pelimmm evet çok güzeldi gerçektenn hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorumm.ama eniştemizin teklifi de aşırı sempatik!Iyi geceler kizlaarr.. ben hala uyumadim maleseffbirazzck guzin ablalik yaptm kuzenciimn morali bozuktu onla telefnda konstm ve anlattklarna kafam takildi.. bende boyleym istee
Burcuuumm evlenme teklifin cok ama cok guzel ne mutlu sana kuzum acabaa ben nasil evlenme teklifi alcambiz evlenmek icin abimi bekledgmz icin bi ara sormustm ne zaman etceksn yaa die yavrucumda ne zaman mi tabiki abinin dugununde alicam mikrofonu elime ve ducemki sonunda evlendin oh be sira bize geldi askim benimle evlenir misin bu cocuk delii yaa
Canim cok mutlu olun insallah tatli telaslar basliyoooorrr
Ozgeemmm gorusmenin iyi gecmesne cok sevndm biz gorumce oluciiiizz ne guzell ben abimin kizz arkadasna taptigim icinn hic gorumce gibi gormuorm kendmi hoss
Kestanem umarim daha iyidir..
Ben hala regl olamadm ve hic belirtisi yok allahin hikmeti midir bilinmez ama ilk hafta olmam gerekirdi olmadm belki ramazani bu sekilde atlatirim insallah :) stresim de yokk bi ara gerim gerim gerilmstm amaa yok yaniii gelmeye niyeti yok
Gizom canm haftasonuun guzel gecmesne cok sevindimcok mutlu ol canimm
bu siteyi öğrendiğimmm iyi oldu kızlarrr çok şey öğreniyorum sizden :) ancaaaaaak bu siteye giriş yapılamıyor bana link verir misiniz?günaydın özgemm
320gününü seveyim senin :)) düğün.com diye bir site var ben üyeyim oraya oradada ajandaya tarih giriyorsun geri sayım yapıyor
Gülincimmm inşallah senin karşına da tıpkı hayallerindeki gibi bir erkek çıkar hayatımmm. canı gönülden istiyorummm...Canım Pufun çok yaşasın inş ama puftan çok tırnaklarının güzelliğine takıldı gözümmm maşallah
Günaydınlarrrr hepinize kızlarrr...
Çoğunuzun artık oturmuş,rayına girmiş,olgunlaşmış ilişkileriniz var,anlattıklarınızı okurken maşallah diyorum ama çokta özeniyorum...
İnşallah bizde bigün sizler gibi olabiliriz...
pelimmm evet çok güzeldi gerçektenn hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorumm.ama eniştemizin teklifi de aşırı sempatik!
bu siteyi öğrendiğimmm iyi oldu kızlarrr çok şey öğreniyorum sizden :) ancaaaaaak bu siteye giriş yapılamıyor bana link verir misiniz?
Gülincimmm inşallah senin karşına da tıpkı hayallerindeki gibi bir erkek çıkar hayatımmm. canı gönülden istiyorummm...
Tüm gelincikler günaydın.. Çağlam nasıl oldu ki acaba kimse haberini aldı mı?
pelimmm evet çok güzeldi gerçektenn hala aklıma geldikçe heyecanlanıyorumm.ama eniştemizin teklifi de aşırı sempatik!
günaydın haticecim iyiyim kendi adımaaa, sen nasılsın canım?
bu arada dün yemek yaptık sevdicekle dedim ya..o kadar güzeldi ki evliymişiz gibi hissettim
önce markete gittik devasa bi alışveriş yaptık
sonra sevdiceğim eti yaptı ( etleri ona yaptırıyom genelde hem güzel yapıyo hem de seviyo yapmayı )
ben de fırında kaşarlı mantar bi de salata yaptım
masayı da birlikte topladık falan
yardımcı olcak ilerde bana aşkım
Benimki biraz uçarıdırr Burcumm, yaşının adamı değil yani.Ben ondan bu yüzden senin erkek arkadaşının yaptığı gibi oturaklı bi teklif beklemiorm desem yeridir.
