gözün aydın mervemmm
bundan sonra hiç ayrılık lafı etmeyin yıpratmayın birbirinizi
bak nasıl üzüldün
Kızlar...
Çağla'dan selam getirdim size... Hepinizi enn kocamanından öpüyoooorrr...
Msnden konuştuk biraz dertleştik kafası karışık hala.. Ama onun haricinde iyi merak etmeyin...
Canım Pufun çok yaşasın inş ama puftan çok tırnaklarının güzelliğine takıldı gözümmm maşallah
Günaydınlarrrr hepinize kızlarrr...
Çoğunuzun artık oturmuş,rayına girmiş,olgunlaşmış ilişkileriniz var,anlattıklarınızı okurken maşallah diyorum ama çokta özeniyorum...
İnşallah bizde bigün sizler gibi olabiliriz...
Canım o kadar çok yanıyo ki bitti biticek artık ilişkimiz...
Ne hayaller kurduk ne çabalar sarfettik ama olmuyo olmuyo olmuyo...
Sevgiyi tüketmeye başladık...
O kadar emindik ki birbirimizden evleniceğim erkek diye tanıttım onu aileme,akrabalarıma.
Şimdi geri adım atmak ne kadar acı,ben yanılmışım demek ne kadar can yakıcı.....
kuzum hayrola noldu
Nolduğunu bende bilmiyorum kii
Anlaşamıyoruz sadece hiç anlaşamıyoruz hergün yeni bi kavga
Ne kadar da inanmıştık birbirimizin ruh ikizi olduğumuza
canım ilişkilerde öyle bi dönem oluyo ara ara
sürekli kavga edilebiliyo bi süre..sizinki de öyle bi dönemdir geçicidir canım benim
acaba konuşsanız ve bi süre hareketlerinize dikkat etmeye çalışsanız?
Olmuyo Özgem keşke olsa.Sabahlara kadar konuştuğumuz da oldu ama etkisi 2 gün bile sürmedi.
Bi ara çok çok iyidik ya tamam dedim artık olgunlaştı ilişkimiz ama ufacık tartışmayla döndük yine eski halimize.
Hani normalde bi taraf kızar diğeri alttan alır ya bizde yok öyle bişey
Ne desem boş...Konuştum,kavga ettim,krizlere girdim,ayrıldım,tatlı dil kullandım yok yok yok olmuyo işte olmuyo
peki anlaşamadığınız, kavga ettiğiniz konu ne canım benim?
Herşeyden kavga ediyoruz ki herşeyden...Zıtlaşıyoruz durmadan.Altan almak yok.Bu gece ki olay aynen şu:
Arkadaşlarla Tekirdağ'da gidip gezmek gibi bişey geçti aklımdan.
Sohbet arasında da söyledim 'gitmiceksin heralde' dedi 'gitmeyi düşündüm ama sorun olcaksa gitmem senin içini niye rahatsız ediyim ''dedim.
''izin vermem gidemezsin zaten''dedi ''bak inatlaşmanın anlamı yok ben kendi isteğimle senin gönlünü yapıorum bunu bana baskı olarak algılatmana gerek yok'' dedim...
''aklından geçmiş ama düşündüğün şeye bak kız başına t.dağ'a gidiceksiniz'' dedi ve benim şartel koptu...
''ne demek kız başı yaa ne kadar rencide edici bişey söylediğinin farkındamısın,kız olmakla ilgisi ne ayrıca gidicem demiorum zaten niye gönlümü hoş etmek yerine aşağılar gibi konuşuosun'' dedim ''hemen zaten kadın erkek eşitliğine getir konuyu,hemen ezdiğimi düşün ''dedi ''ezici konuşma o zaman benim ş.dışına çıkmak için illa başımda bi erkeğe mi ihtiyacım var kendi aklım yok mu benim''dedim '' ben seni aşağılamadım daha ne demek istediğimi bile anlamıosun,başına bişey gelse kim yardım edicek nasıl gelicem ben anında yanına '' dedi ve böyle sürdü gitti...
Anlatırken bile sinirlerim bozuluyo
Ben ne hayal etsem hep kursagimda kalir.. yine oyle oldu iste. Gece guzel basladi berbat bitti. Lanet olasi kiskancligi askimizi kemirmeye basladi ve ben bunaliyorum cok bunaliyorum!
Yakin arkadasmn sevgilisi sehir disindan gelmsti dun aksam konusmstk bu aksam icin hep berabr bisiler yaparz die amasabah evren nobetten ckti annesi babasi yazlikta oldgu icin evren butn gun kirtasynn basindaydi uykusuzdu... bende arkdasma haber vermeyi unutmusum gunduz aksam iftarrda aklima geldi dur ariyim dedim aradm soledm.. neyse telefnu kapattm triplere girdi brn onun yanindayken bile hep arkadaslarmla olmak istiomusum.. bu coceugun kafasnda ben nasil bi imaj cizdimki hep ayni seylerle gelio ustume...
Onun ustune corluda staj yapan erkek kuzenm aradi telefna kostum yine triplendi ... lafi cok uzatmisim onunla olmak varken kuzenmle gereksiz yere cok konusmusum falan filan.
Acayip bi ruh halindeym suan.
Benden ne istiosn diorm yani nie bizi bu hale getiriosn diorm ben degil sen getiriosn dio...
Sabredicem sanirm bu sikintili gunlerde iliskmz sinavdan gecio... kiskanclik sinavi...
Ama ben yoruldum ...
Gulinim malesef seni anliorum suann...
Ben ne hayal etsem hep kursagimda kalir.. yine oyle oldu iste. Gece guzel basladi berbat bitti. Lanet olasi kiskancligi askimizi kemirmeye basladi ve ben bunaliyorum cok bunaliyorum!
Yakin arkadasmn sevgilisi sehir disindan gelmsti dun aksam konusmstk bu aksam icin hep berabr bisiler yaparz die amasabah evren nobetten ckti annesi babasi yazlikta oldgu icin evren butn gun kirtasynn basindaydi uykusuzdu... bende arkdasma haber vermeyi unutmusum gunduz aksam iftarrda aklima geldi dur ariyim dedim aradm soledm.. neyse telefnu kapattm triplere girdi brn onun yanindayken bile hep arkadaslarmla olmak istiomusum.. bu coceugun kafasnda ben nasil bi imaj cizdimki hep ayni seylerle gelio ustume...
Onun ustune corluda staj yapan erkek kuzenm aradi telefna kostum yine triplendi ... lafi cok uzatmisim onunla olmak varken kuzenmle gereksiz yere cok konusmusum falan filan.
Acayip bi ruh halindeym suan.
Benden ne istiosn diorm yani nie bizi bu hale getiriosn diorm ben degil sen getiriosn dio...
Sabredicem sanirm bu sikintili gunlerde iliskmz sinavdan gecio... kiskanclik sinavi...
Ama ben yoruldum ...
Gulinim malesef seni anliorum suann...
Pelincim merhaba
Anlaşılan erkek arkadaşın seni paylaşamıyor şuan ayrı yaşıyosunuz bir araya geldiğinizdede haklı olarak sadece ona odaklanmanı istiyodur.Biz nişanlıyken yanıma izne geldiğinde iş yerinden biri arasa bile tartışırdık niye arıyolar diye benimde çok zoruma giderdi çok üzülürdüm ama emin ol seni paylaşamadığından sıkma sakın tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?