Yakınım da çok şükür işi de kendisi de hepmiz aynı şehirdeyiz
Amin canım istiyoruz da arada tatsızlıklar çıkınca insan ister istemez korkuyo.Siz ne kadar süre sevgililik yaşadıktan sonra nişanlandınız?
hatçeee ben sana bizimkini söyliyim, haziran 2011 den ocak 2012 ye kadar hiç görmedim. ocakta 1 hafta gördüm. sonra martta doğum günümde sadece 3-4 saat gördüm. haziranın sonunda 2 gün gördüm.. ve şimdi 20 ağustosu bekliyorumcanım bizde mayısdan beri toplasan ancak 8 defa görüşmüşüz ve sadece bir tanesi çok uzundu oda 6 saat ilk buluşmamız.
ömrüm seni beklemekle geçiyor diyor aşkım
siz nereyi belirlediniz? ben kır düğünü istiyorum ama biraz fiyatlar uçuk .kişi başı 60/70 den başlıyor. sosyal tesislere bakmaya başladım. haftasonu nişanlımla tcdd fenerbahçe tesislerine bakmaya gideceğiz deniz kenarında güzel bir yere benziyor.tarihi 1 haziran olarak belirledik. 2 ay içerisinde kararlaştırıp tutmak istiyorum mekanı kii o streste çıksın aradan
çağlaaaaaaaaammmm gelmiş. şekerim. balım gelmiş. ooohhhh
kuzucuğum ben ordan 1 kere alışveriş yaptım
beatles manyağı olduğumdan beatles t shirtü almıştım teeee endonezyadan gelmişti
az tutmuştu gülinim hatta yalanım olmasın ama en fazla 10 liraydı galiba
ya kızlar 6. caddede tefalin şu ürünü var benim de 55 lira indirimim var
şeytan diyor ki ne duruyorsunnnn, hadi alsanaaaa
napsam alsam mı ki gayet kullanışlı duruyo
1 yıllıktı ilişkkimiz canım nişanlandıgımızda aslında ona kalsa evlenioduk gecen sene de işte ben zar zor 2013 e ikna ettim cunku daha okulum yeni bitmişti
pekii amazondan kitap dısında bşey alan var mıııı??? dikkat dikkat bu soru cok onemlidir
cunku ordan superman bebegi bulduk biz... ancak benim bildigim en son sadece kitap gönderimi yapıodu Türkiye'ye.
Çağlaaammm kurabiyeemm hoşgeldinn, böyle neşeli, pozitif ışığını saçtın bizlere iyi ki geldin kuzumm
Enişte fena aşık demek kiAllah tamamına erdirsin canım benim
herkese slmm
çağlacım hoşgeldin kuzum nasılsın geri dönmene çok sevindim inş musmutlu gelmişsindir topikimizede mutluluk saçarsın
hoşbuldum büşracımmmm.... daha iyiyim canım cok sukur
gerçektn sevindim canım iyi olmana bugün tam iftar vakti geldin aklıma inş. iyi olmuştur herşey dedim topice bi girdim sen geri gelmişsin 6.his sanırsam
hoşbuldummm limonaataaaaaaaaaammmmm
nasılsın bakalımmmm mandalinalı limonata olabiliomusun bu gunlerdeeeeee
yaaa canım benim aklıllarınıza gelebilmek ne kadar guzel
ay olabilir bu ara ben de cok tesadüf yasıorum 6.hislere giden yollarım acık sanırımmmm
limonatannn senii yesin e mi
kuşuummm iyiyimmm.. mandalinalı limonata olamıorum ne yazıkkii evremikii görmüorm cunku en son pazartesi görmüştümmm şimdilikkk limonataaa olmaklaaa yetiniorumm
sen nasılsınnn bebelaakkk?
yiii beniiii o zamaaan senle bir menu olustturalmm bizz kurabiye ve limonata düüün mensüüüü
hadi yaa görüşemiomusunuz kiii hep şu yogunluklarkariyerin canı cehenneme
iyiyimmmm ben deeee tam bir bebelak modundayımmm cunkuuuu mama yiorum ki beeen
bildigin gercekten mama yiorum amaa kuzuuuuuuuuuuuuummm diyetisyen verdi bakalım topidik olabilcekmiyim bu mamayla
2013 gelinleri samimi ve sıcakkanlı galiba
benimkide açık galiba kayyınvalidem rüyasında görmüş beni arıyor
Seenn benimm diyett kurabiyemsinnn, sıfır yağ oranıylaaa uretilmişsinnn bebelaakıımmm
akşamm görüşemedikk hayatımmm paşamızz yazlığa gitti
oohhh mamaann yarasınnn sanaaa ne kadar olabilirsinn ama tosuncuk ol(imkansız bliorum)
bendeeee kobaacannn kestaneli dondurmikk yedimmm çookk sebiooruummm ki ben ikisiniii hem kestane hem dondurmaaa ıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?