'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bu ramazan fena çarptı beni tatlı krizlrim bitmiyor ben gidiyorum gelincikler önce tatlı yemeye sonra sahilde serin bi yürüyüş öptm herkesi:13:

sende öpüldün büşüüüüü

kıymetcim ne oldu cnm ?????

bilmiyorum ya iyi hissetmiyorum, ufak tefek sorunları büyütüp çığ gibi tepeme yıkıyorum galiba. belki de zaten büyük sorunlardır. herşeyi sorguluyorum o zaman da mutsuz oluyorum. tam toparlanıyorum başka bişey çıkıyor. şimdi de iftara gittiler akşam Onurla ortağı. bir arkadaş gelicek onu bekliyoruz gidicez dedi bana bende iyi güzel gidin dedim. şimdi öğreniyorum ki Onurun ortağının ilgilendiği kızmış. sevgili değiller de olmaya çalışıyorlar. ben bunu facebooktan öğreniyorum. dedim bana neden o kız olduğunu söylemedin, söyledim zannettim diyor. söylemesi falan önemli değil umrumda değil beni ilgilendirmez. söylediğini zannetmesi beni üzen. dedim tamam beni seviyorsun ama bu özensizliğin beni öldürüyor haberin olsun ben çok üzülüyorum. o da yapma hayatım bilmem ne bişiler yazmış işte öyle..

seninnn bööörtleneee ihtiyacıınn var kuşuuummm

beyfendii esnek çalışma saatlerindeee beniimm gibi "eşek gibi" calısmıokiiii sabah cıkıooo ertesi akşam gidio falankes filankesss o yatarken ben calısıorum ben yatarken o calısıooo duzeni bozuk dunyaa
diyetiimmm kurabiyeemmm kestaneli dondurmaaa carte dor da var hayatımmm ama ben ilk kez tekirdağ sahilde yemiştim o daha bi baskaydı sanırım "ilk" olduguu içinn ama bu da cok guzelkiiiii
temiz bir ağlayasım var !

Kıymetliimm neyin var kuzuumm?

yukarda yazdığım gibi işte. belki o kadar küçük bişey ki hani aman buna mı takıldın diyebilirsiniz. ama ben hiçbişey azalsın istemiyorum mutsuz oluyorum. ilişkilerin böyle azalarak tükendiğini düşünüyorum.

Canım açıkçası bende kırılırdım hani gittikleri yer neresi bilmiyorum ama o ortamda benimde bulunmam gerektiğini düşünürdüm... eşli bi çift varsa herkes eşli olmalı diye düşünüyorum.. facebooktan öğrenmen de çok talihsizlik olmuş canım, insan dumur olur... onur'un dediği gibi "zannetmeler" bende de oluyor ama. unutuyorum zaman zaman.
hani bu özensizlikten değil bence tatlım sadece o anda insan soyledim diye düşünüyor ama aklından cıkıveriyor. ben eniştenin herhangi bir artniyet beslediğini de düşünmüyorum.

benim moralim bozuk
çoğunuz biliyosunuz şu bernardonun country takımı için ölüp bittiğimi..
annem bugün bana hiç sormadan süpriz yapmak amaçlı yemek takımı almış içinde tencere takımı, kahvaltı takımı, blendır, vs bişiler daha varmış
durumu anlattım böyle böyle düşünüyorum ben falan dedim, gücüne gitti hevesi kırıldı sanırım
ben de çok merhametliyim inanılmaz bi vicdan azabı yaşıyorum
ama kendime de hak veriyorum..her bi parça gönlüme göre olsun istiyorum
olsun sen yine al istediğin takımı dediler ama bu aynı şeyden 2 tane olmasına ne gerek var..iki tane misafir yemek takımına verilecek parayla diğer eksiklerimi tamamlarım
bunu teklif ettim aldığın yerle konuşalım aynı parayla elektroniklerimi alalım dedim
ama gücendi sanırım..
çok mutsuzum

canım özel olarak iftara gitmediler. Onur işten geç çıkıyor. zaten her gün beraber iftar yapıyorlar ortağıyla. bugün farklı olan kızın gelmesi. daha önce bana onların durumunu anlattı daha sevgili değiller arkadaş gibiler. kızı işten tanıyorlar. yani dışardan bakıldığında çift olan kimse yok. iftara gidip tekrar ofise döndüler hala daha oturuyorlar şuan. hani benim o kızı şuan iş ilişkisi içinde değerlendirmem gerekiyor. dediğin gibi çift olarak çıkılmış ve ben davet edilmemiş olsam o zaten affı olmaz bir durum. deminden beri gönlümü almaya çalışıyor. ben özensizsin deyince telde konuşurken konuşalım bunu dedi konuşmak istemiyorum söyliceğimi söyledim dedim, başka sıkıntın varsa söyle hayatım, ben özensiz olduğumu düşünmüyorum ama öyle diyorsan ben senin için herşeyi yaparım yazmış. ya sevgisinden zerre şüphem yok ama bu ufak tefek şeyler beni yoruyor. iyi oldu söyledim kurtuldum. artık ya daha özenli olacak yada sonuçlarına katlanacak.

ayyyy canımm benimm kıyamam kız annene de sana da. ikinizde öyle haklısınız ki. ahh canımm ya sürpriz yapmış o da, anne yüreği senin sevineceğini düşünmüştür, seninde heveslerin beğenilerin var. ayy ne diceğimi bilemedim valla Özgecimm.:26:

demin ağlıyordum şimdi de sinirimden gülüyorum yaw

Son düzenleme:

yazdıklarını okudum canım fikrimi belirteyim sana.

