kızlar sizce hangisini alayım ya aslında gönlümden geçenler kare yemek takımları ancak çok kararsızımmmmmmaşağıda linkte verdiklerim çok uygunlar hoşuma da giden modeller açıkçası ya da kampanyalı içinde her şeyi bulunan takımlardan mı alsam? böyle ayrı ayrı alınca hepsi en beğendiklerim en sade modeller oluyor hem de çok uyguna geliyor taş çatlasa 1000 tlye filan hem de kampanyalılardan alırsam o kadar tencereyi nereye sığdırıcam tencelerini de beğenmiyorum üstelik kararsızımmmm
82 Pr. Yemek Takm Polo 7002 Yemek Takmlar - Oval Bone Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Moon Linea 86 Prç. Yemek Tk. Yuvarlak - 86 Parça Yemek Takımları - EMSAN - Emsan Shop
özgemmmmmmm kutlayalımmm bebeğimmm şerefinizeeeee
Burcum ben moon linea aldım emsandan... Şık bi takım seviyorum karacayı sevmiyorum çok fazla eğer o şekilde bi takım alıcaksan bence kütahya porselen den almalısın...
Merhaba arkadaşlar,geçmiş bayramınızı kutlarım...
Müstakbel kayınvalidelerinizle nasıl olduğunuzu sorabilir miyim?Anlaşabiliyor musunuz?İletişim ne düzeyde? :)
ben de sıkıldım
üstelik rejimdeyim
36 beden giyen insan bana, kaynanam gitmiş 40 beden etek almış
zaten ramazanda kilo aldım diye depresyondaydım bu da beni daha bi tetikledi
zayıflayacağummmmmmmm
ben de sıkıldım
üstelik rejimdeyim
36 beden giyen insan bana, kaynanam gitmiş 40 beden etek almış
zaten ramazanda kilo aldım diye depresyondaydım bu da beni daha bi tetikledi
zayıflayacağummmmmmmm
kuzum bence mesaj veriyor biraz kilo al diyeekaynananın kilosu nasıl ?
Özgişimmm fıstık gibisin kuzum sen hiççç zayıflamaya ihtiyacın yok
zayıf canımm manken gibi maşallah
ilk tanıştığmızda kilo al kilo al diyolardı ama şimdi alma böyle iyisin diyolar
[/B]
zayıf canımm manken gibi maşallah
ilk tanıştığmızda kilo al kilo al diyolardı ama şimdi alma böyle iyisin diyolar
saol kuzummm benimm
ama kendimi iyi hissetmek için bikaç kilo vermek istiyorum bakalım kısmetseee
Kütahya porselenin kabartma desen takımlarını çok seviyorum kendime bi takım daha alıcam ben mesela canım.pelimm kütahya porselenin modellerine baktım da gözüme çarpan bir model olmadı var mı tavsyen?
Canım peline sormussun ama ben bir model göstereyim sana benim hoşuma gidiyor sade ama şık
Eki Görüntüle 494330
Özgişim bu konu en az çeyiz kadar ilgi alanıma girdiğinden sorayım hemen kilo vermek için ne yapıcaksın,tiyoların var mı?
kızlar sizce hangisini alayım ya aslında gönlümden geçenler kare yemek takımları ancak çok kararsızımmmmmmaşağıda linkte verdiklerim çok uygunlar hoşuma da giden modeller açıkçası ya da kampanyalı içinde her şeyi bulunan takımlardan mı alsam? böyle ayrı ayrı alınca hepsi en beğendiklerim en sade modeller oluyor hem de çok uyguna geliyor taş çatlasa 1000 tlye filan hem de kampanyalılardan alırsam o kadar tencereyi nereye sığdırıcam tencelerini de beğenmiyorum üstelik kararsızımmmm
82 Pr. Yemek Takm Polo 7002 Yemek Takmlar - Oval Bone Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Moon Linea 86 Prç. Yemek Tk. Yuvarlak - 86 Parça Yemek Takımları - EMSAN - Emsan Shop
özgemmmmmmm kutlayalımmm bebeğimmm şerefinizeeeee
Kütahya porselenin kabartma desen takımlarını çok seviyorum kendime bi takım daha alıcam ben mesela canım.
