'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlam kıyamam ki ben sana hiç
geçici bi karamsarlık bu inan ki..o senin superman in siz ayrı yapamazsınız ki
çok değerli bi aşkınız var ve onun herşeyin üstesinden geleceğine yürekten inanıyorum
seni şu uzun sefer geriyo üzüyo ama o zamanlar çok güzel telaşların olcak senin, günlerin nasıl geçtiği anlamayacaksın
hepimiz de yine burda olcaz, yine destek olcaz sana
bu 1 aylık ayrılık da bi nevi alıştırma gibi olcak..bu günleri birbirinizi kırarak geçirmeyin kuzum benim
enişte de üzülüyodur kendini suçlu hissediyodur
ama siz herşeyin üstesinden gelceksiniz
bak ben evlendiğim zaman siz aşk balayınızdan dönmüş olcaksınız
bunları düşün, umutsuzluğa kapılma bitanem benim

Bu arada... Kesinlikle konuşulmuş bi tarih değil ama aklımdan geçeni yaptığım tarih kısmet belki olur belki olmaz... hep mayıs gelini olmak istemiştim benim için en özel rakam 14... bu sebeple:

13 Haziran 2014 Kına
14 Haziran 2014 Düğün :123:

En alta da yazıyorum ismimi.. Yağmurcum ilk sayfaya kopyalar.

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

Minnaksultan : 19 Nisan 2013 Kına
20 Nisan Düğün :123:
dementia : 26 Nisan 2013 Kına
28 Nisan 2013 Düğün :123:
ei17 : 15 Mayıs 2013 Kına
17 Mayıs 2013 Düğün :123:
angera : 24 Mayıs 2013 Bekarlığa Veda
25 Mayıs 2013 Düğün :123:
Cookie_Dough : 31 Mayıs 2013 Kına
2 Haziran 2013 Düğün :123:
muhendis_ : 15 Haziran 2013 Kına
16 Haziran 2013 Düğün :123:
aLLeGRia : 21 Haziran Kına
22 Haziran Düğün :123:

pantera14 : 20 Temmuz Kına
22 Temmuz Düğün :123:

Telomer : 21 Ağustos 2013 Kına
25 Ağustos 2013 Düğün :123:

lajoie : 13 Haziran 2014 Kına
14 Haziran 2014 Düğün :123:

Son düzenleme:

Hoşgeldiiinnn gülimiiiimmmmm Tabikiii geeel, bende 2013 geliniii değilimm zaten kuzucuummm

Çağlaammmm....

Pelimiğimikimmmmm senin bu topiğe yazdığını gördükten sonra merakla girmiştim.Sonrasında da sohbetler çok hoşuma gitti arada girip okuyodum ama artık dayanamadım ben de katılmak istedim
Çeyizcikler konusunda epey tecrübe edinebilirimmmmm burdaa

Ayrıca hepiniz çok şekersiniz ve tanımak istiyorum sizleri

gülinnnnn inanmıyoree sonunda sende teşrif ettin ballım iyikide burdasın kuzum yaaaa hoşgeldin

bir koşu madam coco ve englısh home gittim hiçbişi alamdan geldim çeyiz alışverişini askıya alıyore yeni şeler çıkıyor hepsini almak istiyorum aç gözlüyüm o yüzden artık almıyım ben bişi bide jumboda kampanya vardı alacak olan canalr bakınızzz

çağla çağla klasik regl dönemindesin dimi sen kuzum şimdi reglde bağlamıcam ama hormonlarmız değişirken bazen görmezden geldiğimiz ne varsa batıp can acıtoyr uzattığmzda elini bulmamak uzağmızda olması yoruyor kırıyor sen bunu ömür boyu yaşıcam diyorsun bana baksana ben ne çok severdim askerliği ama bugün o nizamiyeye girdiği anda telefonu kapandı ya şu saati zor ettim zormuş ben bunu bilmiyorken herşey kolay gelirken dahada zor olcak ve gerçekten asla ama asla askerde kalamsını istemiyorum sen beni uyarırken haklıymışsın o askerlik psikolojisi ne pis şeymiş öyleee

ne desen napsan haklısın nişanlın msn iletisine öyle birşey yazmış olabilir bende zaman zaman yazıyordm benmkide çok üzülüyordu ama mutlulğmu yazarken hüznümüde yazabilirim dimi yazmazsa tuaf zaten demek içinde tutamıyor yansıtıyor hiç bişey deme yazdığıyla ilgili karamsarda olma sakın kendini üzme

ama sen ne desen haklısın askerlik zor sen ubnu aşabilirsin ama işte büyüklere dert anlattığında ben sana demiştim diyebilecekler çağlam o yüzden sende içinde tutma ve anlat canım benim bize gel anlat

İyi ki katıldınn kuşuummm aramızaaa, çeyiz konusunda da bilgi edinebilirsinn hayatım her konudaaaaa burdaki enerji çok güzeell Gülimikimmmm beni dee tanımak ister misinnn

gülinbikkkkkkkkkkkkk oj geldin bea
2013 dışı gelincik yabancı kabul etmiyoruk toipğe aykırı aramıza ama sen gel gel aramızdasın bilee(pelmik zaten bizden alınmasın yanii
pelincim hemmen seni listeye yazıyoreee

Yağmurcumm beni virüsleyip eklemişsin listeyee

Ayy ne güzel karşılama bu böyleeee iyi ki burdayım bebeğimmmmm,sizlere kanım çokk kaynadı benimm

Bu arada senin topiğine yazdım,Papillalar geldi baktıkça gülüyorum onlara boyutlarını biliomusun Gizotum sen bunların

İyi ki katıldınn kuşuummm aramızaaa, çeyiz konusunda da bilgi edinebilirsinn hayatım her konudaaaaa burdaki enerji çok güzeell Gülimikimmmm beni dee tanımak ister misinnn

Ayy yok seni tanımasam da olur diğer arkadaşları alalım lütfen

Ojj bulduk Yağmurcuğummm Pambuğum Şekerimmmm napiiisiiin görüşmeyeli bal kaymağaammm ben yabancı sayılmam kızzz alın beni de nolur nolur nolurr :130::130::130:

Arada şirinlikler yaparım,güldürürüm,dert dinlerim,topiğe sahip çıkarım alın beni de alın

sağolun canlarımmmm yanımda oldugunuzu bilmek cok cok guzel iyiki varsınız ...

belki ben de malum donemden dolayı alınganım evet olabilir ama ne olursa olsun kırdı beni bari bana söleseydi bayrak gibi yazmıs bir de msne

o msn de herkes de dostumuz değil... olumsuz bir harf dahi yazsa kına yakacak insanlar var kendisi de biliyor bile bile gidip msn e yazması?

bilmem... incitti beni

dedigim gibi işi yüzünden dengesi bozuldu onun da... bize bu sekilde yansıması kkotu oluyo

Ağzın laf yapıyor tamam seni de aldık gittii(personel alıyormuşum gibi hissettim kendimi
seni pambuğun kaymağın yisin emi
ilk işin sahip çık topiğime hee çok ziyaretçi giriyor mesela onları kovvvvvv!!

Çağlam... Bu durumda eminim bende kırılırdım çok kırılırdım .. eniştenin yaptığı sana karşı ayıp olmuş ama sana affetiricek kendini eminim kurabiyem kıyamamm.. zaman zaman hepimiz kırılıyoruz kuzumm oluyor, keşke olmasa ama ilişki de öyle öyle pişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…