'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Sana kıyamam ben...
Hayatım hiç beğenmeyeceğin bi takım mı?
Aklında başka bişey varsa içine de sinmez, ama 2 takım yapabilirsin Özgem... İstersen paylas modellerini bizde gorelim kuzucum
Ama solediğin de mantıklı.. Küçük ev aletlerini de halledebilirsin oradan.
Canım ya o da annelik iç güdüsü ile yaklaşmış
Solememiş miyin ona country takımı istediğini.

Gizomm gizoomm canım arkadaşımmm balım peteğimmm inşallah rahat ediceği bi yerdir kuzumm çok dua ettimmm gece uyuyamadımm sabah senden gelen msjı gorunce once mutlu oldum sonra hafif bi burukluk yasadımm ben hep kendmi trakya bolgesi die kanalize ettim ole etmek istedm ama hiç önemli değilki yeterki eniştemiz rahat olsunnn canım arkadasımmmm bol bol söleriz artıkk ankaranın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan

Özgemm senin kardeşin de kütahyaya düşmüşş, hayırlısını diliyorum bebeğimmmm hepsi rahat olsun da cabucacık bitirsinler vatani görevleriniiiii...

Günaydınn bebeklerimm...

Gizotuumm çok sevindim kuzumm güzel yere düşmüş aşkınn sağ sağlim gidip gelir inşallah su gibi aksın zaman bebeğim

Askerlik ayrı dert onca günü beklemek,bide doğuya düşünce o ayrı dert.Bizim daha zamanımız olmasına rağmen arada aklıma geliyo ya doğuya düşerse diye içim kararıyo resmen hele dünkü İzmir olayından sonra Rabbim tüm mehmetçiklerimizi o vicdansızlardan korusun

Özgecim seni de kardeşinle Allah kavuştursun sağ sağlim gidip,dönmek nasip olsun

Günaydınnn pamuğuumm

Ben hemen kısaca tanıtayım kendimi Adım Pelin, edirnenin bi ilçesinde yaşıorum. Sevgilik dee buradaa.. 22,9 yasındayım sevgilimde 27 yaşında 31 ağustosta 28 olcak kısmetse özel bi şirkette muhasebeciyim.
sende tanıt bakalım kendiniii

Gülimiiimmm günaydınnnn ballı lokma tatlısııı

Bebeğim hoşgeldiiinnn seni görmek ne güzel...

hoşbuldum canım teşekkürler

kıymetcimmmmm ben olsam ben de kırılırdım ama pelom gibi art niyet olmadını dusunuyorum buyutup tadını kacırma canım

pelommmmm not aldım her yanda kestaneli dondurma arıcıımm haberin olsun

özgem kardeşcanın hayırlısıyla gidip gelsin

gizosuuummm cok sevindim cok sanslısın nurayım gibi 6 ay sonra sevdicegin kollarında olucak ankaradan dun bi yakınımız dondu askerden... cok rahatmıs askerligi guzel bi yer orası enişte cok rahat edicektir eminim

Günaydınnn pamuğuumm

Ben hemen kısaca tanıtayım kendimi Adım Pelin, edirnenin bi ilçesinde yaşıorum. Sevgilik dee buradaa.. 22,9 yasındayım sevgilimde 27 yaşında 31 ağustosta 28 olcak kısmetse özel bi şirkette muhasebeciyim.
sende tanıt bakalım kendiniii

Gülimiiimmm günaydınnnn ballı lokma tatlısııı

kuzum blendrın kenarları kapalı olanlarını tercih et derim ben sıçratma yapmıyormuş kullanmadım ama öyle aldım ben çeyizime. ve tavsiyen braun yada phillips
bak benim ki bu
Eki Görüntüle 485299
öyle çok büyük değil göründüğü gibi. pratik bişeye benziyor
buarada anneciğinle yaşadığın olaya üzüldüm kuzum yaa...ama eminim bi orta yol bulunur.oluyor böyle şeyler malesef

Zehracım adım Ezgi. ben ve sevdiceğim İstanbuldan hatta aynı semtteniz canım. 2 sokakcık var aramızda sadece
sen?

