'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba, aranıza yeni katıldım. 14 temmuzda nişanım oldu benim de :) çok güzeldi her şey. Kısmetse 2013 geliniyim, eylül ayında evleneceğiz, tarih de büyük bir ihtimal 14 eylül olacak. herkese mutluluklar diliyorum :)

ezgikuşummm babişko ne zaman gelcek senin?
bugün dönücek kuşum ama ancak yarın görüşebilirz sanırım ben akşam dışarda olcam çünkü..off nasıl heyecanla bekliyorum.dua edin kızlar nolur babam kendi gelsin konuşsun benle konuyu açsın ve olumlu konuşsun...

haticecim aşkın neden evhamlı yaptı ki seni?ondan önce böyle korkuların yokmuydu?

Merhaba hoş geldin aramıza

Yoktu canım. Bilmiyorum sanırım kaybetme korkusu birde ben hep ailemle birlikte yaşayacağım hiç evlenmeyeceğim mantığındaydım. Şimdiyse annemi yanlız bırakıyorum. Kendi hayatımı kurmak istiyorum. bu sebeple onlara haksızlık ettiğimi düşünüyorum.

hoşgeldin canım aramıza
senin de tarih belli olmuş ne güzel..konu sahibi gitmeseydi listeye eklettirirdik tarihini

ezgimmmm çok heyecanlandım resmen :18: Allah yardımcın olsun inşallah
aayy inşallah dediğin gibi olur kendi gelir açar konuyu..o gelmese bile sen bastır ezgim
heyecanla beklicem haberini valla

gizomm hoşgeldin kuzucum

seninkilerde hayırlı olsun canımcım .. yorgunluk işin cilvesi .. gezip tozup sonra güzel bir kahve muhabbetle hiçbirşey kalmıyor valla..

şekerim sakın haaaaa öyle düşünmeyesin... eğer aileler bizimkiler gibi anlayışla karşılayacak gibiyse hiç üstünde durma tek başınıza gidin o kadar çok mağazaya girmen gerekiyorki annen veya kayınvaliden sana sadece yük olur..çünkü onlar bizim gibi hızlı koştura koştura yapamıyorlar şahsen ben tek olduğum için şükrediyorum sevgilim de keza öyle.. sakın deyim yani bacım. gerekirse tüm alışverişler bitince usulen ki ben öyle yapıcam eminönü tarafına kürkçü han ,şark han tarafına kayınvalidemle küçük bir tura çıkıcam ama önce elzem ihtiyaçlarımı sözlümle rahat rahat alyım herşey bitsin öyle gitcez...yani ben çağırıcam cıncık mıncık alırız onunlada..

sağol gizcim .. herşey güzeldi şükürler olsun evet tanışsaydık en azından bir merhabalaşırdık inşallah o da olur..
makyaj markasına bakmanı tavsiye ederim internette yorumlarıda var.
fiyatı m.a.c gibi aynı çok zorlamıyor bide haftasonuna özel bir indirim yakaladık biz değme keyfimize aldık da aldık yani :)
şükürler olsun herşey gönlümüze göre ilerliyor .. allah heimize nasip etsin.
şimdiden sevgilinide hayırlı tezkerelere inşş tez günde kavuşun.

inşallah sende bu günleri biranönce görüp zevkine varırsın canımcım...

Inşallah özgemm.heyecan yoktu bende sen sorana kadar.artık heveslenmeye korkuyorum inan.çünkü ben heveslenince sevdiceğimde hevesleniyor sonra ikimiz birden puf olup sönmek zorunda kalıyoruz.kendiminkini önemsemiyorumda onu toparlamak bana ağır geliyor...çok üzülüyorum onu öyle görünce.neyse bugüne güzel başladım kötü düşünmicem elbet birgün olucak biliyorum.hep hayırlı zamanı diledim demek daha o zaman gelmemiş beklemem gerekiyor diye avutuyorum kendimi

