sibelcim çağlamında dediğiii gbii şafakçı olcam şafak tezkere topiklerinde boy göstercem aşkerim olucak o artıkkkhayırlısı olsun başa gelen çekilcek herkes nasıl dayandıysa dayancam mecbureeen
çağlam bu arada madam coco ya muhakak gitttmelisin ballımm git bir bakkkkkk nütfennn
canım 5 ay yada 12 ay gidicek malesef hiçbişi belli değil koyanda o son 1 hafta ve belirsizlik askerlik zormş beni yedi bitirdi bu hafta mal gibi hissetm kendimi daha gitmeden inşallah çarçabuk geçer gelirrrr
ilk hafta zor olur canım. ama sonra yavaş yavaş alışırsın.
inşallah kısa dönem olur. Allah sabır versin.
Eh madem ısrar ediyorsunuz geleyim
Şaka bir yana tam da bu yüzden uğramıştım..
Çok değil 10 aylık evliyim..
Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin
Bende aynı senin gibiyim bebilopum... Eğerki kızdıysam kışkırtıldıysam hayatta elimi sürmem. Tribimi de atarım...gizom öyle pis bi huyum var malesef..bi şeye çok hevesleneyimufacık da olsa olumsuz bişey duyayım anında gidiyo heves
elimi sürmem yani artık o derece :26:
valla kendi bilir banane ben de yarın aileme yaparım misss gibi de yeriz
haticeeee ben de seni çok merak ediyoreeeee
Eh madem ısrar ediyorsunuz geleyim
Şaka bir yana tam da bu yüzden uğramıştım..
Çok değil 10 aylık evliyim..
Sormak istediğiniz birşey olursa çekinmeyin
bi vakit bulabilsem gidicem kusum yaaa bana da ters mecidiyeköye gitmem gerekio iş cıkısı gec oluyo
su gibi gidip gelsin kusum inşallah kısa donem cıkar 15 ay beklemek zorunda kalmazsın tam kavusucam derken
inşallahh kazanır sınavı canım ve kısa dönem yapar tabi ya
hayırlıs olsunnn bakalımm kuşumm yaa
canım 5 ay yada 12 ay gidicek malesef hiçbişi belli değil koyanda o son 1 hafta ve belirsizlik askerlik zormş beni yedi bitirdi bu hafta mal gibi hissetm kendimi daha gitmeden inşallah çarçabuk geçer gelirrrr
ilk hafta zor olur canım. ama sonra yavaş yavaş alışırsın.
inşallah kısa dönem olur. Allah sabır versin.
sanırsam bende çok zorlancam 1 hafta 1 ay sonra çözüm yolları bulurum kendime gibi geliyor onun yanına giderim inşallah canım
hosgeldinn 10 ay cabuk gecti mi yaaa benim 10 ayım kaldı dacok deil demişsin 10 ay icin mutlandım suan
Hoşgeldiiiiinnn
canım uzun dönem 12 ay geliyor benmkine üni mezun diye bide kısa dönem 5 ay bakalım uzun olursa maaş alcak evde yada lojmanda kalcak normal asker gibi yedek subay olcak akşamları evine felan gitcek öyle rahat ama askermi asker 12 ayyyy asker psklojisi istemyorm kuzum daha şimdiden yaşıyorum bu durumu ne zormuşşş bana ait değilmiş gibi hissediyorm
canımmm git muhakak iş çıkışı felan anadolu yakasında varsa alll alabldğnce canımmmm ihtiyaçlarını hallet sonra zor olmasn
kısa dönem sınav formalite canım kazanmakla alakası yokmuş bunu formalite yapcakalr o sınav gereksiz ama girsin bakalım ihtiyaca göre alım var inşallah zaman hızlıca geçer canlar
sanırsam bende çok zorlancam 1 hafta 1 ay sonra çözüm yolları bulurum kendime gibi geliyor onun yanına giderim inşallah canım
Gizemcimm hayırlısıyla kısa dönem gider gelir inşallah eniştee uzun dönemin zorluğunu bilirim.. ve vee inşallah gidip görebileceğin bir yere düşer
canım uzun dönem 12 ay geliyor benmkine üni mezun diye bide kısa dönem 5 ay bakalım uzun olursa maaş alcak evde yada lojmanda kalcak normal asker gibi yedek subay olcak akşamları evine felan gitcek öyle rahat ama askermi asker 12 ayyyy asker psklojisi istemyorm kuzum daha şimdiden yaşıyorum bu durumu ne zormuşşş bana ait değilmiş gibi hissediyorm
canımmm git muhakak iş çıkışı felan anadolu yakasında varsa alll alabldğnce canımmmm ihtiyaçlarını hallet sonra zor olmasn
kısa dönem sınav formalite canım kazanmakla alakası yokmuş bunu formalite yapcakalr o sınav gereksiz ama girsin bakalım ihtiyaca göre alım var inşallah zaman hızlıca geçer canlar
10 ay çabuk geçer.. Hele ki hazırlık döneminde olduğundan su gibi geçer merak etme
Hoş buldum teşekkür ederim
bende ne zamandır senin gibi fotoğraf eklemeyi düşünüyordum, baktım ama koymamışsın merak etmiştim ama
ben denedim oldu fotoğraflarım minik sanırsam
Kızzlar bu videoyu görünce aklıma siz geldiniz sizin için paylaşıyorum inşallah sizin de böyle keyifli olur düğününüz
[video=youtube;IL4aJEf8mXM]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=IL4aJEf8mXM[/video]
Tartıştık telefonda. moralim bozuldu.
Düğün için hayal kuramıyorum durum böyle olunca.
Canım sebebi ne? Özel değilse... Tartışma her ilişkide oluyor Tuğçecim... Ben tartışmaların, ilişkinin atlatması gerektiği sınav gibi düşünüyorum... Bi sınavı vermeden nasıl bir dersi geçemediysek kavgalar, küslükler ve tartışmalarda oyle...
Hemen direncini yitirme kuzum..
Madem beğendiniz o zaman bir de düğünü mahveden kadını paylaşayım böyle kadınları uzak tutun düğünden aman!!!
[video=youtube;5x_kkpHkcRk]http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=5x_kkpHkcRk&NR=1[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?