Günaydın
Aranıza mutlu şekilde dönmeyi çok istedim kızlar(tek tek yazmıyorum yorum yapan herkese cevabım)ama olmadı gelemedim hiç gelmeyecektim çünkü burda yerim yok artık hatta evlilikle bir bağım hiiç yok artık ama bilemniz gerekiyor bazı ark.maille yanımda oldu tek tek açıklayamadım her açıkladığımda bin beter oluyorum
Ruh gibiyim,içimde çook pis bi özlem var ona karşı gelse sarılsa diye bekliyor gibiyim şaka gibi herşey sankiSizleri de derdimle sıkmak istemiyorum ama hepimizin sıkıntısı birimizin sıkıntısı bunu bende biliyorum o yüzden yazıyorum size Allah razı olsun dua edip yanımda olanlardan içim çok kötü ya hep söylüyorum ama çok özledim valla ya offf
Nazlı başından beri biliyordu beni hiç bir gün yalnız bırakmadı Allah onu mutlu etsin sizleri de biz beceremedik demek ki hayat şartları böyle sürükledi oda bana gördüğünde aşık olmultu tutulmultu o günler aklıma geliyor 3 ay aynı yerde çalışmıştık beraber ayrılmıştık bizim bu seneye kadar çok güzel günlerimiz oldu biz ikimizde b+ kanımız hep derdiki bizi kan yaklaştırdı buluşturdu kan meselesi aramızda ki sevgi bağ unutulmuyor aslaaa daha neler nelerrr keşke biraz daha cesaretli olsaydı ailesi destek olsaydı ama olmadılar hakkım varsa kimseye helal değil Allah ım bana yaşattığını ona daha kötüsünü yaşatsın ne kadar onu özlesem dee ağlasamda yırtınsamda kimseyle mutlu olamaz dilerim
Günaydın
Aranıza mutlu şekilde dönmeyi çok istedim kızlar(tek tek yazmıyorum yorum yapan herkese cevabım)ama olmadı gelemedim hiç gelmeyecektim çünkü burda yerim yok artık hatta evlilikle bir bağım hiiç yok artık ama bilemniz gerekiyor bazı ark.maille yanımda oldu tek tek açıklayamadım her açıkladığımda bin beter oluyorum
Ruh gibiyim,içimde çook pis bi özlem var ona karşı gelse sarılsa diye bekliyor gibiyim şaka gibi herşey sankiSizleri de derdimle sıkmak istemiyorum ama hepimizin sıkıntısı birimizin sıkıntısı bunu bende biliyorum o yüzden yazıyorum size Allah razı olsun dua edip yanımda olanlardan içim çok kötü ya hep söylüyorum ama çok özledim valla ya offf
Nazlı başından beri biliyordu beni hiç bir gün yalnız bırakmadı Allah onu mutlu etsin sizleri de biz beceremedik demek ki hayat şartları böyle sürükledi oda bana gördüğünde aşık olmultu tutulmultu o günler aklıma geliyor 3 ay aynı yerde çalışmıştık beraber ayrılmıştık bizim bu seneye kadar çok güzel günlerimiz oldu biz ikimizde b+ kanımız hep derdiki bizi kan yaklaştırdı buluşturdu kan meselesi aramızda ki sevgi bağ unutulmuyor aslaaa daha neler nelerrr keşke biraz daha cesaretli olsaydı ailesi destek olsaydı ama olmadılar hakkım varsa kimseye helal değil Allah ım bana yaşattığını ona daha kötüsünü yaşatsın ne kadar onu özlesem dee ağlasamda yırtınsamda kimseyle mutlu olamaz dilerim
Merhaba arkadaşlar,geçmiş bayramınızı kutlarım...
Müstakbel kayınvalidelerinizle nasıl olduğunuzu sorabilir miyim?Anlaşabiliyor musunuz?İletişim ne düzeyde? :)
Canlariiim..
İlk yorumumu yağmura yapacagım.
Yağmur, aramıza tekrar gelmene sevindim keske mutlu dönseydim ama herseyin hayırlısı, sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. Maalesef coktan rest çekmen gereken birine fazlaca taviz verdin askın icin. Kızlara katiliyorum ve dualarım seninle. Hakkında en hayırlısı neyse o olur insallah. Konunun bir başka yönü de cok ilginç geldi bana... Ailenin gercekten üzülmesi! Onlar zaten bu is olmaz ayril gözüyle bakıyorlardı. Bir nevi istedikleri oldu.. Ama bir yandan da mutlu olmak icin, hayata sim sıkı sarılmak icin Kocaman bir nedenin olduğunu görüyorum. Ailenin sırf senin üzülmene dayanamayip sana destek olması. Onlar seni cok seviyo yağmur, onlar icin gülüp mutlu olmak, mutluluğu aramak yerine hic hak etmeyen biri icin üzülmek daha kolay olmamalı. Evet o senin ilkin belki ama aile herseyin ilkinden de üstün. Asıl ilk onlar. Onlar icin güçlü olmalısın...
Gulincigim topicigiin hayirli olsun daha geniş bir zamanımda hemen ziyaret edicim.
Burcuuuuummmm Nisan'ın 1 eylülmus. cok sevindimmmm kuzum
Kendimden de haberler vereyiiimm,
Rüyada gibiyim
Hic bitmesin noluuuur
Bütün gün onunla olmayı oyle cok ozlemisim ki.. O simdi uyuyo, yan odamda olduğunu bilmek bile icimi kıpır kıpır ediyo..