Haticecim ben iyiyim kendi adıma. Uykusuzum sadece..Sen nasılsın?
birazcık size imrendim doğrusu
benim aşkım biraz tuhaf nişanı yapalım sna süpriz yapıp evlenme teklifi yapacağım diyor.
sanırım teknik olarak nişandan önce olması gereken seramonoyi bizimki marjinal olup nişandan sonra yapacak
​ezgimm iyim kuşum sen nasılsınn
Nerden ne çıkacağını hiç kestiremiyorum onunlaykenDaha önce de biçok kez etti tabi evlenme teklifi ama ciddiye alıncak tarzda değildi, hoş ben bilmiyorum nasıl ciddiye alırım o kadar alıştımki cunku haline
Haticecim tek sen değilsin. Benim arkadaşımın başına da geldi bu olay.. Hatta ben burada da yazmıştım. Kız malesef sevgilisinin onu istemediğini ailesinin zoruyla bişiler olduğunu bile düşünmeye başlamıştı, herşey çok ani oldu, hazır değiliz diodu(ki 5 senelik bi ilişki) ama nişandan sonra çocuk harika bi sürprizle evlenme teklifi etti. hemde öyle böyle değil yani darısı başımıza diyim.
ben biraz karışığım. aşkımı ramazandan önce görmüştüm acayip özledim. Bayramı 3. günü buluşalım diyor. Annemse eve geldin tanışalım diyor. Aşkıma kalsa şimdi bile gelir.Ben ise gelirse işler hızlanır nişan hemen yapılır diye çekiniyorum.Bende iyiyim Haticecim sen naılsın?
Özgem maşallah böyle sürsün hep inşallah. Bizde cumartesi süper vakit geçirdikk aslında yaptığmz hiç bişe yoktu saf saf dolaştık avmde ama okadar aşk doluyduk kiii..ay o güne dönesim geldi ya.sürekli maşallah diyoruz halimize mutluluktan napcamızı bilemedik.hani kavga etsek rahat etcez ohh dünya yerinde hayat devame diyor diye aşk çarptı herhalde bizi
aynı sizin gibi günün sonunda alışveriş yaptık ayy evli gibiydik.böyle bi heves bi heves...zaten iki lafından biri hadi artık evlenelim aşkım yeter beni süründürdüğün diyor kıyamıyorumm hiç onaaa sonra bize geçtik aşkımla beraber hazırladık söylemesi ayıp fena sucuk aşermiştik sucukları aşkım pişirdi falan sofrayı beraber topladık.öyle güzel kii...tabi annemde başımızdaydı ama olsun
Özgemm yardımcı kocişlerimiz olcaakkk ne güzeell
Yorulduğuna değmiş deseneselam arkadaşlarrrr...
bende çok yorgunum bugüm 3 haftadır her cumartesi nişan alışverişi yapıyoruz bid benim bazen her mağazaya girmek istememden ötürü çok yoruluyoruz.
2 hafta önce nişan kıyafetimi satın aldım..
geçen hafta cmts eminönü kapalıçarşı turuna çıktık dagi-piercardin s pijama takımları aldık ve birkaç ıvır zıvır.
veeeee bu haftasonu yani cmts -pazar hep birlikteydikkk ..
ya b nişan alışverişi ne zevkli ne harika birşeymişşşşş.
kuzucuğumla çıkıyoruz erkenden o mağaza senin bu çarşı benim dolaşıyruz.
haftasonu hep cevahir alışveriş merkezindeydij.
saat 11,30 sularında kotonda takım elbise baktım ve çok güzel bir takım uydurdum kendime..
siyah pantolon krem rengi kısa kollu çeket ve içinede krem ve siyah renlki yakası minik taşlarla suslü bir bluz hepsi birbirine cuk diye uydu bende sözlümde çok mutlu olduk zira ben çok zor beğenirim.... bunu kayınvalidem iç çam. ayakkabı çanta ve takım elbise olarak bana bayramda getirecekmiş sağolsun gidin seçin alın dedi...
sonrasında yemek yedik çünkü açtımmm ...
ve cevahir watson's mağazasına girdik biz normalde de hertürlü kozmetik vs alışverişimizi burdan yaparız carousel şubesinden genelde..
velhasıl makyaj malzemelerine bakmak için girdik ..
orada çok tatlı ve eğitimli bir bayan bixze makyaj konusunda çok yardımcı oldu..
