valla nasıl buldum bende anlamadım canım ama elis annemin facebookunda ekli oldugu için ordan hemencik şıp die cıktınBende utandım çokkk
Amin canım benimm Allah tüm sevenleri birbirine bağışlasın
Sen beni face de soyadımsız nasıl buldun Pelooottt süpersin hee
Ayyyy Elisle mi yakın arkadaşsın inanmıoyummmmm o benim hem okuldan hem dersaneden arkadaşımmmm çokta severim onuuu
Tesadüfe bak Pelimiğimikimmm çok şaşkınım şuan
KK tesadüfleri sever
KK tesadüfleri sever
valla nasıl buldum bende anlamadım canım ama elis annemin facebookunda ekli oldugu için ordan hemencik şıp die cıktınelisi çok seviorum üniversitedeki ilk arkadasım aynı odada kaldık.. kaç sene kahrımı cekti benim. uykudan kalkmak bilmeyen pelimiğii tencere ve tava ile uyandırırdı canım arkadasım yaaa ailelerimizde tanısıyor ben çorluya sırf onun yanına gelirdim sık sık işte daha oncede solemiştim sana hani arkadassmn yanına gelıorm die
tesadüfün bu kadarı yaniii ciddenn inanamıorum gülimimmm
KK'da tesadüf başkadır.
ne kadann şaşırdımm yaa hepinizz biyerlerden bağlısınızz
biraz daha zorlarsak siz akraba çıkabilirsiniz özgem gülinle :)))
Bize bu tesadüfleri yaşattığı için bizde KK'yı severiz
Elis başkadır yaa çok nadir bulunan iyi niyetli insanlardandır.Sessiz sakin biridir :)) Asker bekliyo o da haberin vardır :))
Vay be kim derdi ki çok ama çok sevdiğim Pelimiğimle ortak tanıdığımız olucağı hala çok şaşkınım yaa
Buraya geldiğinde hep beraber buluruz ayy çok güzel olur çokkk
Hep gene Trakyalıyız ondan kuzum
vallaaa trakyalı gelinleree bakın heleee
pelintoşikommm sen niye anneninn face transfer ettin kuzum hayırdırr ?
kendininkini dondurmuştun en son dimi
Peki sence arada 2 ay olmasi sorun degil mi? Ne bileyim herkes dedikodumu yapacak gibi geliyo...:97:
kızlarr teşekkür ederim tekrar fotolara yaptıgınız yormlar ve iyi dilekler içi bugün nişan alışverişindeydik ancak girebildim.şimdiiii gelimmmm detaylaraaa :)
bana onur cumadan demiştiki cumartesi akşamı şirketin iftar yemeği var eşler de geliyor beraber katılırız demişti. ben de tamam dedim.neyse akşama hazırlandık gidiyoruz.iyice sislendim püslendim bende işe gireli 2 ay oluyor o insanlarla ilk kez tanısıcam diye :) neysee beni anadolu hisarında lacivert restorana götürdü.denize sıfır köprünün hemen altında inanılmaz lüks ve gösterişli bi yerdi ama bennnn masaya gidene kadar şirkettekileri filan bekliyorum böyle.masaya bir gittim kiii masa da gül yaprakları dökülmüş filan.allahımmm hala çok heyecanlıyım.masaya oturunca tabi ben kıs kıs gülmeye başladım.yemeğimizi yedik içtik tanıştığımız dönemleri konuştuk çok romantikti gecenin sonuna da çok güzel bir konusmayla teklifimi aldım.kıyamam gözleri sulandı filann :) işte böyleee :) yüzügümü de çok beğendim.zaten alyansları bakarken bunu de begenmistim onu almıs
Merhaba, aranıza yeni katıldım. 14 temmuzda nişanım oldu benim de :) çok güzeldi her şey. Kısmetse 2013 geliniyim, eylül ayında evleneceğiz, tarih de büyük bir ihtimal 14 eylül olacak. herkese mutluluklar diliyorum :)
biraz daha zorlarsak siz akraba çıkabilirsiniz özgem gülinle :)))
ay olabilir valla
gülinim çorlulu musun aslen neresindensin
ben çıkayım çok sıkıldım yaa
adli tatili sevmiyom..kös kös oturuyom koca gün
sözde bugün yatak odası ve tv ünitesi modeli falan bakçaktım netten unuttum
hepinizi öperimmmm
di miii gerçekten altın ayarında bi kızzcanım arkadasm cok ozledm onu sık sık telelfnda konusuorz gülimimmm 2-3 gun once konusmustukk asker yolu beklıo az bi zaman kaldııı kavussunlar inşallahh
aayyy çorluyuu basasım geldi suaaannnn
kızlarr akşamaa aşkımaa kendi elcağızlarımla mamalar yapçaam ama butun gun ole yogundumki ne tariflere bakabildim ne de kafammda bi yemek oluşturabildimmm
Kuzumm ben facebookumu dondurdum sanırım 4-5 ay kadar oluyo annem canavar bi face kullanıcısıbişeye bakmam gerekirse ondan bakıorm kuşummm
evremikkk facee istemiooo
teşekkür ederim tatlımkızlarrrrrr, uzak kaldım kaçırdım birsürü konuşmayı , hepinizi öpüyorum.