Sylvia, açelya, polo desenleri çok güzel ki bence.. Hatta bilmiorum ne kadarlık bütçe ayırırsın ama kütahya porselen'in Mitterteich alman distribütoru var yemek takımlarını saten şekilde tasarlıyorlar ki desenleri oyle bi ortaya cıkıyor sorma gitsin... Yemek takımımı almış olmasaydım onlardan alırdım şuan beni aşıyor sadece
Örnek göstereyim istersen saten derken ne demek istediğimi daha iyi anlarsın bebim:)
Kütahya Porselen / Sylvia Modeli
Eki Görüntüle 494342
Mitterteich / Sylvia Modeli
Eki Görüntüle 494345
Şu linki de bi incele istersen kuzucum: Yemek Takımları - Porselen Sepeti
Bu model de çok ama çok güzelmiş Duygucumm
Kütahya porselenin kabartma desen takımlarını çok seviyorum kendime bi takım daha alıcam ben mesela canım.
Sylvia, açelya, polo desenleri çok güzel ki bence.. Hatta bilmiorum ne kadarlık bütçe ayırırsın ama kütahya porselen'in Mitterteich alman distribütoru var yemek takımlarını saten şekilde tasarlıyorlar ki desenleri oyle bi ortaya cıkıyor sorma gitsin... Yemek takımımı almış olmasaydım onlardan alırdım şuan beni aşıyor sadece
Örnek göstereyim istersen saten derken ne demek istediğimi daha iyi anlarsın bebim:)
Kütahya Porselen / Sylvia Modeli
Eki Görüntüle 494342
Mitterteich / Sylvia Modeli
Eki Görüntüle 494345
Şu linki de bi incele istersen kuzucum: Yemek Takımları - Porselen Sepeti
Bu model de çok ama çok güzelmiş Duygucumm
kuzucum aslında sadece yememe dikkat edicem, çünkü son zamanlarda o kadar azıttım ki
mesela nestle nesfite başladım sabah onu yedim
öğlen de etimek yedim üzerine light krem peynir sürerek, bi tane de elma yedim
bol bol da su içiyom
mesela midem kazınır gibi oldu, o nedenle eti formlar almıştım onun bisküvilerinden atıştırabilirim sankim
aslında spor falan yapmak lazım ama ben çok üşeniom
en azından gece mekik çeksem o bile bişey benim için
Ayyy fırsat bu fırsat almalısın tabisi özgemm çok güzel şeyler alcağına inanıorummm 12 kişilik takımları bile çok uygun ki ben alıcam sadece butcemin biraz daha elverişli olmasını beklıyorum...
pelinimmm
kardeşimin yemin töreni için kütahyaya gitçez biz, misafir takımım var ama günlük takımlarımı ordan almayı düşünüyom bakalım
fiyat çok uygun diyolar ana göricizzzz
Ben biraz daha kokoşluktan yana olmama rağmen sayende şu 2 takıma bayılıyorum kuzum ama almaya cesaret edemiyorum ya sadeliğinden sıkılırsam diye
Ayyy fırsat bu fırsat almalısın tabisi özgemm çok güzel şeyler alcağına inanıorummm 12 kişilik takımları bile çok uygun ki ben alıcam sadece butcemin biraz daha elverişli olmasını beklıyorum...
Kokoşluğunu yerim senin ben kızkardeşValla ben kutahyanın butun kabartma desenlerine bayılıyorum. mitterteich ı çok geç kesfettim pişmanım ama kendi misafir takımımı da seviyor hemen bi köşesinde dekoru var şık ve sade duruyo :)
kuşum sadelikten sıkılıcağını sanmıyorum ama kenarları platin ve altın renkte dekorlu olanları da var bunların
Ben de seni yerimmmmm yerimmmm üstüne kaymak döküp yerimmm hem deeee:125:
Senin yemek takımın da güzel kuzum çok şık benimkinde de öyle azcıkın parıltısı olsa kenarında yeticek bana aslında senin ki aklımda bulunsun pelimiğimikim bide şu mitterteich ı bi ara inceleyeyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?