'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

1 yıllıktı ilişkkimiz canım nişanlandıgımızda aslında ona kalsa evlenioduk gecen sene de işte ben zar zor 2013 e ikna ettim cunku daha okulum yeni bitmişti

pekii amazondan kitap dısında bşey alan var mıııı??? dikkat dikkat bu soru cok onemlidir

cunku ordan superman bebegi bulduk biz... ancak benim bildigim en son sadece kitap gönderimi yapıodu Türkiye'ye.

az tutmuştu gülinim hatta yalanım olmasın ama en fazla 10 liraydı galiba

ya kızlar 6. caddede tefalin şu ürünü var benim de 55 lira indirimim var
şeytan diyor ki ne duruyorsunnnn, hadi alsanaaaa
napsam alsam mı ki gayet kullanışlı duruyo

canım bizde mayısdan beri toplasan ancak 8 defa görüşmüşüz ve sadece bir tanesi çok uzundu oda 6 saat ilk buluşmamız.
ömrüm seni beklemekle geçiyor diyor aşkım
hatçeee ben sana bizimkini söyliyim, haziran 2011 den ocak 2012 ye kadar hiç görmedim. ocakta 1 hafta gördüm. sonra martta doğum günümde sadece 3-4 saat gördüm. haziranın sonunda 2 gün gördüm.. ve şimdi 20 ağustosu bekliyorum

çağlaaaaaaaaammmm gelmiş. şekerim. balım gelmiş. ooohhhh

bide yavrularıııım, magnetlerimiz geldi, albümüme ekledim bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

merve hoşgeldin..
tcdd fenerbahçe tesislerinde kokteyl menü fiyatı 45 tl diye biliyorum, ekstralar hariç tabi.. sen bilgi alınca burda paylaş lütfen, biz de mekan araştırmasındayız..
sosyal tesisleri ben de düşündüm ama kişi sınırlaması koyduklarından 15 bini buluyo hatta geçiyo fiyatları :26:

Böyle çeyiz hazırlıkları yaptığınızı gördükçe içmi gidiyor,hevesleniyorum ama ne bileyim ben de tık yok hazırlık konusunda.Nasip olursa 2013 eylül-ağustos olacak bir evlilik için erken mi yoksa geç mi kalıyorum?Bir ucundan başlasam iyi olur değil mi?Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim,zevklerimiz birbirine çok yakın,burdan çok iyi fikir alırım diye düşünüyorum.Hepiniz birbirinizden zevkli bayanlarsınız.

Çağlaaammm kurabiyeemm hoşgeldinn, böyle neşeli, pozitif ışığını saçtın bizlere iyi ki geldin kuzumm

kuzucuğum ben ordan 1 kere alışveriş yaptım
beatles manyağı olduğumdan beatles t shirtü almıştım teeee endonezyadan gelmişti

benim kuzenim de elbise beğenmiş bana gösterdi bi baktım da çok hoş şeyler var ve türkiyeyle kıyaslayınca bir abiye elbise 100tl ye falan geliyor kargoyla beraber toplamda. çok ucuz bence. beğendiği şey çinden gelecekmiş alırsa. kaliteli olur mu, ka. günde gelir, karşılıksız çıkar mı diye bir sürü endişeler var. ama bir denemeden anlaşılamıcak bence.

bunu hafta sonu ablam kendi çeyizine aldı tefalden. açtık baktık gayet güzel. 180di sanırım fiyatı 6.caddede ne kadar ??? ablam birde tava aldı, o da 50tl idi. tefal kartı çıkardılar mağazada %10indirim yaptılar toplam 210tl verdi sanırsam.

