merkezden tutcaz zaten kuzum işe gidiş gelişim kolay olsun diye gerçi henüz bi işim yok ama oraya gelince olcak inşallah
elekçi mahellesi yazdım bunu yakınına ugramayız
Anaaa sizin düğün Haziran'da olacak demi çizelgenden fark ettim.
Ben de gelem mi ?
Recep İvedik gibi hissettim kendimi.
gel tabi kuzumm al sevdicegini bizim düğüne provaya gel
15 haziran istanbul,16haziran kocaeli beklerim mutlaka:13:
balayından sonra gelcez oraya
Tühhh ben gitmiş olacağım ordan.
Belki biz de orda yaşarız.
düzeldi canım ama çok sık kavga eder olduk.
sıkıldım. firar edesim var.
canımcımm çok sevindiminatlaşmıcaksınız o halde baktın iş inatlaşmaya gidiyor, şimdi kapatalım 5 dakika sonra konuşalım de. ağzımızdan birbirimizi kırıcak sözler çıkmasın sakinleşelim de. benim ev arkadaşım varsı üni.de o öyle yapardı sevgilisine. 5dk sonra sakinleşecek biliyorum o yüzden konuşmuyorum kapatıyorum ara verince gülerek arıyor derdi naçizane bir öneri :))
yaa artık topice ugramasammı diyorum:26:
her gelişimde birilerinin ilişkisinde olumsuz haber alıyorumama çok şükür ki tekrar geldigimde düzelmiş oluyor
pelincim gülincim totemmi yapsamtopicten çıkıp tekrar girsem herşey düzelse
inşallah sevdiceklerinizle aranızdaki sorunlar biran önce çözülür aşkınız yara almasın kat kat artsın
hayatın tümü üzerine bir kitap "evrenden torpilim var" para iş ilişkiler herşey hakkında olumlu düşünceyle istediğini elde etmeyi öğretiyor. benim için kitaptan önce ve sonra vardır o kadar etkilenmiştim. hatta yaptığım olumlamalarla mezun oldum üniden ben. yoksa imkansız gibi bir duruma gelmişti.
canım eger ikinizde sinirli yapıya sahipseniz öfke anında sakinleşmek için nefes alma egzersizleri yapabilirsiniz yada dedigin gibi kitap işe yarayabilir hatta topikçe okuyalımama bence en önemlisi kitap yada başka çözüm için ortak karar almanız mesela o kitabı sadece senin okumanın ilişkinize çok büyük bi katkısı olmaz gibi geliyor bana
ben seneler önce psikoloğa gittiğimde bana verdiği kitap
erkekler marstan kadınlar venüsten kitabıydı.
Kuzumm ben akşam bu yorumunu atlamışım telefondan giriyodum o sebepleepelinim evrenin kıskançlığı da klasik karşı cinsi kıskanma durumları değil
o direkt senin ilgini kıskanıyo..sadece ona ilgi göster istiyo..
çok farklı kişilikler var hayatta gerçekten..sizinki biraz daha kolay düzelir gibi geldi bana
sen evrene en özel olduğunu hissettir herzaman- ki zaten hissettiriyosundur -
eniştemizin şımarıklık yapası gelmiş işte napsın, korkuyo başkalarını ondan daha çok sevceksin diye
erkekler arkadaşlarına kızlarınki kadar düşkün olmuyolar onlara ilginç geliyo
arkadaşlarımla gün içinde hep beraberimdir ama akşamları da mesajlaştığımızda anlam veremez buna sevgilim
e zaten berabersiniz koca gün, benim arkadaşlara msj yazmak ya da akşam aramak aklıma bile gelmez der
tugçecim geçmiş olsun canım sizede inşallah düzelmiştir herşey
burcucum normal bence bu durumbende nişandan önce öleydim sonana kadar acaba bi aksilikmi olcak diye düşünüyodum sanırım yorgunluktan sürekli düşünmekten böyle oluyoruz keşke erkekler gibi rahat olsak heleki benim nişanlım yarın evlenelim desem hallederiz dicek yaa öldürüyo beni
O can yangınını,senin ne durumda olduğunu en iyi hisseden benim belki de.
O kadar zor bir şey ki.Dünya duruyor sanki,her şey anlamsızlaşıyor.
Uzlaşma yoluna gittiğinize çoook sevindim fıstığım.
Bitmemeli,yazık etmeyin birbirinize,aşkınıza.
Ben öfkemi kontrol edemiyorum Özgem.
Ve ne yazık ki bu bana,sevdiceğe ve ilişkiye eksi puan olarak dönüyor.
Aşmaya çalıştım,aşamadım. Uzman desteği almaya karar verdim.
Bardak kırdığımı,elbiselerimi kestiğimi bilirim öfkeden.
Dün bütün gün elim ayağım uyuşuk gezdim.
Sanırım deliriyorum.
Yaaa bebeğimmm kıyamam ama.Göze mi geldik ne oldu ? :26:
Yorulmakta çok haklısın ama çok büyük bir avantajınız var bunu çok iyi kullanın.
Yüz yüze görüşmek. Çözülmeyecek problem,aşılmayacak engel yok.
İnanıyorum,atlatacaksınız bunu ballı bademim.
Burcum Felak Nas çok oku bu dönemde,nazara gelmeyin.
evet canım aynalı kitabını da okudum aynı yazarın. senin dediğin kitabı bilmiyorum ama onu da okumak isterim. kitap okumayı seviyorum. Elif Şafak'ı çok beğenirdim bir de son kitabı resmen siyasi olmuş hayal kırıklığı yaşattı.
aslında beğenilerimizi tavsiyelerimizi paylaşsak ne güzel olur.
Burcu'cum bence ondandır. bilmediğin başına gelmemiş bişey yaşıyacaksın endişelerin olabilir ufak tefek. ama tatlı telaşlar olsa gerek
Günaydın gelinciklerr
Pelincimm bende senin gibiim bugün.Kötü bigüne başladım,keyifsiz kalktım yataktan.İşe gelirken ona da yansıdı tabi.Akşam güzel kapasakta tel.i bugün gerginliği devam ediyo işte...
Kızlar aklınızda bulunsun yine de kadın-erkek ilişkileri üzerine bize yardımcı olabilceğiniz kitap varsa önerilerinizi bekliyorum ya da hani ders veren,sevginin kıymetini anlatan duygusal filmde olur
canım benim çok sevdiğim bir film var işine yarar mı bilmem ama ben çok seviyorum "not defteri"
birde "not: seni seviyorum" oda duuygusaldır onuda çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?