Sana kıyamam ben...benim moralim bozuk
çoğunuz biliyosunuz şu bernardonun country takımı için ölüp bittiğimi..
annem bugün bana hiç sormadan süpriz yapmak amaçlı yemek takımı almış içinde tencere takımı, kahvaltı takımı, blendır, vs bişiler daha varmış
durumu anlattım böyle böyle düşünüyorum ben falan dedim, gücüne gitti hevesi kırıldı sanırım
ben de çok merhametliyim inanılmaz bi vicdan azabı yaşıyorum
ama kendime de hak veriyorum..her bi parça gönlüme göre olsun istiyorum
olsun sen yine al istediğin takımı dediler ama bu aynı şeyden 2 tane olmasına ne gerek var..iki tane misafir yemek takımına verilecek parayla diğer eksiklerimi tamamlarım
bunu teklif ettim aldığın yerle konuşalım aynı parayla elektroniklerimi alalım dedim
ama gücendi sanırım..
çok mutsuzum
Gizomm gizoomm canım arkadaşımmm balım peteğimmm inşallah rahat ediceği bi yerdir kuzumm çok dua ettimmm gece uyuyamadımmkızlar günaydın aşkım anakra mamak kısa dönem er olarak askere gidiyor 6 ay boyunca ankaradayız :)))))))))
özgem dua ettim kardeşinde diğer gidicek askerlerede bende kütahya kırklareli ve afyon geçirmiştim ankara aklmn ucuna gelmemişti arkadaşlarm ankara olsa gider geliriz demişti çok ankra diyen oldu
o değilde benmkinin istanblda üni arkadaşı hiç yoktur ev arkadaşlarıda dahil herkes anakrada ve kışın anakraya gitmek istedğnde hayır demiştim ama allahın işi herşeyde hayır var demek görüşcek günleri varmış sıpaların .)))))
kızlar günaydın aşkım anakra mamak kısa dönem er olarak askere gidiyor 6 ay boyunca ankaradayız :)))))))))
özgem dua ettim kardeşinde diğer gidicek askerlerede bende kütahya kırklareli ve afyon geçirmiştim ankara aklmn ucuna gelmemişti arkadaşlarm ankara olsa gider geliriz demişti çok ankra diyen oldu
o değilde benmkinin istanblda üni arkadaşı hiç yoktur ev arkadaşlarıda dahil herkes anakrada ve kışın anakraya gitmek istedğnde hayır demiştim ama allahın işi herşeyde hayır var demek görüşcek günleri varmış sıpaların .)))))
Kızlar günaydınlar olsun hepinize..
Sevdiğini kardeşini askere gönderen herkeese tez zamanda kavuşmayı diliyorum..
Ben 15 ay beklemiştim. ahh ahh
Kızlar bu arada ben sizleri tam olarak tanımıyorum.. Nerede yaşıyorsunuz sevdiceğiniz nerede..
Kızlar bu arada ben sizleri tam olarak tanımıyorum.. Nerede yaşıyorsunuz sevdiceğiniz nerede..
Bebeğim hoşgeldiiinnn seni görmek ne güzel...
kuzum blendrın kenarları kapalı olanlarını tercih et derim ben sıçratma yapmıyormuş kullanmadım ama öyle aldım ben çeyizime. ve tavsiyen braun yada phillipsaz tutmuştu gülinim hatta yalanım olmasın ama en fazla 10 liraydı galiba
ya kızlar 6. caddede tefalin şu ürünü var benim de 55 lira indirimim var
şeytan diyor ki ne duruyorsunnnn, hadi alsanaaaa
napsam alsam mı ki gayet kullanışlı duruyo
kızlar günaydın aşkım anakra mamak kısa dönem er olarak askere gidiyor 6 ay boyunca ankaradayız :)))))))))
Sana kıyamam ben...
Hayatım hiç beğenmeyeceğin bi takım mı?
Aklında başka bişey varsa içine de sinmez, ama 2 takım yapabilirsin Özgem... İstersen paylas modellerini bizde gorelim kuzucum
Ama solediğin de mantıklı.. Küçük ev aletlerini de halledebilirsin oradan.
Canım ya o da annelik iç güdüsü ile yaklaşmış
Solememiş miyin ona country takımı istediğini.
Gizomm gizoomm canım arkadaşımmm balım peteğimmm inşallah rahat ediceği bi yerdir kuzumm çok dua ettimmm gece uyuyamadımmsabah senden gelen msjı gorunce once mutlu oldum sonra hafif bi burukluk yasadımm ben hep kendmi trakya bolgesi die kanalize ettim ole etmek istedm ama hiç önemli değilki yeterki eniştemiz rahat olsunnn canım arkadasımmmm bol bol söleriz artıkk ankaranın yolları taştan sen çıkardın beni beni baştan
Özgemm senin kardeşin de kütahyaya düşmüşş, hayırlısını diliyorum bebeğimmmm hepsi rahat olsun da cabucacık bitirsinler vatani görevleriniiiii...
Günaydınn bebeklerimm...