Son düzenleme:

benim diğer kardeşim de ankarada okuyo gizommm ne güzel yakına gitmiş enişte
sen de onun yanına gidersin kiii
biz de sevindim kardeşime kütahya bize de 5 saatlik bi mesafe..hem de havacı olcak..havacılar çok daha rahatmış öyle diyolar
hadi hayırlı tezkereler bize :)

canım evet biliyodu o takımı sürekli gösteriyodum ama takımın içinde tencere vs olduğunu bilmiyomuş o..sadece o takımı istiyorum sanmış
ve bu takımı da tencereleri için almış
beğenmeyeceğim bi takım değildir muhakkak ama şimdi gölümde o bernardo varken inan isterse altın kaplama olsun önemi yok
benim de huyum böyle işte..kendi kafamda kurdum ben herşeyi..
normal şartlarda bana kıyafet bile almaz annem sen herşeyi beğenmiyosun diye
ama bu kadar ciddi bi şeyi bana sormadan niye almış ki
babam da annem de bozuldular..tatlı tatlı anlattım ama hevesleri kırılmış
hatta babam rest çekti bi ara anneme sen kullanırsın nolcak die
bilmiyorum artık bişey demicem..eğer teklif ederlerse gider değiştirir diğer eksikleri alırız
ama etmezlerse de kalır..bernardoyu ben yine alırım ama gereksiz yere bi sürü masraf olmuş olur..

askerlikle ilgili güzel dilekleri olan arkadaşlarımı da öpüyorum

zehracım ben özge
biz de tekirdağın bi ilçesinde yaşıyoz sevdiceğimle
ikimiz de 26 yaşındayız

bu arada avukatım

Son düzenleme:
özgem cnm annen çok güzel düşünmüş ama satıcı kızlar muhtemelen ayak üstü oldu bittiye getirmişlerdir onu.fiyatları da taksitle uyguna geldiğinden anneciğin almadan edememiştir. umarım bu durum düzelir sevdiğin takımı alırsın. annenin aldığı takımı da çok merak ettim varsa koyar mısın link vs. kardeşin için de çok sevdindim canım havacılar gerçekten çok rahat oluyorlar.şimdiden allah kavuştursun :)

gizimmm çok sevindim annemmmmm. hadi allah kavuşltursunnn.beraber düşücez şafağınızı her zaman yanındayız biliyorsunn

canııııımmmmm ben burcu :) 24e giricem bu ayın 18inde sevgilimde 29 yaşında. ikimizde istanbul çekmeköydeyiz evlerimizde çok yakın birbirine. ben bi yazılım firmasında çalıyorum oradaki her şeyden sorumluyum :) byarmadan sonra nişanlanıcaz kısmetse seneye de mayıs haziran gibi evlenicez. sen de tanıt kendini lütfen

burcum takım henüz gelmemiş 2-3 güne gelcekmiş galiba
schafer ın bi takımıymış tencereler falan da öyleymiş
beyaz üzerine siyah desenleri var dedi annem
dediğim gibi eğer o bernardoya abayı yakmamış olsaydım hiç önemi yoktu..
neyse çözülcek bakalım..sadece hem onların kırılmasına üzüldüm hem de bana hak vermemelerine

Zehracım adım Ezgi. ben ve sevdiceğim İstanbuldan hatta aynı semtteniz canım. 2 sokakcık var aramızda sadece
sen?

zehracım ben özge
biz de tekirdağın bi ilçesinde yaşıyoz sevdiceğimle
ikimiz de 26 yaşındayız

Memnun oldum kızlar :)
Çatlattınız beni kızlar nihayet
Bende zehra o tickerdaki uyuzcan sevdicek keçican da ben oluyorum efendim
Özgecim bende Tekirdağ ın bir ilçesinde yaşıyorum
bu sene sonu itibariyle 24 yaşımıda doldurmuş olucam kızlar..
bir fabrikada personel şefliği yapmaktayım
Sevdiceğim de istanbulda