çoook da güzel bir indirim yakaladık,
BOUJOIS PARİS markasından tam set makyaj ürünleri hazırlattık güzelde bir makyaj yaptı bayan orada bana hatta bana makyaj yaptıktan sonra 2 kişi ruj ve gözlerimde kullandığı smokey kalemden istedi ...
ben bu markayı hiç duymadım ama sevgilim o anda ekşisözlükten falanda aratırdı telden bayağı beğenilen ve tercih edilen bir markaymışş..
ki beni çeken ürünlerin meyve ve çiçek özlerinden yapılmış olması oldu..
sonrasındada cilt temizlik ürünleri kremler deodorantlar falan aldık..
bende onun bohçasına koyacağım herbişeyi aldım kozmetik anlamda..
anlayacağınız haftasonu biraz cüzdanları tükettik ama çok güzellll olduuu çok zevkliydi maşallahhhhhhhh...
sonrasındada biraz solaştık ykm falan çanta baktık oralarda. birkaç şey beğendim ama emin olamadım ... cmts böle bitti...
pazar günüde aşkımla üskürdarda kahvaltıya gittik .. birlikteyken maalesef oruç tutmuyoruz çünkü gidip bankta oturacak halimiz yok. mecbur biryerlede oturup birşey içmek zorundayız yada yemek. bide sürekli hareket alışveriş halinde olunca zor oluyor..
neyse kahvaltı sonrası kabataş-finiküler-ve metro ile yine cevahire gittikl.
tepe home dan biraz mobilyalara göz attık daha zamanımınz var zaten..
sonra tekrardan çanta ayakkabı falan baktık ama beğenemedim.
2 tane çok şeker kutu aldık burdan geçici süre nişana kadar makyaj malzemelerini içinde muhafaza ederim diye hemde yatak odasındada ayna önünün dağınıklığını toplar ileride :)
ben çok yüksek topuk giyemiyorum maalesef elbise parlement vasiyle hafif laciverte kaçıyo tafta kumaştan..ve tek omsunda taşlı detayları var yan elb,isem v geliyor..
o nedenle gümüş bir ayakkabı gımek istiyorum altına ama ayakkabılar çok yükself maaleseff
yani anlayacağınız bu haftasonumda koşuşturmalı yorgun amaaa süperrrrrrr zevkli geçti allahım herkese nasip etsin mutlu mesut bir nişan alışverişi herşey çok güzel ve mantık çercevesinde ve en önemlisi gönlüöüze göre gidiyor allahım nazarlardan korusun maşallah.
herkese nasip etsin inşallah..
Maşallah canım ne güzel .hep böyle sorunsuz devam etsin inşallah Bizde hep nişan alışverişimizin hayalini kurduk cumartesi günü. Ne kadar zevkli bişey olabileceğini tahmin ediyorum. Aşkla kullanın aldıklarınızıselam arkadaşlarrrr...
bende çok yorgunum bugüm 3 haftadır her cumartesi nişan alışverişi yapıyoruz bid benim bazen her mağazaya girmek istememden ötürü çok yoruluyoruz.
2 hafta önce nişan kıyafetimi satın aldım..
geçen hafta cmts eminönü kapalıçarşı turuna çıktık dagi-piercardin s pijama takımları aldık ve birkaç ıvır zıvır.
veeeee bu haftasonu yani cmts -pazar hep birlikteydikkk ..
ya b nişan alışverişi ne zevkli ne harika birşeymişşşşş.
kuzucuğumla çıkıyoruz erkenden o mağaza senin bu çarşı benim dolaşıyruz.
haftasonu hep cevahir alışveriş merkezindeydij.
saat 11,30 sularında kotonda takım elbise baktım ve çok güzel bir takım uydurdum kendime..
siyah pantolon krem rengi kısa kollu çeket ve içinede krem ve siyah renlki yakası minik taşlarla suslü bir bluz hepsi birbirine cuk diye uydu bende sözlümde çok mutlu olduk zira ben çok zor beğenirim.... bunu kayınvalidem iç çam. ayakkabı çanta ve takım elbise olarak bana bayramda getirecekmiş sağolsun gidin seçin alın dedi...
sonrasında yemek yedik çünkü açtımmm ...
ve cevahir watson's mağazasına girdik biz normalde de hertürlü kozmetik vs alışverişimizi burdan yaparız carousel şubesinden genelde..
velhasıl makyaj malzemelerine bakmak için girdik ..
orada çok tatlı ve eğitimli bir bayan bixze makyaj konusunda çok yardımcı oldu..
