'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım arada 1 ay gibi bi süre var yani uzun bi süre beklemek zorunda kalmayacaksınız
sizin içinize nasıl siniyosa öyle yapın bence

canım arada 1 ay gibi bi süre var yani uzun bi süre beklemek zorunda kalmayacaksınız
sizin içinize nasıl siniyosa öyle yapın bence

arada tam 2 ay 1 hafta oynuyo...
biz aslında haziran isitoruz ama güzel bir tatil çok pahalıya geliyor bide haziran -temmuz gibi kiralık daireler daha çok oluyor..
biz neticede mayıs başında ev tutmalıyız haziranda evlenirsek ama ağustos 31 olursa temmuzda tutarız hem o zaman daha çok alternatif olur diyoruz ama 2 ay bile bize çok geliyor beklemek

aa evet 2 ay oluyo ben niye 1 ay dediysem :26:
bi çok yönden ağustos sonu yapmanız daha uygun gibi..o son 2 ay daha çabuk geçer bence çünkü en yoğun olacağın zamanlar olcak
eğer size en çok uyan tarihse 2 ay gayet beklenir canım

bizde çabuk geçer diyoruz aslında ama ne bilelim ya biran öncede kavuşmak çok istiyoruz...
bakalım allahım hayırlı nasılsa öylesini nasip eder inşallah en hayırlı kararı veririz

ben de hem bi an önce kavuşmak için mayısta evlenmek hem de hazırlıklarımı daha iyi tamamlamak için temmuz gibi evlenmek istiyorum. ama sonra da diyorumki evlenir evlenmez balayına çıkmak zorunda değilimki, bazı eşyalarımı evlendikten sonra da alabilirimki diyorum öyle kafam karışıyor işte.

eşya konusunda haklisin çok detaya inmeye gerek yok evlendikten sornada hallolur ama bence balayı öyle değil evlendikten sonra hemen gidilmeli gözlerden tanıdıklardan uzak 1 hafta yada 10 gün geçirmek ilk günler için bence çook gerekli ve zevkli olavcaktır

Canım evlilik fobin yoksa sıkıntı yapma bunları. Aşkımla bende bazı şeyleri ertelemeyi düşünüyoruz. Eğer onların istediği gibi mayısda evlenirsem bazı eşyaları almayacağım. Sonra zamanla hallederbiliriz. Balayını istemiyordum aşkım yinede çıkalım diyor. Bakacağız artık.Birde böyle düşün ne kadar lükse kaçarsan evlendikten sonra o kadar uzun bir süre borçlarla uğraşacaksınız.

bizde çabuk geçer diyoruz aslında ama ne bilelim ya biran öncede kavuşmak çok istiyoruz...
bakalım allahım hayırlı nasılsa öylesini nasip eder inşallah en hayırlı kararı veririz
Hayırlısı canım. Bende karar veremiyorum senin gibi.

ramazan boyunca öğle tatillerimi neredeyse uyuyarak geçirdim :))))))) gene uyumuşum bir güzel biraz kendime geldimm :119:

inşallah gülincim olur neden olmasın kii
siz ne kadardır birlikteydiniz?

1 yıl 1 ay 27 gün'dür birlikteyiz canım
Bazen mükemmeliz,bazen kedi köpek gibiyiz ikimizde fazlasıyla inat olduğumuz iiçin geri atmayı beceremiyoruz pek...
Siz ne kadardır birliktesiniz?

Günaydın bal köpüklerimmm İyi haftalaaarrr :126::102:

Gülimiiiiğimikiiğimm tatlım bir sorun mu var anlatmak ister misin? anlaşılan o ki senin canın sıkkın..

İyi ki varsın

Hep yanımda olduğun için çok teşekkür derim bitanem

biz balayına vereceğimiz paraya hiiiç acımıcaz nişanlımla çünkü harika bi balayı geçirmek en büyük isteğimiz
o nedenle de düğünümüzü uyguna yapıcaz Allah kısmet ederse..uygun bi düğün salonu tuttuk

balayı için de cornelia diamond u düşünüyoz bakalım

Özgeee bebeğimmm hangi düğün salonunu tuttunuz bakemmm

Yeni sanayideki uygunmuş galba

Son düzenleme:

biz sözlümle ikimizde bodrum istiyoruz .
çünkü ikimzde manzarayı seviyoruz ve bodrumuda seviyoruz..
bizde voyage bodrum istiyoruz..
sizinki ne kadar tutuyor 1 hafta..?
biz eylül için satınaldığımızdan dolayı biliyorum 2983 tuttu sadece 7 gece 2 kişi konaklama tabi bu eylül 10-17 fiyatı yani düz 3000 diyelim +uçak+harcamalar
ama seneye haziran döneminde daha pahalı olacak bu yıl haziran fiyatı 3200 küsürdü 7 gece

bakalım kısmet bizde güzel bir otele gitmeyi düşünüyoruz. ama muhtemelen bodrum olur tabi bodrum biraz daha farklı diğer tatil bölgelerine göre bodrumda lüks olmayan oteller bile çok pahalı

Özgeee bebeğimmm hangi düğün salonunu tuttunuz bakemmm

Yeni sanayideki uygunmuş galba

gülinimmm ella yı tuttuk biz
orasının yuvarlak masalı olanını..klasik düğün salonu konseptine de uzak böylece biraz

hiç bi fikrim yok canım ama 6 bini falan gözden çıakrdık diyeyim
erken rezervasyonla 4 bine olur gibime geliyo ama dediğim hiç bi bilgim yok fiyat konusunda
bakalım ocak gibi açılıyomuş rezervasyonlar..o zaman direkt alıcaz inşallah ucuza gelsin diye

Kuzucum Ella'ya gitmedim hiç ama internetten içine baktım şimdi hakkaten çok güzel görünüyo yaa büyükmüş baya.
Çok güzel bi düğün olur inşallah

Özgem kaç doğumluydun sen aynı okulda okuma ihtimalimiz falan var mı ki acep?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…