Önümüzdeki ay kısmetse sözleniyoruz

05.07 tarihi tanışma tarihimiz.. bu yüzden 05.07.2013 te nikahımızı kıymayı ramazan dolayısıyla da ağustos sonu itibariyle düğün yapmayı düşünüyoruz

Son düzenleme:
niye hiç kimse beni kaale almıyor

Kuzucuğummm benim adım Gülin.Ben de sevdicekte Çorlu'da yaşıyoruz.Mali müşavirlik bürosun da muhasebeci olarak çalışıyorumm.ikimiz de 23 yaşındayız

Şimdide sen anlat kendini bizee

Günaydınn bal bademiimmmm...

Akşam o kadar çok yazmışım ki parmaklarım ağrıyo yaa ağır ağır yazıyorum bugün Pelott

canım evet biliyodu o takımı sürekli gösteriyodum ama takımın içinde tencere vs olduğunu bilmiyomuş o..sadece o takımı istiyorum sanmış
ve bu takımı da tencereleri için almış
beğenmeyeceğim bi takım değildir muhakkak ama şimdi gölümde o bernardo varken inan isterse altın kaplama olsun önemi yok
benim de huyum böyle işte..kendi kafamda kurdum ben herşeyi..
normal şartlarda bana kıyafet bile almaz annem sen herşeyi beğenmiyosun diye
ama bu kadar ciddi bi şeyi bana sormadan niye almış ki
babam da annem de bozuldular..tatlı tatlı anlattım ama hevesleri kırılmış
hatta babam rest çekti bi ara anneme sen kullanırsın nolcak die
bilmiyorum artık bişey demicem..eğer teklif ederlerse gider değiştirir diğer eksikleri alırız
ama etmezlerse de kalır..bernardoyu ben yine alırım ama gereksiz yere bi sürü masraf olmuş olur..

askerlikle ilgili güzel dilekleri olan arkadaşlarımı da öpüyorum
[/QUOTE]

Özgişim sen de haklısın annecin de haklı.
O bi eksiğini daha kapatmak istemiş hele bide böyle bi kampanya görünce dayanamayıp almış.
Anneler biraz çabuk kırılık bilirsin ama madem olmuş böyle bişey 2 takımın olsun boşver bernardo'yu da alırsın ikinizin de gönlü olur.Şuan gereksiz bi masraf olucak ama napcaksın kimsenin gönlü kırılmasın Özgem

pelom canım seviyorum çok senii

özgem bendede bu var kafamda kurarım eğer isteidğim olmazsa süpriz olursa hoşnut olmam ama senin kadar merhametli olamadım yaa keşke azcık anlayış gösterseydim

anneme çeyize başladığım ilk zaman sakın bana süpriz yapma ne olur dedim koy kenara para dedim sırf buydu istediğim babam süpriz yapar herşeyi alırlar aşkımda bilir ben planlarsm o olcak yada olmucak

ama var ya bazende buldukta bunuyorz diyorum bize masraf çıkarmak istemyolar bir kolumuz elimiz oluyorlar biz ne ediyoruz çünkü biz değerlni biliyor manevi maddi her şeklde yanmzdalar biliyoruzda böyle yapıyoruz özgem emin ol destek görmemiş biri olsa hiç şu takımı beğeniyordum demezdi muhtaç değiliz ya böyleyiz işte

annenle babana kıyamam yaaaa bizimkiler gibi ama evlatlarının huyunu biliyolar anencm senelerdr kıyafet almaz bana o turkuaz sever ben soft severim o siyah giyinr ben beyaz o yüzden meselaaa

bu arada özgem 3 kardeşmisin sen :)))))) ay ne meraklıyım kiii

ezgim balım sağolasın gülinim burcum çağlam çok seviyorum sizlerii

çağlaaa dün çeyizler alınmış ne mutlu oldum analtamam özüne döndün ballım sen geçen haftaki karamsar kız değildin olmayacaksında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…