çoook da güzel bir indirim yakaladık,
BOUJOIS PARİS markasından tam set makyaj ürünleri hazırlattık güzelde bir makyaj yaptı bayan orada bana hatta bana makyaj yaptıktan sonra 2 kişi ruj ve gözlerimde kullandığı smokey kalemden istedi ...
ben bu markayı hiç duymadım ama sevgilim o anda ekşisözlükten falanda aratırdı telden bayağı beğenilen ve tercih edilen bir markaymışş..
ki beni çeken ürünlerin meyve ve çiçek özlerinden yapılmış olması oldu..
sonrasındada cilt temizlik ürünleri kremler deodorantlar falan aldık..
bende onun bohçasına koyacağım herbişeyi aldım kozmetik anlamda..
anlayacağınız haftasonu biraz cüzdanları tükettik ama çok güzellll olduuu çok zevkliydi maşallahhhhhhhh...
sonrasındada biraz solaştık ykm falan çanta baktık oralarda. birkaç şey beğendim ama emin olamadım ... cmts böle bitti...
pazar günüde aşkımla üskürdarda kahvaltıya gittik .. birlikteyken maalesef oruç tutmuyoruz çünkü gidip bankta oturacak halimiz yok. mecbur biryerlede oturup birşey içmek zorundayız yada yemek. bide sürekli hareket alışveriş halinde olunca zor oluyor..
neyse kahvaltı sonrası kabataş-finiküler-ve metro ile yine cevahire gittikl.
tepe home dan biraz mobilyalara göz attık daha zamanımınz var zaten..
sonra tekrardan çanta ayakkabı falan baktık ama beğenemedim.
2 tane çok şeker kutu aldık burdan geçici süre nişana kadar makyaj malzemelerini içinde muhafaza ederim diye hemde yatak odasındada ayna önünün dağınıklığını toplar ileride :)
ben çok yüksek topuk giyemiyorum maalesef elbise parlement vasiyle hafif laciverte kaçıyo tafta kumaştan..ve tek omsunda taşlı detayları var yan elb,isem v geliyor..
o nedenle gümüş bir ayakkabı gımek istiyorum altına ama ayakkabılar çok yükself maaleseff
yani anlayacağınız bu haftasonumda koşuşturmalı yorgun amaaa süperrrrrrr zevkli geçti allahım herkese nasip etsin mutlu mesut bir nişan alışverişi herşey çok güzel ve mantık çercevesinde ve en önemlisi gönlüöüze göre gidiyor allahım nazarlardan korusun maşallah.
herkese nasip etsin inşallah..
benimkide birkaç kez söyledi ama ciddiye alınacak gibi değil söylediğin gibi. İnşallah canım bakalım olunca haber veririm size
ben biraz karışığım. aşkımı ramazandan önce görmüştüm acayip özledim. Bayramı 3. günü buluşalım diyor. Annemse eve geldin tanışalım diyor. Aşkıma kalsa şimdi bile gelir.Ben ise gelirse işler hızlanır nişan hemen yapılır diye çekiniyorum.
buna sebinsem mi üzülsem mi bilemiyorum kararsızım.
Maşallah canım ne güzel .hep böyle sorunsuz devam etsin inşallah Bizde hep nişan alışverişimizin hayalini kurduk cumartesi günü. Ne kadar zevkli bişey olabileceğini tahmin ediyorum. Aşkla kullanın aldıklarınızı
Hatceem artık zincirleri kırma zamanı gelmedimi sencede? Korkma bu kadar kuzum benim ne güzel bak nişana hazır bir ailen var. tadını çıkart bence. Belki nişanlanınca işler resmiyete binince fikirlerin değişir, daha net kararlar alırsın
hemde nasıl değidi gerçekten harikaydı...
ben bu kadar zevkli geçeceğini bilmiyordum..
tabi buna etken ailelerin bizim işimize karışmaması biz beğenip biz alıyoruz herşeyi tek başımıza yapıyoruzz..
kayınvalidem özlem nereden ne alacağını çok iyi biliyor herşeyi güzel uyduruyor demiş sağolsun bende çok mutlu oldum böyle düşünmesine..
neticede bize katılıp alışveriş yapmadığı için laf da sokabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?