özgem cnm annen çok güzel düşünmüş ama satıcı kızlar muhtemelen ayak üstü oldu bittiye getirmişlerdir onu.fiyatları da taksitle uyguna geldiğinden anneciğin almadan edememiştir. umarım bu durum düzelir sevdiğin takımı alırsın. annenin aldığı takımı da çok merak ettim varsa koyar mısın link vs. kardeşin için de çok sevdindim canım havacılar gerçekten çok rahat oluyorlar.şimdiden allah kavuştursun :)benim moralim bozuk
çoğunuz biliyosunuz şu bernardonun country takımı için ölüp bittiğimi..
annem bugün bana hiç sormadan süpriz yapmak amaçlı yemek takımı almış içinde tencere takımı, kahvaltı takımı, blendır, vs bişiler daha varmış
durumu anlattım böyle böyle düşünüyorum ben falan dedim, gücüne gitti hevesi kırıldı sanırım
ben de çok merhametliyim inanılmaz bi vicdan azabı yaşıyorum
ama kendime de hak veriyorum..her bi parça gönlüme göre olsun istiyorum
olsun sen yine al istediğin takımı dediler ama bu aynı şeyden 2 tane olmasına ne gerek var..iki tane misafir yemek takımına verilecek parayla diğer eksiklerimi tamamlarım
bunu teklif ettim aldığın yerle konuşalım aynı parayla elektroniklerimi alalım dedim
ama gücendi sanırım..
çok mutsuzum
gizimmm çok sevindim annemmmmm. hadi allah kavuşltursunnn.beraber düşücez şafağınızı her zaman yanındayız biliyorsunnkızlar günaydın aşkım anakra mamak kısa dönem er olarak askere gidiyor 6 ay boyunca ankaradayız :)))))))))
canııııımmmmm ben burcu :) 24e giricem bu ayın 18inde sevgilimde 29 yaşında. ikimizde istanbul çekmeköydeyiz evlerimizde çok yakın birbirine. ben bi yazılım firmasında çalıyorum oradaki her şeyden sorumluyum :) byarmadan sonra nişanlanıcaz kısmetse seneye de mayıs haziran gibi evlenicez. sen de tanıt kendini lütfenKızlar günaydınlar olsun hepinize..
özgem cnm annen çok güzel düşünmüş ama satıcı kızlar muhtemelen ayak üstü oldu bittiye getirmişlerdir onu.fiyatları da taksitle uyguna geldiğinden anneciğin almadan edememiştir. umarım bu durum düzelir sevdiğin takımı alırsın. annenin aldığı takımı da çok merak ettim varsa koyar mısın link vs. kardeşin için de çok sevdindim canım havacılar gerçekten çok rahat oluyorlar.şimdiden allah kavuştursun :)
gizimmm çok sevindim annemmmmm. hadi allah kavuşltursunnn.beraber düşücez şafağınızı her zaman yanındayız biliyorsunn
canııııımmmmm ben burcu :) 24e giricem bu ayın 18inde sevgilimde 29 yaşında. ikimizde istanbul çekmeköydeyiz evlerimizde çok yakın birbirine. ben bi yazılım firmasında çalıyorum oradaki her şeyden sorumluyum :) byarmadan sonra nişanlanıcaz kısmetse seneye de mayıs haziran gibi evlenicez. sen de tanıt kendini lütfen
Günaydınnn pamuğuumm
Ben hemen kısaca tanıtayım kendimiAdım Pelin, edirnenin bi ilçesinde yaşıorum. Sevgilik dee buradaa.. 22,9 yasındayım sevgilimde 27 yaşında 31 ağustosta 28 olcak kısmetse özel bi şirkette muhasebeciyim.
sende tanıt bakalım kendiniii
Gülimiiimmm günaydınnnn ballı lokma tatlısııı
Zehracım adım Ezgi. ben ve sevdiceğim İstanbuldan hatta aynı semtteniz canım. 2 sokakcık var aramızda sadece
sen?
canııııımmmmm ben burcu :) 24e giricem bu ayın 18inde sevgilimde 29 yaşında. ikimizde istanbul çekmeköydeyiz evlerimizde çok yakın birbirine. ben bi yazılım firmasında çalıyorum oradaki her şeyden sorumluyum :) byarmadan sonra nişanlanıcaz kısmetse seneye de mayıs haziran gibi evlenicez. sen de tanıt kendini lütfen
zehracım ben özge
biz de tekirdağın bi ilçesinde yaşıyoz sevdiceğimle
ikimiz de 26 yaşındayız
niye hiç kimse beni kaale almıyor
Günaydınnn pamuğuumm
Ben hemen kısaca tanıtayım kendimiAdım Pelin, edirnenin bi ilçesinde yaşıorum. Sevgilik dee buradaa.. 22,9 yasındayım sevgilimde 27 yaşında 31 ağustosta 28 olcak kısmetse özel bi şirkette muhasebeciyim.
sende tanıt bakalım kendiniii
Gülimiiimmm günaydınnnn ballı lokma tatlısııı
Kuzucuğummm benim adım Gülin.Ben de sevdicekte Çorlu'da yaşıyoruz.Mali müşavirlik bürosun da muhasebeci olarak çalışıyorumm.ikimiz de 23 yaşındayız
Şimdide sen anlat kendini bizee
kuzum bende çorludanımMesleğimizde aynı..
kuzum bende çorludanımMesleğimizde aynı..
AaaaaaaaÖzgişle uzaktan da olsa ortak tanıdıklar baya bulduk acaba seninle de bulurmuyuz kiii
Çokk şaşırdımm yaa yok mu arttıran başka Çorlu yok muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?