'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yehhuuuuuuu topiğe alındımmm :119::119::119:

Teşekkür ederim bal bademim

Hakkaten bu topikte hep ziyaretçiler oluyo,bunlar ya sizlerin aşkitoları ya da kaynanalarınız söylemedi demeyin

gizemimmm haberleri alalımmm? nasılsınn eniştemiz nasıl? her şey yeni başlıyor canım

canım benim enişten sınava girdi formalite bakalım 12 de çıktı kavuştum ona akşam alcak beni şirketten bakalım çok duygusalım ama güçlenmem lazım bugün öğle yemeği yiyebildim bişiyleri yapmaya başladım kurudum kaldım 5 kilo vermişim 52 kilo oldum hiç iyiye gitmiyorum yine yatakalra düşüp hastalancam demir değerlrm felanda düştü başımda dönüyoo ama kendime söz evrdim iyi olup güçlü dirayetli olucam ben böyle olmamalıyım dünyanın sonu değil aşıcazzz bunu uzaklıklarla başa çıktık iletişimsizliklede başa çıkcaz yapcak bişi yok telefonla ulaşammak olsada sonunda 80 leri yaşıcaz aşkımız bunuda görcek bunuda aşıcak 3 ay onun elini tutmadan durabiliyordum şimdi ayda 1 de olsa görmek için engelleri aşıcam canım yapcak bişi yok

Yehhuuuuuuu topiğe alındımmm :119::119::119:

Teşekkür ederim bal bademim

Hakkaten bu topikte hep ziyaretçiler oluyo,bunlar ya sizlerin aşkitoları ya da kaynanalarınız söylemedi demeyin

1 Ay deneme süresi canım ona göre ilk 6ay zam yok sonra düşünürüz
eneeeeeee kayınanniş mi kocişlerimiz miiiiii
desene seninkilerde artıkın buraya takılcaklar nihahaha

Çağlam senden bunları duymak ne kötü.

Evlilik süresinin uzaması,görüşememek ne yazık ki böyle sonuçlar doğuruyor.

Allah kem gözlerden saklasın,o kınayı yediririm ben onlara.

Çok zor bir dönem.Umarım en az hasarla atlatırsınız.

Ben de çok memnun oldum Ezgicimmm...

Ben 2013 gelini değilim ama beni de alırmısınız ki aranıza :116:

Burda ki dostluk,sıcaklık hoşuma gidiyo benim

Ben 2015-2016 anca.

dimi limonatam insan ister istemez bir kasıt arıyor ole bişe olmasa da sanki birilerine duyurmak icin ya da o birilerinin de gorcegiini bildigimden canımı daha cok acıtmak icin yapmıs gibi...

sinirli stresli olabilir bişe demiorum ama canımı acıtacak sekilde davranmasına alısık değilim ki ben

bazı seyleri akısına bırakmak lazım sanırım onumuzde daha 10 ay var... zamanı gelince gorecegiz artık

Evet canım... Bende böyleydim eskiden... Evren çok kızardı hemen iletimi değiştirir böle tuhaf tuhaf kelimeler yazardım. O da dediki en sonunda bu ilişki bizim ilişkimiz ne die yayınlayıp diline düşmek istediğimiz kişilere bizi yem ediosun.. haklıydı ve ben bunun farkına cok uzun zaman sonra vardım. eniştede uzaklık psikolojisinden o anki hissettiğinden ole yazmıs olmalı canım... senin canını yakmak isticeğini sanmıyorum kuzum ole düşünme, senin canın yansa onun da yanar...

Son düzenleme:

yansın beter olsun diomusum :)

of kuzum ya baksana sapsal bana neler dedirtior... kendisi de onu acıttıgımı dusunyo işin tuhafı halbuki onun sacına ruzgar degse benim içim eriyo...

biz birlikte ogrendik hayal etmeyi umut etmeyi... nasıl bana umudumu sömürdün der... neyse valla şiştim işim gucum de duruyo kafamı toparlayamadım onun yuzunden

bugucum, güzel dileklerin icin cok tesekkur ederim balım inşallah oyle olur tek temennim o yonde herkes icin hem de

cnmcımmm belki o da sana kırıldı da böyle bir sey yazdı olabilir.alıngan olunca biz kızlar çok karamsar olup gözümüz bir şey görmüyor valla :) takma kafana böyle şeyler.

