- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Fazla okul göz çıkarmaz okusun. yanında polisliği de dener olursa okulu bırakır olmazsa okula devam eder. ama ben bölümün adını ilkkez duydum 2 yıllık mı
Sarımsak ve gül kokusu geldi burnuma aynı anda hoşuma gitmedi hiç :)))
başı sağ olsun...
hatice naptınız nasıl geçti anlatsana canımmm
bası sagolsun pamukcum yaa Allah göstermesin ne kötüdür
Prensesimmm başı sağ olsun arkadaşının, Allah sabırlar versin inşallah...
zehracım başınız sağolsun Allah arkadaşına sabır versin
Zehracım,başı sağolsun Allah sabır versin.
canım ben alacaksın sanmışım diğer msjında halbuki aldım yazmışsın. bornoz güzel inşallah akmaz ben de çeyizim için kırmızı siyah taçın bir bornoz serti vardı onu alcaktım akar dedikleri için sana da söylim dedim.nasıl olsa bu bornoz çeyizlikteki gibi ömürlük olmucak
:44::44::44:
Hata mı ettim ki acaba aman değiştirmelik kullansınarada kendikini arada benimkini. 2 yıl gitsin yeter ben evlenince ona daha guzel bornozlar alcam
Şimdi bakıcam kuzucum attığın linke çok teşekkür ederim
benim arkadasımın da bayramın 2. gunu isteme söz bi arada oldu, bugun mesajlastık ayın 2sinde de nişan olcak bi aksilik olmazsa dedi.
ben bole merasimlere hiç gelemiorum acaip sıkılgan bi yapım var ne yazıkki hemen oldu bittiye gelsin istiorumdün bile düğün vardı işte komşumuz evlendi bana daral geldi yok sandık parası bilmem ne istemesi dedim anneme ben giycem gelinliği çıkıcam evden hiç uğraşamam bole şeylerle
bu konularda antigelenekçiyim malesef...
senn inşallah ayın 1inde nişanlı bi hatun olup ayın 2sinde bize güzel haberlerle gelirsin bebişimmm
canım nihayetinde zaten mezun önemli olan senin de dediğin gibi iş imkanı. polisliği denesin bence şartları öğretmenlikten daha iyi. önce iş olsuuuuuuuuun sonra siz evleninnn değil mi:) yine de sizin kendi hayatınız ince düşünüp karar verin bugucummmKızçeler yardımınıza,fikirlerinize ihtiyacım var.
Şimdi sevdicek Türkçe öğretmenliği mezunu,iki yıldır atanamıyor.
Bu sene de 74 aldı.
Polisliğe başvuracağız ama garantisi yok kazanacağının.
Öss'ye girdi,beton teknolojisini yazmıştık.
Okusa mı acaba diye kararsız kaldık.
Okursa yanımda olcak.
Ama önemli olan iş imkanı.
Bilginiz var mı,fikirleriniz çok önemli.
Canlariiim..
İlk yorumumu yağmura yapacagım.
Yağmur, aramıza tekrar gelmene sevindim keske mutlu dönseydim ama herseyin hayırlısı, sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. Maalesef coktan rest çekmen gereken birine fazlaca taviz verdin askın icin. Kızlara katiliyorum ve dualarım seninle. Hakkında en hayırlısı neyse o olur insallah. Konunun bir başka yönü de cok ilginç geldi bana... Ailenin gercekten üzülmesi! Onlar zaten bu is olmaz ayril gözüyle bakıyorlardı. Bir nevi istedikleri oldu.. Ama bir yandan da mutlu olmak icin, hayata sim sıkı sarılmak icin Kocaman bir nedenin olduğunu görüyorum. Ailenin sırf senin üzülmene dayanamayip sana destek olması. Onlar seni cok seviyo yağmur, onlar icin gülüp mutlu olmak, mutluluğu aramak yerine hic hak etmeyen biri icin üzülmek daha kolay olmamalı. Evet o senin ilkin belki ama aile herseyin ilkinden de üstün. Asıl ilk onlar. Onlar icin güçlü olmalısın...
Gulincigim topicigiin hayirli olsun daha geniş bir zamanımda hemen ziyaret edicim.
Burcuuuuummmm Nisan'ın 1 eylülmus. cok sevindimmmm kuzum
Kendimden de haberler vereyiiimm,
Rüyada gibiyim
Hic bitmesin noluuuur
Bütün gün onunla olmayı oyle cok ozlemisim ki.. O simdi uyuyo, yan odamda olduğunu bilmek bile icimi kıpır kıpır ediyo..
Evde büyüklerin yanında pek rahat olamasak da ben onu disari çıkarken asansörde falan mincikliyorum bı guzel
Kızçeler yardımınıza,fikirlerinize ihtiyacım var.
Şimdi sevdicek Türkçe öğretmenliği mezunu,iki yıldır atanamıyor.
Bu sene de 74 aldı.
Polisliğe başvuracağız ama garantisi yok kazanacağının.
Öss'ye girdi,beton teknolojisini yazmıştık.
Okusa mı acaba diye kararsız kaldık.
Okursa yanımda olcak.
Ama önemli olan iş imkanı.
Bilginiz var mı,fikirleriniz çok önemli.
canım ben alacaksın sanmışım diğer msjında halbuki aldım yazmışsın. bornoz güzel inşallah akmaz ben de çeyizim için kırmızı siyah taçın bir bornoz serti vardı onu alcaktım akar dedikleri için sana da söylim dedim.nasıl olsa bu bornoz çeyizlikteki gibi ömürlük olmucakgüle güle kullansın eniştemiz :)
Allah yardımcın olsun yağmur bol bol dua et, ben hakkında hayırlısının olduğuna inanıyorum atlatacaksın elbet gecip gidecek
hepimizin var böyle hikayeleri... zaman neyi silip atmıyor ki ömürden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?