'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

valla nasıl buldum bende anlamadım canım ama elis annemin facebookunda ekli oldugu için ordan hemencik şıp die cıktın elisi çok seviorum üniversitedeki ilk arkadasım aynı odada kaldık.. kaç sene kahrımı cekti benim. uykudan kalkmak bilmeyen pelimiğii tencere ve tava ile uyandırırdı canım arkadasım yaaa ailelerimizde tanısıyor ben çorluya sırf onun yanına gelirdim sık sık işte daha oncede solemiştim sana hani arkadassmn yanına gelıorm die
tesadüfün bu kadarı yaniii ciddenn inanamıorum gülimimmm

KK tesadüfleri sever

KK'da tesadüf başkadır.

Son düzenleme:
KK tesadüfleri sever

Bize bu tesadüfleri yaşattığı için bizde KK'yı severiz

Elis başkadır yaa çok nadir bulunan iyi niyetli insanlardandır.Sessiz sakin biridir :)) Asker bekliyo o da haberin vardır :))
Vay be kim derdi ki çok ama çok sevdiğim Pelimiğimle ortak tanıdığımız olucağı hala çok şaşkınım yaa

Buraya geldiğinde hep beraber buluruz ayy çok güzel olur çokkk

ne kadann şaşırdımm yaa hepinizz biyerlerden bağlısınızz

Hep gene Trakyalıyız ondan kuzum

vallaaa trakyalı gelinleree bakın heleee
pelintoşikommm sen niye anneninn face transfer ettin kuzum hayırdırr ?
kendininkini dondurmuştun en son dimi

biraz daha zorlarsak siz akraba çıkabilirsiniz özgem gülinle :)))

ay olabilir valla
gülinim çorlulu musun aslen neresindensin

ben çıkayım çok sıkıldım yaa
adli tatili sevmiyom..kös kös oturuyom koca gün
sözde bugün yatak odası ve tv ünitesi modeli falan bakçaktım netten unuttum

hepinizi öperimmmm

di miii gerçekten altın ayarında bi kızz canım arkadasm cok ozledm onu sık sık telelfnda konusuorz gülimimmm 2-3 gun once konusmustukk asker yolu beklıo az bi zaman kaldııı kavussunlar inşallahh

aayyy çorluyuu basasım geldi suaaannnn

kızlarr akşamaa aşkımaa kendi elcağızlarımla mamalar yapçaam ama butun gun ole yogundumki ne tariflere bakabildim ne de kafammda bi yemek oluşturabildimmm

vallaaa trakyalı gelinleree bakın heleee
pelintoşikommm sen niye anneninn face transfer ettin kuzum hayırdırr ?
kendininkini dondurmuştun en son dimi

Kuzumm ben facebookumu dondurdum sanırım 4-5 ay kadar oluyo annem canavar bi face kullanıcısı bişeye bakmam gerekirse ondan bakıorm kuşummm
evremikkk facee istemiooo

Peki sence arada 2 ay olmasi sorun degil mi? Ne bileyim herkes dedikodumu yapacak gibi geliyo...:97:

neden öyle olsun ki sonuçta ha deyince olacak şeyler değil ki arada ülke farkı var. acele yapmak istemiyorum içime sinsin istiyorum dersin :))

ayyy çokk güzel ya, benim de gözlerim doluyor böyle şeyler okurken heyecanlanıyorum herhalde kendi evlenme teklifimde ağlıcam film izlerken bile ağlıyorum ben çok sulugözüm :26:

bende eylüde istiyorum inşallah kısmet olur.

önceden bakmıştım 15eylül istiyorum hatta. ama ya olmazsa diye korkumdan listeye eklemedim kendimi:26:

kızlar geçenlerde bi mail adresi yollayın mevzusu olmuştu o ne içindi ben onu kaçırdım:26:

biraz daha zorlarsak siz akraba çıkabilirsiniz özgem gülinle :)))

Hahahaha olabilir hakkaten

Yok canım Gelibolu'luyum ben ama ilkokula burda başladım yani Çorlulu sayılırım artık

Tanışma heyecanı sardı bugün bizi yatak odasını bile unuttun

Bizde seni öpüyoruz özgemmm

Bas Çorlu'yu bas Çorlu'yu hadi Pelimiğimikmmmmmm

Ohh Pelot aşklanıcaksın yineee demekkii pekte hamaratsın Evremik çok şanslı

Kuzumm ben facebookumu dondurdum sanırım 4-5 ay kadar oluyo annem canavar bi face kullanıcısı bişeye bakmam gerekirse ondan bakıorm kuşummm
evremikkk facee istemiooo

bakkk senn kıskannçç evremikeee
benimkide kapa dioda ben kapamıorumm direniorumm kapatmamaktaa

kızlarrrrrr, uzak kaldım kaçırdım birsürü konuşmayı , hepinizi öpüyorum.

ben hala 2013 gelin aday aday aday adayı olduğumdan belki, tam uyum sağlayamıyorum.en son okudugum evlılık teklıfı çok güzelmiş tebrik ederim arkadasımı

kızçelerimm ben birazdan çıkıyorum eve gidip hemen hazırlanmalıyım akşama iftara gitcem yaa onun için hepinizi öpüyorumm

Merhaba....

Barıştık biz.

Dün akşam resti çektim.

''Beni oyalama;ya tamam de ya devam de.Bir şey ya vardır ya yoktur.Bundan sonra olacak mıyım olmayacak mıyım bilmek istiyorum.''

dedim.

Yarım saat kadar sonra mesaj geldi.

Senden bana bir söz vermeni istiyorum dedi. ''Ne sözü ?'' dedim.

''Bir daha sebepsiz üzmeyelim birbirimizi,kavga etmeyelim.''dedi.

Ben de tamam dedim.

Kızlar çok mutluyum ben yaaaaa.

teşekkür ederim tatlım

daha güzeli daha romantiği senin olsun kıymetcimmmm :)

mervecim hadi gözün aydın çok sevindimmmm

Bas Çorlu'yu bas Çorlu'yu hadi Pelimiğimikmmmmmm

Ohh Pelot aşklanıcaksın yineee demekkii pekte hamaratsın Evremik çok şanslı
Basıcam kuzummm basıcamm en kısa zamanda hemdeee

Evremikkk şanslı evet annesinin yokluğunu aratmıcam ona
çorba yapıcam(henüz karar veremedim) fırında kremalı patates ve makarna. yanına salata da yaparım belki.
cola
balkonda iftar keyfi yaparız ooofff halen çıkamadım amaaaa
bakkk senn kıskannçç evremikeee
benimkide kapa dioda ben kapamıorumm direniorumm kapatmamaktaa
Kıskanç evremikkk evettt şu ara çok kıskanç bana nefes aldırmasa da ağznı burnunu yerim onun Kuzummm benim huzurumdan kıymetli değil bi face ya boşverdim ve kapadım.. özlüorum arkadaslarımı ama merak edenlerle sık sık telefonlasıoruz zaten.
önemli olan araç değil amaç
Biliyoduk zate elma şekerim. Boşuna üzdün kendini. Artık ayrılık, tartışma, küslük gibi laflar duymak ve görmek istemiorum senden haberin ola.

Kızlar...

Çağla'dan selam getirdim size... Hepinizi enn kocamanından öpüyoooorrr...

Msnden konuştuk biraz dertleştik kafası karışık hala.. Ama onun haricinde iyi merak etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…