
Düğün için hayal kuramıyorum durum böyle olunca.
Nazar mi degİyor kizlar bize
Biz de dun aksam tartistik, birden hevesim kaçti ama, gonlumu almayi basardi
Birkac gundur giremedim, hepinize öpucukler kizlarrrrrr
Nazar mi degİyor kizlar bize
Biz de dun aksam tartistik, birden hevesim kaçti ama, gonlumu almayi basardi
Birkac gundur giremedim, hepinize öpucukler kizlarrrrrr
ayy çok güldümmmmmmm kaptık çıtırları demişsin
Nazarın alasını yaşıyoruz hem de...
Biz de barıştık,hem de en cicisinden maşallah.
Annem de bana kızdı yaa..Hem huysuzsun hem de kız gibi davranmıyorsun,cilveli ol azıcık dedi.
Ben de artık işveli cilveli olmaya karar verdim.
Özür de diledi ayyy yerim yaaa...
Tehdit de ettim,yemin de ettim.Bir daha aynı şeyi dersen anana söyleyecem dedim.
Sizi seviyorum ballı lokma tatlılarımmmmm...
Anlatışına kurban ya ne de şeker anlatmışsın
işveli cilveli olcam demişsin yiyesim geldi seni
Ben de seni yerimmm elma şekerim...
Ya o kocaman kocaman resimleri nasıl koydun sen,kıskandım.
Kestanem ben onları nasıl koydum (?)
Bilgisayardan direk yukleyince bu resmin formatı çok buyuk diyo geri çeviriyo kk biziPeki biz ne yapıyoruz? yılmıyoruuuuuz
Ben facebook kullanmıyorum canım ama bende bi anne var face canavarıneyse fotolarımı "sadece ben"im görebileceğim şekilde facebooka yükledim ordan da linkleri kopyalayıp kk da albümü oluşturdum.
İşte böyle. :)
Aynen öyle dedi bana da...
Çok teşekkür ederim.Teravihden sonra deneyeyim,bu sefer azimliyim.
Aşkım aynı sendrom var desem!( kafamda havluyla balkonda oturuyorum Yemek üstü annem duşa girmişti camdan aceleyle 2 fırtçık sigara çekiyim dedim butun gun içmeyince kafa yaptı bende açılıyım duşa giriyim dedim daha beter oldum
Hadi geell saçlarımı tara yüffeeeen
yerım senii aşkımmm yaaa sımdıı french ojejiiikkleeermii sürdüüm annemdendee son haftaalımı aldııımm17 güüün olmuşş işee başlayaalı yaaa bidee zaman geçmoo diooruuuzz yaa canlı örnekk olduuu yarında anneeeciiiimiiinn doğğuumm günüşüü bu akşamdan kutladııık hepberabeeer sanaa sigarayıı bıraktırmakkk lazıımmmmm bu arada ciddeeen canlı canlı görmüş biri olaraktaann diooruumkiii evremik eniştee göstermiioo yaşını hiiç çokta yakışıoolaar pelmiğiimleeee
iyi geceler kuzularrrr
geçmişi okuyamadım okuyuciiim inşallah
çeyiz topiğime son olanları eklemek istedim ilk mesaja ama hata verdi eklenmedi bi türlü sinir oldum
niye oldu ki acabaaaa..
sevdiceğe gittim çok aşklanamadım hafif triplerimden ötürü
nugget, patates kızartması ve çorba yaptı bana sevdicek
Sıfırdan başlaması gerçekten büyük cesaret! Kutlamak gerek onu. Akrabalık ilişkileri (baba bile olsa) ticaret söz konusu olduğu zaman çok daha farklı boyuta taşınıyor. Nişanlına hak vermedim değil aslında yeniden bir düzen kurup kendi parasını kazanacak ve düğün yapacak. Bu kolay değil Tuğçecim. Belki zamanlaması kötü evet. Ama insanlar birilerini bir yere kadar taşıyabiliyorlar. Demekki nişanlında babasını bir yere kadar taşıyabildi, bir yere kadar sabredebildi...
Ayrıca tatlım dırdır kelimesini biz bayanlar hiç birimiz sevmeyiz sanırım.Aşırı sinir bozucu bi kelime!
Ona huzur ver canım... O bence bunu hakediyor.
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için.
Elimden geleni yapıcam.
Bazen fazla ilgi bekliyorum işte.
Bir de hep evde olduğum için kafama takıyorum.
Yaşım da 30 a dayandı. Belki o sebeple artık beklemekten sıkılmış olabilirim.
Ama kısmet artık.
İnşallah işleri yolunda gider de biz de düzenimizi kurarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?