benim 12 aya düşeceginden ümidim yok artık canım
:) konya canım .
küçükte olsa bi umudum var şimdi bakalım çok kısa bi zamanda belli olacak,,, belki bigün mutluluktan havaya uçarım ne dersiniz olurmu kızlar,,,????
amin canım..
sözlüyüz biz de
berfincim o zaman beşiktaştan 4 levent minibuslerine binin, soforede sapphire gitmek istiyoruz deyin o sizi indirir
canım ne oldu ?
nedir seni boyle uzen merak ettim :44:
kaç dk beşiktşala?
15 dk falan canım galiba trafik yoksa tam bilmiyorum ama cok yok araları yakınlar
bi insan hak ettiği mutluluğu neden yaşayamaz, hak ettiği gibi bi insan neden karşısına çıkmaz,,,
ben onun mutluluğunu bu kadar çok isterken neden mutlu olmaz neden sevip sevilmez,,, o kişi benim canımmm ablam
inşallah usta birliğide iyi olur cnm benimkinin acemiliği istanbuldu yanımdaydıı
küçükte olsa bi umudum var şimdi bakalım çok kısa bi zamanda belli olacak,,, belki bigün mutluluktan havaya uçarım ne dersiniz olurmu kızlar,,,????
ablan için üzülmen onu ne kadar sevdigini gosteriyor bu cok guzel bişey de herkes kısmetini yasar..belkide ablan icin boylesi daha makbul daha guzel olanıdır..
kac yasındaki ablan?
rica ederim berfincim helal olsunn :)
ya benide gören ablamı evde kalmış falan sanıcak daha 22 yaşında ama ben ondan önce söz nişan hiç bişey yapmak istemiyorum,,, işin kötü yanı sevdiğimle istenme olayını konuşmaya başladık ama gel gelelim onun daha hayatında biri olmdan benim içime sinmiyo neden böyle oluyo bilmiyorum aramızda 1 yaş var ama işte bu duyguyu allah verdi içime onun sayesinde çok daha güzel bi kul oldum,,, şükürler olsun allahımmmm
2 sene bekledim sözlüyüm sanırım bende 2013te evlencem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?