'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Burcum ben moon linea aldım emsandan... Şık bi takım seviyorum karacayı sevmiyorum çok fazla eğer o şekilde bi takım alıcaksan bence kütahya porselen den almalısın...

Burcum ben moon linea aldım emsandan... Şık bi takım seviyorum karacayı sevmiyorum çok fazla eğer o şekilde bi takım alıcaksan bence kütahya porselen den almalısın...

pelimm kütahya porselenin modellerine baktım da gözüme çarpan bir model olmadı var mı tavsyen?

Güzellerim fikirleriniz için çoook teşekkür ederiz,dikkate alacağız.

Nurayımmm yaa bi an odamda uyuduğunu hayal ettim de ben de.

Annem 10 adımdan fazla yaklaştırmaz beni.

2 gününüz kaldı yaaa ne güzel.

Merhaba arkadaşlar,geçmiş bayramınızı kutlarım...
Müstakbel kayınvalidelerinizle nasıl olduğunuzu sorabilir miyim?Anlaşabiliyor musunuz?İletişim ne düzeyde? :)

Şimdilik iyi çok şükür.

ben de sıkıldım
üstelik rejimdeyim
36 beden giyen insan bana, kaynanam gitmiş 40 beden etek almış
zaten ramazanda kilo aldım diye depresyondaydım bu da beni daha bi tetikledi
zayıflayacağummmmmmmm

ben de sıkıldım
üstelik rejimdeyim
36 beden giyen insan bana, kaynanam gitmiş 40 beden etek almış
zaten ramazanda kilo aldım diye depresyondaydım bu da beni daha bi tetikledi
zayıflayacağummmmmmmm

Özgişimmm fıstık gibisin kuzum sen hiççç zayıflamaya ihtiyacın yok

kuzum bence mesaj veriyor biraz kilo al diyee kaynananın kilosu nasıl ?

zayıf canımm manken gibi maşallah
ilk tanıştığmızda kilo al kilo al diyolardı ama şimdi alma böyle iyisin diyolar

Özgişimmm fıstık gibisin kuzum sen hiççç zayıflamaya ihtiyacın yok

saol kuzummm benimm
ama kendimi iyi hissetmek için bikaç kilo vermek istiyorum bakalım kısmetseee

Son düzenleme:

Özgişim bu konu en az çeyiz kadar ilgi alanıma girdiğinden sorayım hemen kilo vermek için ne yapıcaksın,tiyoların var mı?

pelimm kütahya porselenin modellerine baktım da gözüme çarpan bir model olmadı var mı tavsyen?
Kütahya porselenin kabartma desen takımlarını çok seviyorum kendime bi takım daha alıcam ben mesela canım.
Sylvia, açelya, polo desenleri çok güzel ki bence.. Hatta bilmiorum ne kadarlık bütçe ayırırsın ama kütahya porselen'in Mitterteich alman distribütoru var yemek takımlarını saten şekilde tasarlıyorlar ki desenleri oyle bi ortaya cıkıyor sorma gitsin... Yemek takımımı almış olmasaydım onlardan alırdım şuan beni aşıyor sadece
Örnek göstereyim istersen saten derken ne demek istediğimi daha iyi anlarsın bebim:)
Kütahya Porselen / Sylvia Modeli

Mitterteich / Sylvia Modeli

Şu linki de bi incele istersen kuzucum: Yemek Takımları - Porselen Sepeti
Canım peline sormussun ama ben bir model göstereyim sana benim hoşuma gidiyor sade ama şık

Eki Görüntüle 494330

Bu model de çok ama çok güzelmiş Duygucumm

Son düzenleme:
Özgişim bu konu en az çeyiz kadar ilgi alanıma girdiğinden sorayım hemen kilo vermek için ne yapıcaksın,tiyoların var mı?

kuzucum aslında sadece yememe dikkat edicem, çünkü son zamanlarda o kadar azıttım ki
mesela nestle nesfite başladım sabah onu yedim
öğlen de etimek yedim üzerine light krem peynir sürerek, bi tane de elma yedim
bol bol da su içiyom
mesela midem kazınır gibi oldu, o nedenle eti formlar almıştım onun bisküvilerinden atıştırabilirim sankim
aslında spor falan yapmak lazım ama ben çok üşeniom
en azından gece mekik çeksem o bile bişey benim için

ikiside çok hoş ve fiyatları uygun gerçekten Herzaman kullanıcaksan birincisi
sadece misafir için alıyosan ikincisi diyorum ben Bende takım olarak kampanyalı aldım ama tek tek alınca kafana göre alabiliyosun dediğin gibi

pelinimmm
kardeşimin yemin töreni için kütahyaya gitçez biz, misafir takımım var ama günlük takımlarımı ordan almayı düşünüyom bakalım
fiyat çok uygun diyolar ana göricizzzz

Ben biraz daha kokoşluktan yana olmama rağmen sayende şu 2 takıma bayılıyorum kuzum ama almaya cesaret edemiyorum ya sadeliğinden sıkılırsam diye

Güzel olur aslında kuzum bu şekilde verilebilir ben de bi ara nesfit yiyodum bıraktım sonra bugünlerde de düşünüyodum kahvaltı da değişik kalorisiz ne yesem diye iyi hatırlattn

Spor yapamıorum ben de yaa üşeniorum çokk

pelinimmm
kardeşimin yemin töreni için kütahyaya gitçez biz, misafir takımım var ama günlük takımlarımı ordan almayı düşünüyom bakalım
fiyat çok uygun diyolar ana göricizzzz
Ayyy fırsat bu fırsat almalısın tabisi özgemm çok güzel şeyler alcağına inanıorummm 12 kişilik takımları bile çok uygun ki ben alıcam sadece butcemin biraz daha elverişli olmasını beklıyorum...
Ben biraz daha kokoşluktan yana olmama rağmen sayende şu 2 takıma bayılıyorum kuzum ama almaya cesaret edemiyorum ya sadeliğinden sıkılırsam diye

Kokoşluğunu yerim senin ben kızkardeş Valla ben kutahyanın butun kabartma desenlerine bayılıyorum. mitterteich ı çok geç kesfettim pişmanım ama kendi misafir takımımı da seviyor hemen bi köşesinde dekoru var şık ve sade duruyo :)

kuşum sadelikten sıkılıcağını sanmıyorum ama kenarları platin ve altın renkte dekorlu olanları da var bunların

Ben de seni yerimmmmm yerimmmm üstüne kaymak döküp yerimmm hem deeee :125:

Senin yemek takımın da güzel kuzum çok şık benimkinde de öyle azcıkın parıltısı olsa kenarında yeticek bana aslında senin ki aklımda bulunsun pelimiğimikim bide şu mitterteich ı bi ara inceleyeyim ben

Fındık ezmem benim

Çok sağ ol beybiimmm çeyiz kardeşliği yapabiliriz yemek takımında da mitterteich incele kuzummm pişman olmazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…