'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar hepinize günaydıııııınnnnnnnnnnn :)
çağlam özgem benim durumum da ayyyyyyyynı sizin gibi. ortada elle tutulur hiçbir şey yok hep incik cıncık.aldığım maaş belli.ailemden de çok bir şey beklemiyorummm.kara kara düşünüyorum nasıl olacak bu işler diye ( şimdi bir de söz nişan masrafı olacak.bu ay yine bir şey kenara koyamamış olucammmmmm

ayy ben seni yerim yerim yerimmmm
ne duru bi yüzün var senin kuzum yaaa..baya çıtır duruyon ayrıca yaş kaç bakim

21 yaşındayım,teşekkür ederim.

Allah gönlünüzdekini versin inşallah canım.

Tünaydınlaaaar !

iyiyimm bendee bebikommm ya
evet benimde yetişmicek saten çok az kaldı atlıyorum saten netten bakıyorum çıkma ihitmali yüksk konular var onların üzerinde duruyorum mesela ihtiyaçtada öle saten 1 yıldızdan 3 yıldıza kadr var 1 leri pas geçiyorum

kuzum resmen bayramdan sonra 1 ay kalıyo böyle düşününce stres oluyorum çok fenaaa :18::18:

ivett face de bi sayfa var hergün geri sayım yapıooo geriooo beniii

aaa bugu_su ismini alsak artık olmazmı canım ?
91 limisin sen tatlımm ?
hem maşallah sizee bende gördüm sizii
bende tesettürlü beklemıodumm maşallah bebek yüzünee kuzumm

aaa bugu_su ismini alsak artık olmazmı canım ?
91 limisin sen tatlımm ?
hem maşallah sizee bende gördüm sizii
bende tesettürlü beklemıodumm maşallah bebek yüzünee kuzumm

Bir tek kestanem biliyordu,itiraf efeyim artıkın bari.

İsmim Merve.

Size de maşallah,çok teşekkür ederiz.

Niye sen de öyle dedin ?

İsmim Merve.

Niye sen de öyle dedin ?

sonundaaa memnıınnnn olduummm mervecimm bende sibel
pelintoşcuğuummmm duy sesimiiiii topiğin en küçük adaylığımızı merveye bırakabilirikk
90 lıyım cnm bende bikaç kişi daha hatta
bilmem cnmm beklemiodumm yani şaşırdım
maşalllah ama 41 bin kereeeeeee

Memnun oldum canım ben de çok hem de...

Utandım yav.

İsmim Merve.

Niye sen de öyle dedin ?
İsminii bana bahşettiğin için teşekkür ederim kestanem

Siboşuummm evet eveetttt bıraktık artık bayrakları elimizdenn kuzum ben eylül 25'im sen kaçtın? mervemden sonra en kucuk ben miyim yineee

bebişim siz söz-nişan bir evde yapcaksınız sanırım benim gibi dimi? eğer oleyse pek bi masraf cıkmıo biz bohca işine de girmedik cunku once söz diye konusulmustu sonradan nişana cevirdik hos cevirmesek de ben bohca istemiodum zaten

onlarda uymuslardı kararıma... yine oluyo tabi masraf ama mekan tutmak gibi falan olmaz onun ayrıntısı vs daha cok oluyo

ama ondan sonrası onemli olan ben daha simdiden bunalmaya basladım ve bu surecte nişanlımın yanımda olamayısı beni daha cok bunalıma sokuyo... onun o asker psikolojisi yaptıgı işin benden uzak kalısının agırlıgı beni cok yıpratmaya basladı

cunku bizimki normal bir uzaklık ve ayrılık olmuyo tamamen iletişimler kopabiliyo görev basında olunca

o da etkileniyo ben de... cok uzmeye yormaya basladık birbirimizi

msninde HOPELESS yazdıgını fark ettim az once dun aksam deiştirmiş... sordugumda bendeki umudu somuruyosun artık dedi

benm de yazabildigim tek cevap benim de umudum kalmamaya basladı umarım bu yolun sonunu goruruz oldu....

kişilik olarak rahat vurdumduymaz falan birine gore asker esi olmak

bana gore değilmiş onu anladım.. umarım yaptıgı iş bu güzel aşkın sonu olmaz.

Çağlam yaa senden böyle şeyler duymak çok üzüyo beni..

senin o heyecanın, aşkın çok yakışıyo sana.. size..

şuan stresten dolayı böyle olduğunu düşünüyorum ben.. en çok ihtiyacın olduğu zamanlarda yanında olamıcak diye..

ama geçicek kuzum.. dualarımdasın hep.. yakın bi yere gelicek eniştemiz ve siz çokk ama çokk mutlu olacaksınız...

ve bizz her zaman yanındayız canım benim...

Mervecim memnun oldum
kurabiyem sözlerin ok gibi saplandı topiğimize...biz senin o mutlu aşık haline bayılıyoruzz ve aşkınızın gücünü hepimiz biliyoruz..stresten karışıyor duyguların bide reglisin ya şimdi hormonların oyunu bu lütfen aldanma onlara.geçicek bugünlerde..herkesin yaşadığı stresler bunlar.yaşamadım ama etraftan çok gördüm duydum nişanlılığın ne kadar zor ve stresli bir süreç olduğunu.evlenince yuvanın huzurunda, onunla aynı yastığa baş koyduğunda bugünlerin tatlı telaşların olarak kalıcak aklında.karamsarlığa düştüğünde en güzel anlarınızı düşün ve yaşayacağınız,paylaşacağınız o güzel ömrü düşün canım arkadaşım benim

çağlammm bitanem asla öyle şeyler düşünüp kendini sorgulama ilişkinde böyle kelimelere yer etme asla... askerde o görevde psikoloji olarak zaten berbat haldedir.onur askerden geldi 5,5 ay yaptı ama neler çektiğimizi anlatamam.arada özlem hasret oluyor kıskançlıklar kavgalar ve uzak olunduğundan sorunlar çözülemiyor gibi...şurada ne kaldı ki? birbirinize tam anlamıyla kavuşunca her şey düzelecekk.inan uzaklıkla pek ilgisi de yok öyle bi dönemdeyizki maddi yetersizlik ailelerin uyuşması bu koşuşturma esnasında inan stres oluyor insan ama hepsiii geçiyor.geçecek biz kavuşunca :) sakın sakın öyle şeyler duymayım.onun sana şu anda çok ihtiyacı var biliyorsun.sonuçta mesleği bu onun ve siz bu durumun üstesinden gelirsinizzz

Ben 2013 gelini değilim ama beni de alırmısınız ki aranıza :116:

Burda ki dostluk,sıcaklık hoşuma gidiyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…