Fındık ezmem benim
Çok sağ ol beybiimmm çeyiz kardeşliği yapabiliriz yemek takımında damitterteich incele kuzummm pişman olmazsınn
Biz gönülden kardeşizz kiii
Bebikimm bu mitterteich nerde satılıyo peki T.dağ'da falan var mı?
Ebeeettt
Gülimimmm mitterteich nerde var inan bilmiorum.. ben kendisiyle bikaç ay önce şans eseri buradaki bir züccaciyeci de tanıştımm... O günden beri de hep aklımda
İnternette satışı var bi de.. Mağazasını falan hiç görmedim
Bizim burda yeni bi yer açıldı zaten Moneta biev kanca ev ve lucy art bilem satılıo
Yaaa ağlıycam artık ben neden şu koca Çorlu'da karaca emsan dışında marka satan biyer bulamıyorum kiii
Özgişşş koşşş koşşş sen nerden aldın bebikimmm yaa çeyizlerini?
Yaaa ağlıycam artık ben neden şu koca Çorlu'da karaca emsan dışında marka satan biyer bulamıyorum kiii
Özgişşş koşşş koşşş sen nerden aldın bebikimmm yaa çeyizlerini?
şu yemek takımı tencere takımı vs hepsini annem set halinde evkurdan almış kuzummm
geri kalanları netten falan aldım ben sanırsam
Koskoca çorlu da nası olmaz anlamıorum ben yaaa:44::44::44:
burdan isyan ede ede yakında ben english home la bernardoyu bile getirtirim keşana ahaha
Bu arada dün sevgilike taç tan sipariş ettiğim bornoz bugun kargoya verilmiş bile çok hızlılar, helal!
kuzucum benim yaa agzından bal damlamıs resmeeeeeeeennnnnnnn yerim yerimmmm teşekkür ederim bebeğimmmm aminnnnnn
siz de öylesiniz bnm içinnn Allah nazarlardan saklasın bizleri pastamın da dedigi gibi
kıymetcim ben fala inanan biri değilimdir ama gırgırına baktırırım bazen ve beni de etkiler bi acabalar alır içimi
sana su kadarını söliyim tamamen seytan vesvesesi işte... yoldan cıkarıp o fala inandırıp gunaha sokmak icin veriyor vesveseyi sana gelme onun oyunlarına :)
ben de guya bu bayram biyere gitmicektim sanırım görmedigim akrabam kalmadı yani dun bi buyukanneme gitmem yetti butun gunum orda gecti aksam da arkadaslarlaydım
bi bayram daha bitiyor işte....
nasılsınız kızçelerimmmmm
ben deklasik bayram durumundayım, sevdiceğim olmadan bi bayram daha geçirdim,ama boş durmadım ve bu ciciyi çeyizime alıverdim:
Eki Görüntüle 493296
Tekrardan merhaba...
Nerdeyse 3 hafta uzak kaldım ve bugün bazılarının bilmesi gerktiğini düşübdüğüm için geldim maillere tek tek cvp vermek çok zorr
3 yıllık 4.yılımıza girdiğimiz 16 ağustos ilişkimiz arefe günü bitti beni bırakıp gitti gözümün yaşına bakmadan yapamıcam soğudum seni haketmiyorum ne olur üzülme ama artık bitti dedi ve hattı değişti gitti bugün 5.günüm ilaçlarla ayakta duruyorum günlerdir evden çıkamıyorum ama gittiiiii geri gelmemek üzere elim ayağım herşeyim gitti 3 kilo verdim 4günde gözlerim kan çanağı ailem ŞOKTA! ananem teyzem annem ağlıyorrr nasıl böle bişi yapabildi elimizi öpmeye geldi gözünün içine bakıyordu diee ve bu h.sonu geliceklerdi.....Evet ölmeyi düşündüm kaç kere kalkştıysam annem için ailem için geri durrdum annem "beni yalnız brakma beraber atlatıcaz dedii"O kadar zor ki anlatmak o kadar acı ki sürekli baş dönmeleri yaşıorum karımsın diyen adam heryerde anımız olan 4 yıl hediyesi bana ayrılğı verdi neyse hepinize tşk.ederim ölse bu kadar acı çekmezdim diyorum inanın çoook zooor
Herşeyle gider o saat yaaBende almıştım benimkine Armani ama sadece işe giderken giyiyo pis gnlük en çok welder ve diesel kullanıo biz ilk buluştuğumuzda da gözlerim hep saatine kayıyodu kuzenmle ilk tanıstırdıgımda da ole olmus kuzenmde saatinden gözümü alamadım demişti
bu aradaa daha önce nazlimumdan fikir almıştım yıl donumumuzde ne alabilirim dieee o zaman saat almıstım nazlım bana taraftar bornozu al demişti şimdi taç'ın sitesnden bornoz aldım ayın 31'i doğum gunusu aşkitopokitomun
Eki Görüntüle 493729
bi keresinde resmimizi yaptırmıstım kanvas tablo seklinde yine ole bişiler yapsam mı yanına da ekstra diorum ama kararsızımmm
yeni fikirlere de acıgım canlarımmmm
burcummm ayın 1inde mi istemeye geliolar inanmıorumm ne guzeellll bi arkadasmn da ayın 2sinde nişanı vaarr
cnmmm bulamıyorum bunu bana link verir misinCanım peline sormussun ama ben bir model göstereyim sana benim hoşuma gidiyor sade ama şık
Eki Görüntüle 494330
Kütahya porselenin kabartma desen takımlarını çok seviyorum kendime bi takım daha alıcam ben mesela canım.