ben hala 2013 gelin aday aday aday adayı olduğumdan belki, tam uyum sağlayamıyorum.en son okudugum evlılık teklıfı çok güzelmiş tebrik ederim arkadasımı
daha güzeli daha romantiği senin olsun kıymetcimmmm :)neden öyle olsun ki sonuçta ha deyince olacak şeyler değil ki arada ülke farkı var. acele yapmak istemiyorum içime sinsin istiyorum dersin :))
ayyy çokk güzel ya, benim de gözlerim doluyor böyle şeyler okurken heyecanlanıyorumherhalde kendi evlenme teklifimde ağlıcam film izlerken bile ağlıyorum ben çok sulugözüm :26:
bende eylüde istiyorum inşallah kısmet olur.
önceden bakmıştım 15eylül istiyorum hatta. ama ya olmazsa diye korkumdan listeye eklemedim kendimi:26:
mervecim hadi gözün aydın çok sevindimmmmMerhaba....
Barıştık biz.
Dün akşam resti çektim.
''Beni oyalama;ya tamam de ya devam de.Bir şey ya vardır ya yoktur.Bundan sonra olacak mıyım olmayacak mıyım bilmek istiyorum.''
dedim.
Yarım saat kadar sonra mesaj geldi.
Senden bana bir söz vermeni istiyorum dedi. ''Ne sözü ?'' dedim.
''Bir daha sebepsiz üzmeyelim birbirimizi,kavga etmeyelim.''dedi.
Ben de tamam dedim.
Kızlar çok mutluyum ben yaaaaa.
Basıcam kuzummm basıcamm en kısa zamanda hemdeeeBas Çorlu'yu bas Çorlu'yu hadi Pelimiğimikmmmmmm
Ohh Pelot aşklanıcaksın yineee demekkii pekte hamaratsın Evremik çok şanslı
Kıskanç evremikkk evettt şu ara çok kıskanç bana nefes aldırmasa da ağznı burnunu yerim onunbakkk senn kıskannçç evremikeee
benimkide kapa dioda ben kapamıorumm direniorumm kapatmamaktaa
Biliyoduk zate elma şekerim.Merhaba....
Barıştık biz.
Dün akşam resti çektim.
''Beni oyalama;ya tamam de ya devam de.Bir şey ya vardır ya yoktur.Bundan sonra olacak mıyım olmayacak mıyım bilmek istiyorum.''
dedim.
Yarım saat kadar sonra mesaj geldi.
Senden bana bir söz vermeni istiyorum dedi. ''Ne sözü ?'' dedim.
''Bir daha sebepsiz üzmeyelim birbirimizi,kavga etmeyelim.''dedi.
Ben de tamam dedim.
Kızlar çok mutluyum ben yaaaaa.
Biliyoduk zate elma şekerim.Boşuna üzdün kendini. Artık ayrılık, tartışma, küslük gibi laflar duymak ve görmek istemiorum senden haberin ola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?