ikea ya bakın kuzucum. hem uygun fiyatları hem de her boyutta oluyo :)
Hoş geldin aramızaa şimdiden hayırlı olsun :)Selam kızlar nişanlanacak ve evlenecek olanları şimdiden tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin inşallah. Benimde 3 yılı aşkın bir ilişkim var 2013 yazında evlenmeyi düşünüyoruz bakalım nasip kısmet olursa benim erkek arkadaşım sözlü yada nişanlı kalmak istemiyor herşey bir anda olup bitsin istiyo ama ben nişanlı durmak isterim bir süre zaten doğru düzgün görüşemiyoruz aileden dolayı ben çıkamıyorum bari nişanlı duralım da rahat rahat görüşürüz diyorum bende napacaz bilemıyorum artık zaman gösterecek...
sağol bitanem tüm sevdicekler mutlu olsun inşallahözgeem, gelininizin ailesiyle herşeyin yolunda gitmesine sevindim
aşklanmışsın bol bool
ev-eşya konusunda da çok mantıklı düşünüyosuun kuzuuuummmm.. yatak odanızın mobilyasını özel mi yaptırsanız acaba, hani odanıza uygun şekilde yaparlar.
sonunda aşk kazandııııı
çok mutlu olun burcum.
nişan ne zaman şimdi?
özgemmmm kardeşin için de hayırlı olsun diyelim artık sen de görümce oluyorsun:) esyalar konusunda cok mantıklısın en uygun olanlarından en kullanılabilir ufak boyutları seç büyük evinize gececeginiz zaman daha kaliteli ve göze hitap eden seyler secersin :)iyi geceler canlarım ciğerlerim
öncelikle yeni gelen arkadaşımız da hoşgeldi
sonracığıma burcum çok ama çok tebrik ederim canım..en güzel telaşları yaşamaya başlayacaksın artık nişan alışverişi derken
çok ama çok mutlu olun canım benim
mervem çok üzüldüm bu habere benya neden öyle oldu ki
en son kapışmadan sonra çok iyiydi aranız, nazar değdi resmen
ama o dediğine çok kırılmış demek ki bu kadar uzatıyo..dayanamaz o barışır canım benim
sensiz yapamaz eniştemiz
kardeşimin kız arkadaşının evine olan ziyareti soran canlarım, gayet güzel geçti
çok güzel ağırladılar bizi..gelinimiz pek bi heyecanlıydı canım benim
bayanlar olarak gayet iyi anlaştık..bakalım zaman ne gösterecek
belki benim düğüne kadar onlara bi söz bile yapabiliriz bu gidişle
ben de bugün çoooook aşklandım
regl oldum sonundaherhalde manyaklıklarım son bulur diye düşünüyorum
bugün yine triplerdeydim ama günümüzün güzel geçmesini engellemedi bu
şimcik bizim mobilyalarımız hazır gibi bişey..nişanlım geçen sene ev aldı ve eşya da aldı
o nedenle ben eşyaları değiştirmicem..şuan evimiz küçücük
çocuk olana kadar burda yaşıcaz, çocuk yapmaya karar verdiğimizde daha büyük bi ev alcaz
ben de mobilyaları o zaman değiştirmeyi düşünüyorum..yani şuan sadece salonumuz var..
ilerde bu salondaki mobilyaları yeni evin oturma odasına koycaz..salon takımını yeni alcaz
şimdi bize vitrin gerekli bi..ona baktık bugün muhtemelen haftaya alcaz
evimize ilk mobilyayı alıyoruz yaniiii
dediğim gibi bi vitrin takımı lazım..bi yatak odası lazım..bi de çamaşır makinesi
küçük ev aletleri ve diğer çeyizleri alıcam zaten
yatak odası da baktık bugün ama yatak odamız da küçük..baktıklarımız da pek büyük
bakalım odamıza sığacak yatak odasını nasıl bulcaz :26:
daha sonra da sevdiceğimle yemek yaptık birlikteeee pek güzel oldu afiyetle de yedik
nurayım ya kalitesi hakkında bi bilgin var mı ikeanın mobilyalarının?
ben istiyorum da sevdicek azcık önyargılı..nedense çok kaliteli değilmiş gibi geliomuş ona
özgem ikeanın her seyi çok hoş ama kalitesinden ben de şüphe duyuyorum çünkü çok ucuz. mutfak ürünlerini kullanıyoruz hatta ceyizim için de pek cok sey aldım oradan ama mobilyası için çok olumlu seyler duymuyorum. sikayetvar.comdan arastırmıstım bir bak derim
nurayım ya kalitesi hakkında bi bilgin var mı ikeanın mobilyalarının?
ben istiyorum da sevdicek azcık önyargılı..nedense çok kaliteli değilmiş gibi geliomuş ona
mervem sen de o eli bırakma! tamam mııı? her ilişkinin böyle çıkmaza girdiği anlar olabiliyor kalpler kırılıyor sinirler yükseliyor ama bir tarafın alttan alması gerek.yapıcı ol ilişkini tekrar hayata döndür tamam mı canımmmMutluluklar Burcum.O eli sakın bırakma.