Sylvia, açelya, polo desenleri çok güzel ki bence.. Hatta bilmiorum ne kadarlık bütçe ayırırsın ama kütahya porselen'in Mitterteich alman distribütoru var yemek takımlarını saten şekilde tasarlıyorlar ki desenleri oyle bi ortaya cıkıyor sorma gitsin... Yemek takımımı almış olmasaydım onlardan alırdım şuan beni aşıyor sadece
Örnek göstereyim istersen saten derken ne demek istediğimi daha iyi anlarsın bebim:)
Kütahya Porselen / Sylvia Modeli
Eki Görüntüle 494342
Mitterteich / Sylvia Modeli
Eki Görüntüle 494345
Şu linki de bi incele istersen kuzucum: Yemek Takımları - Porselen Sepeti
Bu model de çok ama çok güzelmiş Duygucumm
Kesin vardır kuşum ya kutahya kesin satılır yani illaki bir yerlerde.. Aklında bi takım varken sakın başka takım alma gülimimmm yoksa ömrü billah unutamazsın vallaValla yaa english home var ama biraz daha isyanla bernardoyu bize de getirseneeeee pelimiiikkkk
Bende Kütahya porselen falan satan muhakkak yerler vardır da ben bulamıorum.Kütahyanın açelya ve diğer kabartmalı yemek takımlarını görmeden,keramikanın kırmızı kahvaltı takımını görmeden ne yemek takımı ne de kahvalrtı takımı almak istemiyorum
Aferin Taç'a şöyle hızlı oldukların da nasılda seviniyo insan.Sevdiceğin güle güle kullansın bence çokk beğenicekk kuzucummm
Eveeet biz 2 sevgili galatasaraylıyız, beraber maç izlemeyi de seviyoruz. Özellikle derbi maçlarınıEnişte de Galatasaraylıymış, bornozun asaleti var Pelinimmm süper bir hediye
geçmişi okudum geldimmm. dün girememiştim.
sabah aşklandım, kahvaltı yaptık Onurumla13gündür görmemiştim malum tatile gitmişti annesi ailesi falan. bozcaadadan bana hediye de almış, yerimm bende ona tshirt almıştım çok beğendiğim ama büyük geldi geri dönüşte değiştirdim daha güzelini aldım birbirimizden habersiz ikimizde hediye almışız, kalbimiz aklımız aynı çalışıyor demek ki
bugün kısa oldu görüşmemiz ama cumartesi yine görücem kii
cnmmm bulamıyorum bunu bana link verir misin
Allahım allahım sana geliyorummm ben bunlara resmen öldüm bittimmmmmmmm
Eveeet biz 2 sevgili galatasaraylıyız, beraber maç izlemeyi de seviyoruz. Özellikle derbi maçlarını
Umarım beğenir canım. Kıyafet almak istemedim çok şeyi var die. :26:
Ooohhh maşallah ki sizeAman nazarlar değmesin kıymetlim
mervem kıyamam sana
yanına gelemiyo mu ya da sen kaçıp gidemiyon mu bikaç günlüğüne de olsa
bi de çok mu uzaksınız mesafe olarak canım?
Arkadaşlar bende aranıza yeni kkatıldım. boncuğumu askere gönderdim ve şükürler olsun kısa dönem olduğu da kesinleşti. hayırlısıyla inşallah 2013 de bizim de düğünümüz olacak. inşallah kavuşuruz sevdiklerimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?