'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoş geldin aramızaa şimdiden hayırlı olsun :)
sağol bitanem tüm sevdicekler mutlu olsun inşallah

özgemmmm kardeşin için de hayırlı olsun diyelim artık sen de görümce oluyorsun:) esyalar konusunda cok mantıklısın en uygun olanlarından en kullanılabilir ufak boyutları seç büyük evinize gececeginiz zaman daha kaliteli ve göze hitap eden seyler secersin :)

nurayım ya kalitesi hakkında bi bilgin var mı ikeanın mobilyalarının?
ben istiyorum da sevdicek azcık önyargılı..nedense çok kaliteli değilmiş gibi geliomuş ona

çok kaliteli değiller diye duydum ben de ama hiç kullanmadım mobilyasını canım. bi gidip bakın yakından inceleyin.
hani bi 5-6 sene gider ama diye düşünüyorum en azından. siz de başka bi eve geçince o evin boyutlarına uygun daha iyi bişey alırsınız.

nurayım ya kalitesi hakkında bi bilgin var mı ikeanın mobilyalarının?
ben istiyorum da sevdicek azcık önyargılı..nedense çok kaliteli değilmiş gibi geliomuş ona
özgem ikeanın her seyi çok hoş ama kalitesinden ben de şüphe duyuyorum çünkü çok ucuz. mutfak ürünlerini kullanıyoruz hatta ceyizim için de pek cok sey aldım oradan ama mobilyası için çok olumlu seyler duymuyorum. sikayetvar.comdan arastırmıstım bir bak derim
Mutluluklar Burcum.O eli sakın bırakma.
mervem sen de o eli bırakma! tamam mııı? her ilişkinin böyle çıkmaza girdiği anlar olabiliyor kalpler kırılıyor sinirler yükseliyor ama bir tarafın alttan alması gerek.yapıcı ol ilişkini tekrar hayata döndür tamam mı canımmm

iyi geceler kızlarr

sibelcim üzülme inşallah kavuşcaksınız canım dua ediyorum mutlu olursun inşallah

nazlım sen ne kadar iyi birisin duyarlı arkadaşım o serçeyi ben bile ham yaaprdım ne güzel pufmuş o öyleeeee

nuray canım kurabiye coco star gibi duruyor yanlışsam düzelt emi ama çok güzel görünüyor

kübram canım o paylaştığın hindistancevizli ruloyu hiç yemedm ama yemiceğim anlamına gelmez kolaymışta manane bendeee yapcamm süpersin böyle paylaş yaptıklarını kuzum benim çok işime yarıyor yapıp yapıp seni hatırlıcam eminim yaptıkların güzel oluyordur canım

burcuuuu inanmıorum lacivertmiiii açıkçasını sölimmi evlenme teklifini almak isticeğim yerlerin en başında bize özel bir yer değil ama benim istanbulda çok kişiye evlenme teklifi için tavsiye ettiğim mekan herkesi kız kulesinden soğutmaya çalşyorm şu sıra arkadaşlarıma akıl verirken ilk burayı sölüyorm umarm birlerde benm aşkıma laciverti der eminim çok çok iyi olmuştur herşey mekan boğaz ve sizin aşkınızzzz canım gerçekten mutluluğu hakediyorsunuz doyasıya yaşayın

özge canım tanışma faslı iyi geçmiş çok sevindim senden sonra sırada kardeşin var askerliği bitsin oda gider

merve canım düzelceksiniz öyle hissediyorum lütfen hırpalama kendini canım

3 gündür aşkalnmaktan buraya girip yazamadm koşturuyoruz geziyoruzzz güzel geçiyor vakitlermiz 2 gündür yine beyaz eşya baktık tepe homede yatak odası ve oturma gruplarını baktık oturduk kalktık bol bol eleştirdik girmediğimiz mağaza kalmdı hayaller kurduk herşey çok güzeldiiii