Enişte fena aşık demek ki Allah tamamına erdirsin canım benim

Özgemm gayet güzelmiş bu,baya da kullanışlı bişeye benziyo

Çağlaaammm kurabiyeemm hoşgeldinn, böyle neşeli, pozitif ışığını saçtın bizlere iyi ki geldin kuzumm

hoşbuldummm limonaataaaaaaaaaammmmm

nasılsın bakalımmmm mandalinalı limonata olabiliomusun bu gunlerdeeeeee

Enişte fena aşık demek ki Allah tamamına erdirsin canım benim

amin canımcımm hepimizinkiiini inşallah

herkese slmm
çağlacım hoşgeldin kuzum nasılsın geri dönmene çok sevindim inş musmutlu gelmişsindir topikimizede mutluluk saçarsın

gerçektn sevindim canım iyi olmana bugün tam iftar vakti geldin aklıma inş. iyi olmuştur herşey dedim topice bi girdim sen geri gelmişsin 6.his sanırsam

yaaa canım benim aklıllarınıza gelebilmek ne kadar guzel

ay olabilir bu ara ben de cok tesadüf yasıorum 6.hislere giden yollarım acık sanırımmmm

özgecim bundan bizde var kullanıyoruz şuanda iyi bi alet annem mercimek çorbası için falan bıçaklı çırpıçısını çok kullanır ölçü kabındada çırpıcılarla şanti falan yapmak çok kolay oluyo,parçalayıcıyıda sogan falan dograrken kullanıyoruz domates gibi şeyleride parçalıyor saglam bişey zaten çırpıcılarının metal olması avantaj çok sıcak bişey karıştırmak istediginde çatlama falan yapmıyor

hoşbuldummm limonaataaaaaaaaaammmmm

nasılsın bakalımmmm mandalinalı limonata olabiliomusun bu gunlerdeeeeee

limonatannn senii yesin e mi

kuşuummm iyiyimmm.. mandalinalı limonata olamıorum ne yazıkkii evremikii görmüorm cunku en son pazartesi görmüştümmm şimdilikkk limonataaa olmaklaaa yetiniorumm

sen nasılsınnn bebelaakkk?

yaaa canım benim aklıllarınıza gelebilmek ne kadar guzel

ay olabilir bu ara ben de cok tesadüf yasıorum 6.hislere giden yollarım acık sanırımmmm

2013 gelinleri samimi ve sıcakkanlı galiba
benimkide açık galiba kayyınvalidem rüyasında görmüş beni arıyor

yiii beniiii o zamaaan senle bir menu olustturalmm bizz kurabiye ve limonata düüün mensüüüü

hadi yaa görüşemiomusunuz kiii hep şu yogunluklar kariyerin canı cehenneme

iyiyimmmm ben deeee tam bir bebelak modundayımmm cunkuuuu mama yiorum ki beeen

bildigin gercekten mama yiorum amaa kuzuuuuuuuuuuuuummm diyetisyen verdi bakalım topidik olabilcekmiyim bu mamayla

Seenn benimm diyett kurabiyemsinnn, sıfır yağ oranıylaaa uretilmişsinnn bebelaakıımmm

akşamm görüşemedikk hayatımmm paşamızz yazlığa gitti

oohhh mamaann yarasınnn sanaaa ne kadar olabilirsinn ama tosuncuk ol (imkansız bliorum)

bendeeee kobaacannn kestaneli dondurmikk yedimmm çookk sebiooruummm ki ben ikisiniii hem kestane hem dondurmaaa ıımmm

2013 gelinleri samimi ve sıcakkanlı galiba
benimkide açık galiba kayyınvalidem rüyasında görmüş beni arıyor

öyleyizdir ayıptır sölemesi diomusum

biara benimkide gorup gorup dururdu ne hikmetse de hep kızım oldugunu goruyo

şimdiden mahalle baskısı anne bence benim oglum olur olursa ole hissediorum diorum fena bozuluyo

valla kuzum - yag oranı bile olabilirim cidden diyetim ben aminnnnnnn inşallah yararrr

yaaa anlasılan evremik enişte kariyer molası vermiş kestaneli dondurma mıııııııı hiç duymadımm cok sastım suandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…