'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canım anlıyorum seni... Biraz kafanı dağıt çok düşünme balım ikiniz için de herşey çok güzel olacak, şüphesiz...

Topicten uzaklaşma kararına üzüldüm ve kızdım kurabiyem.. En kısa zamanda aramıza geliceğini biliyorum

Sorunlara hep birlikte çözüm arıyoruz canım benimmm lütfenn ama lütfen yıpratma kendini

Son düzenleme:

çağlacımmmmmm keşke böyle kendini daha da yalnız bırakmasaydın.iyi haberlerini bekliyoruz

canım neden gidiyosun ki
hepimizin sorunları oluyo bi şekilde anlatıyoruz ya da tercih etmeyenler anlatmıyo
biz herşeyden önce arkadaşız ki burda..arkadaşlarını bırakıp gitme
ama bu kısa süreli uzaklaşma sana iyi gelicekse biz bekleriz seni canımıniçi

Canım seninle tanışmadık henüz ama belli ki çok tatlısın.
Lütfen gitme gel beraber konuşup,dertleşerek hafifletelim sıkıntılarını.Belki biz karşıdan farklı bakış açısıyla kalbinin kırklıklarını azaltırız

bebeğim evlendikten sonra zamanla da tamamlanır parçalar.kendini sakın üzme böyle şeyler için.

canım moralini bozma bzen insana herşe karanlık görünüyor ama iki gün sonra birden düzelir.:26:

Çağlamm çok üzüldüm topicten gitmene..

Umarım - ki ben inanıyorum düzeleceğine. - en kısa zamanda herşey düzelir ve geri gelirsin canım benim..

bugün topiği karamsar gördüm gelincikler.

ben de karamsarım aslında.erkek arkadasım memlekete gitti,bayrama kadar yok,zaten tartısmıstık öyle gitti, zaman geçmek bilmiyor.daha okulu biteck mi belli değil, askere gidecek ben nasıl dayanacagım bilmiyorum. bi de bazen kıskanclık yapıyor,acaba erken mi karar veriyorum ki evlilik için.:26:

Canımmm bak ne şanslısın seni bekleyen bi çok arkadaşın var...

Zaman iyi gelsin sana ama bu arayı çok fazla açma SENSİZ OLMAZ biliyosun dimi..

Belli ki çok bunaldın ama aşılamayacak şeyler değildir...

Sen her zaman hep olgun düşündün en doğru kararı vermeye çalıştın... Senin için ne hayırlıysA O olsun...

Yüzün enn kısa zaman da gülsün inşALLAH...

Seni Seviyoruzzzzzzzz....

topiğimize kara bulutlar çöktü nazar değdi. dolunaydan olduğunu düşünüyorum gerim gerim gerildik hepimiz.

sabah yine ufak bir tartışma yaşadık bizde, önemsiz birşey benim yanlış anlamalarım yüzünden. aşkım da tersinden uyanmış kabul etti. özür dilerim kırdıysam dedim o da aşkım ne demek ben özür dilerim asıl yazmış, seviyorum ben bu adamı gerçekten yahu

Çağlam nerelere gittin :26: çok üzüldüm okudum geçmişi. senin için böylesi iyi olacaksa böyle yap biz burda bekleriz hepimiz geri gelmeni eniştenin işi seni yoruyor sanırım. bende buna takılmıştım yolunu mu gözlicem hep demiştim beni sen motive etmiştin. ne olursa olsun yeter ki bu adamın eşi olayım önemli olan bu demiştin o cümleyi hiç unutmuyorum. bende bu cümlenle anlamıştım bir kez daha; başkasıyla asla olmak istemediğimi, bu hayatta sevmek isteyeceğim son insanın "O" olduğunu.

herşey çok güzel olucak benim hiç şüphem yok, bu sıkıntılarına karşılık olarak çok güzel bir hayatınız olucak enişteyle. hayat varsa umut da vardır.