Hatice bende annemi yalnız bırakmış olucam evlenince. Benide evlilikte tek düşündüren o zaten..o kadar canımı acıtıyorki düşününce.bide bizım çok farklı bir ilişkimiz var annemle.kıyamıyorum ona hiç..evde yalnız kalıcağını düşünmek çok içimi acıtıyor...ama elbet olucak bu.üniversiteye gittiğimde ön alıştırma oldu bizim için ayrı yaşamak.insan herşeye alışıyor herşeye... o yüzden şimdilik bunları düşünmemeye çalışıyorum yoksa içinden çıkamıyorum bunun

kızlar bahsettiğiniz marka chanelin alt markasıdır bourjois paris ürünleri de chanelin fabrikasında üretilir. oldukça kalitelidir :))) hatta chanelde beğendiğiniz rujun tonunun aynısını borjouirste bulabilirsiniz. burjuva diye de okunuyor :)

hoşgeldinn hayırlı olsunn :)))
inşallah sende bu günleri biranönce görüp zevkine varırsın canımcım...

aminnn inşallah canım sağol

Aşkımda aynısını söylüyor ama onun niyeti birlikte zman geçirmekde sanırım. Çünkü pek görüşemiyoruz bu bahaneyle hep birlikte oluruz diyor. Onların yanında rahat davranamayacağımızdan bahsedip duruyor. Aramızda resmiyette hiç birşey yokken balayına kadar hesapladık. deliyiz sanırım biz en son seni alıp kaçacağım o olacak diyor bizimkisi

Babamın vefatından sonra annemle aramızda farklı bir sevgi oluştu. Şimdi onu yalnız bırakmak kanıma dokunuyor. Gece yanlız olacak o ve ben aşkımla olacağım için onu düşünmem diye vicdan azabı çekiyorum.Evde yanlız olmak kötü olsa gerek gerçi abimde var ama erkekler hep bencil olduğu için yok sayıyorum.işte böyle

BUDA GÜZEL BİR BİLGİ hoşuma gitti teşekkürler ..dediğim gibi bende tanmıyordum ama danışman bayanın ısrarı üzerine aldım ki nişan bohçlarına hep onu vermişler.. tabi bütçeye göre..
watsons cevahire gitmenizi tavsiye ederim ... rahşan hn. ilgilendi benimle makyajlar için tatlı bir bayan..

hava çok sıcak, regli ağırlığı da var zaten
bi de midem bulanıyo aksi gibi pöffff
sevdiceğin iş mailine 'sana çok aşığım ben nolcak bu böyle' yazmıştım
'toplantıda herkes gördü aşık olduğunu ' yazmış aman Allahımmmm

var benim böyle pot kırmalarım zaman zaman
hep der zaten iş mailine pek özel bişey yollamamaya çalış bazen arkadaşlarla bişeyler çalışıyoz yan taraftan pıtt diye çıkıyo senin yazdıkların diye
ama ben ne bilim canım toplantıda olduğunu hem zaten güzel bişi yazdım görsünler
direkt üste çıktım ne var canım bilsinler işte ne kadar aşık olduğumu ne çekiniyon diye

valla bende aynısını yaptım aşkıma iş maillerim iş arkadaşlarım devamlı kontrol eder ben yoksam.
dedim "aşkım benim yazdıklarını okuyunca suratım kızarıyor ya arkadaşlar okuyunca düşün birde halimi. Gerçekten rezil oluyorum burada" Oda cevaben"herkes duysun seni nasıl sevdiğimi."bende kızdım sonra yeni bir mail aldımda öyle kurtulduk.

KIZLAR
benim aşkımla aramızda konuştumuz tarih 22.06 yani düğün tarihi ama..
mesela biz nişan içinde haftalarca 1 eylül dedik herkese sonra mekan değişti salonda yapmaya karar verdik yer bulamyınca 23 eylüle atıldı nişan.
yani aslında tahminen haziran ama herşey olabilir bu hayatta maddi manevi yetişmeyebilir..
acaba dioum garanti olsada ki sevgili olma yıldönümümüz olan 31.08.2013 mü yapsak nikahı çok kararsıziz yani..
gerçi ağustosta da haziranda da bi aksilik çıkabilir ama bilemedik.

bide biz güzel bir balayı yapmak istiyoruz haziranın son haftası oteller pahalı aslında biz bu yıl evlenmeyi çok istedik hatta eylül 10 -17 arasına tatil bile satınaldık ..
***voyage bodrum** da kalmak istiyorduk fiyatta fena değildi iptal sigortalı rez. yaptırdık. sonra baktık olmayacak iptal ettik rez.

demek istiyorumki acaba maddi ve manevi+otel fiyatları oloarak daha iyi bir dönem olan +++++ sevgili yıldönümümüz olan 31.08.2012 cmts mi yapsak nikahımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…