'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Biz gönülden kardeşizz kiii

Bebikimm bu mitterteich nerde satılıyo peki T.dağ'da falan var mı?

Ebeeettt

Gülimimmm mitterteich nerde var inan bilmiorum.. ben kendisiyle bikaç ay önce şans eseri buradaki bir züccaciyeci de tanıştımm... O günden beri de hep aklımda

İnternette satışı var bi de.. Mağazasını falan hiç görmedim

Bizim burda yeni bi yer açıldı zaten Moneta biev kanca ev ve lucy art bilem satılıo

Yaaa ağlıycam artık ben neden şu koca Çorlu'da karaca emsan dışında marka satan biyer bulamıyorum kiii

Özgişşş koşşş koşşş sen nerden aldın bebikimmm yaa çeyizlerini?

Yaaa ağlıycam artık ben neden şu koca Çorlu'da karaca emsan dışında marka satan biyer bulamıyorum kiii

şu yemek takımı tencere takımı vs hepsini annem set halinde evkurdan almış kuzummm
geri kalanları netten falan aldım ben sanırsam

bernardoda monetanın ürünlerine baktım... kampanya yuzunden mi bilmiorum ama cok pahalıydı... birini alsam birini alamam gibi duruyo eger gercek fiyatları oysa

nette delimano'yu buldum... nispeten daha uygun fiyatları ve bana kaliteli gibi geldi bu da %100 İtalyan malıymıs

duyan bilen???????????????????????????

Koskoca çorlu da nası olmaz anlamıorum ben yaaa:44::44::44:

burdan isyan ede ede yakında ben english home la bernardoyu bile getirtirim keşana ahaha

Bu arada dün sevgilike taç tan sipariş ettiğim bornoz bugun kargoya verilmiş bile çok hızlılar, helal!

şu yemek takımı tencere takımı vs hepsini annem set halinde evkurdan almış kuzummm
geri kalanları netten falan aldım ben sanırsam

Bende sonunda gidip yine ya evkur'dan alıcam ya da yön'den alıcam sanırım canımcımm

Sen fotoğrafını koydun mu topiğine yeemek takımının?

Valla yaa english home var ama biraz daha isyanla bernardoyu bize de getirseneeeee pelimiiikkkk

Bende Kütahya porselen falan satan muhakkak yerler vardır da ben bulamıorum.Kütahyanın açelya ve diğer kabartmalı yemek takımlarını görmeden,keramikanın kırmızı kahvaltı takımını görmeden ne yemek takımı ne de kahvalrtı takımı almak istemiyorum

Aferin Taç'a şöyle hızlı oldukların da nasılda seviniyo insan.Sevdiceğin güle güle kullansın bence çokk beğenicekk kuzucummm

valla hiiiiçç sallamıcam Çağlamm falı malı, bu sabah bir aşklandım hiç bişeycik umrumda değil yani o derece mutluyum çok şükür ilişkimiz güzel gidiyor olumsuz bişey yok

nasılsınız kızçelerimmmmm

ben deklasik bayram durumundayım, sevdiceğim olmadan bi bayram daha geçirdim,ama boş durmadım ve bu ciciyi çeyizime alıverdim:

Eki Görüntüle 493296

ya ben bunu çok beğendimmm istiyorum istiyorummmmmmmm nerden aldın orkidemmm?

Allah güç ve sabır versin, herkes söylemiş gerekenleri. inan daha güzel bir aşk yaşayacaksın, bugün olmadığı için üzüldüğün şeye gün gelecek şükredeceksin iyi ki olmamış diyeceksin.

dualarımız seninle.

Enişte de Galatasaraylıymış, bornozun asaleti var Pelinimmm süper bir hediye

geçmişi okudum geldimmm. dün girememiştim.

sabah aşklandım, kahvaltı yaptık Onurumla 13gündür görmemiştim malum tatile gitmişti annesi ailesi falan. bozcaadadan bana hediye de almış, yerimm bende ona tshirt almıştım çok beğendiğim ama büyük geldi geri dönüşte değiştirdim daha güzelini aldım birbirimizden habersiz ikimizde hediye almışız, kalbimiz aklımız aynı çalışıyor demek ki

bugün kısa oldu görüşmemiz ama cumartesi yine görücem kii

Son düzenleme:
Canım peline sormussun ama ben bir model göstereyim sana benim hoşuma gidiyor sade ama şık

Eki Görüntüle 494330
cnmmm bulamıyorum bunu bana link verir misin

Allahım allahım sana geliyorummm ben bunlara resmen öldüm bittimmmmmmmm

Son düzenleme:
Kesin vardır kuşum ya kutahya kesin satılır yani illaki bir yerlerde.. Aklında bi takım varken sakın başka takım alma gülimimmm yoksa ömrü billah unutamazsın valla
Enişte de Galatasaraylıymış, bornozun asaleti var Pelinimmm süper bir hediye
Eveeet biz 2 sevgili galatasaraylıyız, beraber maç izlemeyi de seviyoruz. Özellikle derbi maçlarını

Umarım beğenir canım. Kıyafet almak istemedim çok şeyi var die. :26:

Ooohhh maşallah ki size Aman nazarlar değmesin kıymetlim

cnmmm bulamıyorum bunu bana link verir misin

Allahım allahım sana geliyorummm ben bunlara resmen öldüm bittimmmmmmmm

bende böyle sade şeyler beğeniyorum annem beğenmiyor. geçenlerde ablam bernardoda sade bişey beğendi, annem aldırmadı. büyük ihtimal bana da aldırmaz bu modellerden

bizde Galatasaraylıyız hatta bu yıl kombine alıp maçlara beraber gidicektik ama benim izin durumum zor olacağından yapamadık. beraber gidebiliceğimiz zaman stadtan çıkmıcaz

sağol Pelinimmm hep kuruntu yapıyormuşum kendi kendime, aşk doluyuz çok şükür

Koca bebeğimi özledim ama ben...

Sarılmayı,öpmeyi,koklamayı,ellerini tutmayı,mamalar yerken onu izlemeyi.

108 gün oldu yüzün görmeyeli.

Ne zaman bitecek bu hasret,ne zaman...

mervem kıyamam sana
yanına gelemiyo mu ya da sen kaçıp gidemiyon mu bikaç günlüğüne de olsa
bi de çok mu uzaksınız mesafe olarak canım?

Arkadaşlar bende aranıza yeni kkatıldım. boncuğumu askere gönderdim ve şükürler olsun kısa dönem olduğu da kesinleşti. hayırlısıyla inşallah 2013 de bizim de düğünümüz olacak. inşallah kavuşuruz sevdiklerimize:)

hoşgeldin canım aramıza
özge ben
nişanlı mısın? düğünü hangi ay düşünüyosunuz?

meraba kızlar bornoz takımı almayı düşünüyorumda kararsız kaldım marka ve bambu olması konusunda...illaki bambu mu aldınız kalite olarak normaller eski demi kaldı artık?
bir de hangi marka aldınız ben özdilek ve sarev arasında kaldım özellikle yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…