'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bi vakit bulabilsem gidicem kusum yaaa bana da ters mecidiyeköye gitmem gerekio iş cıkısı gec oluyo

su gibi gidip gelsin kusum inşallah kısa donem cıkar 15 ay beklemek zorunda kalmazsın tam kavusucam derken

Bende aynı senin gibiyim bebilopum... Eğerki kızdıysam kışkırtıldıysam hayatta elimi sürmem. Tribimi de atarım...

Burda sanırım trakya genleri devreye giriyo kuzum
Eh madem ısrar ediyorsunuz geleyim

Şaka bir yana tam da bu yüzden uğramıştım..

Çok değil 10 aylık evliyim..

Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin

Hoşgeldiiiiinnn

bi vakit bulabilsem gidicem kusum yaaa bana da ters mecidiyeköye gitmem gerekio iş cıkısı gec oluyo

su gibi gidip gelsin kusum inşallah kısa donem cıkar 15 ay beklemek zorunda kalmazsın tam kavusucam derken

canım uzun dönem 12 ay geliyor benmkine üni mezun diye bide kısa dönem 5 ay bakalım uzun olursa maaş alcak evde yada lojmanda kalcak normal asker gibi yedek subay olcak akşamları evine felan gitcek öyle rahat ama askermi asker 12 ayyyy asker psklojisi istemyorm kuzum daha şimdiden yaşıyorum bu durumu ne zormuşşş bana ait değilmiş gibi hissediyorm

canımmm git muhakak iş çıkışı felan anadolu yakasında varsa alll alabldğnce canımmmm ihtiyaçlarını hallet sonra zor olmasn

inşallahh kazanır sınavı canım ve kısa dönem yapar tabi ya
hayırlıs olsunnn bakalımm kuşumm yaa

kısa dönem sınav formalite canım kazanmakla alakası yokmuş bunu formalite yapcakalr o sınav gereksiz ama girsin bakalım ihtiyaca göre alım var inşallah zaman hızlıca geçer canlar

Son düzenleme:

kusum ne olursa olsun asker mi asker dedigin gibi ben surda 1 ayı bile nası gecircem die omrumden omur gidiyor bir de 4 ay var aman allahım kabus gibi valla... eve aglayarak donuyorum gozlerim dola dola ole zor bişey kiiii

inşallah sen anlamadan biter gider birdaha da ayrılmazsınız ayrılık hele ki bu donemlerde cok koyuyor gizom cooook

kampanya ne zamana kdrdı kusum bilmiorum biticek galba yetişemem heralde bu hafta ful doluyum cunku ama oluyor surekli orda kampanya nevresimleri bekliorum hatta annem de istedi ona da alıcam cok begendi cocolarımı

ama battal boy almısım yahu umarım cok buyuk gelmez

10 ay çabuk geçer.. Hele ki hazırlık döneminde olduğundan su gibi geçer merak etme

Hoş buldum teşekkür ederim

ayy inşallah canım yaaaa bi gecip gitsin artık bekle bekle yoruldum

kuzucuklarım okudum okudum ama yazamadım sizlere...gizom ve diğer tüm şafakçı gelinciklerimmm Allah ım tez zamanda kavuştursun inşallah sevdiceklerinizee
şimdi çıkıcam işte iftar saatine kadar dolaşcaz biraz arkadaşla sonra yemeğin verildiği mekana geçicez.
hepimize hayırlı iftarlarr Allah kabul etsin oruçlarımızıı

Kızzlar bu videoyu görünce aklıma siz geldiniz sizin için paylaşıyorum inşallah sizin de böyle keyifli olur düğününüz

[video=youtube;IL4aJEf8mXM]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=IL4aJEf8mXM[/video]

Nazlımdaaa bolee istioduuuu yanılmıosaaamm onun düğünündee boleee oynıcazki inşallahh nedimelerr olaraktaannn ki bennn balkanlardann göçmüş dedelere sahipsemm hayli hayli oynamam gerekk
Teşekkürler canımm bu güzel video içinnn, kıpırr kıpırr olduummm

Kızzlaaaarr napıosunuzz bakalım kimler var ordaaa?

Ben işten çıktığım gibiii çarşıyaa gittim ve kıymaydı, biberdi falandı filandı ihtiyacım olabilcekleri aldım bi güzel krepimii ve iç harcını hazırladımm bu sefer annemden yardım aldım özelliklee krep içinn.. yapışmasından çok korktum ama yapışmıomuş kiiiii
hepsiciğini hazırladım kaşarını da üzerinee döktümmm
iftaraa 10 dk kalaa fırınlıcazzz vee miiss gibi yicezz inşallahh

yine yine yinee fotomanyaa pelin iş başındaydı annem artık aldırış etmiyor direk gülüyor anne yaa blogumda yayınlıcam diorum tamam diyoorr kadın da ne desin çılgın bi kızı var

tadınıı çooookk merak edioruuuummmmm!!

Tartıştık telefonda. moralim bozuldu.
Düğün için hayal kuramıyorum durum böyle olunca.

Canım sebebi ne? Özel değilse... Tartışma her ilişkide oluyor Tuğçecim... Ben tartışmaların, ilişkinin atlatması gerektiği sınav gibi düşünüyorum... Bi sınavı vermeden nasıl bir dersi geçemediysek kavgalar, küslükler ve tartışmalarda oyle...
Hemen direncini yitirme kuzum..

Madem beğendiniz o zaman bir de düğünü mahveden kadını paylaşayım böyle kadınları uzak tutun düğünden aman!!!
[video=youtube;5x_kkpHkcRk]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=5x_kkpHkcRk&NR=1[/video]

Teşekkür ederim canım.
Nişanlım babasıyla işini ayırdı ve araları bozuldu.
Sıfırdan başlıyor şimdi.
Ufakta olsa bir dükkan açmaya çalışıyor.
Ama sana kesin bir düğün tarihi veremem diyor. Ben de isterim param olsun evlenelim ama bilmiyorum diyor.
Onun dışında telefonu fazla uzatmıyalım diyor.
Bir de senle gecekonduda bile otururum demeni beklerdim diyor.
Ben de dedim ki maddi olarak çok şükür durumum iyi. Allah bir rızık vermiş. Olmasa hiçbirşey tabiki ama bu durumda ben bunu diyemem ki.
Ne biliyim şimdi böyle şeyler canım.
Sen çok dırdır yapıyorsun diyor. ( dır dırcısın denmesini sevmem)
Bana huzur ver tek isteğim bu diyor.

Tövbe tövbee... Hiç gülceğim yoktu.
Olan geline oldu sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…