ÇAĞLA
kadınlar kulübündeki ilk arkadaşım. canım arkadaşım. 1 yıl 4 ay olmuş biz tanışalı, o zamanlar benim durumumun ne olacağı belli bile değildi. okul bitmemişti, askerlik vardı, iş bulması vardı, babamın inadı vardı...
her sorunumda sizlerden destek aldım. çözemediğim fakat çözebileceğim yönlerden bakmamı sağladınız olaylara hep.
biraz yalnız kalmak istiyosan kal evet ama bizi merakta bırakma. istediğin zaman yanındayım ve bütün kardeşlerimiz yanında biliyorum.
sen her zaman kalbiyle, duygularıyla hareket eden birisin. çünkü asla o zaman pişman olmadığını söylerdin.. yine öyle yap çağlam. allahım gönlünü feraha çıkarsın. sorunlarınızı halledeceğinize inanıyorum.
aşk sizi bırakmaz ki

gülin hoş geldin. ben de nuray.. herkes nerden tanıyo seniii, ben ne zaman kaçırdım :26:

Son düzenleme:

çaaaalaammmm
okuyunca bunları senin yazdıgınaa inanamadım gerçekten :26:
o güçlü aşk dolu çaaalamı göremedim malesef. Ama sana hak veriyorum iletişimsizlik, mesafeler yaşadıgım için biliyorum
umarım herşey eskisinden daha güzel olur canım benim gitmenede gerek yok seni burda hepiciğimizz bekliiyoruzzz

gülinn hoşgeldinnn bende sibel

Bu ramazan ayı beni pek bi hamarat yaptı...

Bugün de kaşarlı tavuk köfte yaptım... Kesinlikle tavsiye ederim çok pratik..

Eve gelince içini hazırlayıp dolaba attım biraz beklettim... Sonra avuç içimle yuvarlak yuvarlak yapıp dizdim..

Sonra içine kaşarları koyup kapattım... Şimdi bekliyolar iftara 20dk. kala yumurta ve galeta ununa bulayıp kızartıcam bu kadar...

Kaşarlı Tavuk Köfte Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Hayırlı İftarlar Herkese...

herkes mutlu olsun ilişkisinde, kimseciklerin canı acımasın..Allah hepimizin yanında olsun
çağlam çok daha umut dolu bi şekilde gelcek inanıyorum buna..hayatımda gördüğüm en olgun insanlardan çünkü
onun yazdıklarını hayranlıkla okudum hep..ne güzel düşüncelere sahip dedim
ve kendime benzettim hep..sevdiği için her fedakarlığı yapabilecek bi insan
ve eniştenin de onu çok sevdiğini hepimiz biliyoruz..onların aşkı çok özel..herşey çok güzel olcak inşallah

bu arada krebi yaptım bu akşam..
bakalım güzel olmuştur inşallah

canım çağlamm seni çok çok iyi anlıyorum ama ne olur burdan çok uzak kalma ve bize geri dön lütfen burda üzüntümüzü her zaman beraber aştık hep birimize danışıp konuda yoğnlaşıp yön verdik o yüzden çok çok ayrı kalma geri dön canım benim destek herzaman olucaz biz böyleyiz ne olursa olsun en güzel dilekleri dileriz canım benim

gülin ballım 1 haftaya gidiyor artık asker yareni olucam bugün yorgun diye görüşmedim kıyamam onu şimdiden özlüyoum dayanırım inşallah hasrete

kızlar ben daha eve yeni geldim maşallah size yaa bende yaptıklarınızı haftasonları denerim artık ne yapayım ramazandanda sonra bu paylaşımlar devam etsin afiyetle yiyin emini süper olmuştur

Son düzenleme:

Ben de sana katılıyorum canım;çok daha umutlu,aşk dolu gelecek.

Ve hepimiz sevdiceklerle evlenip musmutlu olacağız.

Merhaba kızlar.
Çağlanın durumuna üzüldüm gerçekten. Ben de dün öyleydim toparlanmaya çalışıyorum hala.
belirsizlikler yordu beni, üzdü.
Şu sözler beni anlatıyordu;
Dün sabaha karşı kendimle konuştum
Ben aslında kendime çıkan bir yokuştum
Yokuşun başında bir düşman vardı.
Onu vurmaya gittim, kendimle vuruştum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…