iyi geceler kızlarr
sibelcim üzülme inşallah kavuşcaksınız canım dua ediyorum mutlu olursun inşallah
nazlım sen ne kadar iyi birisin duyarlı arkadaşım o serçeyi ben bile ham yaaprdım ne güzel pufmuş o öyleeeee
nuray canım kurabiye coco star gibi duruyor yanlışsam düzelt emi ama çok güzel görünüyor
kübram canım o paylaştığın hindistancevizli ruloyu hiç yemedm ama yemiceğim anlamına gelmez kolaymışta manane bendeee yapcamm süpersin böyle paylaş yaptıklarını kuzum benim çok işime yarıyor yapıp yapıp seni hatırlıcam eminim yaptıkların güzel oluyordur canım
burcuuuu inanmıorum lacivertmiiii açıkçasını sölimmi evlenme teklifini almak isticeğim yerlerin en başında bize özel bir yer değil ama benim istanbulda çok kişiye evlenme teklifi için tavsiye ettiğim mekan herkesi kız kulesinden soğutmaya çalşyorm şu sıra arkadaşlarıma akıl verirken ilk burayı sölüyorm umarm birlerde benm aşkıma laciverti der eminim çok çok iyi olmuştur herşey mekan boğaz ve sizin aşkınızzzz canım gerçekten mutluluğu hakediyorsunuz doyasıya yaşayın
özge canım tanışma faslı iyi geçmiş çok sevindim senden sonra sırada kardeşin var askerliği bitsin oda gider
merve canım düzelceksiniz öyle hissediyorum lütfen hırpalama kendini canım
3 gündür aşkalnmaktan buraya girip yazamadm koşturuyoruz geziyoruzzz güzel geçiyor vakitlermiz 2 gündür yine beyaz eşya baktık tepe homede yatak odası ve oturma gruplarını baktık oturduk kalktık bol bol eleştirdik girmediğimiz mağaza kalmdı hayaller kurduk herşey çok güzeldiiii
cnmmm evet oradaydıkkk :) ben enişteye bi dost yazılı bi not gönderimmm :) gercekten cok güzeldiiii ama gereksiz pahalı.
iyi geceler gelinciklerimm
bu gece sahura kalkmıycam yiyip yatıcam o nedenle biraz geç yatayım ve gelinciklerime bakayım bi didimmm
burcum tekrardan tebrik ediyorum canım çok mutlu olun inşallah Nazar
mervecimm kıyamam ben sana yaa...noluyo böyle gelinciklerimize.sonbahar geldi resmen topiğimize yaprak dökümü yaşıyoruz..
inşallah en kısa zamanda düzelir canım.elbet aşk kazanıyor merak etme.eniştenin siniri geçince konuşursunuz güzelce..
yeni gelincikler hoşgelmişlerr
özgemm ne mantıklı kızsın sen öyle düşünceli gelinciğim benim
pamukprenses, adın zehra sanırım, verdiğin tarifi yaptım.. tadı nasıl iftardan sonra bakıcam
Eki Görüntüle 480540
Canım evet çikolatalı acı oluyo yoğun kakaolu sevmeyenler denemesinler.. Birde kurabiyeleri ince ve küçük yapmak gerekiyor yoksa çok yağlı oluyor yenmiyorcanım ben bu kurabiyenin tadını hiç sevemedim, çok acıııöyle böyle değil yani
çikolatalı pudingle denemeyin bence, vanilyalı çilekli falan nasıl olur bilmiyorum
Annemler kinayi Avusturya'da yapmak istiyorlar. Hemen ertesi gün de kalkip Türkiye'ye gidemem ki. Iki ülkenin tatilleri filan derken... Kina ile dügün arasinda 1,5-2 ay olacak. Ben kina olmasin dedim. Bizimkiler "o zaman 1,5-2 ay arayla iki dügün yapalim, ilk dügünde kina da yakariz" dediler. Cok kararsizim. Bu kadar uzun aralikla iki dügün. Siz ne dersiniz?
Günaydın bebiklerrrr
Ezgimmm
günaydın özgemm
320gününü seveyim senin :)) düğün.com diye bir site var ben üyeyim oraya oradada ajandaya tarih giriyorsun geri sayım yapıyor
evet ezgimmm ben de ordan kopya çektim zaten
çağlamın da tam 300 günü kaldı
keşke olsaydı burda da heyecanla söyleseydi bize
selam canlarımmmm bende asklandım vede geldııımmmmbu aradaa mınıııkkk bır serce teyzesıı oldunuz hepınıııızzzzz masamızaa dusen bı serce yavrusuuunu evlat edındık asklaa yuvasını bulamadık ve etrafta da cook kedı vardı, bulundugumuz yer de bagdat caddesıydı yanı cok kolay ölebılecegı bı yeer benımde vıcdanım el vermedııı vee aldım adınıdaaa "puf " koyduukk kendılerıde buuu cırkıııınnnnnn
Eki Görüntüle 480694
Canım Pufun çok yaşasın inş ama puftan çok tırnaklarının güzelliğine takıldı gözümmm maşallah
Günaydınlarrrr hepinize kızlarrr...
Çoğunuzun artık oturmuş,rayına girmiş,olgunlaşmış ilişkileriniz var,anlattıklarınızı okurken maşallah diyorum ama çokta özeniyorum...
İnşallah bizde bigün sizler gibi olabiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?