'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Merhaba arkadaşlar,geçmiş bayramınızı kutlarım...
Müstakbel kayınvalidelerinizle nasıl olduğunuzu sorabilir miyim?Anlaşabiliyor musunuz?İletişim ne düzeyde? :)

yağmurcum Allah sabır versin sana.canım benim o üzülsün ama kendini fazla yıpratma. sana şuan hepimizin dedikleri boş gelicek belki ama gerçekten çağlamında dediği gibi hepimizin böyle hikayeleri var.inan herkes unutuluyo yaralar kapanıyo geçmişte kalıyo bi çok şey ama şuan tek ihtiyacın ZAMAN tatlım..

(( Tatlım gerçekten çok üzüldüm.Kimse hayatın ne getireceğini bilemez.İyiyken kötü,kötüyken iyi olunabiliyor.Hiçbir şeyin garantisi de yok.Gönül isterki bir ömür boyu tutsun sevdiğinin elini..Ama bazen bu gerçekleşmiyor.Hatta bazenden de fazla bu durum.Zor zamanlar geçirdiğimizde hakkımızda hayırlısı buymuş demek insanı az da olsa teselli ediyor.Çünkü hayır gibi görünende şer,şer gibi görünende hayır olabilir derler.Çok doğrudur.Evet acın daha taze ama her şey geçecek.Zamanla yara da kapanacak,kabuk bağlayacak.Şimdi beddua ediyorsun çünkü yaran kapanmadı.Ama zamanla diyeceksin ki "aaman boşver o da mutlu olsun ben de olayım."Yani senin için hiç bir şey ifade etmediğini farkedeceksin.Nötrleşeceksin.Sen sabredersen güzel şeyler olacak..Her şeyin hayırlısı canım.

Müstakbel kayınvalidelerinizle nasıl olduğunuzu sorabilir miyim?Anlaşabiliyor musunuz?İletişim ne düzeyde? :)

biz görünürde iyiyiz evine gittim mi falan iyi davranır ama aslında perde arkasında pek anlasamıyoruz birincisi aramızı bozanlar aramıza girmeye calısanlar var

ikincisi de tarz olarak kafa yapısı olarak birbirimizden siyah ve beyaz kadar farklıyız ama yapıcak bişey yok sevdigin adamın annesini de secemiyorsun sonucta kendi anne babanı secemedigin gibi

mesafe koydum arama ben saygıda kusur etmemeye calıstıgım ama kendimi de bir o kadar uzak tuttugum bir ilişkim var içli dıslı değiliz yani anne-kız gibi olamadık hiç

Nurayımmm canım benim her zaman beklerim topiğimee kuzumm

Ne güzel kavuşmuşsun sevdceğineee mutluluğun daim olsunn canımm

canım acaba polisliğe başvursanız ve bu sırada da üniye başlasa olmaz mı?
polislik olursa ya bırakır üniyi ya da ikisini bi arada yürütebilirse (ki çok zordur muhtemelen ) öyle yapar

güzelim benimmmmm face ten de keyifle takip ediyorum sizi..Allah sizi birbirinize bağışlasın çok ama çok mutlu olun her zaman nurayımmmm

gizommm özlüyoz biz seniiii
yemin törenine ne kadar az kalmış kavuşçaksın enişteye
zaman daha da hızlı geçsin inşallah..bak askerliği de bitirdik görüyomusunuz diyebilelim inşallah

canım inan böylesi daha iyi oldu..erkek güçlü olmak zorunda ve sevdiği kıza sahip çıkmak zorunda
yeri gelince ailesini karşısına almak zorunda
ama bu onların hiçbirini yapamadı, kaçmak kolayına geldi
böyle erkekler var..
bence sen kurtuldun böyle düşün..mutsuz edecekti bu ilişki seni
sakin kafayla düşünmeye başladığında hepsinin farkına varcaksın

bizim aramız iyi çok şükür, herşeyime karışmaz, saygı gösterir, ilgilenir
ben de saygıda kusur etmem..güzel güzel geçiniyoz şimdilik canım

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Biz henüz sözlü, nişanlı olmasak da kayınvalidemle tanısıyoruz zaten annemin arkadaşı oluyor kendisi.. Anlaşabiliyoruz gayet güzel, bi kere sarıldı mı bi kere daha sarılır bana.. Sever yani. Bende saygıda kusur etmem her zaman yardımcı olurum kendisine. Mesela onlara gitmişsem yemek hazırlığında falansa bende tutarım bi işin ucundan.
Bu evin kızı sensin der o da bana görümcemin yanında.

benim de aram şimdilik çok iyi maşallah. zaten kızları yok ben kızları gibi oldum evlerimiz de yakın sık sık giderim sürekli çağırır her şeyine yardım ederim :) bana sürekli hediyeler alır. dün de aramış annemi burcuyu çok özledim demiş cnm bnm yaaaaaaa

günaydınnnn kuzucuklarımmmmm

kayınvalide konusu açılmışben daha tanımıyorum kayınvalide adayımı ama kötü olacağını düşünmüyorum.

bakalım nasıl olacak?

beni çok geriyor bu durumlar içten içe, alışabilcek miyim yabancı insanlarla görüşmeye diye.

çabuk ilişki kuran, her yaştan her kesimden insanla yakınlık oluşturabilcek biriyim ama akrabalık ilişkileri hiç bana göre değil.

neyse benim için daha çok zaman var.

kutlayalım kuzummmm
kızlar tek rakamlı aylara düşmemi kutluyoruz hadi kadeh kaldıralım
ama bu ay çabuk geçmedi sanki
eylül gelsin eylül gelsin diyodum haftaya eylül de gelmiş olcak ama yetmiyo hala, geçmiyomuş gibi geliyo

aynennn bana da gecmio gibi gelio canım hele su son haftalarda sanki tamamen durdu...

getiremedim pazartesi gününü... getiremedim bi gercek bayramımı o bile gelmedi daha

gecsin artık gunler gelsin su 2013... puffffffff

Bizim ilişkimiz resmiyete dökülmemesine rağmen çok şükür gayet iiyiyiz annesiyle de babasıyla da.3 tane kızları olmasına rağmen hiç ayırmazlar beni bayram hediyesi bile aldılar sağolsunlar.Eve pasta,tatlı falan alınsın annesi hemen ayırır saklar benim payımı
Çok şükür severiz yani birbirimizi
İnşallah hiç bi zaman da sorun yaşanmaz aramızda

kızlar sizce hangisini alayım ya aslında gönlümden geçenler kare yemek takımları ancak çok kararsızımmmmmm aşağıda linkte verdiklerim çok uygunlar hoşuma da giden modeller açıkçası ya da kampanyalı içinde her şeyi bulunan takımlardan mı alsam? böyle ayrı ayrı alınca hepsi en beğendiklerim en sade modeller oluyor hem de çok uyguna geliyor taş çatlasa 1000 tlye filan hem de kampanyalılardan alırsam o kadar tencereyi nereye sığdırıcam tencelerini de beğenmiyorum üstelik kararsızımmmm
82 Pr. Yemek Takm Polo 7002 Yemek Takmlar - Oval Bone Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC
Moon Linea 86 Prç. Yemek Tk. Yuvarlak - 86 Parça Yemek Takımları - EMSAN - Emsan Shop

özgemmmmmmm kutlayalımmm bebeğimmm şerefinizeeeee

Son düzenleme:

ben birincisini beğendimmmm

hem her renk masa örtüsü-peçete takımıyla kombinlenir, her renk mobilyaya, tarza uyar hem de tek başına da çok şıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…