Ben 2013 gelini değilim ama beni de alırmısınız ki aranıza :116:
Burda ki dostluk,sıcaklık hoşuma gidiyo benim
Hoşgeldiiinnn gülimiiiimmmmmTabikiii geeel, bende 2013 geliniii değilimm zaten kuzucuummm
Çağlaammmm....
hoş geldin gülincimmm ben burcuuu
Pelimiğimikimmmmm senin bu topiğe yazdığını gördükten sonra merakla girmiştim.Sonrasında da sohbetler çok hoşuma gitti arada girip okuyodum ama artık dayanamadım ben de katılmak istedim
Çeyizcikler konusunda epey tecrübe edinebilirimmmmm burdaa
Ayrıca hepiniz çok şekersiniz ve tanımak istiyorum sizleri
gülinbikkkkkkkkkkkkk oj geldin bea
2013 dışı gelincik yabancı kabul etmiyoruk toipğe aykırıaramıza ama sen gel gel aramızdasın bilee (pelmik zaten bizden alınmasın yanii
pelincim hemmen seni listeye yazıyoreee
Yağmurcumm beni virüsleyip eklemişsin listeyee
seninkinden kopyaladım virüs deyoo dellendim yaaaaaa hopladım zıpladım baptım kiğğğğ
Yağmurcum 2013 yazmıssın benim düğün tarihime... ben 2014 yazmıstım ama
gülinnnnn inanmıyoree sonunda sende teşrif ettin ballım iyikide burdasın kuzum yaaaa hoşgeldin
bir koşu madam coco ve englısh home gittim hiçbişi alamdan geldim çeyiz alışverişini askıya alıyore yeni şeler çıkıyor hepsini almak istiyorum aç gözlüyüm o yüzden artık almıyım ben bişi bide jumboda kampanya vardı alacak olan canalr bakınızzz
çağla çağla klasik regl dönemindesin dimi sen kuzum şimdi reglde bağlamıcam ama hormonlarmız değişirken bazen görmezden geldiğimiz ne varsa batıp can acıtoyr uzattığmzda elini bulmamak uzağmızda olması yoruyor kırıyor sen bunu ömür boyu yaşıcam diyorsun bana baksana ben ne çok severdim askerliği ama bugün o nizamiyeye girdiği anda telefonu kapandı ya şu saati zor ettim zormuş ben bunu bilmiyorken herşey kolay gelirken dahada zor olcak ve gerçekten asla ama asla askerde kalamsını istemiyorum sen beni uyarırken haklıymışsın o askerlik psikolojisi ne pis şeymiş öyleee
ne desen napsan haklısın nişanlın msn iletisine öyle birşey yazmış olabilir bende zaman zaman yazıyordm benmkide çok üzülüyordu ama mutlulğmu yazarken hüznümüde yazabilirim dimi yazmazsa tuaf zaten demek içinde tutamıyor yansıtıyor hiç bişey deme yazdığıyla ilgili karamsarda olma sakın kendini üzme
ama sen ne desen haklısın askerlik zor sen ubnu aşabilirsin ama işte büyüklere dert anlattığında ben sana demiştim diyebilecekler çağlam o yüzden sende içinde tutma ve anlat canım benim bize gel anlat
İyi ki katıldınn kuşuummm aramızaaa, çeyiz konusunda da bilgi edinebilirsinn hayatım her konudaaaaa burdaki enerji çok güzeellGülimikimmmm beni dee tanımak ister misinnn
gülinbikkkkkkkkkkkkk oj geldin bea
2013 dışı gelincik yabancı kabul etmiyoruk toipğe aykırıaramıza ama sen gel gel aramızdasın bilee (pelmik zaten bizden alınmasın yanii
pelincim hemmen seni listeye yazıyoreee
sağolun canlarımmmm yanımda oldugunuzu bilmek cok cok guzel iyiki varsınız ...
belki ben de malum donemden dolayı alınganım evet olabilir ama ne olursa olsun kırdı beni bari bana söleseydi bayrak gibi yazmıs bir de msne
o msn de herkes de dostumuz değil... olumsuz bir harf dahi yazsa kına yakacak insanlar var kendisi de biliyor bile bile gidip msn e yazması?
bilmem... incitti beni
dedigim gibi işi yüzünden dengesi bozuldu onun da... bize bu sekilde yansıması kkotu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?