- 11 Temmuz 2008
- 5.373
- 64
- 683
- 35
kendi çapında haklı olduğunu düşünüyo işte canım..halbuki o hayatında yokken sen yalnız bişey yapamıyo muydun, yapıyodun
başına bişey geldi mi, hayır..
ama işte bunları düşünmek yerine direkt korumacılığa vuruyolar olayı..
anlaşılan baya kıskanç senin sevdicek..
bütün kavgalarınız böyle mi bilmiyorum ama sen gayet uzlaşmacı davranmışsın, o abartmış kavgaya götürmüş işi
bence haklısın sen ve onun hatasını anlayıp kusur abakma abarttım demesi gerekiyo
eğer sürekli sen alttan aldıysan ve onu buna alıştırdıysan da dilemez özür malesef..nasılsa gülin yine aramızı düzeltir der
sen biraz kendini geri çek bakalım canım..
eğer ondan bi adım gelirse de sakince anlatırsın böyle davranmaya devam ederse ilişkinizi çıkmaza sokacağını
Çok şükür alttan almayı biliyo ama 1 saat sonra...,
Biraz önce msj attı özürdilerim inat ettim yine,düzelleim artık sağlam atalım die...
Msjlaşıoruz ama nasıl düzelebilirz,biz nasıl kavga etmeden birbirimizin huyuna göre konuşabiliriz bilmiyoruz gerçekten ama çok yıprandık çok hemde...,
Şuan ikimizde ağlıyoruz bitirmek istemiyoruz ama düzelemiyoruz da işte
Ben ne hayal etsem hep kursagimda kalir.. yine oyle oldu iste. Gece guzel basladi berbat bitti. Lanet olasi kiskancligi askimizi kemirmeye basladi ve ben bunaliyorum cok bunaliyorum!
Yakin arkadasmn sevgilisi sehir disindan gelmsti dun aksam konusmstk bu aksam icin hep berabr bisiler yaparz die amasabah evren nobetten ckti annesi babasi yazlikta oldgu icin evren butn gun kirtasynn basindaydi uykusuzdu... bende arkdasma haber vermeyi unutmusum gunduz aksam iftarrda aklima geldi dur ariyim dedim aradm soledm.. neyse telefnu kapattm triplere girdi brn onun yanindayken bile hep arkadaslarmla olmak istiomusum.. bu cocugun kafasnda ben nasil bi imaj cizdimki hep ayni seylerle gelio ustume...
Onun ustune corluda staj yapan erkek kuzenm aradi telefna kostum yine triplendi ... lafi cok uzatmisim onunla olmak varken kuzenmle gereksiz yere cok konusmusum falan filan.
Acayip bi ruh halindeym suan.
Benden ne istiosn diorm yani nie bizi bu hale getiriosn diorm ben degil sen getiriosn dio...
Sabredicem sanirm bu sikintili gunlerde iliskmz sinavdan gecio... kiskanclik sinavi...
Ama ben yoruldum ...
Gulinim malesef seni anliorum suann...
Kıskançlık insandan çok şeyler alıp götürür bunu en iyi ben biliirim.
Ama Özgemin dediği gibi Evren senin ilgini istiyo,seni istiyo.
Biraz kaldığınız için belliki baya özlemiş seni,sıcaklığını,ilgini özlemiş.
Biraz sabır Pelinim nolur sabır biraz Evren'e özel olduğunu hissettir zamanla düzelicektir
ahh güzellerim ya canlarım valla bu aralar hepimiz sınavdan geçiyoruz, geçtik. ben atlattım çok şükür, sizler de atlatıcaksınız biliyorum.
Gülincim tanışmadık ama ben Kıymet. erkekler hep egemen olmak istiyorlar seninki de öyle sanırsam. bizde de hep sevgilim alttan alıyor ama nereye kadar bilememama konuştuk biz kim haksızsa konuşup anlaşıcaz diye. sende ilişkinizin bu şekilde iyi seyretmediğini söyle. sevgilimin dediği bir söz var bunu aklımdan çıkarmıyorum hiç. dünya üzerinde fikirleri yüzde yüz aynı olan iki insan yoktur ki bizde konuşup anlaşıcaz orta yolları bulucaz demişti ben anlaşamıyoruz dediğimde. sende böyle düşün. sonuçta sevgimiz var anlaşmak için de konuşmaya ihtiyacımız var hepimiz için bu böyle. inşallah her şey yoluna girer
Pelincim sevgiliciğin alınganlık etmiş ama bence yorgunluğundan yapmıştır. zaten kızıyordu bu durumuna birde yorgunlukla gözüne batmışsın sadece bana kalırsa. herşey güzel olucak inşallah
Memnun oldum canım.Orta yolu buluyoruz ama geç buluyoruz.Şimdi özürdiledi mesela ama kavga ettikten sonra anlamı kalmıyo...
Biz önce kavga edip,saçmalayıp sonra da niye üzdük birbirimizi diye oturup ağlaşıyoruz...
Bi çıkar yol bulmayı öyle çok istiyoruz kii