Evde büyüklerin yanında pek rahat olamasak da ben onu disari çıkarken asansörde falan mincikliyorum bı guzel
Kızçeler yardımınıza,fikirlerinize ihtiyacım var.
Şimdi sevdicek Türkçe öğretmenliği mezunu,iki yıldır atanamıyor.
Bu sene de 74 aldı.
Polisliğe başvuracağız ama garantisi yok kazanacağının.
Öss'ye girdi,beton teknolojisini yazmıştık.
Okusa mı acaba diye kararsız kaldık.
Okursa yanımda olcak.
Ama önemli olan iş imkanı.
Bilginiz var mı,fikirleriniz çok önemli.
Canlariiim..
İlk yorumumu yağmura yapacagım.
Yağmur, aramıza tekrar gelmene sevindim keske mutlu dönseydim ama herseyin hayırlısı, sen elinden geleni fazlasıyla yaptın. Maalesef coktan rest çekmen gereken birine fazlaca taviz verdin askın icin. Kızlara katiliyorum ve dualarım seninle. Hakkında en hayırlısı neyse o olur insallah. Konunun bir başka yönü de cok ilginç geldi bana... Ailenin gercekten üzülmesi! Onlar zaten bu is olmaz ayril gözüyle bakıyorlardı. Bir nevi istedikleri oldu.. Ama bir yandan da mutlu olmak icin, hayata sim sıkı sarılmak icin Kocaman bir nedenin olduğunu görüyorum. Ailenin sırf senin üzülmene dayanamayip sana destek olması. Onlar seni cok seviyo yağmur, onlar icin gülüp mutlu olmak, mutluluğu aramak yerine hic hak etmeyen biri icin üzülmek daha kolay olmamalı. Evet o senin ilkin belki ama aile herseyin ilkinden de üstün. Asıl ilk onlar. Onlar icin güçlü olmalısın...
Gulincigim topicigiin hayirli olsun daha geniş bir zamanımda hemen ziyaret edicim.
Burcuuuuummmm Nisan'ın 1 eylülmus. cok sevindimmmm kuzum
Kendimden de haberler vereyiiimm,
Rüyada gibiyim
Hic bitmesin noluuuur
Bütün gün onunla olmayı oyle cok ozlemisim ki.. O simdi uyuyo, yan odamda olduğunu bilmek bile icimi kıpır kıpır ediyo..
Evde büyüklerin yanında pek rahat olamasak da ben onu disari çıkarken asansörde falan mincikliyorum bı guzel
günaydın kızlar eskisi kadar pek giremiyorum inşallah herkes iyidir
yağmur hakında hayırlı olsun şerden hayırda çıkar alllah evlenmeden olamıcağınızı gösterdi inşalllah hakkında hayırlı olur üzülme desemde boş insanın yanıp kavrulası geliyordur ne desen haklısın yaşamadan bilinmez
burcum canım çok az kalmış inşalllah herşey çok güzel olucak
nuray canım ne güzel yan odanda aynı çatı altındasınızzz az kaldı cumartesi büyük gün
pelom çok güzel bir fikir bornoz ve başka birşey içinde kasma canım kendini oluruna burak bu hediye gayet hoş pelom
ben ise bu hafta ile beraber tüm haftasonları yoğun olucam düğün nişan sünnnet vee 30 ağustos gecesi aşkımın ailesiyle yemin törenine gidiyoruz mehtabıma 8 kaldı çok mutluyum kiiii
ediyorum etmezmiyim inş.atlatıcam kalbimden ve beynimden silip atıcak Rabbim en kısa zamanda ve beni onunla ömür boyu hiç karşılaştırmasın nolur hiççç yakın olsak bile noluur
şu duayı okuyorum sizde okursunuz belki
Eki Görüntüle 494072
Müstakbel kayınvalidelerinizle nasıl olduğunuzu sorabilir miyim?Anlaşabiliyor musunuz?İletişim ne düzeyde? :)
Bu arada herkesee günaydıınnnnn aşkkkk dolu bigünn olsunnn hepimizeeeeeeeeee:81::81:
hoşbulduk çağloşşşş
bak çizelgemde 9 ay yazıyo
kutlayalım kuzummmm
kızlar tek rakamlı aylara düşmemi kutluyoruz hadi kadeh kaldıralım
ama bu ay çabuk geçmedi sanki
eylül gelsin eylül gelsin diyodum haftaya eylül de gelmiş olcak ama yetmiyo hala, geçmiyomuş gibi geliyo
kızlar sizce hangisini alayım ya aslında gönlümden geçenler kare yemek takımları ancak çok kararsızımmmmmmaşağıda linkte verdiklerim çok uygunlar hoşuma da giden modeller açıkçası ya da kampanyalı içinde her şeyi bulunan takımlardan mı alsam? böyle ayrı ayrı alınca hepsi en beğendiklerim en sade modeller oluyor hem de çok uyguna geliyor taş çatlasa 1000 tlye filan hem de kampanyalılardan alırsam o kadar tencereyi nereye sığdırıcam tencelerini de beğenmiyorum üstelik kararsızımmmm
82 Pr. Yemek Takm Polo 7002 Yemek Takmlar - Oval Bone Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Moon Linea 86 Prç. Yemek Tk. Yuvarlak - 86 Parça Yemek Takımları - EMSAN - Emsan Shop
özgemmmmmmm kutlayalımmm bebeğimmm şerefinizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?