'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

merkezden tutcaz zaten kuzum işe gidiş gelişim kolay olsun diye gerçi henüz bi işim yok ama oraya gelince olcak inşallah
elekçi mahellesi yazdım bunu yakınına ugramayız

Anaaa sizin düğün Haziran'da olacak demi çizelgenden fark ettim.

Ben de gelem mi ?

Recep İvedik gibi hissettim kendimi.

düzeldi canım ama çok sık kavga eder olduk.
sıkıldım. firar edesim var.

tugçecim dönem dönem bunları hepimiz yaşıyoruz ama firar kelimesi en son cümle bence heleki ilişkide kadına hiç yakışmıyor aslında kadınlar ilişkide güçlü olan taraf bence...[/QUOTE]

Belkide canımm...
Ama dönem dönem yoruluyorum.
Benimki de karamsar azıcık zaten. Gerçi bugün ben kötü olunca herşey iyi olucak falan dedi de hayırlısı bakalım.

Bu öneri bizim çok işimize yarayabilir.Bunu aklımda tutmaya çalışıcam umarım uygularım.Bunu yaparsam eminim 5 dak sonra benimki de yumuşar.
Çok sağol canım benim

Düzeldi kuzucum umarım bu kez kalıcı düzelmiştir.Totem yaptıysan bende işe yaradı yani

O kadar etkili yani not ediyorum hemen çok sağol kıymetim

Sadece ben okumıycam canım ikimizde bu durumdan kurtulmak istiyoruz o da çok üzülüyo ben de...
Aynı kitaptan 2 tane alıp ikimizde okuycaz...

ben seneler önce psikoloğa gittiğimde bana verdiği kitap
erkekler marstan kadınlar venüsten kitabıydı.

Bunu da not aldım sağol Tuğçe'cim

Hepinize iyi geceler gelincikler

Yarın enerji dolu,aşk dolu bigün olsun

Topiğimize nazar değmesin

ii geceler kızlar çok alakasız bi konu ama yardıma ihtiyacım var bikaç gün içinde yüzük bakmaya çıkıcaz ama hani olur ya böle grupça çıkılır bikaç yer gezilir insanlar senin beğenmeni beklerler sen gerilirsin vs vs bu korkumdan dolayı şöle bi yüzük bakiim dedim öncesinde.bende bi cinslik mi vardır nedir altın sarısından hiç hazzetmiyorum neyse gezerken gezerken pembemsi renkte altın gördüm bi heves anneme anlattım ama o da böle cins şeyleri bulursun zaten dedi çıktı.bana bi fikir verebilir misiniz acaba çok mu tuhaf olur böle bi kısmı beyaz altın bi kısmı o pembemsi renkten bi alyans abes mi olur?

Kuzumm ben akşam bu yorumunu atlamışım telefondan giriyodum o sebeplee
Aslında ben ona ilgi gösteriorum Özgem bilmiorumm acaba bunu ona hissettiremio muyumm inan bilmiorum karmaşığım...
Bi de yanında mesajlaşsam herhalde dunya basıma yıkılır Yokk ben mesajlasmıorum aslnda arayanlara karslık veriorm sadece hani o gözle bakıcak olursak...

Kıymetliimm, Gülinimm, Kestane şekerim ve Büşracım.. Kızlar daha dikkat edicem artık bugunden sonraki gelişmeleri bende merak ediorum akşam gergin bi telefon görüşmesi yaptık o şekilde uyudum tahmin edersinizki sabah da o derece enerjiyle uyandım...
Yine de, bugunumuz guzel geçsin inşallah.

Günaydın herkese...

günaydıınn kuzularrr

Pelimiiimkooommm tatlışımm sen enerjini pozitif tut kuzum düzelicektirr...
hem ben naparım soraaa

Mervecimm çok sevindim barışmanıza ki zaten biliyodumm kii
Kübracım sağol kurabiyemizden haber getirdiğin içinn özledik onuu
Gülincim ve Pelinim...ne desem bilemedim inşallah kısa sürede düzelirsiniz demekten başka bişey yapamıyorum.biz ilişkimizde öyle dönemler atlattık ki sizi çok iyi anlıyorum.ama bir şekilde çare bulunuyor karamsarlığa düşmeyin güzel gelinciklerim
Büşümm artık gündüzleride uğrasan diyorum karşılaşamıyoruz hiiiç
vee günaydınn fıstıklarımm

evet kızlar sanırım nişan telaşından dua okuycam iyi düşünücem her şeyi not da alıyorum bir şey atlamamak için inş her şey yolunda gider.. :) hepinize günaydın bu arada çağladan haber almamıza çok sevindim umarım yağmurum da çağlam da geri dönerler.

Günaydın gelinciklerr

Pelincimm bende senin gibiim bugün.Kötü bigüne başladım,keyifsiz kalktım yataktan.İşe gelirken ona da yansıdı tabi.Akşam güzel kapasakta tel.i bugün gerginliği devam ediyo işte...

Kızlar aklınızda bulunsun yine de kadın-erkek ilişkileri üzerine bize yardımcı olabilceğiniz kitap varsa önerilerinizi bekliyorum ya da hani ders veren,sevginin kıymetini anlatan duygusal filmde olur

canım benim çok sevdiğim bir film var işine yarar mı bilmem ama ben çok seviyorum "not defteri"
birde "not: seni seviyorum" oda duuygusaldır onuda çok severim

canım benim çok sevdiğim bir film var işine yarar mı bilmem ama ben çok seviyorum "not defteri"
birde "not: seni seviyorum" oda duuygusaldır onuda çok severim

Çok sağol canım benimmm her yolu deniycez bakalım belki işe yarar en azından pozitif bakmayı öğrensek o bile yeticek

hoşuma gitti kızlar paylaşayım istedim

Eklentiler

• $428930_313086585453822_688152584_n.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…