erkekler düz mantıktır, uzun uzun iş çevirmezler, olduğu gibidirler sevdikleri kadınlara karşı.

o yüzden bazı şeyleri ince ince değil kabaca görürler, biz parçaları birleştiririz onlar bütünsel algılar.

cinsiyet farklılığı yani, senin sevgilin de bunu özensizlik gibi görmüyor, çünkü ona göre öyle,senin gibidetaylı düşünemez. mesela sen bu gibi şeyleri benimle paylaş desen, tam olarak anlayamaz, ona göre bu gibi şeyler neler olabilir kafası karışır.

bnm erkek arkadaşımda da benzer karııklıklar var mesela bi ararım ben 'halı sahaya gidiyorum' (haftada 4 kere gider,bi de ekstrası var düşünün),ben neden söylemedin diyorum,aklımdan çıkmış diyor. neyse uyarıyorum falan,sonra 2 gün geçiyor 'ben markete gidiyorum haberin olsun'tarzı bi konuşma.ben de haber vermene gerek yoktu diyorum,e sen dedin diyor

yani onlar çok ayıramıyor böyle şeyleri, cinsiyet farklılığı işte,ard niyet sezmiyorsak çok da canımız sıkılmasın böyle şeylere derim.

evet canımcımm aynen ayırd edemiyor. art niyet yok canım ona eminim. sevgisinden şüphem yok çok üzerime düşer üzmek istemez. şimdi bile üzüldüm dedim diye affettirmeye çalışıyor kendisini. 2 gündür gündüz de çok işi var fazla mesaj atmadı kopukluk oldu bunlara hep canım sıkıldı işte.

totalde birbirimizi gerçekten çok seviyoruz herşey güzel olucak inşallah bu ufak tefek şeyleri de aşıcam zamanla.

yoğun iş temposu içinde arayacak,mesaj atacak vakit bulunamayabiliyor,akşamları erkenden uykuya dalınıp,sevgililere ayrılan zaman kısalabiliyor.

bunlar normal hayatın getirdiği durumlar,evliyken de olacaktır mutlaka,sana muhtmelen kopuyormuşsunuz gibi geliyor ama öyle değil.

kesinlikle bunun ihmal etmekle alakası yok,ne kadar zamandır birlikte olduğunuzu bilmiyorum ama zamanla her şey yerine oturuyor.

beklentilerimizi şartlara göre oluşturmak ilişkimizi daha az yıpratır.

ama sen deseydin ki tüm gün arkadaşlarıyla takılıyor, ben de sana hak verip kızardım enite beye.

ama bak çalışıyor, zaman bulamıyor diyorsun, o zaman olur böyle şeyler,daha güzel telafisini yaparsınız diyorum.

Allah ağzımızın tadını bozmasın.

kızlarım bu arada Eyyüp Sultan'a gidiyorum sabah namazına (namaz kılamayacağım ama) dualarımda olacaksınız

Niyeti güzel ama keşke sorsaymış.:26:

Sonuçta senin evin,sen kullanacaksın.

Uygun bir dille konuşunca sana hak vereceğine inanıyorum.

Son düzenleme:
kardeşimin askerlik sonucu belli oldu kütahyaya gidicek canım benim
kaç saattir onla uğraşıyoruz

gizom enişte ne oldu çok merak ettim :26:

kardeşimin askerlik sonucu belli oldu kütahyaya gidicek canım benim
kaç saattir onla uğraşıyoruz

gizom enişte ne oldu çok merak ettim :26:

Aaaa hayırlısı olsun Özgem.

Bizim arkadaşın sevdicek orda okuyordu,bize de 5 saat Kütahya.

Küçük,şirin bir yermiş.

Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin.

kızlar günaydın aşkım anakra mamak kısa dönem er olarak askere gidiyor 6 ay boyunca ankaradayız :)))))))))

özgem dua ettim kardeşinde diğer gidicek askerlerede bende kütahya kırklareli ve afyon geçirmiştim ankara aklmn ucuna gelmemişti arkadaşlarm ankara olsa gider geliriz demişti çok ankra diyen oldu

o değilde benmkinin istanblda üni arkadaşı hiç yoktur ev arkadaşlarıda dahil herkes anakrada ve kışın anakraya gitmek istedğnde hayır demiştim ama allahın işi herşeyde hayır var demek görüşcek günleri varmış sıpaların .)))))

günaydınlarr
özgemm sağ salim gidip gelsin kardeşin ve tüm mehmetçiklerimizz
gizom gece arkadaşlar msj attı askere gitceklerde haber verin demiştim. gece onların msjnı görünce aklıma sen düştün hemen merak ettim ama şükürler olsun yakına ve iyi yere düşmüş. Allah'ım askerliğin bitip kavuştuğunuz günü de görmeyi nasip etsin canım

Kızlar günaydınlar olsun hepinize..
Sevdiğini kardeşini askere gönderen herkeese tez zamanda kavuşmayı diliyorum..
Ben 15 ay beklemiştim. ahh ahh

Kızlar bu arada ben sizleri tam olarak tanımıyorum.. Nerede yaşıyorsunuz sevdiceğiniz nerede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…