gizemcimmm hiç üzülme eğer doktor, balık adam, avukat filan değilse artık 4 yıllık mezunları uzun dönem almıyorlar maaş bağlamamak için.hatta biz çok istemiştik uzun dönem olsun hemen evlenelim diye ama olmadı.kısa dönem %99,9 sana o kadar diyim tatlım. biz sadece buraya yakın bir yer çıksın diye dua edicez kütüğü nereye bağlı bu arada? insan her seye alısıyor bu dönemleri atlatalı daha 2 ay oluyor.askerliğinde inan tatlı anıları var yanına da giersin.yemin töreninde çok gururlanıyorsun mesela.bir de sen kendine iyi bakmalısınki ona destek olabilesin unutma sen sadece ondan uzaksın ama o herkesten uzak.

Hayatım kurabiyemm simdi çık oruçlu değilsen 1 bardak su iç, hava falan al 5 dk sonra işinin başına dön canım ve düşünmemek için gayrett et.. hatasını en kısa sürede (hatta bence akşama) telafi edicek enişteciimmm

Kuzucummmm nereye gidiyo enişte :26:

1 Ay deneme süresi canım ona göre ilk 6ay zam yok sonra düşünürüz
eneeeeeee kayınanniş mi kocişlerimiz miiiiii
desene seninkilerde artıkın buraya takılcaklar nihahaha

Ay tamam kabul zam almasam da olur karın tokluğuna da çalışırım ben şekeriiiiğiiiiimmm

Oooo senin durum benden de vahimmiş

canbım mühendis kendisi bakalım teknik eleman olarak gider diye düşündük 12 ay gidersem üzülme aşkım sen takı seti sityrsn napcam alcam diyo sonra aman istemez gözünemi battı dedim güldü alcam hepsini iyi alcam sana diyo haklıda kıyamam ama 12 ayy giderse erken evlenirz canım askerdeyken bile olabilir nikah kıyılır en olmadıı bakalım ama

askerlik zor şimdiden anladım inşallah aşarızz yakın yere düşsün die dua ediyorum kütük karabük canım inşallah iyi biryere gider köylerindekiler abiside dahil kıbrısta yaptılar askerliklerini bilmiyorum bakalım benimli ne olcak

pelommmm bende hemen ileti dğeiştirrdm benm sevgilicik çok azarlardı ama o an mutsuzlk umutsuzlk mutluluk herşeyi paylaşyorsam üzgünlüğümde paylaşırım gibime geliyordu hissetmemee engel olmazsın ya diyordm mutsuzlk yaşatıysan yazdırmada düzelt diyordum az cadı değildm heee

Gizooottt toteemmmssss yapıoruuzzz toteemmsssss eniştem yanımaaaa gelceeekkkk sendeeee her haftaa bize gelceeennn

evet canım aslında daha mantıklı biliyor musun 2500 tl maaş alıyor orada harcasa 500 tl 2000 cepte 12ayda bu para birikince geldiğinde hiç beklemeden evlenirsiniz.biz de işte uzun dönem gitseydi acemi birliği bittiğinde 1 hafta dağıtıma geliyor ya o arada nişan yapmayı gelince de evlenmyi düşünüyorduk ama kısmet kısa dönem cıktı.ikisinin de kendine göre avantajları var cnm.hem uzun dönem olunca zaten asker gibi olmuyor hafta sonu serbset yanına gelir hep :) 1 haftaya sonuçlar açıklanır cnm.uzun mu olacağı acemisi ustası her sey belli olur

Gizotumm askeremi gitti enişte (
Yazdıklarını okuyunca bi fena oldum.Allah kavuştursun canım benim

pelincim hava da aldım az önce ama pek fayda etmiyor ya içim baya bir sıkılmıs... bu aksam eve gitmiyim bari kafa dagıtayım biraz...

burcucum biz cok kırılır olduk ama gercekten... dha yııllaar yıllar boyu bu sekilde gidemez ki bilmem

ben topikten biraz uzaklasma kararı aldım... aranıza ne zaman donerim tekrar donermiyim bilemiyorum

hepinizi de cok seviyorum kendinize iyi bakın... toparlanıp gelicem umarım

çağlaaa nereye gidiyorsunn ya inanamadım okuyunca belki kendinle olman iyi gelecektir sana ama bizde iyi geliriz eminim lütfen kendini bu kadar üzme ortada somut hiç bişey yokki kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…