Son düzenleme:
iyi geceler gelinciklerimm
bu gece sahura kalkmıycam yiyip yatıcam o nedenle biraz geç yatayım ve gelinciklerime bakayım bi didimmm
burcum tekrardan tebrik ediyorum canım çok mutlu olun inşallah Nazar
mervecimm kıyamam ben sana yaa...noluyo böyle gelinciklerimize.sonbahar geldi resmen topiğimize yaprak dökümü yaşıyoruz..
inşallah en kısa zamanda düzelir canım.elbet aşk kazanıyor merak etme.eniştenin siniri geçince konuşursunuz güzelce..
yeni gelincikler hoşgelmişlerr
özgemm ne mantıklı kızsın sen öyle düşünceli gelinciğim benim

cnmmm evet oradaydıkkk :) ben enişteye bi dost yazılı bi not gönderimmm :) gercekten cok güzeldiiii ama gereksiz pahalı.

cnmmm evet oradaydıkkk :) ben enişteye bi dost yazılı bi not gönderimmm :) gercekten cok güzeldiiii ama gereksiz pahalı.

gönder canım enişten beni herşeyin başladığı yer olan zonguldağa götürcek gibime geliyor ben kız kulesindende önce burayı tavsiye ediyorum iş yerinden bir kaç arkadaşı yolladım herkes fiyatlar karşısında şok oldular ama olsun demi

bu gece bende geç uyucam yiyip yatıcam regl sendromum tam anlamıyla bitti oruca geri dönebilirim artık

Iyi geceler kizlaarr.. ben hala uyumadim maleseff birazzck guzin ablalik yaptm kuzenciimn morali bozuktu onla telefnda konstm ve anlattklarna kafam takildi.. bende boyleym istee
Burcuuumm evlenme teklifin cok ama cok guzel ne mutlu sana kuzum acabaa ben nasil evlenme teklifi alcam biz evlenmek icin abimi bekledgmz icin bi ara sormustm ne zaman etceksn yaa die yavrucumda ne zaman mi tabiki abinin dugununde alicam mikrofonu elime ve ducemki sonunda evlendin oh be sira bize geldi askim benimle evlenir misin bu cocuk delii yaa
Canim cok mutlu olun insallah tatli telaslar basliyoooorrr
Ozgeemmm gorusmenin iyi gecmesne cok sevndm biz gorumce oluciiiizz ne guzell ben abimin kizz arkadasna taptigim icinn hic gorumce gibi gormuorm kendmi hoss
Kestanem umarim daha iyidir..
Ben hala regl olamadm ve hic belirtisi yok allahin hikmeti midir bilinmez ama ilk hafta olmam gerekirdi olmadm belki ramazani bu sekilde atlatirim insallah :) stresim de yokk bi ara gerim gerim gerilmstm amaa yok yaniii gelmeye niyeti yok
Gizom canm haftasonuun guzel gecmesne cok sevindim cok mutlu ol canimm

Son düzenleme:
pamukprenses, adın zehra sanırım, verdiğin tarifi yaptım.. tadı nasıl iftardan sonra bakıcam

Eki Görüntüle 480540
canım ben bu kurabiyenin tadını hiç sevemedim, çok acııı öyle böyle değil yani
çikolatalı pudingle denemeyin bence, vanilyalı çilekli falan nasıl olur bilmiyorum
Canım evet çikolatalı acı oluyo yoğun kakaolu sevmeyenler denemesinler.. Birde kurabiyeleri ince ve küçük yapmak gerekiyor yoksa çok yağlı oluyor yenmiyor ikinci örneklerimi büyük yaptım hala evde bekliyolar..

canım bencede iki düğün daha mantıklı geldi bana.. Nerelisiniz canım siz

günaydın özgemm
320gününü seveyim senin :)) düğün.com diye bir site var ben üyeyim oraya oradada ajandaya tarih giriyorsun geri sayım yapıyor

günaydın özgemm
320gününü seveyim senin :)) düğün.com diye bir site var ben üyeyim oraya oradada ajandaya tarih giriyorsun geri sayım yapıyor

evet ezgimmm ben de ordan kopya çektim zaten
çağlamın da tam 300 günü kaldı
keşke olsaydı burda da heyecanla söyleseydi bize

Canım Pufun çok yaşasın inş ama puftan çok tırnaklarının güzelliğine takıldı gözümmm maşallah

Günaydınlarrrr hepinize kızlarrr...

Çoğunuzun artık oturmuş,rayına girmiş,olgunlaşmış ilişkileriniz var,anlattıklarınızı okurken maşallah diyorum ama çokta özeniyorum...
İnşallah bizde bigün sizler gibi olabiliriz...

inşallah gülincim olur neden olmasın kii
siz ne kadardır birlikteydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…