'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızçeler tartışmalarınızı okudumda ..
imşallah herşey düzelr hepiniz bu sıkıntılı günleri atlatırsınız benim ilişkim 31.08.2012 3 yılı dolduracak
bizde ilk 1 yıl 2 ayı böyle tartışmalarla geçirdik hatta bir ara 3 hafta kadar ara verdik o dönem yüzyüze görüşmedik..
ama barışınca hep iyiki birlikte olmuşuz ayrılmamışız diyoruz... şuanda şükürler olsun sözlüyüz..
inşallah sizlerin bu sıkıntılarının sonunda da hayırlı sonuçlar sizi bekliyor olacaktır..

günaydınnnnnnn

merveeee gözün aydınn hadii bida yaramazlıkk yapmayınnn
ezgicimm bende izlemiştimm o filmleri yaa çok süperr gülibimmmm izleee bebekimm sendee

kuzucum güney kore sineması sever misin bilmem ama onlar adamı resmen dumur ediyolar
insan sevgilisinin kıymetini anlıyo gerçekten

'a moment to remember ' başta olmak üzere
'windstruck' 'daisy'
bunlar hep güzel filmlerdir.

günaydınlar herkesee
dilerim herkesin ilişkisindeki kara bulutlar sonsuza dek kaybolur

2013 demi düğününüzz cnm ? :26:
ben yeni görüyorumm senii k bakma

günaydınnnnnnn

merveeee gözün aydınn hadii bida yaramazlıkk yapmayınnn
ezgicimm bende izlemiştimm o filmleri yaa çok süperr gülibimmmm izleee bebekimm sendee

İzliycez Sibelimmmmm merak ettim çok sevdicekle izleyince etkili olur belki

Bunlarıda not alıyorum Özgemmm ahh ahh şu kara bulutlar bi gitse ya sakince anlaşmak varken bu didişmek niye diyorum ama bişey olunca birden sinirlenmeden de edemiyorum işte

Sana noldu prensesimmmm?

sinir sinir sinirrr ediyo bu adam beni yaaaa

ya kızlar bir fikir verin Allah aşkına haksızsam haksızsın deyin bende kendimi görüp ona göre davranayım..
biz 1,5 yıl önce tel aldık bizimkiyle aynı model.. bir kaç ay sonra benimki erkek kardeşine verdi telefonu.. kendi eski bi tlefon kullandı bu zaman zarfında.. bir kaç ay önce yeni bi telefon aldık yine benimkine.. aldığımız telefonlar öle 200-300 değil kızlar en az 500 tl lik telefonlar.. benimki 2-3 ay kullandı.. daha önce kardeşine verdiği o telefonu kardeşi güzelce kullandı eskitti.. şimdi benimki yeni telefonu verdi.. daha önce verdiği kardeşinin eskittiği telefonu geri aldı.. şimdi bana diyor ki bana tel alalım.. ben nasıl çıldırmayayım.. hayır madem kardşinin telefonu yok ona git yeni bi telefon al ki 3. bi tele gerek kalmasın.. sakın yanlış anlamayın kızlar kıskandığım falan yok. benimde kardeşim var bende ihtiyacı var diye bilgisayar telefon aldım ona.. ama kendimi zora sokmadım..

Becerebildim mi video paylaşmayı bilmiyorum ama eğer olduysa şu videoyu ''sesli' olarak izlemenizi tavsiye ediyorum canlarım

[video=vimeo;22077462]http://vimeo.com/22077462[/video]

ya kızlar demek istediğim elimizde şuan para yok.. 1 ay sonra söz olucak dimi.. hiçbi para yok nasıl olucak bilmiorum.. ama benimki yok balıkesire gezmeye gidelim yok yeni telefon alalım diye söylenip duruo.. hiç mi düşünmüo ya ihtiyacımız var bizim o paralara hiçmi düünmüo.. yuva kurmak kolay bişey sanki .. ailesi de destek olamıcak bunuda biliyor.. sinir ediyor beni bu düşünceleriyle

Erkekler genellikle düşüncesizdir bence bu sebeple "yuvayı dişi kuş yapar" denir. Bence sen akıllı kızsın onu bir şekilde ikna etmenin yolunu bulursun.:44:

Erkekler genellikle düşüncesizdir bence bu sebeple "yuvayı dişi kuş yapar" denir. Bence sen akıllı kızsın onu bir şekilde ikna etmenin yolunu bulursun.:44:

canım zaten ben hayır deyince gidip kafasına göre davranıp almaz.. ama düşünmesi gerekir.. evlilik yolunu siz daha iyi biliosunuz ne kadar masraflı bir yol.

Gayet mantıklı düşünyosun bence madem söz olucak biraz keyfi harcamalrı kısması lazım.Üstelik onun ki fazla keyfi bi durum.Yeni teli alıp kardeşine ver sonra eskiyince al ona tekrar yeniyi al israfa gerek yok sonuçta.

Becerebildim mi video paylaşmayı bilmiyorum ama eğer olduysa şu videoyu ''sesli' olarak izlemenizi tavsiye ediyorum canlarım

[video=vimeo;22077462]http://vimeo.com/22077462[/video]

keşkee türkçe olsaydıı
çok güzel yaa özgecim ben yazıcaktımm minnak sultanaa benzettimm diyee sn yazmışsınn
minnakcımm izleesinn gelince kendinin benzetcekmi oda

canım zaten ben hayır deyince gidip kafasına göre davranıp almaz.. ama düşünmesi gerekir.. evlilik yolunu siz daha iyi biliosunuz ne kadar masraflı bir yol.

Öyle canım ben hatta bu maliyeti düşününce 2014 olmasını istiyorum. Aşkım beni neden bu kadar zorluyorsun diyor. İzin versem herhalde ocakta evli oluruz. Masrafları arttırıyorum durmadan Mayısı zor kabul ediyor. Bence sende öyle yap. Maliyet artarsa, nikah gecikir o gecikirse sana dokunması için çok bekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…