'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

küçükte olsa bi umudum var şimdi bakalım çok kısa bi zamanda belli olacak,,, belki bigün mutluluktan havaya uçarım ne dersiniz olurmu kızlar,,,????

ablan için üzülmen onu ne kadar sevdigini gosteriyor bu cok guzel bişey de herkes kısmetini yasar..belkide ablan icin boylesi daha makbul daha guzel olanıdır..

kac yasındaki ablan?

rica ederim berfincim helal olsunn :)

inşallah usta birliğide iyi olur cnm benimkinin acemiliği istanbuldu yanımdaydıı

inş canım ne kadar güzelmiş senin =) bakalım ustalık neresi olucak

küçükte olsa bi umudum var şimdi bakalım çok kısa bi zamanda belli olacak,,, belki bigün mutluluktan havaya uçarım ne dersiniz olurmu kızlar,,,????

gerçekten canım neden bu kadar üzgünsün çok özel degilse

ablan için üzülmen onu ne kadar sevdigini gosteriyor bu cok guzel bişey de herkes kısmetini yasar..belkide ablan icin boylesi daha makbul daha guzel olanıdır..

kac yasındaki ablan?

rica ederim berfincim helal olsunn :)

ya benide gören ablamı evde kalmış falan sanıcak daha 22 yaşında ama ben ondan önce söz nişan hiç bişey yapmak istemiyorum,,, işin kötü yanı sevdiğimle istenme olayını konuşmaya başladık ama gel gelelim onun daha hayatında biri olmdan benim içime sinmiyo neden böyle oluyo bilmiyorum aramızda 1 yaş var ama işte bu duyguyu allah verdi içime onun sayesinde çok daha güzel bi kul oldum,,, şükürler olsun allahımmmm

canım, ne güzel allah inancıyla dolu birisin. o halde bunu da düşünüp mantıklı bi sonuca varabilirsin: yani evlilik işi kısmet işi. allah'ın kime nasıl birini ne zaman nasip edeceğini bilemeyiz.. ablan için şu an hayırlısı böyle demekki... ne mutlu ki çok sevdiği ve sevildiğini zannettiği onu kandıran kötü bi insan yok hayatında. herşeyin hayırlısı olsun.
zamanı var demekki onun daha ..
bunu kafana takıp bozma sakın moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…